27februari

Angie va här igår o drack lite vin, kom hit vid halv elva och gick vid halv tre. Jag kom i säng tre och upp nio.. zzznaark va trött jag va imorse! Jobbat idag, sen handla mat för jag behövde toapapper, kom hem med två tunga påsar men glömde en sak.. Visst serru toapapper glömde jag att köpa. SUCK! Tappade min mobil på vägen hem också så nu är displayen helt paj. Jag blir så trött! Gick o la mig i två timmar och nu har jag dushat och ska laga lite mat. Sen är det partey!!! =) Haha jag köpte ingredienser till kladdkaka men har ingen form så jag kan inte baka. Det va tydligen viktigare än toapappret! Haha ;) Nä nu ska jag göra mig i ordning, sen in i dimman!!

26februari

Jag är trött. Vart trött i över en vecka nu. Och inte bara trött utan orkeslös, orkar ingenting! Detta är skitjobbigt och jag vet inte vad jag ska göra för att ändra på detta! Tips nån?? Kanske ska testa det som Angelica snackar om.. Alger, det kanske kan hjälpa? Funderar nästan på att gå till läkaren och se om dom kan ta lite prover för att se om jag har nån brist på nånting. Men man ska ju ta sig dit också. Idag har jag vart o myst med kusinerna och sen tog jag en sväng till bombhotade kungsmässan o köpte lite rockiga prylar! ;) Pumps, leggings och skärp, allt svart med nitar, rock on!!! ;) Lite 'lyxigare' mat, vin o tv tittande är det denna fredag kväll, imon blir det partey! =) XOXO

Ny design!

Vad tycks????

Tack min älskade syster!

Tack min älsklings syster för dit lilla erkännande i förra inlägget. Sen va det grymt snyggt gjort eftersom jag satt precis bredvid dig när du skrev det. ;) Gulligt! Men men vad gör man? JAAA JAG SKA BÖRJA TRÄNA!!!! Edward/bella ska vara bort tränat fram till sommaren!! DET ÄR MITT MÅL!!!

Måste bara skriva av mig!

Okej, nu är de som såhär att jag har blivit tjock, eller svullen! jag är nog gravid. Barnet ska heta Edward om det är en kille och Bella om det är en tjej, har alltid velat ha dom namnen! Och blir det en tjej så ska hon absolut inte ha hello kitty kläder, hon ska bara ha märkeskläder, för jag känner att det är mer bratigt, typ dragetstile! Sen så tänkte ja att hon/han ska gå på manetens förskola för de är så mysigt där, avståndet är inget problem! sen när Bella/Edward börjar skolan så blir det antagligen Presseskolan, för där känner jag mig hemma. Som ensamstående mamma så måste jag ju hitta ett bättre jobb, men de löser jag. Jag och lille Edward kommer klara oss fint!
Ska nog döpa om bloggen till 23 år och gravid, känner att de är passande. Jag vill tacka min enda läsare att den läste detta, det betyder väldigt mycket för mig! Nee nu ska ja gå å ta på mig min mammashorts, dom sitter som en smäck! 
Sov sött
/IA och lille Edward/lilla Bella



17februari

Snabbt inlägg. Inte gjort nått idag, mer än vart ute på en promenad. Sen på kvällen åkte jag hem till mamma o pappa, ätit gått umgåtts lite och tittat på OS. Nån som såg? Anja flög 60 meter!! Hoon har ju satsat på fel sport inom skidåkningen! ;) Sen va det en brud som ramla precis efter start, hon har ju satsat på fel sport helt enkelt! Nä men imon bär det av till Sälen! Då ska detta skidproffset visa vad hon går för! Höhöhö! ;)

16februari

Ridningen igår gick bara bra, mysig att sitta på Håkan igen och den andra hästen, Cosma, verkade vara kanon fin, får väl se om ägaren tyckte jag passade bra eller inte. Eftersom det är semledagen idag så måste jag ju äta en semla, så jag tänkte om jag tränar på morgonen så får jag äta en semla sen! =) Det är väl rättvist, eller? Kändes lite tragiskt bara att gå o köpa en semla. Konstigt nog kändes det som nått man inte äter själv utan i alla fall två. Men men vafan gör man när man är singel?? Ska plugga en stund nu, en timme ungefär, sen funderar jag på om jag ska ta en tur bort till Remixx och se om dom fått in nått nytt. Paula sa att det kan finnas en del som jag kan tycka om.. Det snöar ute så får se om jag orkar gå dit. Ikväll blir det film med Amanda i alla fall. Måste ju ses nu innan jag åker på torsdag så det inte går för lång tid emellan att vi ses! ;) Har jag sagt det förresten? Att jag ska upp till Sälen och åka skidor tors - sön? Och träffa mitt älskade skadedjur Linda? =) Om jag inte sagt det så säger jag det nu! Jag ska till Sälen på torsdag och jag ska träffa Linda, gå på afterski, åka skidor, festa, mysa och INTE tänka på skolan på fyra dagar!!! Jag lääängtar till torsdag!!! =)
Ät nu ordentligt med semlor idag!! =)

Jag har hittat en positiv sak med att vara vegetarian...

...du slipper detta när du dör:
Tillägnat min älskade classmate Angelica som inte såg nått positivt med att äta kött.. Detta är det enda jag kan se som negativt med att äta kött.. ;)

Nemi!! ;)


Även om jag själv har hissfobi skulle jag säga så till en person som hon gör för jag skulle aldrig utsätta mig för det ;)

15februari ny vecka, nytt liv

Nu måste jag ta tag i detta! Kan inte ha det så här!! Måste sluta äta skräpmat både för hälsan och plånbokens skull! Jag måste börja röra på mig för jag har blivit slapp, bokstavligt talat! Ska åka o provrida hästen idag som jag skulle ridit på i onsdags men då blev det ju inget. Sen ska jag även rida på Håkan idag! =) Det va längesen, min fina häst! =) Undrar hur han är nu, om han ändrat sig eller om han är som han var när jag hjälpte Paula med honom, återstår att se! Som sagt, eftersom jag hade träningsvärk så jag knappt kunde gå förra gången jag red (en helvtimme dressyr, mer va det inte) så tänkte jag att jag drar till med två hästar på samma dag så jag kanske inte ens kommer upp ur sängen imon!! Gäller att testa gränserna. Jag bestämde igår att jag kan inte skjuta upp detta mer, jag mår inte bra av att inte röra mig! Det gäller inte bara alla andra, utan det gäller mig också och det finns bara en person som kan göra nått åt det och det är jag själv! Kommer jag igång med ridningen en eller två dagar i veckan plus att jag gör nått annat en eller två dagar i veckan (gym, promenad och när det blir varmare ute även jogga) så löser det ju sig! Jag vill leva ett hälsosamt liv så varför gör jag det bara inte! Min plan på ändrade livsvanor är: Träning 2-4 gånger i veckan (om jag börjar rida, annars två, gym tycker jag fortfarande är skittråkigt!) och inte äta onyttigt som godis, skräpmat mm mer än en dag i veckan. Håller man på det så får man äta lite onyttigt en dag i veckan, det händer inget då! Men tränar man 0 gånger i veckan och äter onyttigt 4 dagar i veckan så tar kroppen stryk, det visste jag innan och ändå tillåter jag mig själv att göra det. Känner mig inte ett dugg nöjd med mig själv så nu måste det bli ändring på det!!!

Mums

Erik Saade, ögongodis i Melodifestivalens final! Han kan gärna få vinna allt om du frågar mig! ;)

13februari

Myskväll med Erica, Sandra och Liselott. Melodifestival och andra gosiga grejer gjorde kvällen! =) Mitt internet dör hela tiden!! =S Varför??? Det har funkat felfritt och nu börjar det krångla.. Dags att bytas kanske?? =P Därför säger jag godnatt innan det dör igen! Hoppas alla haft en bra helg och att alla hjärtans dag blir bra! =) Natti natti!

Yes!

GODKÄNT I ORGANISATION OCH LEDARSKAP!!!  Fick tillbaka tentan idag och den var Godkänd!!!! =) Så nu är båda kurserna avklarade!!! YES!


Nån som kan Photoshop??

Nån som kan det? Jag skulle göra ett collage med dagens bilder och dom blev automatiskt svartvita =S Tänkte kanske Elin t ex vet hur man gör..? Hur som helst så blev det inget collage så jag lägger bara upp några bilder från imorse istället för alla, tar ju lite längre tid när man lägger upp dom en o en än när man får upp alla samtidigt.
Härligt väder så är det som sagt rätt vackert, även om det är vinter! =)

Den beste sommarn i hele våras liv! ;)


Puckon ;)

Morsan o Missfostret roar sig med att ha Saga ståendes i fönstret och ropar ut så folk tittar och då duckar dom så dom på utsidan bara ser saga.. ;) Som sagt puckon!! ;) Hahahahaha

10februari

Sov hos Sandra igår, mysigt! =) Vi tittade på tv och åt upp resten av sconesen som jag bakade i måndags =) Idag har jag ingen skola så jag är just nu hos Amanda och väntar på att hon skall bli färdig, sen blir det fika. Ska iväg o provrida en annan häst idag, vi får se om det kan vara nått! =) Fick resultatet på den ena tentan igår, jag fick VG!!! =) Så nu är det en tenta kvar, den jag är mest nervös för iof, men nu vet jag ju at jag i alla fall inte har mer än en omtenta! ;) Gäller att tänka positivt =P Var ute med lilla Alfons vid havet i morse. Klar blå himmel och sol, då är det rätt fint, även om det är vinter! =) Lägger upp lite bilder när jag kommer hem ikväll!! =) Nu ska vi luncha! Ha en bra dag alla! =)


8februari

Skola, sen ut till Onsala och hämta mitt bankomat kort. Men jag har inte fått nån kod än så kan fortfarande inte betala några räkningar, kul. Ikväll har jag och Liselott bakat scones! Jag har bakat för första gången i mitt kök! Wow!! =) Och det blev jätte gott!!! =) Igår fick jag en trevlig överraskning av mina föräldrar! =) Vi ska till Egypten hela familjen i slutet på januari nästa år!!! =D Fem stjärnigt all inclusive hotell!!! =D Såå himla skönt!! TACK mamma o pappa!!!! =) Nu så blir det sängen för mig, upp tidigt imon och somna på bussen förut så jag tror jag kan behöva några timmar sömn... Natti natti!

7februari

Gårdagen var mysig. Pizzan var awesome! Vi är fan bäst! =) Vin o singstar, det var en mysig kväll! =) Idag slöade vi totalt och glodde på tv hela dagen. Film : Den nya Disney "Prinsessan och Grodan" var urmysig!! =) En äkta klassiker! =) Nu sitter jag o väntar på att bussen skall gå till Onsala så blir det söndags mys med la familia! =)

6februari

Ska träffa några gamla classmates ikväll! =) Det blir en helkväll med middag, vin, melodifestival, kladdkaka, snack och sing stars! =) Helkväll! =) Igår blev lite mer än vad det var planerat, vi skulle ses o ta några glas. Det blev några glas, några glas till, och sen lite dans och så va man hemma vid 4 och skulle upp 9. Skönt! Fast Tessan messade mig förut och hon hade vart hemma vid 5.45, den va lite värre ;) Höhöhö ;) Nä ha en grym lördag allihopa, och glöm för all del inte MELODIFESTIVALEN ikväll!!! =) Tjing tjing!

Man kan ju tänka efter både en o två gånger.

Rökning dör du av men bevisligen är det inte lika farligt och beroende framkallande som snus.
Självklart är det grejer med rökning som är farligare än snus, men seriöst, hur fräscht är det med en prilla under läppen 24/7??? Bonnigt och luktar skunk, det är vad det är!

5februari, jävla västtrafik!!

Gick upp tidigt i morse för att gå på en intervju gällande ett skolarbete, skulle vara på plats kl 8:30. Kl 7:32 skulle tåget gå och vara framme i Göteborg 7:55, det gick inte förrän 7:45, okej jag kommer vara inne sent, men jag kommer ändå hinna till halv nio. Ha, trodde jag va! Precis innan Lindome station tog det total stopp pga av något växelfel eller vad det nu va för något. Vet inte hur länge vi stod stilla men jag var inte framme vid centralen förrän 8:45!! Kul kul! Sen skulle jag ta mig till mötet och var där klockan 9. Den här jävla kollektivtrafiken, jag är så trött på den!!! Att det ska bli kaos bara för att det är kallt och snö, men HALLÅ det har varit det i över en månad nu!! Det kan inte bli total kaos varje gång det snöar, det funkar inte så för oss som har tider att passa!!!! Resan som skulle tagit 25 minuter tog 1 timme och 15 minuter, det var precis så jag ville tillbringa första timmen denna dagen!!! =( Kom fram tillslut och lyckades i alla fall vara med på slutet på mötet! Sen åt jag, Malin och Henke frukost på Espresso House som ligger precis vid Grönsakstorget (pinsamt att jag inte kommer på vad gatan heter eftersom vi pratade om det förut!!) Urmysigt fik!! Och Espresso House dessutom! Favoriten! Så det blir nog ett nytt favvo hak där! ;) Sen fyndade jag lite rea plagg; en randig oversize tröja från weakday 100kr och en pälsmössa (till skidåkningen!) och en tisha med tryck från Monki 85kr för båda! =) Gillas mkt! Tog mig hem smärtfritt och nu ska jag slappa en timme o titta lite tv innan jag ska göra mig vacker och åka in till staden och vina lite med Tessan! Nice fredag! =)

En del av en reklamskylt på Vero Moda. Vi kan ju ha en fri tolkning i vad vi tycker det ser ut som.... ;) Men min tolkning är att den skulle behöva rundas till lite i kanterna! Hehehe

4februari

Segmorgon med filmtittande med Sandra. Jobbat kvällen. Nu ska jag sova för jag ska va i Göteborg kl 8 imon =S ALLDELES för tidigt om nån frågar mig! Men vad gör man inte för skolan..... Godnatt alla fina människor! =)

Penisattack!!!!

Hittade dessa fina bilder från Josefins facebook! ;)

Vill ha!!!


3februari

Skola idag! Föreläsning och lämnat in arbete så nu tänker jag slappa lite, mysa m Sandrisen, käka pizza, sen ska jag titta på en föreläsning till ikväll. Är det nån mer än jag som längtar till våren?? Fast av en stor anledning, kläderna! Jag vill gå i kavaj, jeans jacka, klänning, ballerina, skinnjacka, tygskor!! Ååååhhh läängtar!!!

Paus i föreläsningarna

Visst ser det kul ut?

Ögongodis och sångfågel i ett! ;)

Lite ögongodis så här i vintermörkret! =P
Så, lite mumma i snöhelvetet! =)

Gårdagens kaos

Snacka om kaos dag igår. Jag sov hos Sandrisen söndag till måndag och på måndag morgon skulle jag ta med Alfons till Kungsbacka och lämna honom till Amanda som skulle passa honom under dagen. Hade två minuter på mig att lämna hunden och hinna på tåget, vid sån tidspress blir det kaos i min hjärna! Men men jag hann i alla fall och åkte in mot Göteborg. När jag går av tåget i Göteborg märker jag att jag bara har väskan med böckerna och min påse med mat med mig, min handväska är borta!!! =S Så jävla typiskt mig!! Jag går tillbaka för att kolla om den ligger på platsen där jag satt på tåget men där va det inte nån väska! Nu började jag känna paniken komma.. Vafan är den!?!?! Jag börjar ringa till västtrafik och kommer inte fram, ringer Amanda o gråter o ber henne kolla upp nått nummer nånstans där dom kan hjälpa mig! Hon hittar ett nummer till nån spärrcentral för bankkortet men inte nått annat nummer till Västtrafik. Jag ringer till spärrcentralen, det är 8 före mig i kön och jag orkar inte vänta. Ringer tillbaka till västtrafik för att jag vill hellre höra att dom hittat min väska än att jag ringer o spärrar allt som är i den. Sitter i kö där i 20 minuter och då har jag kommit till skolan. När jag fortfarande var nr 5 i kön så la jag på och börja storgråta när jag träffa Mickan. Faaaaan då hade jag ju kommit på allt som låg i väskan, plånbok med alla kort och massa presentkort och värst var mina ringar från KumKum som är värda kanske 2000kr och dessutom inte går att ersätta eftersom den ena va gammal och den andra en present jag fick i lördags! Jag grät o fick panik och ringa pappa istället som åkte till västtrafiks kontor i Kungsbacka, för chansen var rätt stor att väskan var glömd på bussen. Då hjälper inte dom honom utan säger att man måste göra en anmälan på internet för att dom sen när bussen kommer in kan se om föremålet finns där. Men HALLÅ det är inga vantar jag glömt det är en hel väska!!!! =( Jag hade inget val utan gjorde en anmälan på internet, men jag kunde inte bara vänta. Hade ju ingen aning om det var busschauffören eller någon annan som hade hittat väskan! Så jag ringde tillbaka till spärrcentralen och sen ringde jag polisen och gjorde en anmälan. Då säger polisen att dom måste spärra passet som också låg i väskan. Jag var ju i skolan hela tiden men kunde inte koncentrera mig så jag åkte hem istället. När jag kommer hem ringer dom och säger att väskan låg på bussen. Skönt!!! Jag får tillbaka väskan men korten och passet måste ändå göras om, för det hann jag ju spärra. Nu är jag fullt medveten om att jag får skylla mig själv och att det är kanon bra att jag fick tillbaka väskan. Men min pappa var på kontoret och frågade, det enda dom hade behövt göra var att ta upp telefonen, ringa chauffören och kolla med honom om väskan var där eller inte! Istället måste jag vänta tills dom ringer tillbaka!!! Servicen där var helt fruktansvärd och ännu en sak som är dåligt med västtrafik!!! Om jag hade tappat ett par vantar eller om det var mina skolböcker jag hade glömt så hade det väl vart en annan sak. Men nu var det en hel väska med ägodelar för alldeles för mycket pengar för att jag skall kunna vänta på att dom hör av sig! Det var ju 50/50 om den var där eller inte och under den tiden hade ju den potentiella tjuven kunnat kalasa massor på mina pengar!! Nu sitter jag här utan pass och utan kort för att personen på västtrafik inte kunde tänka sig att lyfta luren och ringa busschauffören!!!! =( Under all kritik!!!!! =( Nu blev detta ett långt och tråkigt inlägg så jag kan lägga in ett litet klagomål till. Nordea är min bank och utan kortet kan man inte betala räkningar på internet så hyra och mobilräkning som jag tänkt betala igår får vänta en vecka tills jag får mitt nya kort! Skitsystem! Så, nu ska jag plugga lite, Alfons är här o myser och jag ska gå bort till Amanda sen för jag va för grinig för att träffa dom och fika. Har inte råd heller för den delen för jag ska köpa nytt pass för över 400kr! Tummen upp för att vara fattig student! Tjing tjing!

RSS 2.0