30december

Snart är det nytt år. Slutet på detta året och början på nästa är bättre än förra. Det är snart ett år sen helvetet på mitt gamla jobb tog slut, närmare bestämt om 3 månader är det ett år sen, ändå känns det som det va igår. Jag mår bra nu men man börjar ju få lite perspektiv på vilket helvete jag gick igenom. Dom som jobbar där kan säga vad dom vill om mig, men det jag blev utsatt för är det värsta jag har varit med om och förhoppningsvis det värsta jag kommer vara med om. Men som sagt det tillhör förra året och året innan det, snart kan jag lägga det bakom mig helt. I alla fall tidsmässigt. Jag har en känsla att nästa år kommer bli ett bra år. Detta året slutade bra, nästa år kommer börja bra. Jag har en känsla av att nästa år blir mitt år, då allt kommer hända! =) Det är den inställningen jag kommer ha inför det nya året, för går man inte med en positiv inställning så tror jag det kommer gå bra! =) Skolan rullar på, det kommer vara en berg och dal bana från början till slut men det kommer rulla på. Det jag inte vet hur det kommer bli men som jag framför allt tänker på när jag hoppas på ett bra år är kärleken. Ja, okej det kan låta desperat men det hade vart skönt att för en gång skull få känna känslan av att tycka om nån som tycker om en lika mycket tillbaka. Få känna sig uppskattad och kanske till och med älskad. Av någon som inte är en vän eller en i familjen. Jag kan ju alltid hoppas för jag skulle ljuga om jag sa att jag inte va trött på singel livet. Tyvärr är detta nått man inte kan välja bort själv. Men men som sagt, jag går in med en inställning att det nya året kommer blir bra så därför blir det så! =) Sen har det hänt en sak som gjort att jag har två nyårslöften som jag inte hade tänkt så noga på innan, men mer än så säger jag inte! Men ett riktigt GOTT NYTT ÅR till alla så hörs vi nästa år!!! Pussar och kramar till er alla från mig!! =)


Mys ikväll!

Mys med Liselott ikväll!! =)

Har inte sagt nått om julen än, men den va helt kanon!! Fest i 5 dagar, så inatt sov jag igen för en hel vecka! ;) Men allt har bara vart kanon!! Kul när man lever livet! =)


Nu ska jag plugga en stund till, det är jääätteeee tråkigt...... =S


Kram kram

ICA Ulf videobloggar!

Årets reklam!!! ICA är ju bäst!! Hahahaha

Klockren parodi på hela bloggvärlden!! Hahaha ;)

Feelings

Känslor är en jobbig sak som inte går att kontrollera och styra över. Känslor får oss att tänka ologiskt och göra saker som vi egentligen vet är fel. Fast nått som är ännu farligare som lätt kan blandas ihop med känslor, attraktion. Det är nått som gör att man blir lika knäpp som när det är känslor inblandade men för vilken anledning? Sen finns det saker som att det inte är ömsesidigt, också jobbigt, det brukar inträffa när man faller för fel kille. Återigen attraktion, för innerst inne så vet du att det är fel, men ändå så faller du dit och gör dom där dumma sakerna du inte borde göra. Men kan man rå för hur man känner? Finns det nått tips om hur man kontrollerar sina känslor? Man kan ju resonera med sig själv, men brukar det vara hjärnan o vanligt vett som vinner sådana diskussioner? Inte hos mig i alla fall. Motto: Bättre att ångra det du har gjort än att ångra det du inte har gjort. Vi lever bara en gång , så varför inte leva och våga ta lite risker?

Slår i klappar

Slår in klappar!! Eller jag ska börja slå in klappar...
Ikväll är det kalas, imon är det julafton!! =) Dan före doppare dan idag!! =) MYS PYS! Åker hem till mamma o pappa så fort jag är färdig inslagen, eller rättare sagt, alla mina klappar är färdig inslagna!
Igår va jag me Liselott o hennes mamma ut på en tur med hästarna i snön och det va ju ur mysigt!! Saknar hästarna jätte mycket, är väldigt sugen på att ta tag i det lite bättre igen! Tog lite bilder med systemkameran igår, men har inte tid att lägga upp dom nu så dom kommer efter jul!! =) Men det är bilder på Djinah, Zettan, Ferrari och Grim! Liselott o hennes mammas hästar!! =)
NE börja slå in julklappar nu då!!!
Kram

Tävlar om att bli vip på GBG horseshow!


Massa massa massa snööö!!!

Det är massa snö ute!! Tänk om det blir en vit julafton!!! =) Hade inte det vart helt underbart?! =)
Va i skolan i morse skulle plugga där hela dagen tänkte jag men jag orkade inte så jag åkte hem istället..

Har umgåtts m syrran hela dagen, mysigt! Vart sällskap när hon har handlat julklappar, själv får man panik shoppa den 23e december för jag har inga pengar =P

Nu borde jag plugga, får väl se vad jag orkar......

Tjing tjing!

En sån underbar helg!!

Jag o Lotten åkte till hennes föräldrar i Enköping i fredags. Tanken var att vi skulle dit hämta hästarna Djinah o Zettan o åka hem på lördag morgon men det va ju vinter när vi kom fram med 40 cm snö o iskallt o strålande sol så vi bestämde oss snabbt o lätt för att inte åka förrän på söndagen istället.

Lördagen va världens mysigaste först red vi ut i en o en halv timma med Djinah o Zettan i snön! Kanon mysigt!!! =) Sen kom vi hem o så titta vi på film tills det blev mörkt o då gick vi ut o åkte pulka!!! =) När vi vart ute o vart barn på nytt en stund så åkte vi o köpte pizza sen satte vi oss o glodde film hela kvällen!! =) Myyyspyyys!!!

Idag har vi åkt bil hela dagen, det tar ju lite längre tid att åka med hästar. Så kommerm an hem så snöar det!! =) Nu håller vi tummarna för att det håller fram till JULAFTON!!! =)
Nu ska jag gå o lägga mig, skola tiidigt imon...
NattiNatti!

=)

Vänner  är som änglar som lyfter upp oss på våra fötter, när våra vingar har problem  med att komma ihåg hur man gör när man flyger.


Köttfiiifan!

ROOOMPAAA SPRITPENNA SKUMTOMTAR BLANDSAFT TOBLERONE FALKENBERG!
Sammanfattar det lördagen bra??? Bilder kommer...

T R Ö T T

Trött är jag! På allt! Blä!

Nu ska jag iväg o sitta barnvakt åt mina gullepluttar!!!
Kram kram

Såg den o älskade den!

Såg Twilight m Mickan o Lotten igår! Och jag hade ju nära döden upplevelser flera gånger om i filmen! Hjärtat stanna ju nästan av vissa scener!! Oh My Good!! Den va sjukt bra!!! Har ni inte sett den ?? SE DEN!!! ;)


Just nu sitter jag o plågar mig själv lite i skolan, har precis gjort klart min del i ett arbete o räknat lite redovisning så jag tänkte skita i detta nu o åka hem.

Ikväll kommer några från min gymnasieklass hem till mig o vi ska planera klassfesten! =) Spännande!! ;)

Ne nu blir dettill att åka från skolan innan det blri mörkt, för då vågar jag inte vara här själv!! ;)

Tjing tjing!

Myspys lördag

Myspys lördag hemma hos mamsen o papsen! =) Allt är så mysigt förutom att min grisiga systar har tagit min goda klubba!! = Skitunge! =(
Sen blir det bada jacuzzi!! =) Härligt!!
Ha en bra lördag alla!

Tjabba alla glada

Idag är det kallt o jag är trött så mina ögon nästa inte vill hålla sig öppna, sitter o väntar på att Linda ska shoppa färdigt, ska mysa m henne en stund för det är sista gången vi ses innan hon flyttar upp till sälen igen! =(
Nu ska jag se om ajg kan få läst lite i vårat arbete, redovisning i skolan imon!
Jag o älsklingsLinda!
Tjing tjing!!

Klass reunion

Det verkar som det blir en klass åter träff m da old BF gang snart!!! =) Snart fem år sen vi tog studenten.. Sjukt ju.. Men va spännande o träffa alla igen!!! =)  Blir väl till o planera det o se hur många som tycker idén är lattjo!! Hoppas så många som möjligt kan komma!!! =)

Plugg o julmys i skolan idag

Vaknade av att världens gulligaste Maria gjorde frukost till mig!! Gullegull!!
Sen åkte vi till skolan o idag va vi vart duktiga o satt där o pluggat hela dagen lång! Fast det är svårt det vi läser... Fy säger jag! :(
Men vi klarade tentan alla vi som pluggade ihop idag så vi bestämde oss för att det fick bli till o fira lite med massa julgott för det är ju första december idag!! =D
Så här kan det se ut i ett grupprum en vanlig dag å Kortedala lärcenter när BCP är i farten:
Mysigt va?

Sen måste jag ju bara lite snabbt ta skriva att jag följde me Henke o handlade o så här såg hans matkorg ut:
Sötaste ;) är man student så är man! ;)

Nu ska jag va duktig o titta lite föreläsning!! Kul... =P
Kramar

RSS 2.0