RES SUGEN SOM IN I!!!

Vill resa NU!! Det som lockar mest för tillfället är en city resa, helst till nått av ställena nedanför. Men en city resa vill man ha mycket pengar när man åker på, för det enda en sån resa är till för (förutom sevärdigheterna) är shopping, shopping, fika, shopping, festa och lite mera shopping!!! När jag har pengar ska jag leva en weekend i lyx nån annanstans än i sverige! Bara slösa utan att behöva tänka och bo på lyxigt hotell, äta gott, shoppa dyrt och kanske unna sig en eller annan spa upplevelse tillsammans med rundturer på stan för att se allt som just den staden har att erbjuda!

Här är topp 4 av dom städerna jag helst skulle vilja åka till:





I want to travel NOOOW!!!!

30april - Valborgsmässoafton

Nu på morgonen tänkte jag att jag ska se en föreläsning i alla fall, har inte pluggat nånting på hela veckan, vilket är extremt dåligt av mig! Så lite marknadsförig så här på morgonen blir nog jätte bra... Senare skall jag in till Göteborg och hem till Jossan, hon ska hjälpa mig att färga håret. Efter det blir det itll att göra sig iordning, våra planer är inte helt bestämda ännu men antingen slottskogen och grilla eller Vasastan och käka på restaurang. Om vi klämmer inte cortegen också beror lite på valet.. =P Detta beror alltså på vädret, vi vill inte sitta i slottskogen om det regnar! =P Efter det blir det kanske utgång, kanske inte. Jag har egentligen inte pengar till att gå ut, vilket gör att man inte blir så jätte sugen på det, men sånt kan ju ändras! Vi får se, vi får se. Men i vilket fal som helst så gissar jag på att det kommer bli en trevlig valborg! =)

Kompassen i eftermiddag



Extra öppet med erbjudanden!
En timma extra öppet med poolparty stäming, tävlingar & uppträdanden.
Redan kl 17 hittar du riktigt braerbjudanden i Kompassen-butikerna

Bianco 20% på utvalda produkter
Scorett  20% på utvalda produkter
Monki Mid season sale
Carlings 20% på hela sortimentet
Gina Tricot 20%på hela sortimentet
Sisters 20% på hela sortimentet

mfl erbjudanden!



Most wanted - v 17

Missade tåget så sitter här och dagdrömmer lite framför klädsajter.. Hittade den här undebara klänningen på nelly.com, så det blir veckans most wanted:



by Marlene Birger 2499:-

Den tillsammans med ett par enkla svarta klackar så är kvällen gjord!!! Mums för ögat!! =) Nu ska jag springa till så jag inte missar nästa tåg också!! Tjing tjing!

29april - Dina Händer (Göteborg) / Sofia Karlsson

Skön musik så här på morgonen:

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till skolan, vi ska göra färdigt vårat arbete nu.. Funny day jag har framför mig! ;) Sen är jag lite irriterad för mina skor har inte kommit än, jag beställde dom i söndags... Och en annan beställning som är gjord, parfym och lipgloss som gör läpparna större! Ligger och väntar på mig hemma hos Amanda! =) (Detta beställde vi i måndags och grejerna kom igår, men mina skor? Neeeej då..)

Efterlyses:



Söta va?? ;)


TAACK!! =)

Satt o glodde på tv förut och gjorde ingenting, så ringer min moster och frågar om jag behöver handla. Eh ja, det ekar rätt gott i kylen så det skulle helt klart behövas, vi åker till ICA MAXI och jag börjar plocka på mig, skit glad över att fått skjuts så jag slipper bära skiten, det är det jobbigaste med att handla! Sen visar det sig att min kära moster tänker betala allt för jag passar deras barn så ofta! =D TACK! Bättre betalning kunde jag inte få eftersom jag tänkte köpa det själv!! =) Sååå glad är jag nu!! =) Vilken bra eftermiddag detta blev!

27april - sleepy...

Ställde ingen klocka igår, utan tänkte att jag sover så länge det går, men med tanke på hostan så vaknar jag väl vid 8-9 nångång. Visst visst, vaknade 11. Det va hur skönt som helst, men med tänkte på plugget så är det inte jätte bra att ta en sån sovmorgon.. =P Men vafan, är ju sjuk (FORTFARANDE!) och behövde nog sova, men damn va trött ajg är nu... Ingen lust att komma igång med nånting alls just nu! Får väl plåga mig igenom en o annan föreläsning, ligger fortfarande jätte mycket efter!

26april - plugg

Nu ska vi på möte med våran partner butik, sen ska vi till skolan och göra vårat grupparbete. Ikväll hoppas jag att Amanda vill ha mitt sällskap för att titta på Hollywoodfruarna! För er som inte sett det så har favoriten bland fruarna Maria Montazami börjat blogga! Hennes blogg ser ni här! =) Nu ska jag sticka till tåget! Ha en bra dag alla! =)

Mums på vägen hem från Liseberg!


Varför ser jag ut som kåteGun?


Angelica med hennes bild! ;)

Joel Kinnaman som MQ modell = MUMS!

Rock'n'roll!

Vill bara visa att vi kan rocka när det gäller! ;)


Med firefox kan man ha olika utseende på sin webläsare!

Min ser ut så här:


Vad tycker ni om den välmusklade nakna överkroppen i högerhörnet? Enligt mig en anledning till att hänga på internet så mycket som möjligt! ;)

25april - Ladies Night!

Ska snart bege mig till jobbet, trevligt!! =) Sen i em kväll så va tanken att vi skulle ses tjejorna och ha våran Ladies Night, på schemat ikväll blir att grilla i slottskogen. Men som det ser ut nu är vädret sådär så vi får väl se vad det blir. Igår gick jag inte ut för jag mådde inte jätte bra, eftersom jag ändå skulle jobba idag så kändes det onödigt. Inatt har jag nästan inte sovit nånting för jag har hostat som en jävla dåre! Undrar om ens grannarna har kunnat sova, det är vart förjävligt! Och nu på morgonen och garanterat hela dagen så hostar jag nästan ingenting! Skitirriterande! Men detta släpper snart hoppas jag, lagom till att det kommer kanon fina, varma dagar så man kan sitte ute och ha det gott i solen! =) Nä nu ska jag dricka upp mitt te, sminka mig och ta mig till freeport! So long!

24april - Liseberg öppnar!

Tack för en mysig kväll igår Erica!! Och självklart ni andra också! =) Puss på er mina älsklingar! Fint väder idag! =) Härligt! (Har iof inte vart ute än så jag vet inte hur varmt det är, men det ser fint ut i alla fall!) Ska snart ta mig bort till Freeport och Toyshop för att arbeta, kom förbi idag vettja! Tydligen jeansbytar dagar på freeport, så ta me ett par gamla sletna, få en peng för dom att köpa nya för! =) Hade lätt gjort det, om jag hade haft pengar att lägga på jeans vill säga! ;) Efter jobbet ska jag dra in till Göteborg och Liseberg! Ska dit med bland annat Malin, Angelica och Mickan! Strosa runt lite, spela lite, fika lite och se på Dead by April! Senare ikväll blir det nog en utgång i Kungsbacka tror jag, i alla fall om Amanda får bestämma! ;) Ut och dansa lite! =) Där har ni min lördag, hoppas alla får det lika trevligt som jag! ;) Kram

Dead by April

23april - money money money!

Skööönt idag kommer det pengar! Göötttt!! =) Tittat på en föreläsning på morgonen, tänkte titta på en till, men jag kom på massa andra saker som jag va tvungen att göra, så det hanns inte med. Angelica kommer snart och hämtar mig så ska jag me henne hem och fixa lite med vårat grupparbete. Sen ska jag jobba några timmar, 15-19 kanske? Efter det bli det hem till Erica på girlie kväll!! =) Mys! Ska till apoteket och köpa halstabletter och systemet och köpa vinare där nånstans i mellan varven också tänkte jag.. Hmm när det ska hinnas vette fasen. Kanske kan fjäska lite me gölle Angelica innan vi åker hem till henne... Eller efter jag jobbat färdigt.. När stänger systemet på fredagar? Ja ja, i vilket fall som helst så önskar jag alla en trevlig helg! =)

Hej jag heter Jonas, jag vill va anonym


Lite fina ord jag hitta på en hemsida.

Det viktigaste är inte att aldrig falla utan att kunna resa sig efter varje fall.

Se inte så negativt på allt här i livet man blir stark av motgångar.

Utsidan är det man faller för men det är insidan som får mig att stanna.

Kärlek är det enda som blir större när man slösar med den.

Det är lätt att hitta någon att gå till sängs med, men svårt att hitta någon man vill vakna med.

Talar man alltid sanning behöver man inte komma ihåg vad man sagt.

En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord bli överflödiga.

Många människor passerar i ditt liv, men bara riktiga vänner lämnar fotsteg i ditt hjärta.



Natti natti!


22april - sick!

Vem har smittat mig??? Sitter här och snörvlar o hostar, på grund av vem då?? Fan säger jag, hatar att va sjuk! Speciellt när man är så här halv sjuk, inte så man vill lägga sig o kurera bort det men ändå tillräckligt för att man inte ska orka göra nånting. Som att blogga till exempel. Orkar inte.

21april - I <3 horses!

Idag har jag jobbat på nordhallands ridklubb, vilket skönt jobb!! Trivs verkligen i stallet och jag älskar fortfarande hästar, trots att jag i intervaller försöker intala mig att jag inte gör det. Men man mår så bra när man är i ett stall! Love it! Sen va det hem, vända och åka till mitt andra jobb som assistent. Så idag har jag inte gjort annat än att jobba jobba jobba! =P (Shit tänker ni som jobbar heltid att det va ju jätte synd om mig som fick jobba en hel dag men för en student som inte är van vid att göra nått i för många timmar i streck så va det lite jobbigt faktiskt!) Just nu så håller jag på att laga morgondagens lunch, lax med sås och ris, mumma! Ska antagligen in till Göteborg o fika imon kväll, om jag inte blir sämre, har nämligen sen igår fått ondare och ondare i halsen... =( Inte alls kul! Känner mig både hängig och frusen, hoppas det inte blir värre för jag haatar att va sjuk! Nä nu ska jag värma en av mina hembakta (!!!) scones, göra en stor kopp te och titta på ett Greys Anatomy avsnitt!


Här jobbade jag idag och ska jobba imon! =)

Veckans wanted - 16

Fattig som jag är och så mkt som jag älskar att shoppa (helsgt dyra grejer) känner behövet att ögonshoppa lite på internet lite då och då.. Så jag tänkte roa mig med att lägga upp veckans wanted! ;) Eftersom datorn käkade upp alla mina program och jag inte installerat photoshop än så lägger jag upp det bild för bild nu.

Mango 895:-


Killah 1395:-


Friis&Company 449:-


Friis&Company 1199:-

Allt från Nelly.com och bara sånt jag verkligen skulle vilja inhandla nu! Åååhh va jag älskar shopping! Snygga lyxiga grejer som man bara älskar att ha på sig. Jävlar när jag får en full lön! Då ska det shoppas, längtar...

OMG

När man inte är van vid att gå upp före 8 så känns det lite som en nära döden upplevelse när man kollar vilekn tid man måste ta bussen för att vara i tid när jag börjar jobba halv åtta imon. 06:47. Det är förjävla tidigt! Vet inte hur jag ska klara detta, kommer se ut som en zombie.. Så en varning till alla er som är ute o rör er i kungsbacka runt kvart i sju imon, speciellt runt stationen. Det är inte en levande död som vandrar runt, det är bara jag!

Jag imon kl 6:45

zzzz

B O R I N G . . . Z Z Z Z . . . .

20april

Idag är enda dagen denna veckan som jag är jobbledig så jag ska plugga hela dagen. Vart uppe i en timme och inte kommit igång än såd et börjar bra i alla fall! =P MEn jag har ju hela dagen på mig! ;) Igår va jag hemma hos Mickan och myste en stund på kvällen, vi tittade självklart på Hallywood fruarna, man kan ju inte missa detta. Min status just nu på facebook: "Jag vill bli hollywoodfru, eller lyxhustru på nått annat varmt ställe. Nån som har en snuskigt rik man över som kan tänka sig att skänka denne till mig? Mina enda krav är att jag inte skall behöva jobba, ha kock/städhjälp och kunna shoppa hur mkt jag vill, det är väl inte för mycket begärt?" Asså ju mer jag tittar på detta program ju mer undrar jag, hur svårt kan det va att få ett sånt liv? Hur mycket har dom kämpat egentligen? Ren tur, kan detta hända mig också tro? Ska nog ta en tripp till hollywood inom några år och undersöka detta.... Som ett litet expriment sådar ;) Funkar  det inte, då har man hafvt semester i Hollywood och funkar det får man leva i lyx resten av livet, vad har man att förlora? ;) Men som sagt, vi tar det om några år när jag har råd med resan dit också, annars blir det lite jobbigt om man misslyckas så har man itne råd att leva sen! Men är det nån som har tips om hur man skall gå tillväga för att lyckas med detta så kontakta gärna mig! Kanske skulle ta o slå fru Montazami en signal och se om hon har nått att tillägga om detta? ;)



Finally!!!!

Har fått tillbaka min dator! ÄNTLIGEN!!! Så jävla gött!!!! =D

14april - Grisrosa

Idag har jag vart hemma hos mamma o pappa för att plugga. Deras internet funkade inte så den idén gick ju sådär. Men dom har precis fått massa spel till deras wii så jag grät inte direkt över att det inte gick att plugga. Grät gjorde jag nästan när jag skulle gå o jobba klockan fyra istället. Efter att jag hunnit bli lite lätt beroende av att spela Mario Kart så ville jag verkligen inte sluta för att jobba. Hann sitta i solen en timme också och få en vacker grisrosa färg i ansiktet och på bröstkorgen, klart jag skulle lyckas med att göra det typiska misstaget när första vårsolen tittar fram. Nu är jag hemma hos min moster, skall va barnvakt imon åt min lilla göllunge Moa. Thats all folks! Natti natti.
Jag va självklart Peach när jag spelade.. Vem annars? ;)

Mina nya älsklingar!!!

Mitt nyaste inköp and I love them!!
799:- från Scorett

Hiss eller diss?? - Kilklacken

Är kilklack snyggt i alla lägen? Vissa kilklackar är klockrena medan andra ser lite halft som halft ut... Men jagkan itne bestämma mig för om jag skulle kunna tänka mig detta eller inte.... Hmm så kilklack? Hiss eller diss?have2have.se

13april - klantjävel!!!!!

Igår va helt underbar! Vi strosa runt i slottis i 2 timmar, sen när jag åkte hem till sandra tog vi en kvällspromenix innan hollywood fruarna (kan man annat än att ÄLSKA Maria M??) "Jag är bra på att skriva, men när jag ska får ner det på papper är det svårt. För tankarna kommer snabbare än jag skriver" - Maria Montazami. Va en duktig flicka igår och köpte nya block till skolan, ett tio-pack, här ska det jävlar mig skrivas. Det va bara det att nu när jag kom till skolan så visa det sig att jag är en sån jävla klant att jag har köpt rutigt block istället för randigt block. Där av rubriken, KLANTJÄVEL!! Det värsta är att det är så typiskt mig att lyckas med en sån grej, varför kollar jag inte på blocken innan jag köper dom??? Vafan! Aja inte hela världen, får gå tillbaka med dom idag, blinka lite med mina blå ögon, erkänna mitt klantiga misstag och hoppas dom tar tillbaka blocken även om jag öppnat förpackningen...

12april

Sitter i skolan och ska titta på lite föreläsningar men kände att första måste jag lägga in en lite kommentar här om hur UNDERBART väder det är!!! Jag älskar solen och våren!!! =) Invigde kavajen för säsongen idag, lovely! Om en stund ska vi ha seminarie, sen ska jag me Mickan hem o hämta vovven och åka till slottskogen för en promenad, gäller att vara ute så mkt som möjligt när det är så här! =) Ikväll blir det Hollywood fruarna hemma hos Sandris! =)


Bio ikväll!

Jobbar sista dagen på Remixx idag. Vart på en härlig ridtur innan jobbet med Angelica, vi va ute med Håkan och Challe! =) Ikväll blir det bio med Maria, vi ska se "FARSAN" hoppas på några goa skratt! ;) Mycket mer händer inte här, längtar efter lite värme nu!! Våren är här, var är värmen?? =P Vill ha vårkläder på mig! Nu är jag i en liten penga kris som jag antagligen inte kommer att komma ur förrän till hösten, om jagi nte får jobba massor i sommar utan att jag vet om det än.. Så nu är jag mer shopping sugen än någonsin!!!! VILL SHOPPA!!! Det är nog det första jag ska göra den dag jag har en riktig inkomst igen, jag ska köpa riktigt dyra fina saker bara till mig själv! Det är galet hur sugen man kan vara på att shoppa när man verkligen inte kan för man har inte rååd!!! =( Skitjobbigt! Fast värst är nog att inte kunna göra det man vill, äta det man vill utan att behöva vända på varenda krona. Är rätt trött på detta just nu..... Men men det vänder väl..

YES!!!

VG PÅ EKONOMISTYRNINGEN!!!!!!! =D YEEEES NAILED IT!!!!!! ;)


Jobbar!

Titta förbi Remixx någon gång i veckan! Jag jobbar idag (inte så länge till dock) imorgon och på torsdag! Fick ett lyckobesked förut! Min pappa har köpt en ny hårddisk till min dator och den skall bara installeras så är den fixad!! =) Snart är jag tillbaka från min isolering! För detta blogg brejk beror enbart på att jag inte haft någon dator, men nu får jag min älskling tillbaka!! =) Så den dålig uppdateringen kan jag inte göra mycket åt och jag tänker inte berätta vad jag har för mig heller för det orkar inte jag. Kan däremot säga att påsken var mysig, har vart hemma hos min mamma och pappa hela helgen. Nu tillbaks till arbetet! Kom och hälsa på! =)


Måste bara visa en bild på världens sötaste unge!! Älsklings Moa!!

RSS 2.0