Solsting & snesprång

- Vad är det för fel på eldrivna rullskridskor?!
- Dom har sladd....
- Men hallå? Har du aldrig hört talas om förlägningssladd?

hahaha tråkhumor, men jag skratta ;-D

Shiiit glömde!!

Glömde en sak från i torsdags!!!! hahaha våran grymma affärsidé!! 

Hyr en film kan slänga sig i väggen!!! Vi har det nya!! Hyr en vän!!!! ;-D

50kr/ dygn (alt 4,90 kg?) eller betala 120kr for 3 vänner o ha dom i en vecka!!! ;-) 

hahahaha!!!

"Snygga tjejer röker inte" ;-)

Igår så firade vi Madde som har fyllt år!! =)

Vi hade det väl lika kul som vanligt ;-) Väldigt special folk ute om man säger ;-) 

Det va en jäkla BAS på dansgolvet iaf!! Hela byggnaden lyfte ju nästan! Sen va det en väldig massa folk... Kändes det som iaf.. ;-) "Vissa går tydligen in gratis!" hahaha

Sen va det en som kom fram (kille med EXTREMA rörelser m händerna, inget sagt, inget nämnt) o sa till oss att "Snygga tjejer röker inte" ok? För det första kom vi på efteråt att jag va ju KLART snyggast i så fall för jag va den enda av oss som inte rökte ;-) Sen kom vi även på efter ca 30min att vi skulle svarat me "och vi pratar inte m fula killar" haha! Känn på den du, synd att vi inte va så snabbtänkta så vi fick sagt det till honom bara,,, Men sen fick alla som kom fram o prata m oss känna på den kommentaren ;-) 

Sen ÄGDE vi dansgolvet!!! HAHA vi e FAN BÄST!!! hahaha trots att det va TRÅNGT så fick vi ändå fram våra bästa moves... ;-D

Thank you girls för ännu en GRYM kväll!!! =)

Nu är jag hemma hos mamma o pappa på lite söndagsmys!! Kan behövas efter denna helgen...

En snabb tillbaka blick; After Work m MK i onsdags, utgång o en grym efterfest m Angiie mfl i torsdags, vin o tjöt m bettan i fredags och födelsedagsfirande hos Madde m en utgång där vi va på TOPP igår... GAAALEN helg!! Grymt nöjd!! ;-) 

Ha det gott mina vänner!! 

Ciao ciao!

Din mossa!!! ;-)

Angiiie o Carro kom hem till mig kl halv elva ungefär.. Sen drack vi o hade så jäkla ball!! Gick till prinsen, det va ju bra drag till kl 1 sen blev det efterfest hemma hos mig till kl 4!!! ;-D hahahaha GRYMT!!!! ;-D

Sen va det ju inte lika ball o gå upp 7,30 för att jobba.... men som sagt vi lever bara en gång!!!!! =)

Jobbade m mina kära syskon idag o vi flumma bort förmiddagen!! hahahaha Improvisera!!!! hahahaha Sen tyckte väl pappa att vi skulle jobba lite också så han ägnade em nere på lagret m oss.. Men vi dansa o hade kul ändå!! ;-) hehe

Har precis duschat o väntar på att Bettan ska komma hit!! =) Kul kul!!! =)

Jag går verkligen på högvarv så undrar när jag stupar ;-) Men måste ju ta igen det jag har mått dåligt över!!! =)

Jobb imon också... fast börjar 9,45 så det är lungt...

Ciao ciao!!


Life is the shit!! =D

Fan va grymt det är!!! Känner verkligen hur mkt jag älskar o leva o ska verkligen göra det mesta o bästa av allt!!! MAN LEVER BARA EN GÅNG!!!! =)

Angelica o Carolina e på G vi ska dricka o tjöta!! =) Ska jobba imon men vem är jag o sova nu? Det kan man göra när man blir gammal!

Kanske blir en sväng till prinsen sen.. Får se om det ens är öppet, o om det är några människor där.. =P

Men vad är bägttre än sånt här? Vi bestämde för en timme sen att vi skulle ses ikväll!! ;-)

So long!!

Perfekt?

Skulle jag få välja precis hur jag skulle se ut så skulle jag se ut så här:


AySel från Azerbaijan

Alla tycker olika men frågar du mig så är hon näst intill perfekt till utseendet. Hon har säkert ingen personlighet. ;-)

Som vi diskutera igår, nånting nånstans har ju alla en skavank men m ett skitsnyggt utseende, "ben upp till här" (pekandes vi öronen, va det gabbe som sa det?), skitsnygg kropp osv osv.. Fan va vi vanliga dödliga är avundsjuka på henne!!! ;-)

test2


test


Du o jag!

Mitt hjärta Sandra o jag på Esters dansgolv!! =)



Du är den bästa!!! Tack för att du finns hjärtat mitt!!!

Vännskap är den bästa kärleken!! =)

Kram

TACK FÖR IGÅR!!! =)

Tack ni underbara människor för igår!!! Ni är helt fantastiska!! =)

Vi tackar väl bara MK för att vi lärt känna varann? =)

Vi hade jätte kul!!! Som ni ser på bilderna!! ;-)

Tack än en gång till Sandra, Gabbe, Linda, Bettan, Ida o Johanna för en kanon rolig kväll!! =) Ska vi göra om snart!!! =)

Massa kramar till er!! =)

After Work!!! Efter middagen...

Så lite bilder efteråt också ;-)













Sååå kul hade vi!! =)

After Work!! Middagen... =)

Nu har vi kommit till Ester o ska äta!!! =)













Jäkla kul vi hade det!! =)

After Work! Först lite bilder innan...

Vi började m lite dinkar o tjöt hemma hos mig!!








På väg till Ester!!! =)

Ikväll..

Blir nog mitt linne från Odd Molly m ett par ljusa jeans till...








Tänkte ha ett lila lack o skugga för att fånga upp detljerna i linnet...




Men äta va det ju!!

Tjing tjing

Jobb jobb jobb

Jobbar hos pappa idag. Det där m att jobba på lager går väl bra men det är inte riktigt min kopp m te så att säga.

Fast ska ju inte jobba längre än till MAX 16 för att hinna sen!

Blir ju som sagt After Work m detta underbara MK gäng!! ;-) Eftersom vi ska börja m att göra oss iordning hemma hos mig så känns det ju bra att vara hemma när det är sagt. =P

Vill "svänga" förbi en mataffär också o köpa lite dricka och kanske nått gott o tugga på, lite choklad, nötter, vindruvor... Det är ju bara det att det inte är så lätt att bara svänga förbi nånstans när man inte har körkort o bil.. Men det ska säkert lösa sig! =)

Nu va det lunchtime!

Make Up kväll!! =)

Make Up kväll ikväll då, kul kul! Alla blev så fina!! =) Sen fick jag min stjärna!!! Ska ta ett kort o visa, men inte idag. =P

Sen en hälsning till min underbara vän Sandra som blev Miss Go-Give! En utmärkelse som man får om man ger väldigt mkt till andra! Man blir framröstad av andra i uniten. Du är såå värd den utmärkelsen!! Jag röstade på dig (finns ingen annan tänkbar) och jag hade motiverat min röst, även om man inte behövde det. Jag letade fram det gamla mailet jag skickade till Jessica o motiveringen löd:
"Min röst på Miss GoGive går utan tveka till Sandra, hon förtjänar den mest av alla, ställer upp så otroligt i alla lägen, vare sig det är MK eller inte. Vi är ju nära vänner tack vare MK! Så nu håller jag tummarna för att hon vinner den utmärkelsen... Kan man inte lägga fler än en röst på henne? ;-) Nu när jag gett motivering o allt? ;-)"

Det är ju så att jag tackar MK för att jag lärt känna den mest fantastiska människa!! =) Kan inte säga det nog med gånger hur glad jag är att jag har en vän som Sandra! Det kommer alltid vara du o jag!! Bästa vännen min!! Massa kramar till dig!

Nu är det HÖG tid för sängen, ska jobba imon, börjar 8 hos pappa...

Vi ska ha After Work imon m MK!!! Börjar m sminka oss o dricka lite rosé o annat gott här hos mig sen blir det middag på Ester!!! Ska bli så fantastiskt roligt!!! Längtar verkligen!!!! =)

Som sagt sängen ropar.. Nu obäddad, hur gick det till??? Tänk att jag va så duktig o tog ur lakanen men inte satte på nya? Den skiten fick jag nu, bara att tacka sig själv.

Sov så gott!! Natti natti!

På vägen..

Solglasögon på o så iväg till systemet...


Syrenerna har börjat blomma!!! Det luktar ju såå gott!


'
Nu är det "Hem till gården" på tv.. Spännande ;-)

Bädda rent i sängen va det...

Hej hej!

Rensa soffbord

Ska byta lakan i sängen nu, annars är städningen helt ok här hemma. Har ett soffbord som inte är av denna värld bara... Nästa gång jag ska köpa soffbord så ska det vara utan hylla under... Där samlas BARA massa skit som man aldrig orkar rensa... Borde ju göra det nu när jag skriver det, men ska jobba hos pappa snart o ska till affären o köpa nått o äta innan så jag hinner tyvärr inte idag... Som alla andra dagar ;-) Fasen vad skönt det kommer vara den dagen jag väl rensar bort alla papper o så kommer jag undra varför jag inte gjorde det tidigare eftersom det inte kommer ta särskilt lång tid...

Ikväll är det Make Up kväll!! KUL!! =) Är jag inte hemma för sent så skriver jag en rad om det sen! =)

Me nu ska jag som sagt gå o köpa nått o äta.. Sugen på Keso, är det konstigt? Tycker det är såå gott! =) Sen blir det nog en svän förbi systemet o köpa en flaska vin till mig o Sandra till imon. Har nog ingen annan tid att göra det än nu, undrar när det öppnar? Får väl kika på deras hemsida.

Som sagt, skriver kanske några rader sen!

Hej så länge!

Nog för tonight!

Sov så gott mina vänner!!

Kram kram!!

Natti!

Men vad kommer dom här ifrån??

Får sånna minnen när jag ser den här bilden men kan inte placera.. Hade velat se den igen!!! =)


Skogfamiljerna... Är helt 100 att jag sett dom som liten!!! =)

Nostalgi!!

Vem i min ålder minns inte det här?








ÅÅhh jag älskade popples när jag va liten!! =)

Kan nog hitta såå mkt mer!! I alla kategorier!! =) Börjar som ni ser m lite tv o film... Tänkte leksaker kanske.. prylar... Vi får väl se vad man kan leta fram!! =)

NOSTALGI!!!

Tack för ikväll!! =)

Först en fika på karma!! Va hur kul o träffas igen vännen min!!! =) Får vi göra snart igen, prata lite roligare saker nästa gång kanske... Lite mer skvaller o lite mindre tråkigheter fast vi behövde verkligen prata!! Så roligt o träffas!! Massa kramar till dig från mig!!! =)

Sen när jag kom hem så kom min morbror m sambo hem till mig o fika!! =) Har inte träffat dom på länge så det va jätte mysigt!! =)

En kväll m kära återseenden!! TACK FÖR IKVÄLL!!! =)

Kramar till er alla!!

No work...

Inget jobb idag så då fick jag tydligen roa mig med att åka till tandläkaren och betala över 500 kr för vem vet vad... =S Roligare kan man ju ha det... Men eftersom jag har inplantat så måste jag åka o röntga o underslka varje år... Vilket ledde till ett återbesök i augusti när jag ska laga ett hål... Jippie...

Sen gick jag till Hemköp o köpte diverse nödvändigheter (Makaroner o tandkräm) och där mötte jag Marris =) Som skulle in o jobba så nu sitter jag här i deras secondhand butik o fördriver tiden =)  Det va ju mkt roligare än att gå hem o fortsätta städa som jag började så bra i morse...

Den tiden jag har att passa är fem så jag har ju inte jätte bråttom... =P

Det är rikigt kul att fördriva tiden m o hjälpa till o prissätta o märka kläder! ;-) Sen om vi har tur så kommer Marris tillbaka m kaffe när hon har varit o kopierat färdigt!! =)


Remixx hemsida

Hej så länge!

Ester!!!

Igår på Ester!! =)



Jäkla kul va det!!! Tack för igår girls!!! =)

Tingeling goes Russia!!!

Tingeling goes Russia

Tingelin Tingeling, skrapig baska ja gin.
Nastrovja Lenin dopracho prana stropa jo gin
Tingalin Tingalin Nastvidania Putin.
Ogrimanski na strovja globoski groteski nastoka o gin.

[tempoökning]Tingaling tingaling [3x]
Tingeling tingeling, come on baby shake that thing
Dj Trexxx in da house pump the base
Tingeling tingeling,let me see YOUR booty swing
Are u base looking party animals? lets doo it!

Tingelin Tingeling, skrapig baska ja gin.
Nastrovja Lenin na stopa och gin
Tingalin Tingalin Nastvidania Putin.
Nastova globoski nastropa o gin.

Tingeling tingeling, come on baby shake that thing
From the globen to beijing
let me see YOUR booty swing

Tingeling Tingeling Booty rusia rocky ring
But on the dance floor, who is king?
dj trexxx and tingeling.

Jag har en önskan, en önska jag har.
(Come an baby, pump that base dj trexxx is in your face.)
jag har en fråga, som kräver ett svar.

Tingelin Tingeling, skrapig baska ja gin.
Nastrovja Lenin na stopa och gin
Tingalin Tingalin Nastvidania Putin.
Nastova globoski nastropa o gin.

Dancing bear!
he he heh he

Have no fear, it´s stazi bear
Have no fear, it`s russian bear!

...
Så det ska vara
...
TINGELIN TINGELIN!!!
...

Tingelin Tingeling, skrapig baska ja gin.
Nastrovja Lenin na stopa och gin
Tingalin Tingalin Nastvidania Putin.
Nastova globoski nastropa o gin.

Tingaling tingaling i dont need anything.
(Come on everybody!)
I am here with you to stop you that thing
(Globen, clap your hands!)
Tingaliin, tingaliin
Was it only a fling?
Or you want a ring, on your fingaling?

ONE MORE TIME FOR DA MOTHERLAND!

Tingelin Tingeling, skrapig baska ja gin.
Nastrovja Lenin na stopa och gin
Tingalin Tingalin Nastvidania Putin.
Nastova globoski nastropa o gin.

Nastova globoski nastropa o gin.

Tingeling

hey!

Jag e fan bäst!!!

Passade kusiner förut o tittade på Tingeling - the full version!!! HAHAHA grymt!!

"JAG VET, jag gör det själv! HAHA jag e fan bäst!!"

"Ni e fan sämst, you're fucking worst!!"

"Tingeling tingeling come on baby shake that thing, from Globen to Being, let me see your booty swing!!"

På kvällen blev det eurovision!!! Norge vann. I'm in love with a fairytale!!!!  Hahaha söt kille det där.. ;-P Det va jag, amanda, madde, liselott, fredrik o johan! Niiice!!

Sen blev det utgång till Ester!! Mötte upp Lina o Madde (mors) KUL kväll!!!! =)

Nu är det sängen! Klockan är ju bara fyra... ;-)

Tjing tjing!!


Fredag!

Jobbade 8-16 på Maneten, mys idag me!!! =) Sen va jago provjobbade på Alfons!! =D Det va KUL!!! =) Nu får vi hålla tummarna.......

Mys fredag m Amanda o Madde! =) Först ica o köpa godis (frukt, eller vadå Madde?) Hahaha dom trodde jag o Amanda va fulla o Madde gick o ursäkta oss ;-) Hahaha Pinsamt?

Sen hem till mig o titta på psykoskräck film.... Gott i alla fall m syréner o hammockar, men vem fan har dödat kattjävlen??? Hahahaha Sen har vi ju Madde då som slår Johns syster ;-)

Hur stavas boing? Boing boing boing.... ;-) Hey fatty boom boom... ;-)

Ne va tid det är för sängen!!! Huur trött som helst!!

Nu har jag satt på "the Holiday" den är så bra!! Somnar lätt till den! ;-) Sen har jag blivit dunderförskyld nu lagom till helgen.. Skyller på barnen för det!!!!

LÖRDAG imon ju!!! Sminka moster, passa kusiner, Eurovision hos Johan o Fredrik, utgång... Då gär det ju inte o va sjuk!!! Det är jag Amanda, Madde, Liselott, Fredrik o Johan imon!!! Ska bli kul!! Heja på Sverige m Malena Ernman - La Voix o sen gå till Ester o skaka våra lurviga! ;-)

Ne som sagt, nu ska jag sova!

En underbar natt önskar jag er alla!!

Natti natti!

Told you

Sa ju att jag inte kommer kunna varva ner.. Äh jag är hopplös! Ska ju upp snart =P

Pratat en liten stund på msn m Carro från landet down under!! ;-) Hade gjort vad som helst för att vara hos henne o jos nu!!!! Slippa Sverige ett litet tag... Men nu är ju den bästa årstiden här så vem är jag o klaga ;-)

NU SKA JAG SOVA!!!!!!

Danger!

Har jobbat från 8-21 idag... Vad gör man inte för pengar... =P Men det har gått bra, ska bli skönt o sova nu bara...

Sitter i sängen o målar naglarna m min laptop som bord.. Tänkte krydda till vardagen lite, leva lite farligt ;-)

Ne är grymt trött... Måste bara vänta tills naglarna torkat helt så jag kan gå ut o hönga upp en tvätt o sen tvätta bort ansiktet o gå o lägga mig! Kändes som jag kanske kommer i säng om en halvtimme om jag har tur.... =S

Imon ska jag jobba till 16 sen ska jag in o provjobba på Alfons!! =) Håll nu tummarna för mig!! Vill ju SÅÅÅ gärna ha detta jobbet!! Åh vad jag vill börja jobba i butik, det verkar ju såå kul!!!! Tror det kommer passa mig perfekt!! =) Men men får jag det inte så är det väl bara att hoppas på att jag kommer in på min utbildning så jag ändå kan börja plugga m det... Då kommer jag ju ha mkt lättare att få extra jobb i affärer sen!! Hoppas jag ;-) AAAHH vill så gärna ha detta jobbet!!! =)

Lacket är inte riktigt torrt än... har överlacket kvar också... Vill ju inte måla på för tidigt så det riskerar att bli kasst så man får göra om... ORKA det.... Blir iaf en färg som heter "Summer Red" m IsaDora... Fint m röda naglar =)

Har inte lag in några bilder på ett tag såg jag... Kasst men har tyvärr inte orkat ens ta bilder... Jobbat hela veckan ju!! =) KUL o ha nått o göra iaf, men blir ju trött på kvällarna! Speciellt om man jobbar till 21.. Sen har jag väldigt svårt att varva ner... Men nu börjar ögonen ge efter, sen är det nog lite psykiskt också, för nu kan jag ju inte lägga mig förrän jag är färdig m det som jag skrev ovan!

Äh nu blir det sista lagret, sen ska jag bläddra runt lite bland olika bloggar innan jag tar tag i resten så jag kommer i säng nån gång!!

Ha det gott så länge!

Natti natti

Havet idag =)

Jobbat hela veckan hittills på Maneten!! Mysigt!! =) Ska dit imon också, sista dagen för denna veckan.. Hoppas dom ringer in mig nästa vecka me! Vill ju gärna jobba!!

Idag va jag i stallet efter jobbet o red på Liselotts häst Djinah! =) Vi red ner till havet, mysigt värre, det va helt blankt!! Underbart, jag älskar havet!!!! =)

Kom io säng rätt sent igår så jag är lite trött idag.... Blir kanske en tidig kväll... Fast klockan är redan 21 o jag har inte ens kommit in i duschen än så jag ska nog inte hoppas på för mycket! =P

Men men nog för nu!!

Tjing tjing

En sista sak..

Malena Ernman gick till Eurovision finalen på lördag!!!

Grymt!!! Så nu hoppas jag alla sitter bänkade o hejar på henne den 16:e maj!!! =) Det vet jag att jag kommer göra!!!

Ne nu är det HÖG tid för sängen! Ska ju upp 6.15 imon!!!

Natti natti

-over and out!


Vår vinnare - Malena Ernman! =)

=(

Varför massa positivt? Är det bra nu eller vad? Hjälp mig o gå vidare!!

En månad kvar...

1 MÅNAD KVAR TILL TURKIET!!!!!!!!!!!!!!!! =)

SKA BLI SÅ JÄVKLA UNDERBART!!!!!!!!!!!!!

LÄÄÄÄNNGGTTTAAARRRR!!!!!!!!!!!!!

Stjärna!!

Awardsnight för Mary Kay ikväll och jag skulle få min första stjärna, men Jessica hade tyvärr glömt den hemma så jag får den nästa vecka.... Men bra kväll har det vart!!
Älska Mary Kay!!

Öppning!!!

Öppning idag!!!!

Remixx - Second Hand!!!

Gå in på hemsidan för mer information!!!
http://www.remixx.se/

Öppettider mm finns på hemsidan!!

Kolla in det!!!


Trodde ni va?

Trodde dom att det va över när jag försvann så trodde dom fel..... Det är ju tråkigt att dom inte förstår att det inte va jag som va problemet... Utan att det bara va enkelt att skylla på mig, men allvarligt talat, jag är bara 22 år, vad kan jag ställa till med som är så farligt? Är jag nått att vara rädd för? Jag förstår faktiskt ingenting... Men jag hoppas att det svider lika mkt som det gjorde för mig.....

sova nu?

Vakna i natt av att jag had en sån jääkla värk i magen, låg vaken halva natten, inte kul alls =(

Idag har jag umgåtts m min syster yster =) En stund sådär mitt på dan! Flumma runt på kungsmässan en stund o sen hemma hos mig satt vi o titta lite på tv.. o jag decka ;-P Har som sagt haft en jobbig natt... Men det va mysigt o träffa jos en stund!!! =)

Som sagt så somna jag.. sovit till o från nu på kvällen så nu när jag vill sova så blir det lite svårt... Men börjar itne förrän 9 imon så det är ju skönt!

Sen ska vi ha hudvårdsklass imon kväll! Jag o Ida! =)

Men nu är det nog för ikväll!!

Kram kram

...

Losing you - Dead by April

Grym låt...
(Har du hört den Ida? hehehe)

Sötaste

Min syster när hon va liten =)

Så söt bild!! =)



Gullig va? =)

I´m moving on

Jag måste försöka gå vidare för att orka.... Allt som händer i livet har en mening och jag tror på ödet... Är det meningen så blir det så, annars så kommer det aldrig hända, jag kan itne gå o tänka på det och spekulera i hur framtiden kommer se ut, eller inte kommer se ut, jag kommer bli tokig. Så nu ska jag släppa det och gå vidare! Vet bara inte hur.... Måste bara göra saker för att inte tänka på det.............

*

Natti natti everybody!!

Mamma Mia rullar här!! Dags att sova!!!

Kram kram!

ReMixx!!!

Ny second hand affär i Kungsbacka!!

ReMixx

Öppnar tisdag den 12 maj!!!

Kläder, skor, smycken o dyl.

Ligger på Kabelgatan i Kungsbacka!

Titta förbi o shoppa eller lämna in kläder!!!

Kända märken och klädkedjor om jag har förstått det rätt?

Absolut värt ett besök om ni fårgar mig!!!!! =)

trött..

Vi hade jätte mysigt igår!!! Satt o drack öl o snacka på Liselotts altan!! Med utsikt över havet! Helt underbart! =) Det va lite kallt men vi gosade in oss i massa filtar så det va inga problem!! ;-) Det va jag, Liselott och Erica och vi hade det Helmysigt!!! Vad mer än gott sällskap, gott o dricka och gott o äta behövs det egentligen? Vitlöksbröden va ju suveräna och mina o Liselotts hamburgare va inte så dåliga heller.. ;-) Haha lyckad kväll i alla fall!!! =)

Rätt trött idag, blev ju några öl igår som sagt... Har precis tatt en dusch, då känns ju allt lite bättre! =)

Nu ska jag till kungsmässan, ska kolla m 3 om vi kan göra nått åt mitt abbonemang och sen ska jag hjälpa min moster att hitta ett guldhalsband som hon ska ha till bröllopet nästa lördag!

Orkar därimot inte sminka mig... Blir lite foundation så får folk tycka jag ser hemsk ut i stället! ;-) Jag är ju iaf ny duschad!

Ikväll ska jag hem till Lotta, tror vi ska grilla, blir kanon!! =)

Ne kungsmässan ropar! ;-)

Tjing tjing!

sugen på öl! =)

Träffat Linda hela förmiddagen, mysigt, dröjer väl till nästa gång vi ses igen..

Nu sitter jag här o väntar på att liselott ska komma o hämta mig ska ju hem till henne o dricka lite o bara vara.

Shiiit solen kikar fram nu!!! =) Hoppas det spricker upp!! Då blir det stranden ikväll!!

Va på systemet förut o skulle köpa cider, men jag va sugen på öl, det händer typ aldrig! Är ju en vin människa egentligen men tydligen inte ikväll... Köpte ju självklart det jag va sugen på! Vad annars?

Vill önska alla en riktigt trevlig fredag!! =)

Tjing tjing!

Short visit

Imon ska jag träffa Linda =) Vi får en heel förmiddag tillsammans! WOW!! ;-) Hon kom hem från sälen förra måndagen (tror jag) och åker till Norge på söndag, varför vara hemma när man kan vara borta? Jag börjar få lite samma tankar... Är forfarande lite för hemma kär o har vänner som håller mig kvar... Som jag inte kommer klara mig utan en längre tid!!

Sen på kvällen ska jag, Liselott och Ida ( ??? ) sitta o dricka cider o mysa hemma hos Liselott, förhoppningsvis på stranden om det är fint väder!! =) Myspys!!

Nu sitter j ag o Ida o letar låtar på spotify o flummar, hon borde plugga!! ;-)

Nu är det nog för ikväll!! Natti natti!

Är det inte nog nu?

Nu får det räcka, snart måste det ju vända, är inte skiten över snart?! Att man kan bli illa behandlad och måste krypa på knä för det... Hur ska jag kunna gå vidare när man blir påmind hela tiden?

?

Frågetecken ? = Puckotecken!! ;-) Braaa Ida!! ;-)

Sommarlov från gympan.

Har vart på intervju på Alfons idag! Det kändes väl bra tror jag, vi får väl se ;-)

Sen va jag ju, som ni ser nedan, och klippte mig idag också! Skönt!

Efter det så tog jag en fika m Sandra, my love!

Allt känns lite lättare nu, fast det fortfarande är jobbigt....

Nu ska jag iväg o vi ska ha avslutning m gympan... Har inte någon direkt lust för det egentligen men det blir säkert trevligt när man väl är där! Är ju som det ser ut nu ledig imon o det ska jag fira m att inte ställa klockan! Tänk vilken lyx om man kan få ha det så nån morgon bara i mellan åt.

Pappa kommer och hämtar mig när han slutar, så jag får se till att vara färdig när han kommer!!

Kanske skriver en rad när jag kommer hem, vi får se!

Ciao ciao!

New Hair!!

Har vart i klippt mig!!

Så här ser jag ut i håret nu!




Så skönt o få bort håret o få en frisyr igen!! Jag va ju bara lite trött på min kaluffs ;-)

Today

Dagens outfit!


Jeans från Zara
Top från H&M
Stickad tröja från Odd Molly

Min outfit för denna dagen! =)

man får inte svära..

Känner mig så j***a arg... Snart blir jag hämndlysten, då kommer djävulen i mig fram... Ska bara bearbeta den här eviga sorgen som bara tränger på.. Ovälkommen kan man väl minst sagt säga att den är.. Vill inget annat än att vara glad o bara glömma allt allt... Nån som har ett bra o trevligt liv till övers som dom kan låna ut till mig medans jag väntar på att mitt ska fixa till sig?

Kväll

Vart iväg o jobbat m Mary Kay! Det är faktiskt så att jag har bara haft tankarna på MK o haft jätte trevligt i det sällskapet jag va heeela kvällen, sen slog allt tillbaka när jag kom hem. Jag behöver ha saker o göra för jag mår inte bra av att tänka!! Behöver glömma o det gör jag inte när jag sitter själv!

Intervju o klippning imon då!!

Ne nu ska sminket veck sen väntar sängen, tjing tjing!

slappstyle

Baggyjeans, brottarlinne o munktröja... Kör slapp stilen idag... Osminkad o jävlig... Precis så som man trivs bra m att visa sig ute bland folk... Not... Ska hem, duscha och sminka mig sen, efter det på m min underbara dress!! =) Då känner man sig alltid snygg!! =) Behöver det en dag som denna....

Ciao ciao!

jobbar

Jobbar hos pappa idag me!

Beställt klipptid imon!! =) Nu blir det kort igen!!! =)

Hudvårdsklass ikväll!! Kul kul!!

So long!


huvudvärk

Fy va jobbigt det är att ha ont i huvudet.

Ska betala lite räkningar sen måste jag sova, jobb imon me! Sen får jag ju inte glömma att packa väskan!! Ska ju ha hudvårdsklass imon!!! =)

Mår som ni säkert ser lite kasst för tillfället,,, Ändras snart hoppas jag, vill ju inte må så här, älskar ju mitt vanliga glada jag!!!

Men nog för idag!! Sov gott alla vänner!

Kram kram

make me feel better


Dont wanna waste more tears on you, but what can make me feel better?

Help me, I dont know what to do when life is playing bad games with your heart...

Things that dont kill you makes you stronger, but how is the end of this gonna look? Its not going my may right now.. Feels like I'm losing you forever.

My heart dont give up the hope in you, I have to believe its gonna be you and me in the future.


My tears is killing me, I hate the feeling of beeing alone.

One

"It only takes one heart to get hurt"

Har du så rätt i Amanda...


Lunch

Nu är det lunch time,  jobbar fram tills maten kommer (blir thaimat) så börjar jag rasten m att sätta mig o käka! Gott!

Är sugen på o köpa en system kamera, tycker det är så jäkla kul o ta kort o det blir så grymt fina kort om man har en sån!! Då kan man ta mer "konstnärliga" kort än va man kan m en sketen digitalkamera, speciellt min som är gammal o helt kass...

Ska nog ringa Liselott o kolla om jag kanske kan låna häst nån dag, blivit lite sugen på o ta en tur.... Kanske opm det blir gott väder o jag är ledig på fredag... Ska ringa henne. Sen MÅSTE ajg ringa o beställa klipptid jag ser förjävlig ut i huvudet! Skäms ju för mig själv!!

Skriver mer sen, hej så länge!

Jobb...

Jobbar hos min kära far och det är så otroligt jätte kul... Ironi gör så att jag orkar.... Regnar ute och jag har ingen mat m mig så jag måste gå nånstans på lunchen... KUL... Livet är bra underbart...

Skriver om en stund igen...

Hej så länge!

pyjamas in the city

Igår va jag hemma hos min älskade Sandra och vi hade myskväll m en underbar kärleksmovie, nämligen Australia!!


Helt underbar film!! Jag gillade den skarpt!!!

Sov över hos Sandra tills idag, jobbat på Maneten idag! Kul!! =)

Hände en grej igår som gör att jag känner mig lite nere.. Men då är det underbart att det finns vänner som ställer upp så man slipper vara själv allt för mkt!!! Mitt hjärta Erica har varit här och hållt mig sällskap en stund på kvällen, tack vännen min!!!

Tittat på Mamma Mia nu på kvällen, den är ett lyckopiller, bara älskar miljön i den filmen!! Grekland!! Vill dit......

Tog en promenad efter filmen för att rensa tankarna lite och även lämna tillbaka en film som jag hyrt. När jag kommit halvvägs såg jag att jag gått ut i pyjamas.. Toppen, nu kommer alla som går förbi mig undra va jag är för psyko, får väl bjuda på det då... Snacka om att man märker att tankarna är på annat håll....

Men men allt har en mening och allt löser sig alltid, på ett eller annat sätt...

Natti natti

moahahaha

Sökt in till nästa säsong av Robinson, tänk va grymt det hade vart o komma med där!!!! ;-)

Love songs

Ligger o lyssnar på "Disneys Greatest Love Songs"  Thanks to Spotify, det är ju bara grymt asså. Hela album o det kommer upp på e sekund. Sen att man kan göra egna listor är ju också kanon. I Love it!!!

Trädgårn igår, va väl kul förutom att min helvetes mage gjorde ont hela kvällen.... Men det va David Guetta på scen, grymt ju!!!! =) Va ute m Madde o Amanda! Inte för att vi såg mkt av Amanda, hmm... Kul o ses hjärtat.. ;-)

När jag kom hem i natt så hade ena axelbandet gått sönder på klänningen... Undra hur länge jag gått o visat bhn för det va ju inget jag har märkt ;-) Förhoppningsvis hade Madde sagt nått om hon hade sett det ;-)

Ska nog vända mig o somna om en stund till...

YEEES!!!

JAAA!!! Jag har fått Spotify!!! Det är ju heeeelt grymt!!! Massa musik, heeeelt klockrent!!! =)

Utgång i GÖTEBORG ikväll!!!! Ska göra mig iordning nu!! =)

Fortfarande ovetande.... Hade gjort vad som helst för en knapp där man bara kan stänga av.... Hatar detta.... Bra att jag får annat o tänka på ikväll...

Ciao ciao!

Helen Sjöholm - Du måste finnas

Du fördrev mig gud, från mitt hemland slets jag bort.
Här är jag en flykting och en främling men det ödet finner jag mig i.
Men du tog mitt barn, Du tar mig från min man.
Jag kan inte längre se en mening, Vad är det Du vill, vad ska jag tro


Tanken är svindlande, framför mig gapar en avgrund
Hela mitt väsen gör uppror och vill säga nej.
Frågan är väckt och nu darrar min själ inför svaret,
Att Du inte finns till, fast jag trodde på Dig


Vem skulle hjälpa mig uthärda livet härute
Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få
vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden
Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då


Nej, Du måste finnas, Du måste, Jag lever mitt liv genom dig
Utan Dig är jag en spillra på ett mörkt o stormigt hav.
nej, Du måste finnas, Du måste, Hur kan du då överge mig
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting om du inte fanns.


Aldrig förut har jag haft det i tal eller tanke
Det lilla ordet som skrämmer och plågar mig så
Ordet är om, om jag bett alla böner förgäves
Om du inte finns till vad ska jag göra då

Vem skulle känna min ånger och sedan förlåta
Friden i själen, ja vem skulle skänka mig den
Vem skulle så ta emot mig tillslut efter döden.
Om du inte fanns till, vem tog hand om mig sen

Nej, Du måste finnas, Du måste, jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, Du måste, hur kan du då överge mig
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting om du inte fanns

Nej, Du måste finnas, Du måste, hur kan du då överge mig
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting
om Du inte fanns


Helen Sjöholm

Är hon inte heelt underbart bra? Denna låten är ju grymt fin..

Ovetande

Det finns inget värre än att inte veta..... Även om det skulle vara negativt o veta så är det bättre än att inte veta alls.... Det är jobbigt att hela tiden tänka på nått som man inte har en aning om hur det är egentligen. Vill veta!! Nu...

Intervju

Ska på intervju på torsdag!! På Alfons Junior House på Kungsmässan!! Önska mig LYCKA TILL!!! =)

Ciao ciao!

Friday

Blir en fredag hemma hos mammsen o pappsen.

Ska packa en liten väska nu o åka dit, gå t på deras veranda o sätta mig i solen!!

Ska jobba i Onsala imon så det är gott o vara på rätt ställe, ska nog ta m mig skor så jag kan gå dit imon bittit tror jag!! =)

Men nu får jag skynda mig, min moster kommer o hämtar mig vilken sekund som helst!!

Hej så länge!

hahaha

Mitt i natten, precis kommit hem o sitter o käkar natta mackor ;-)

Haft grymme kul ikväll i alla fall, lite för lite o äta o lite för mycket att dricka bara... Men annars är allt bra! =)

Ikväll har jag, Amanda, Madde o Therese varit på Ester o dansta o haft kul. Innan det förfesta vi hemma hos Madde som bor helt gyrmt mitt inne i stan!

Mat är som goast så här mitt i natten, hade dock gärna haft nått varmt o lagat istället för mackorna... Funderar skaprt på McDonalds imon asså... Längtar redan ;-)

Men nu är det sängen!!

Ciao ciao!!

RSS 2.0