Snälla!

DET MÅSTE FINNAS NÅN UNDERSÖKNING SOM VISAR ATT BLONDINER HAR FÄRRE HJÄRNCELLER ÄN ANDRA!!! Eller så har jag supit bort mina... Jag måste nog bli nykterist. NU!

Gott m fest ikväll! ;-)


MUMS!

Last day !!!

Så va det fredag igen.. Sista fredagen på sommaren, känns det som i alla fall! Nu jobbar jag två veckor sen öppnar dagisen igen, back in business.

Det jag har att göra nu på dagen är att gå o köpa strumpbyxor, sen såg jag en klänning på MQ som jag är lite sugen på... Jag har ju shopping stopp from imorgon!! SISTA CHANSEN innan jag måste leva en månad in hell... ;-) Lite måste man överdriva.. ;-) -fast nee det är faktiskt så det känns.. Sista dagen av frihet på en evighet, precis så känns det. Även om det är jag själv som bestämt detta så kommer det ändå vara skitjobbigt rent ut sagt. Men jag hoppas det kommer vara värt det.. Har försökt o ha shopping stopp en gång tidigare, fast då va det min mosters idé och det gick inte så bra... Eftersom det va hon som bestämde det åt mig o inte jag själv..

Som sagt så ska jag bara en snabbis bort till K mässan idag så jag tar det rätt lungt här. Bara jag har gått dig o tillbaka innan kl16 för då kommer Lotten hit för att vi ska göra oss iordning för festen ikväll. Som jag fortfarande inte har kommit på vad jag ska ha på mig till.. Fast om jag börjar sminka mig och sen dricker några glas vin så skiter jag i vilket sen ;-) Då tycker jag själv att ajg är snygg i vad jag än har på mig ;-) Fast huvudsaken är väl snygga underkläder? Eller? ;-)


Inflyttnings fest hos min älskling Erica ikväll, detta är hon o jag i vintras!

Caesarsallad?

Vart o fikat på Karma m Josefin o Josefin. Kaffe o massa tjöt! ;-)

Sen gick vi till K mässan o jag testade massa klänningar men inte nån som kändes rätt... Vet inte om det har m mitt kommande shoppingstopp som gör att jag blir kräsen...

Sen gick vi o köpte sallad på Ica som vi skulle äte hemma hos mig, men vi va inte hungriga så jag har mat o äta nu istället, perfa! ;-)


Josefin =)

På vägen hem började det spö regna igen så vi tog skydd under en gran tills det lättade så vi kunde fortsätta hem till mig.

JAg hade mannikäng uppvisning för Jos, lite smakprov på vad man kan hitta i min gaderob, sen satt vi o prata tills hennes pojkvän kom o hämtade henne.


Min middag

Ne nu ska jag äta... Kolla stavningen på paketet, stavas det verkligen så? Det ser lite konstigt ut måste jag säga... Ceasarsallad, Caesarsallad.. Mysko ord.. ;-) Gott är det iaf!

Ne nu blir det lite tv för mig, behöver jag ens säga vad jag tänker titta på?

Det blir ju inte bättre ;-)

Först kommer regn sen kommer åskan... Hjälp? Trodde det skulle komma sol efter regn men tydligen inte i sverige.


VARFÖR REGNAR DET?!

Detta är inte sant! Det är inte sommar, det är storm ute!!! Jag fattar inte vaf som hände med sommaren?? Är det allt vi får? Två veckor m bra väder sen R E G N!!! Sen kommer hösten.. Med mer R E G N... Fyy behöver jag säga att jag inte är ett så stort fan av vädret som kallas regn? Jag menar vem är det? Det enda mysiga med det är om man har en kille hos sig o man inte behöver ha dåligt samvete för att man är inne hela dagen..

"Hello, my name is fabulous" Så ska jag presentera mig på fredag ;-) citerat Samantha

Skulle ju träffa Josefin idag, men m tanke på väder o att hon bor 20min från bussen så va hon inte jätte sugen på o gå den biten.. Förstårligt. Själv trivs jag rätt bra här i soffan m SATC rullandes på tv. ;-)

Sen har jag planer för ikväll som kan ändras pga av vädret, är som sagt inte jätte sugen på o gå ut i regnet.. Speciellt inte när man vill göra sig iordning, det går inte riktigt hand i hand med det blöta.. ;-)

Nog för nu, skriver mer sen!

- Ciao!

why me?

Nu har jag fastnat igen... Sitter o 'ska bara' titta på ett avsnitt till av SATC... Fjärde eller femte för kvällen.

I avsnittet jag precis tittat klart på, det sista avsnittet i andra säsongen, så kom mitt absoluta favorit citat i serien (hittills, det kan nog komma fler...)

Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone - just as wild - to run with.

Men hur kommer det sig? Att detta känns så rätt? VARFÖR kan inte jag anpassa mig? Vad är det som gör att just jag är en sån person som inte kan dras till nån som kompliterar mig? Utan dras till personer som är galna o extra svåra? Jag fattar inte. Sen dricker dom alldeles för mkt i serien, får ju abstinens här ;-)

Sen är det den här inflyttningsfesten på fredag. VAD gör att jag redan sitter o funderar på vad jag ska ha på mig? Vad är det som gör att jag vill se så perfekt ut som det bara går? Jo ni som känner mig vet svaret, men vad jag vill ha ut från det vet ingen, inte ens jag själv. Känner jag en dragning dit jag har varit för att jag inte längre är säker på om jag kan få det? Vad är det som gör att det komplicerade är det som jag vill åt? NÄR ska jag lyckas m o träffa rätt?

Vad är det jag hoppas på... Att man har sina behov är ju en sak ;-) Det är ju alltid trevligt med vissa 'aktiviteter' men detta borde inte vara något speciellt alls och det som stör mig mest är att jag tänker på det så mkt som jag gör. Vad tror jag ska hända? JAG VET INTE ENS SJÄLV VAD DET ÄR JAG VILL HA UT AV DET! MEr än en trevlig kväll förstås. ;-) Sen kommer det nog krävas ett glas vin eller två för o lyckas med det en kväll som denna.. Eller 10...

Vad är det som gör att vissa kvinnor är enklare o andra lite, vet inte vad man ska kalla det men "svårare"? Sen är jag så extremt nljd med mig själv så jag kommer aldrig ändra mig för nån... Men frågan är om det nånsin kommer finnas nån som klarar av o hålla samma takt som en själv?


En bild jag skickade en gång i tiden till en kille jag trodde jag var kär i. Som jag dessutom trodde skulle kunna vara helt rätt... Vad fel man kan ha. Han va ett S V I N.... Så varför tänker jag fortfarande på honom?

Mitt huvud börjar koka om jag tänker mer nu. Ett avsnitt till sen är det sänger som gäller här!

Natti natti <3

Så har ännu en eftermiddag rullat förbi.

Vart i innerstan o tittat i lite olika affärer utan att hitta nått speciellt. Sen cyklade jag till Kungsmässan för att jag itne såg nån anlednign till o cykla hem o där träffa jag Josefine o nån kompis till henne så jag gjorde dom sällskap en stund. Så där lite efterhängset när man inte har fått tag på nån o umgås med tidigare på dan, då hookar man upp m en man hittar på stan som inte kan säga nej ;-) hehe...

Jag o Jossan bestämde att vi skulle hitta på nått imon på dagen, vad vet jag inet riktigt kanske nått tips nån? =P

Sen så tog jag mig hem o kände att jag va grymt hungrig o klockan va faktiskt inte så mkt så jag ställde mig o laga mat tro mig det händer verkligen inte varje dag! Men va gott det blev!! =)


Jag o min gooda mat! ;-)

Jag åt lax, ris, wookade grönsaker m kall sås! Mumsigt ;-)

- Hej så länge!!

HA!

JAG LYCKADES!!! =D

Om ni nu undar med exakt va så är det mitt namn som jag har lagt till så att det kommer in sist i varje inlägg automatiskt!! JAg är helt chockad över att jag gjort rätt!! GRYMT!! ;-)

Neee present time!!!

- Ciao!

Nu ska vi se..

Nu tester jag mig fram hej vilt här o förväntar mig nästan att detta ska bli ett fiasko... Man vi får se.... Detta m att ändra koder själv är nog egentligen inte riktigt min grej då jag inte har en aning om vad jag håller på mer.....

Test misslyckades

Jag misslyckades totalt med håret o gör inte om det misstaget igen den närmaste tiden ;-)

Nu ska jag köpa inflyttningspresent till Erica o Johan, skriver ju självklart inte här vad jag kommer köpa! ;-)

Jag idag:


Tröja - Gina Tricot
Jeans - Diesel
Gladiator - Johanssons

Enkel klädsel, nu ska jag cykla in till centrum!

-Tjing tjing!

En dag att göra ingenting

Vaknade 11.30  o sitter nu o tittar på Desperate Housewives. Har ätit frukkost o tycker det är sååå skönt att inte göra nånting!!! =) Sen får vi se vad som händer senare idag men här har jag planer att sitta ett tag! Jag tror att alla behöver en dag att bara göra ingenting ibland!

Efter att jag duschat igår kväll så satte jag upp håret i flätor som jag inte orkat ta ut än. Det är ett test så vi får väl se hur det blir, tar kort o visar om en stund om det blir bra. Annars är det plattången som åker fram innan man hinner blinka ;-)

Skriver om en stund igen!

God Natt ! ! !

Good Night Everybody!! ;-)

And by the way, this was me today !! ;-)



Sen måste ajg bara tillägga att "Brothers and Sisters" är en väldigt mysig serie!!! ;-)

Moviesnight!! ;-)

Tittar på film m Liselott. Min syster va här för en stund sen också men har åkt. Som ni ser har jag ändrat lite i min blogg m hjälp av syrran... Sen våga jag mig på det själv... Det va ju riktigt spännande ;-)


Jag o Liselott i vintras!! =)

Fortsatt tv tittande!!! Just nu är det "Brothers and Sisters" som rullar! - Ciao!



Tack för igår love!

Vi hade jätte mysigt igår!! Vi satt på Incontro o började m varsin Cosmopolitan o sen drack vi vin. Och prata, massor! =) Så tack för igår mitt hjärta!!! Det får vi göra igen snart!


Erica! <3


Min Cosmo m en skiva lime som levde sitt eget liv.


Skål!! Cosmopolitan är utan tvekan min absoluta favorit drink! =P

Incontro va jätte fint!! Helt nytt o kanon fräscht!! Det va en liten detalj bara som jag inte tyckte va riktigt okej... Deras kort läsare funkade inte så när Erica skulle betela en omgån så funkade det inte allt (det va nått m kontakten till bankern, vi fatta inte riktigt men visst) så då sa bartendern att han bjöd på den omgången, vi tackade o tog emot!

Sen så beställde vi ett glas till var av en servetris o satt kvar o tjöta ytterligare en stund. När vi ska åka hem så går vi till baren för o betala det glaset vi besällt av en servetris så ursäktade sig bartendern ännu en gång för att det krånglat innan o sa att han bjuder oss på det ,att vi inte behöver betala. Oj, tänkte vi ett glas till det va ju grymt! När vi är på väg mot dörren så säger en annan person till oss att vi itne hade betalat o vi undrade ju vad hon mena för vi pratade ju precis m bartendern, men hon sa att vi inte fick gå utan o betala. Då är jag som alltid en som itne kan hålla tyst o sa att hon får faktiskt lösa det m bertendern för han sa att han bjöd oss. Då kommer han fram o säger att han bjöd på det förra glaset o itne visste att vi hade druckit ett glas till. Men det hade han ju redan sagt...

Vi betalade för det va ju ingen av oss som orkade tjafsa för ett glas vin.. Men vad hade vart det rätta? Det va ju han som sa det, har han sagt fel så tycker jag att det håller man för sig själv för man sätter inte kunder i en sits där det ser ut som vi försöker smita ifrån nånting. För det gjorde vi ju verkligen inte... Jag blev fruktansvärt irriterad (har en liiiten tendens till o bli liiite bitchig.. Har jag hört..) Och sa till dom att jag tycker att det inte är vårat fel om itne dom kan kommunicera personalen imellan, sen gick vi. Jag tycker inte vi skulle behöve betala för det... Men det är ju vad jag tycker..

Fast förutom det, som jag ju bara tvungen att skriva ner här som ett litet klagomål, så hade vi en grymt bra kväll!!! =)

Liite under bältet...







Okej.. Bilderna visar allt o lite till (då valde jag o inte ta me den värsta...) men va jag skratta när jag såg dom på Linas Facebook så jag va ju bara tvungen att lägga upp dom här!! ;-)

Nu ska jag göra mig iodrning för o åka in till Göteborg!!

-Ciao!

Götet ikväll!

Ska in o fika o kanske dricka lite vin m min älskade Erica ikväll! =) Vi får se var det bär av, jag tar m mig ombyte ifall det blir så sent så sista tåget gått hem, man kan aldrig veta hur länge vi sitter o pratar ;-)



Nu ska jag stänga ner här o åka hem, hej så länge!

Regnet det bara öser ner..

Jag fattar inte varför inte jag har en liten inre röst som kan ge mig goda råd så jag inte behöver klanta mig så mkt som jag gör... Som nu t ex när jag har cyklat till jobbet utan jacka o det spö regnar ute. Smart, jag kommer inte alls bli blöt på vägen hem, neeej då! Men det va ju bara molnigt när jag cykla hit. Hur skulle jag kunna veta att dette jämngrå molntäcke skulle innehålla regn? Hallå pucko! Jag skyller allt på min hårfärg, den ger mig problem.

Sen har jag en grym träningsvärk i låren, vad har jag gjort? Ingen aning.. Inte det första som komer upp i tanken när nån säger att man har träningsvärk i låren efter en helg, NEJ. Men därimot springa några varv i en rondell, hoppa i buskar, hjula på vägen o extremt mkt dans kan vara bidragande orsaker.... Vad vet jag? Fast det va ju inte jag som dansa sönder mina byxor som en viss vän till mig gjorde.. ;-) Eller vad säger du Amanda? ;-)

Ne, back to work!!

Tjing tjing!

Svaga för vissa...

Hur kommer det sig att man blir svag för vissa män? Man ser inte ens varför men det bara är så... Det behöver inte vara nånting som är rätt men man bara dras till dom... Varför? Är det så att man dras mer till det man inte kan få än det som man kan få?

Är det "teoretiskt" en kille som är helt perfekt för en på alla plan utom ett... Man är inte attraherad av den killen... Just detta problemet har jag haft o det är sååå irriterande varför kan itne allt vara rätt? Varför kan det inte vara enkelt?

Fasen dessa karlar säger jag! ;-)

Söndag . . .

Med tanke på det förra inlägget behöver jag knappast säga att jag är rätt så trött idag..

Jag o Amanda har vart på Ikea, sen åkte vi o åt sushi på Naam. Trött hela dagen men vi hade det rätt trevligt på Ikea ändå ;-) Det enda är ju att ungar har inte den minsta respekt för oss stackare som lämnat huvudet nånstans o inte kommer ihåg var vi lagt det... ;-)

Lite bilder från igår..





Thanks for a crazy nigh!!! ;-)

Nu sitter jag o tittar på SATC o jag tror jag är beroende.... Eller hjärntvättad... Veti nte älskar serien iaf! ;-)

Tjing tjing!

Craaaazy night!

Vad hände i natt egentligen?? Vi hade en GRYMT rolig förfest, jag, Amanda o Lina. Sen gick vi ut vid halv två o jaa jag hade drucit kanske en halv BIB för mkt men efter en stund så va jag på topp!! Träffa personer ute som jag inte träffat på mkt länge o som kändes rätt konstigt o träffa faktiskt...

Jag sne tände o blev rätt så bitchig mot min älskling o bar alämna henne o gick hem... FÖRLÅT min älskling du vet att du är min one and only!

Men jag fick dåligt samvete o gick o mötte upp Amanda o hennes nyfunna väbber frpn skellefteå (?) sen va det efterfest tills nu.. Halv sex... Fattar inte ens att jag sitter här o skriver men det har vart en totaly craazy night o våra nya vänner fick smaka på några av Kungsbackas bästa girls!! Eller hur Amanda??

Nu är det sängen som gäller för mig!!

Natti natti!

Drogen som stavas S K O R . . .

Det måste finnas nånting vetenskapligt bevisat att skor är beroende framkallande.. Och klädetr också för den delen... Vad är det den sjukdomen kallas? Shopoholic.. Finns det några AS möten nånstans i närheten? (Anonyma Shopoholicar) Eller så kanske man skulle starta en sån grupp.. JAg hade verkligen behövt gå på sånna mötet... Jag tror inte jag är frisk.... Men jag är iof väldigt lycklig nu när jag köpt ett par nya fina killer heels från Bianco... Och lycka är ju en bra sak.. Så länge man mår bra av det så borde det inte vara nån fara... Kroppen tar ju inte stryk, det är det ju bara plånboken som gör....

Fast det är klart... Ond cirkel... Jag har dåligt m pengar o ingen mat. Går ut o tittar lite i affärer o hittar ett par skor som jag bara måste ha och lägger mina pengar på dom.. Fortfarande ingen mat vilket beyder att jag får gå hungrig (Shopping bantning?) och äter man itne så blir man ju till slut dålig....... NE jag slutar tänka på detta NU o njuter av mina nya älsklingar istället!!! 


Love them!

Sen kostade dom faktiskt bara 500kr!

Nu ska jag titta på SATC (DET KANSKE ÄR DET SOM DROGEN HETER?!) och göra iordning mina naglar. Sen ska jag laga lite mat o börja pimpla vin ur min Chill Out BIB (Bag in Box kallas tydligen så i sthlm... Ska man börja vänja sig vid olika uttryck o slang?) för ikväll blir det utgång m girlsen!!! =)

Kram kram!

Shopping stopp!

Jag har bestämt att jag ska ha shopping stopp i augusti... INGA KLÄDER O SKOR O DYL!!!!! Detta kommer bli sååå svårt men jag måste verkligen!! Ska jag börja plugga så kan man inte lägga ca 2000 i mån på kläder mm.. Minst det lägger jag... Jag måste lära mig att inte köpa allt jag vill ha så fort jag ser det.... Måste lära mig att SPARA... Fyyyy vad detta kommer bli jobbigt.... Men det är inte augusti än.....

Har hittat ett pas skor som jag VILL HA från H&M... Hoppas dom finns i butik innan augusti för då är dom mina! ;-)


Så jäkla fräcka skor!!! 399kr... Fint serru!
Finns i ljusrosa också o även dom va jätte fina..


Test 1 PS

Börjat leka m photoshop... Det är väl på det sättet man hittar nya funktioner o kansek hittar nått användbart om man har tur ;-)




Kul kul cykelhjul.. Nu ska jag trampa mig bort till ICA o köpa frulle!!

-tjing tjing!

Ikea m Amanda, Maggan o Saga!

Det blev en svänt till Ikea förut.. Jag köpte en ram o Morsan köpte lite grejer också... Fast det roligaste va ju o köra 'räcer' m vagnen ;-) När jag o Amanda är i farten så säger alla föräldrar som ser oss till sina barn att precis så som dom gör får ni absolut INTE göra!! Vi är så bra förebilder vi två!! =)

 
GOOODINGAR!!!!! =)

Fasen va min syster e seeeeeg hon skulle vart här för längesen!! Men men det är ju lugnt o skönt så länge hon inte är här..... ;-) Ska nog titta på ett SATC avsnitt nu... Eller några avsnitt kanske man ska säga...

So long!!

Public Enemies

En bioaktuell film som inte riktigt ingår i den genren som jag brukar gilla, men ajg har en känsla av att det finns fler tjejer än jag som tycker det finns en väldigt ba anledning att gå o se på den här filmen.... Eller?


Anledningen..

Har man pojkvän så kan man ju alltid ta med honom o låtsas att det är för hans skulla man vill se just den här filmen ;-) Fast jag säger nog som Amanda, det här är en film man vill se hemma m tjejkompisarna.. ;-)

Tackar inte nej till o se på Johnny Depp i några timmar!!


God Morgon!

God Morgon alla glada människor!! =) Idag är det fredag!!! =) Härligt!!

Ska snart åka o jobba nu, men sen är det helg!!! Kanske ska försöka gå lite tidigare idag.. Det är ju fredag o allt..

Ikväll har jag iaf fått med mig Liselott hem o titta på Twilight! Hon har vägrat innan hon fick läst boken. Men ikväll så!! ;-) Sen bleb det nog inget mer än film för Liselott ska gå upp tidigt imon (9 lyckades jag få fram.. Tidigt.. Jobbigt för dom som är lediga!)

Hej så länge!


Sitter vid pappas dator. Titta vilka snyggingar jag hitta här! ;-)

Hej så länge!

Mätt o belåten

Det va såå gott m musslor!! Kunde ju inte få nog!! Som o äta räkor eller kräftor.. Man äter o äter tills man känner att det går verkligen inte mer men ändå blir man inte jobbigt mätt. MUMS!! =)

Pratade snabbt med Jessica förut o hon va ute på jakt efter kungafamiljen ute på Drottningholm... Ibland undrar man om hon verkligen bor i sthlm.... ;-) hihihi

Nu hade ajg velat se på Twilight m min syster men hon ska iväg... Skitunge! Så nu ska jag gå o glo på tv en stund sen ska jag nog gå o lägga mig för jag är verkligen jätte trött!!

Kram kram

Musselsoppa..?

Min morbror Tomas är på besök hemma hos mamma o pappa och ska bjuda på mat!! Jo jag är ju också på besök här eftersom jag inte bor här längre... Får ju välja vilka tillfällen man ska komma hit! Han ska iaf bjuda på musselsoppa! Det är nått som jag aldrig ätit så det ska bli väldigt spännande!! Tycker ju om mussler o han är duktig på att laga mat så det ska nog bli bra!! =) Får väl se om jag övelever......... ;-) 

Tänkte att jag skulle lägga in en bild men jag sitter vid Tomas MacBook o jag är inte rikigt van vid Apple så jag struntar nog i det.... Vill ju inte förstöra nått.....

Hej så länge!

Twilight "Bella" gravid!!

Ja ja jag läser skvaller o ja jag tror på allt jag läser.... SEn handlar det om kändisar som Twilight stjärnorna Kristen Stewart o snyggast Robert Pattinson så självklart blir man lite extra nyfiken.....

I veckans nu skriver dom att det finns misstankar om att Kristen Stewart är gravid... Inte nog med det så är det med all säkerhet Robert som är pappan!!! Det är ju bara tiden som kommer kunna avgöra om detta är sanning eller inte.... Det är ju svårt o dölja en gravidmage! ;-)

Men vilka snygga barn det kommer bli!!!! =) Vampyrbebisar.. ;-)



Tjing tjing!


Sååå tråkigt....

Min älskling kommer inte hit till helgen som det va bestämt... Hon va tvungen o åka till Finland tidigare än hon hade tänkt... Det är såå jätte tråkigt för vad jag hade sett fram emot att du skulle komma hit!! Vi får se till o ses så snart du kommer hem istället....


Going crazy in Marmaris!!! <3

Sakar dig så mkt mitt hjärtegull!!! Pussar o kramar till min favorit!


Så här känns det just nu... =(

JAAAA!!

När jag kom hem från Amanda igår så låg det ett paket i min brevlåda... Twilight o SATC boxen!!!!! Sååå lycklig blev jag!! Så även om klockan va halv elva så va jag bara tvungen o titta på iaf två SATC avsnitt!! Lovely!!!! =)

citat Carrie Bradshaw

Jag har ju lagt upp det en gång innan man jag måste bara visa detta citatet en gång till:

Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone - just as wild - to run with.

Det är ju mig som hon förklarar där!!! ;-)

Mys ...

... med min älskling Amanda ikväll! Min pussgurka kan inte få nog av henne ;-) Får jag bestämma så blir det en riktig deg kväll i soffan. Får se vad hon är sugen på..

Puss o kram så länge! Skriver nog ett snabbt inlägg sen när jag är hemma o byter till myskläder!! =)


HeHeHe

Bion va grym!! Men sen är jag ju helt såld på böckerna också så jag hade blivit väldigt besviken om den inte hade vart bra. Fast sen va ju jag o Amanda (som vanligt) lite väl fnissiga o satt o skratta åt allt roligt (och inte roligt) vi hade skoj men jag vet inte vad dom runt oss tyckte... Speciellt inte dom som satt bredvid mig som fick börja sig ner o ta upp min dricka som rullade in under deras stol mitt under filmen..... Ooops.. Fast vi satt iaf inte o skrek o prata högt som vissa kan göra! Vi viska iaf o är det nån som försökt skratta ljudlöst nån gång o lyckats? Ne trodde väl inte det!

Nu är det lunch!

Hej så länge!


Kvällens 21/7

Man hade ju kunnat tro att vi skulle ta på oss mantel o ha med oss kvart o trollstav ikväll för att komma i rätt stämning men njaaee... Det blev så här istället:


Klänning från bondelid
Sen tar jag nog ballerina o jeansjackan på mig..

Nu ska jag gå bort till bion!!

Tjing tjing!

Bio idag!! =)

Idag ska jag o Amanda gå o titta på Harry Potter o Halvblodsprinsen på bio! Eller som Julia, en vän som vi träffa när vi fika i söndags, sa när jag fråga vilken bio hon skulle gå på då: "En väldigt speciell men ortoligt mkt vuxenfilm..." Då fråga jag om det va Ice Age 3 eller Harry Potter hon skulle gå på (hon är 24) och det va Harry Potter ;-)

Så därför säger jag att jag o Amanda ska gå på samma otroligt djupa o speciella vuxenfilm som Julia o hennes kompis gick på i söndags! ;-)



- Tjing tjing!

. . .

T R Ö T T ! ! !

Installerat o klart...

...men jäklar va svårt!! Det kommer ta hela livet för mig o lära mig photoshop! Men nu kan jag ju äntligen lägga in mina bilder från systemkameran!! Sen kommer jag lära mig till slut... Viljan finns här men ingen lärare så jag får klara mig på egen hand så det kommer nog ta lite tid.... Men det är bara kul! =)


Sötaste lilla Alfons!!

Yes yes säng time för mig då!!

Natti natti!

Kusin vitamin busglin!

Vart o hälst på mina kusiner på em idag o den minsta hon är en riktig liten busunge! Men så sööööt!! Fast när klockan närma sig 20 kände jag att det räckte o åkte hem ;-) Det är det som är bäst m andras barn! ;-)

 Tittar på pippi på dom sju haven! 
 
 

Jag busar m min lilla skrutta!! <3

Nu ska jag se om jag lyckas installera programmet till systemkameran och även photoshop!
Önska mig lycka till! ;-)

Bilder från lördag


Liselott, jag o Ferrari!! =)


Skål från mig o Sandra!


Kärlek!!!

Bilderna är tagna av Sandra och finns även på hennes blogg som ni ser om ni klickar på hennes namn!

EM betämd

Ska åka m pappa till Onsala o hälsa på mina söta små kusiner! =) Pratade m Kristine (min moster) förut o dom ska vara hemma o hon ville jätte gärna att jag kom o hälsa på! (som att hon vågar säga annat..)

45min kvar tills jag slutar.... Räknar ner minuterna....

Lägger upp helgens bilder när jag kommer hem ikväll!

Tjing tjing!

Working

Så jobbar man igen... Får ju smyga in på bloggen nån liten minut bara, det skadar ingen! Såg att älsklings Sandra lag upp bilder som jag tänkte sno sen när jag kommer hem o lägga upp på min blogg! Såå fina va dom!! =) Men här kan jag ju inte spara några bilder o lägga ut... Kommer ta lite för lång tid o jag måste faktiskt jobba...

Hade tänkt ringa o kolla om jag kan ta en tur till Onsala sen o hälsa på mina kusiner.... Har inte träffat dom sen innan Turkiet o lillskruttan växer ju så hon blir större o större för varja gång man ser henne! Hon är ju tonåring innan vet ordte av det!! Tiden går så fort så fort....

Kom på igår att kortläsaren jag köpt kan man antagligen använda till minneskortet i min mobil också! Så nu kan ajg ÄNTLIGEN pansionera (stavning ???) min digital kamera så kan jag använda mobil o systemkamera! Mobilen har man ju alltid med sig så då kan det bli kort på allt möjligt!! Perfekt!! Har ju vart lite kass på kortuppdatering det senaste... Jag skyller allt på min helkassa kamera (må den vila i frid) Så nu kommer det komma mer kort! =)

Ne, back to work!!

Desperata hemmafruar

Jag, Amanda o lillsyrran min har varit o ätit på karma.. Satt där en bra stund o när vi bestämde oss för att gå så börja det spö regna så det va ju bara till att sitta en stund till. Ingen av oss vill ju gå när det regnar. Sen gick vi o köpte godis (ja, vi köpte 1 kg o jag har klagat hela kvällen på min degiga mage) och gick hem o tittade på fyra avsnitt av dom desperata hemmafruarna =) Lånade första säsongen av Liselott o dom är ju bara så grymma! Så nu har vi sett fyra avsnitt sen va Amanda tvungen o cykla hem för hon ska jobba imon. Vilket jag me ska göra så jag borde verkligen gå o lägga mig.

Nu tror jag vi ska sätta på en disneyfilm så sussar jag gott om en stund. Det får jossan stå ut me. Bara för att den skitungen kan ligga kvar o sova imon när jag ska upp o jobba! Livet är bra orättvist ibland.. 

Jag o Amanda bokade biljetter o ska gå på bio på tisdag, Harry Potter o halvblodsprinsen!!! =) Har hört att den ska vara grymt bra!! =)

Ne nu ska jag göra mig redo för sängen sen är det disney (eller varför inte Astrid Lindgren?) som gäller!

Natti natti!

citat SATC

Carrie: Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting,
challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Carrie: Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone - just as wild - to run with.

Samantha: Carrie, you can't date your fuck buddy.
Carrie: Say it a little louder, I don't think the old lady in the last row heard you.
Samantha: You're going to take the only person in your life that's there purely for sex, no strings attached, and turn him into a human being? Why?

Charlotte: So how are you?
Carrie: I'm good. How are you?
Charlotte: Great.
Carrie: I told Aidan about the affair and he broke up with me.
Charlotte: Trey and I never had sex on our honeymoon.
Carrie: You win. So. Should we get more coffee or should we get two guns and kill ourselves?

Adam: Come on, give me a little BJ, up and down a couple times, you're done, it's easy!
Samantha: Easy? You men have no idea what we're dealing with down there. Teeth placement, and jaw stress, and suction, and gag reflex, and all the while bobbing up and down, moaning and trying to breathe through our noses. Easy? Honey, they don't call it a job for nothin'!

Ett litet smakprov från serien... ;-)


Carrie, Miranda, Charlotte & Samantha

På väg!

En sån kanon dag igår!!! Träffade mina älsklingar Liselott o Sandra (Sandra extra roligt då eftersom hon va här från sthlm!!!). Vi hade en hel tjejdag, först till stallet o mata häst o sitta o tjöta. Sen köpte vi sushi på hemvägen o satte oss hemma hos mig o drack vin o titta på massa girlygirl filmer!

Sen stack Sandra till bara vi vet vem o jag, Liselott o Sandras UNDERBART söta lilla Alfons gick till McDonalds o köpte McFlurry Marängswisch, mums! Sen tittade vi på ännu en riktig tjejfilm innan vi gick o la oss för o sova.

Beställde hem Sex and the city boxen igår!!!! =) Så nu är den på väg!!! Den otroligt söta lilla skolådan späckad m alla säsonger från den bästa serien!! Sen klickade jag m Twilight också... Måste bara ha den han är ju såååå jävla sexig så man dör ju! =P 

Fast vi satt ju o dregla över en annan godbit igår... 


 
Channing Tatum.. Säger man nej till den? I don´t think so.... Fast jag o Sandra har första tjing!

Försöker o försöker o försöker.. Men lyckas inte hitta nått program så jag kan formatera om mina bilder från systemkameran.. Har skaffat mig en kort läser så går det inte o se korten för dom är i fel format... Jag blir GALEN!!

Hej så länge!

Nattamat

Dubbelmackor m kaviar (jag är helt själv hemma, då får man lukta lite fisk) och på m Mulan igen eftersom jag somna efter 5 min förra gången. Kommer SÄKERT inte hända samma sak idag igen....

Vart m Lisa, Amanda o Lina idag o druckit vin hemma hos Lisa. Bara massa tjöt o vin o när vi blev trötta åkte vi hem. Gött!
Imon blir det en hel tjejdag m Liselott o Sandra !!! =) Ska bli så kul o träffa dig igen hjärtat !!! <3

Nu ska jag krype ner i min gosigaste säng o soooova !!!

God Natt alla godingar!! ;-)

Sushi o getingar

Fick hoppa in o jobba på lagret idag... Kul när det va enda fina dagen på hela veckan...

Igår så va jag o fika m Amanda efter jobbet på Naam, jag åt sushi, det är ju bara sååå gott, sen åkte vi hem till henne o glodde lite SATC innan det va läggdags. Den serien är helt underbar!

Blev stucken av en geting när jag jobba igår! =( Det gjorde jätte ont o nu kliar det som en tok o armen är alldeles svullen. =( Tycer lite synd om mig själv... Jag kan ju inte låta bli o klia heller... Jag hatar verkligen kryp, va mkt bättre allt hade vart om dom inte fanns, inte getingar o spindlar iaf... Ne usch va jag klagar fast jag har iof vart lite låg idag... Försökte hålla skenet uppe men jag lyckades inte så bra...

Nu har jag precis duschat och ätit. Blir en tur bort till systemet när jag har fått på mig lite kläder, ska köpa mitt vin som jag har beställt!!!!! =) Chill Out Rosé, det är jätte gott o går än så länge bara o beställa så då är det extra gott när man får det!! =) Fast jag ska spara mitt tills min älsklings Jessica kommer hit från sthlm så ska vi dricka det tillsammans!!! Längtar så o saknar henne såååå mkt!!!! <3 Men nu ses vi snart!!!! =)

Senare ikväll ska jag träffa Amanda, får se vad vi hittar på för nått skoj. Sätter oss på nån uteservering o snackar skit o dricker blir det väl. Vädret är ju gott iaf så då får man passa på o vara ute! =)

Hej så länge alla glada helgfirare!


Det godaste rosévinet - fin box är det också ;-)

Shoppat !!!

Vart o fyllt i min tattoo.. Plåga men nu är det gjort.

Sen va jag på k mässan o köpte lite grejer både till lägenheten o till mig.

Till lägenheten:
Handdukar marinblå - Hemtex
Löpare beige/vit randig - Lexington (Lagt på mitt fula soffbord o vilken förbättring!)

Till mig:
Grovstickad lång vit kofta
Svart t-shirt
Jeansskjorta - allt från Gina Tricot

Köpte två små handdukar, en till håret och en till kroppen och det gick på 263kr !! REA är bra grejer det !! =)

Sitter o tittat på kronprinsessans födelsedags firande, hon fyllde ju år i förrgår, glömde säga grattis så jag säger det nu istället. Grattis på 32års dagen Victoria!! ;-)



Nu ska jag bort till bussen o åka till jobbet!!

Hej så länge!

Intressant!

Såg precis på tv att frukten som i england heter Persimon (?!) Och som på svenska heter Sharon hjälper till att förebygga hjärtsjukdomar och har en väldigt hög fiberhalt och mkt antioxidanter. Vet ni vilken frukt jag pratar om? Den ser ut så här:



Hade jag innan inte vetat vilken frukt det är så hade jag nog bara ryckt på axlarna o lyssnat lite halvhjärtat på vad dom sa på tv men nu råkar detta vara min favorit frukt så därför fånga det mitt intresse iaf!! =) Så börja ät Sharonfrukten, enligt amrikarnerna är detta det nya äpplet! ;-)

Frulle

Tvättdag så jag måste gå o köpa tvättmedel nu för det är slut... Har bara för vit tvätt kvar.

Har precis ätit frulle, kaffe o äggmacka, mumsigt och nu är jag mätt o glad! =)

Så nu är det mataffären som väntar. Sen ska jag fylla i min tattoo på handleden.. Kul o göra om nått som redan finns där... :-/  Men men det är ju gratis o ifyllnaden är rätt dålig så det blir nog bra när den är klar!

Sen ska jag jobba fr klockan två. Det jobbiga m o vara ledig mkt är att man tycker inte det är sååå kul o jobba.... Nästa vecka jobbar jag hela veckan igen.. hmm Men i slutet på veckan så kommer JESSICA!!!!!!!!!!!!! =D ÅÅÅHHH va jag längtar!!! Sen så kommer ju Sandra imon så det blev ju oväntat sthlm-besök redan denna helgen!! =)

Ne dags o trampa sig bort till mataffären..

Tjing tjing!

Natti Natti <3

Nu har jag tvättat bort sminket och satt på Mulan o ska nu gå o lägga mig i sängen..



Natti natti


Citat citat citat!!

Notting Hill!!


Anna Scott: You know what they say about men with big feet.
William: No, I don't, actually. What's that?
Anna Scott: Big feet... large shoes.


Anna Scott
: After all... I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.


Spike
: Just going to the kitchen to get some food, then I'm going to tell you a story that will make your balls shrink to the size of raisins.


Bernie
: I'm sorry I am so late. Bollocksed up at work again, I fear. Millions down the drain.


Max
: You haven't slept with her, have you? William: That is a cheap question and the answer is, of course, no comment.
Max: "No comment" means "yes."
William: No it doesn't.
Max: Do you ever masturbate?
William: DEFINITELY no comment.
Max: You see? It means "yes."

Anna Scott: I can't believe you have that picture on your wall.
William: You like Chagall?
Anna Scott: I do. It feels like how being in love should be. Floating through a dark blue sky.
William: With a goat playing the violin.
Anna Scott: Yes - happiness isn't happiness without a violin-playing goat.


Bella
: Which way are you going?
Max: Down Kensington Church Street, then Knightsbridge, then Hyde Park Corner.
Bella: No, crazy, crazy. Go along Bayswater.
Honey: That's right. Then Park Lane.
Bernie: No, straight down to the Cromwell Road, then left.
Max: [they continue arguing about the best routes to the Ritz, Max finally has enough and screeches to a halt] Stop right there! I will decide the route. All right?
William: Sorry Max.
Honey: Sorry Max.
Max: James Bond never has to put up with this sort of shit.


Spike
: There's something wrong with this yogurt.
William: Ah, that's not yogurt, that's mayonnaise...
Spike: Ah, right-o then.
[continues to eat it]


William
: Would you like something to eat? Something to nibble? Apricots, soaked in honey? Quite why, no one knows, because it stops them tasting like apricots and makes them taste like honey... and if you wanted honey, you could just... buy honey. Instead of apricots. But nevertheless they're yours if you want them.


Anna Scott
: Oh really? So the entire British press got up this morning and said, "I know where Anna Scott is, she's in that house with the blue door, in Notting Hill." And then you go out, in your goddamn underwear...
Spike: [walks in] I went out in my goddamn underwear too.


Spike
: [comes in after being photographed by the press] How did I look?
[looking in a mirror]
Spike: Not bad, not bad at all. Well chosen briefs I must say. Chicks dig grey.
[clenching his butt]
Spike: Nice. Firm. Buttocks.


Notting Hill o Ben & Jerry

Har varit o pratat m Ida en stund, sötnosen min!

Nu sitter jag här o tryckt i mig lite mackor o nu tittar jag på Notting Hill m älskade Ben & Jerry i knät. Dom två kan man alltid lita på, eller hur tjejer? ;-)


Notting Hill <3

Sen fick jag reda på för en stund sen att Sandra kommer hit från Stockholm!!!!!! =D Hon kommer på fredag o stannar över helgen!!!!! =D Sååå kuuuul!!!!!

Ne nu ska jag återgå till mitt glassätande o filmtittande!!!

Glass i Gottskär

Va ute o skulle hålla lektion men jag sa att hon slapp betala bara jag fick rida istället... Han är lite jobbig o oriden min älskling och jag klarar inte riktigt av o bara stå o se på så nu red jag igenom honom ordentligt... Mysigt o få rida ett riktigt dressyr pass det va sååå längesen!!

Sen åkte jag o Bettan ner till gottskär o åt italiensk glass o drack kaffe. Satt ute på bryggan i dt fina vädret o tjöta bort några timmar. Har haft med mig system kameran men det spelar ju ingen roll eftersom jag inte kan få in dom korten på datorn än.... Men men vi har haft en kanon dag.

Nu höll jag på o koka över pastan men jag lyckades precis... Den smakar inte slabbigt iaf o det är ju huvudsaken ;-)

Lisa är på väg o ska hämtas sitt nya rouge hon har köpt! Tänkte hon skulle komma nu så jag kan hoppa in i duschen när jag käkat färdigt..

Ska följa med Ida o henner kompisar till 29:an en stund ikväll, har inte träffat henne sen innan Turkiet! Ska bli kul o träffa henne, även om det betyder att jag måste gå till mingel för o göra det... ;-)

Nu har ja snart ätit upp.. Var är hon?

Sriver mer sen..


Dressyr

Idag ska jag vara dressyr tränare åt en av medryttarna till min gamla häst. Spännande, blir bara så jäkla sugen på o rida när jag är i stallet... Inte bra!

Har inget nummer till henne så jag måste jaga henne lite, kan inte vara i stallet den tiden träningen skulle börja.. Bussarna går bara en gång i timmen i detta bonnelandskap!! =(

Så då måste jag ringa ägaren o få numret utav henne, hon kanske inte ens är vaken, hon har ju semester. Har inte pratat m henne på över en månad, hur gör man det till ett kort samtal?

Ska umgås m Bettan sen om hon kommer ihåg vill säga... Mysigt har inte träffat henne på ett tag! =)

Nu fick jag sätta igång! Ha det bra så länge!

Tjing tjing!

Premiär

Imorgon har den Sverige premiär o jag måste bara se den!!! Har ju längtat så!!

Ni vet alla vilken film jag pratar om... Just det, Harry Potter o Halblodsprinsen!



Otippat? Har ju läst alla böckerna o nu är det två filmer kvar....... Spännande!!

Titta va jag hitta..

Man kan hitta mkt kul på internet.. T ex så hitta jag denna bilden nyss:


hahaha funny va?


Panncakes o Mcdonalds

Vi gjorde sååå goda pannkakor jag o Madde (not) smaka smet... mmmm... Dessutom är runda pannkakor sååå ute. Sen va vi ute på promenad (efter 3 timmar i köket, vafan pannkakor är EJ en bra idé om man är hungrig)  skulle testa min nya kamera o tog kort på ALLT... ;-)

Sen trampa vi hem till Amanda o där gick det bara utför..... Vi skratta så jag kommer ha träningsvärk i käkarna imon. Sen blev det Mcdonalds efter det... Så nu rullar vi fram.

Har ingen kortläsare till mitt minneskort i systemkameran så jag tyvärr inte lägga upp några sånna bilder än, inte för att dom vi tog idag är nått som bör visas men ändå...

Ne nu ska jag bara sitta o fördriva tiden tills det är såpas sent att man kan gå o lägga sig... Är rätt trött....

Tjingtjing!

Todays..

Dagens outfit, tänk att man kan få ett ryck o lägga upp det nån gång ibland! ;-)


Blus och cardigan - H&M
Shorts avklippta Replay
Skärp m nitar - Gina Tricot
Gladiators - Johanssons

Taget i min nya helkropps spegel vill tilläggas!!! =) hehehe

Nu väntar Madde!

Tjing tjing!

Golfbollar?

Godmorgon!! Jag o Madde hade stora planer för stranden idag. Då är det inte roligt när man vaknar och det är grått ute. Pratade med Madde för en stund sen o hon prata om o åka med hennes pojkvän in till Göteborg o köpa golfbollar.. Ok? Fast sen la hon till att åker vi med så blir det ju ett stopp på ett fik o äta och då lät det helt plötsligt lite mer intressant. För är det bara golfbollar kan dom åka själva.

Just nu sitter jag här med min kaffe och funderar på allt möjligt.... Googlade utbildningar igår och det fanns väl en del jag kunde tänka mig. Fanns tyvärr ingen närliggande för den utbildningen jag sökt eftersom min tanke va att byta... Det är inte många som fattar vad jag skriver nu men jag vågar inte skriva på annat sätt än så länge. Det är bara i tankestadiet så blir det inte av finns det ingen mening med att säga för mkt.

Nu ringde Madde mig och det blir inget Göteborg men därimot så va hon grymt sugen på pannkakor så nu ska vi fixa!! ;-) Ska cykla bort till henne nu så får vi se vad vi hittar på efter pannkakorna.

Hej så länge!

Se upp..

På börjat nått som kan bli.. en novell? en roman? Det kommer komma upp delar av det jag skriver här... Del för del så det gälelr att hänga med.. Har det perfekta namnet till en början, det kan ju ändras det med. Men se upp för "Farlig förälskelse" det kommer bli skållhett!!

Helgen..

Fredag va vi ju ute.... Det va kuuuul speciellt på förfesten!! Sen efteråt gick vi till olika ställen o det va tydligen en viss vän till mig som blev lite för full.. Nämner inga namn vi alla i polly-gänget vet vem jag pratar om... hahahah ÅÅHH Polly va gott!!!

Sen ville Madde att Lina skulle dela med sig av sina boobs... "Dela mä mej? Av de här goda?" svara hon då..


Åh polly va gott.

Lördag va myyys dag m Liselott!! =) Vi hade film maraton m godis chips o underbar sushi till middag!! =)Inte träffats på 6veckor! Känns ju som en evighet!! Mysigt va det iaf!! =)

Söndag så gick jag o Erica på stan på dagen, köpte en kanon fon tunika!! Blev jätte glad när jag hitta den!! =) Sen fikade vi på ett JÄTTE mysigt fik vid brunnsparken.. "Sweet" nånting? Kommer inte ihåg vad det hette men dit ska jag gå igen!

På kvällen blev det grill, dricka o kubb i Åsa!! Kul hade vi!! =) Sparar in på detaljerna på den kvällen! ;-)

Det va helgen det, idag så va jag hemma hos Erica så hjälpte hon mig färga håret!! BLOND igen!!! hehehe Tack för hjälpen!! =) Vi käka Sushi o titta på tv (Sushi är bara såååå gott!!!) Sen på kvällen blev det film hos Madde m henne o Amanda!! Love you giiirls!! Vad skulle man göra utan sina vänner??

Lite annan catch up, jag står på 16e reserv att komma in på högskolan i Varberg... Håll tummarna för mig!!!! Vill gärna börja läsa!!! Butikschefsprogrammet kommer passa mig perfekt!! Men kommer jag inte in så har jag heelt andra planer... Planer som nästan gör det värt o vänta m läsandet.. På tal om det så kommer snart min älsklings Jessica hit!!!!!!! =D LÄNGTAR SÅÅÅÅ MKT!!!!

Sen pratade jag m Carro idag!!!!! MITT HJÄRTA i Sydney!!! Blev så glad så jag börja grina när jag hörde hennes röst!! Trodde knappt det va sant när hon ringde!!!!!! SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!! Längtar tills du kommer hem till mig igen...

Fick jag med allt tro? Ja ja det är lite kvar... Men jag har funderingar på o börja skriva lite kapitel från mitt liv här... Det är pay back time för att nån sårat mig.... Det är nån som lekt m fel persons känslor....

Nog för nu! Ha det underbart alla!!

Kram kram

Skriva ikapp lite..

..gör jag inte nu utan ikväll, men ska bara säga att helgen vart bra o jag drar ett långt inlägg m lite mer detaljer om den sen...

Nu ska jag hem till Erica så ska hon hjälpa mig o slinga håret =) Det är på tiden att jag bättrar på det blonda nu ;-) Sen får ajg se om det blir bion jag o Amanda planerade igår eller om det bara blir hemma ikväll.. Är lite sliten sen igår =P

Men men mer om det senare nu ska jag springa bort till pendeln o åka in till Göteborg!!! =)

Tjing tjing

Utgång.

Ikväll ska vi ut o göra kungsbacka osäkert...

Vi som ska ut o röja är...


Så se upp för dom här snyggingarna ikväll!! Hehehe..

Tjing tjing!


Hur kunde jag glömma?!

Jag glömde o skriva!!

JAG HAR KÖPT EN SYSTEMKAMERA!!!! =D

Lyckan är gjord fick köpa pappas, han använder den inte ändå... Så jag fick en grymt mkt bättre kamera än vad jag skulle haft råd me egentligen!!! =)

Lycklig!

Tvmys o korvstroganoff

Skulle ha jobbat till nio igår men det blev inte så.. Skönt!! Va jätte trött så jag va rätt glad att jag slutade vid fem..

Så jag hade en myskväll tillsammans m Lisa =) Först gick vi på k-mässan vilket gjorde att jag blev några kronor fattigare.. igen... Sen åkte vi hem till henne o åt mat (korvstoganoff) o tittade på tv =) Myyys!! =)

När jag kom hem kl halv elva fick jag ett ryck o började röja i lägenheten men fick sluta vid tolv eftersom jag va så trött så ögonen gick i kors + att jag skulle ju upp tidigt idag.

Försov mig i morse... kul o vakna 20min innan man börjar o det tar 15min o cykla till jobbet.... Men jag va bara 5min sen så grym är jag!! =)

Senare idag sk ajag träffa Amanda!! =) Har inte träffats på två veckor så jag saknar dig my one and only hagga in the world!! ;-)

Ne nu ska det inventeras.

Kram kram!

Wiiee

Jobba är rätt tråkigt..... Ägnar dagen åt att försöka komma på bästa möjliga maskerad outfit åt syster som ska klä ut sig imon.... Funny.... =P

"Gilla läget, va positiv" vissa motton är lite svåra att följa när man tycker allt är sååå t råkigt så ögonen går i kors... Men jag försöker!! =) Får tänka på att det är ju lite mer penag än vad jag skulle fått om jag inte jobbat! ;-)

Undersökning

Lyssnat på NRJ hela dagen o skrivit upp o ser nu efter en dag (8-16) att dom spelar samma låtar om o om o om igen...

Högst upp på listan med hela 6gånger:
Flo Rida - Right round
Black Eyed Peas - Boom boom pow
Cidinho & Doca - Rap das armas

5gånger:
Beyonce - Halo
Kid Cudi - Day n Nite

4gånger:
Big Ali - Hit that floor

Och en nu mera rätt gammal låt som Katy Perry - I kissed a girl har spelats hela tre gånger...

För att verkligen stryka under det jag försöker påpeka så spelar dom Rap das armas en 7:e gång!!!! Snacka om att kunna tjata ut låtarna!!


Black Eyed Peas låg på numera delad andra plats med...


.. Flo Rida!


Våran mest omväxlande radiokanal!


Erkänner..

Lunchdags om en stund o jag erkänner... Jag ska vara jätte nyttig... Ska åka en viss McDrive.. Mer än så säger jag inte.. Men det kan vara rätt gött ibland! ;-)


Jag skulle gå o lägga mig tidigt..

Varför sitter jag här då? Men jag sitter med datorn i knät i soffan o har fastnat totalt i konserten m Michael Jackson. Grymt bra! Fasen det slog mig att det är ju nått man aldrig kommer få uppleva live... Borde kasnek börja gå på lite mer konserter... Vissa vill man ju verkligen uppleva live innan dom försvinner... Som han nu, det är ju overderligt dom som sett honom live!! Hade jag verkligen velat göra o nu är det för sent.. Tråk... Men den va grym på tv också fast jag ska ju SOOOVA!!! Går inte bra för mig här! =P Kommer vara lika trött imon som idag o dessutom så kommer pappa inte hämta mig utan ajg måste cykla så jag får gå upp ännu tidigare!! Faan ångest jag fick nu... ska ju upp om 6 o ½ timme.... =S Shiiiit!!! Fan vill sooova längre... =(

Jäjä godnatt igen då!

Ikea och Michael Jackson..

Va ju på Ikea förut o köpte kaffe o chokladboll för 5kr! Mumsigt!! ;-) Fast det va ju inte det enda jag köpte där då... Det blev en helkroppsspegel (äntligen!!) och lite annat små plock som ramar o dessutom det som saknades på min tv-bänk så nu kan det bli klar! Pappa hjälpte mig inte idag men lova att han skulle göra det imon... Så vi får väl se...

Det va minnes cermoni för Michael Jackson idag.. Det hoppas jag alla skriver en rad om för det va jätte fiiin!! Det lilla jag såg iaf missade så jag såg tyvärr bara slutet.. Men när hans dotter ställer sig o säger "I just wanna say that daddy was the best father in the world and I love him so mucht.." sen brister ut i gråt då stooor böla jag!!! Så sorgligt sånt klarar jag inte av! =(

R.I.P. Michael Jackson.. Han har nog äntligen fått en frid... En av världens mest omtalade människor.

Jag har fått en ny last!! Jag köpte småyoughurtar som heter "Yoggi Dröm" från Arla härom dagen, tänkte att det kan ju vara gott till frukost lite onyttigt men men ;-) Jag är heelt såld! Äter dom som gooodis!! Sååå mumsiga!! Jobbigt att det är som o äta godis men det känns nyttigare för att det är youghurt... Egentligen tror jag inte det är mkt nyttigare men ååååhh så mumsigt!! =P

Nu hade jag tänkt försöka mig på en beställning från MK.. Fasst jag får betala m mitt vanliga kort... Det är lite jobbigt...

Sen blir det sängen!!

Sov så gott, natti natti!

Snabbt!!

Snabbis blogg ;-) Jobbar o diggar till rix fm på högsta volym! ;-)

Iag får jag förlänga mitt abbonemang!! Undrar vilken mobil jag ska välja.... hmm... Sen har pappa lovat att han ska fixa photoshop till mig!!! =) Så jag blir ju såååå sugen på o köpa en riktig system kamera o börja fota på riktigt!!!! =) Älskar o fota o har man en riktig kamera så blir det ju såååå mkt bättre än med en vanlig digital kamera... Konstnärliga bilder blir inte särskilt konstnärliga om man inte tar dom m en riktig kamera....

Vill göra en jätte framkallning av nått fint naturkort o ha som tavla på väggen =)

Har fixat ett skrivbord i bekväm arbetshöjd nu så det är nästan som o jobba på kontor.. ;-)

yes yes skriver lite om min shopping sen när jag kommit hem från Ikea!!! =)

Hej så länge!

<3


Älskar mina vänner sååå mkt... Ni betyder allt för mig!

jobbjobbjobbjobb....

Idag har jag jobbat heeela dagen... Två olika jobb... Ena från 8-17 andra från 17.30-20.30... Funny.... så min dag har inte vart så jätte händelserik kan jag ju säga... Imon blir det därimot lite roligare för då är det Ikea som gäller efter jobbet!! =) Sen ska pappa hjälpa mig o göra färdigt här hemma!!! =) Längtar!!! =)

För några dar sen så fick jag ju för mig att jag skulle köpa ny cykel... Vilken tur att jag inte gjorde det för igår så hade min pappa fått för sig att ha nskulle laga min cykel så imorse kom han med den hel o användbar!! Så nu har jag ÄNTLIGEN en cykel!!! =) Kanon!! =)

Jag vill ha lite marin/newport inspirerat i min lägenhet... Ska sitta o leta lite inspiration nu o se om jag hittar nått spännande imon!! =) Nu när jag har kommit in i en sån här rush så vill jag inte sluta!!!! Vill bara fortsätta tills allt är heeelt perfekt!! =)

Ska kolla runt lite.... Lägger in bilder om jag hittar nått kul så ni får se ungefär vad jag är ute efter! =)

Tjing tjing!

Nattblogga...

...går inte riktigt hand i hand med att jag ska upp tidigt o jobba imon... Men nu är jag upprörd o måste lugna ner mig innan jag kommer kunna sova så jag kan lika gärna sitta en stund till... Ögonlocken börjar kännas lite  tyngre nu....

En liten snabb grej om mig, fram med era intresseböcker för detta är viktigt! ;-)

Favorit drink:

Cosmopolitan - en klassiker och en riktig mumsibit om du frågar mig!! =)

Ne nu får det räcka... Nu måste jag tillbringa sista timmarna av natten i SÄNGEN!!! ;-)

Natti natti

PANIIIK

Jag vill säga panik nu...... Hittar inte mitt kredkort......... =S Utan det blir det ingen beställning på MK.... Inte idag iaf.... =S FAAAAN I HELVETES JÄÄVLA SKIIIT!!! Neee inte ens det gjorde att det kändes bättre...... VA FAAAAN kan jag ha lagt det???? Har ju itne tatt ut det ur lägenheten... Det MÅSTE ju va här nånstans??!!! Jag har vänt upp o ner på hela hemmet o tittat på alla tänkbara ställen...Hitta jag nått kort..? NEHE DÅ!!!!!! GGAAAHHH!!!!!!! VARFÖR är jag så jääävla slarvig för???!!! Får man ens svära så här mkt i ett o samma inlägg????!!! Skitsamma..... TRRÖÖÖÖÖÖTTTTT blir jag på mig själv!!!!!

Lite pics.

Lite bilder jag hitta på syrrans Facebook...




Finfint serru! ;-)

Pappa tog jääte mkt kort så det finns säkert mängder med bra kort från turkiet på hans data.. Ska åka dit o se vad jag vill ha o lägga det på ett minneskort o ta hem det nån dag tänkte jag... Fast bara dom bästa godbitarna.. Inte alla 800 korten som han tog på två veckor.... Hur lyckas man m 800 kort på den tiden? Ingen aning...

Kvällsnöje

Sitter o ska göra en beställning från Mary Kay. Det är kul, hade tänkt köpa lite smink tll mig själv också! =) Älskar att frossa i deras grejer!! =) Har inget lager o jag vill gärna kunna ge så mkt som möjligt ut till kund när jag är ute o har klass... Det är lättare om allt är levererat direkt. Så det är mitt kvällsnöje denna söndagkväll!

Haft en bra klass nu buy the way.... =) Några sånna till så är jag i rullning igen.. =)

Dyr söndag!

Idag är vädret som svensk sommar brukar vara. Molnigt (stavning?!)

Jag har ägnat dagen åt att göra av med pengar..... =S Det är ett VÄLDIGT dyrt nöje att shoppa....

Men jag hittade allt på rea så jag är nöjd! =)

Anledningen till att jag skulle gå i affärer va att jag ville hitta grejer till lägenheten men det va ju självklart inte det enda jag hitta.... Eller rättare sagt jag hittade mindra till lägenheten än till mig själv.....

Men dagens shopping va:


Lampan jag köpte till hallen. Ville inte ta en helhets bild för det är rätt stökigt men det blev jätte fint!! =)


Mina inköp... Man ser inte vad det är men en kort förklaring:
Finstickad svart oversize tröja från sisters
Vit t-shirt (g-star) och stuprörsjeans (crocker) från JC
Svart hoodtröja (Juicy couture) från Raglady

Lägg märke till alla röda prislappar! Det är samma sak som att jag har fyndat!! =)

Idag är det Mary Kay som gäller!! Så nu måste jag packa min väska o göra mig iordning för att ha en hudvårdsklass!! =)

Skriver sen om jag orkar!

Kram

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/52553/ias-blogg?claim=gz4cup47xsw">Följ min blogg med bloglovin</a>

Vill HAAAA!!!!

Den här väggklockan står HÖGT upp på listan över onödiga inredningsdetaljer som jag bara MÅSTE ha!!! Den är sååå grymt cool!! Eftersom jag bara har 2m i tak o den är 90cm i omkrets så hade den täckt halva väggen!!! =) GRYMT!!!

TACK!!!

Igår hade vi en kanon mysig dag jag o Angelica!! =) Vi började på stranden o låg där o stekte till kl 18 ;-) Sen grilla vi o drack vin!! =) Myspys! =)

Idag har jag börjat dagen med att jobba, lite små seg efter igår men man orkar allt bara man vill!! =) Sen så kom Erica o Johan hit o hjälpte mig o sätta ihop möbler o sätta upp hyllor o grejer på väggarna. TACK SÅ JÄTTE MKT FÖR HJÄLPEN!!!!!! =D Det blev inte riktigt färdigt men lägenheten kommer bli såååå bra o såååå mysig när den är färdig!!!!! =D Kommer bli kanon!! Så täck än en gång till mina änglar Erica o Johan som va så otroligt gulliga o va här o hjälpte mig idag!!! Hade aldrig klarat det själv har verkligen "handen mitt i tummen" som min älskade Jessica sa förut!! ;-) (Du får bjuda på den sötnos!!) 

Har haft en sån här kväll där jag inte har gjort nånting, Vart ute på promenad o pratat m Jessica i telefon en bra stund så det blev ju som att man hade sällskap trots att hon är i andra änden av Sverige!! Men så KANON det är o prata me dig min underbara vän!! Önskar du va här bara!! =( (Blir lite ledsen i ögat när jag tänker på hur långt ifrån varann vi bor) Men desto roligare kommer vi ha när vi väl träffas!!! =)

Nu sitter jag o klickar igenom hela ikeas sortiment o skriver upp allt jag ska titta på när jag åker dit. Hoppas jag kan få med mig nån dit nästa vecka för ååååhhh vad jag vill bli klar nu!!!! Lite små plock kan man alltid ha kvar men allt det stora vill jag bara bli färdig med!!!!! Det är så FRUSTRERANDE när man känner att man är i behov utav andra för att bli färdig, för att jag inte klarar av att sätta upp vissa saker själv!! Ja ja det är som sagt tur att man känner sånna kanon människor som hjälper en med sakerna!! Annars hade jag fått hyra in nån händig karl som hade fått hjälpa mig med både det ena o det andra ;-)

Men nu tycker jag vi tar en liten titt på hur vi hade det igår:


Här låg vi o stekte på dagen.


Ungefär vad våran kväll innehöll.. Vin o Singoalla Lakrits!! ;-)


Heeeej Angiiiiieeee ;-)


Jag skulle lite diskret kolla va grannarna gjorde... Hahaha! Att jag ens lägger upp denna.... Jaja ;-)

Lite halvt flummiga bilder ;-)

Ne nu ska jag fortsätta min tur runt Ikea! =)

Godnatt!!

Cykellös

Det va ju så jävla typiskt! Man fick hem cykeln i en låda om man köpte den från coop!! Ser jag ut som nån som kan montera ihop en cykel?! Ne tycker inte jag heller!!! Så jag får leta vidare.... Eller så får jag köpa ett nytt däck till min gamla skrot som står hemma hos mamma o pappa.... Men då ska det ju på också, då blir det antagligen inte nån cykel denna sommaren. 

Sen undrar jag var min drömman finns för jag är trött på nitlotter ;-)

Kramar till er alla!  

Beachen!

Idag va jag på stranden själv. Det va kanon skönt!!! Hitta en avskild plats så va det bara jag o mina skvaller tidningar!! =)


Ute på Smarholmen i Vallda har jag tillbringat min dag


Min gulliga strandhandduk o mitt nöje för dagen! ;-)

Nu ska jag bort till Coop o se om det finns nån cykel som inte kostar allt för mkt! =P ORKAR INTE GÅ MER!!! Hehehe

Hej så länge!

Sommar är livet!!!

Det är ju heeeelt underbart när man dag ut o dag in kan ägna sin tid på stranden!!! =)

Idag va jag på stranden m Erica!! Det va såå mysigt!! =)

Sen tog jag en tur till k-mässan o jag va ju bara tvungen att ha en ny kavaj... ;-P Bild kanske kommer om jag orkar... Om en stund i så fall ;-)

Hej så länge!

RSS 2.0