Hmm...



IMON SMÄLLER DET!!!

Vi åker till Peace & Love och Borlänge imon!!!!!!!!!!!!!!!!! =D Angelica, detta kommer bli GRYYYYMT!!!! =D Fan nu jävlar ska det levas festival liv ( =ingen dator förrän på söndag kväll! ) Nu tittar vi på festival (värmer upp inför veckan!) Sen skall det packas in i bilen, imon kl 10.30 är vi på G!!! =D Planerade spelningar är bland annat; Mika, Melissa Horn, The Ark, Jay-Z, Mando Diao, Hoffmaestro, Robyn.... Med många fler! Kommer bli så jävla grymt!!!! =D

Vi två på festival.. Moahahahaha kommer bli bäääst!!!


Midsommar med filmstjärne-tema!


28juni - MKT att göra!! ;)

Ojojojojoj hur ska vi hinna Angelica?? ;) Idag blir det ÖB, systemet och polisen för att fixa pass (sen jobbet) imon handla mat och packa (först jobbet) Hinner vi innan onsdag?? Vafan vi är studenter, vi är inte vana vid att stressa!! ;) Hahaha! Nä nu är det dags at göra sig vacker, ska ju för fan ta ett kort! Usch! ;)

26juni - bakis!!!

Jäkla kul kväll, vi vet hur man roar sig!!! Right?? ;) Bilder kommer later, nu blir det Disney och röra sig så lite som möjligt, min rygg mår inte bra efter en natt på ett golv......

En hälsning från mig =)


Midsommar imon då!! =)

Jobbade till fyra idag, sen gick jag och Amanda och handlade till imon, sen tog vi en tur till Loungen och satt och bara njööööt! Cider och fint väder, vad mer begär man?? =) Imon blir det filmtema för hela slanten med spännande utklädninad ;) Det kommer bilder... Efter midsommar! Hehehe Ha en underbar midsommar alla!!! Kram

Nyyy!


Så har det vart helg igen!

Helgen har vart goood! Igår va det utgång med Amanda och Erica, kul förutom att man fick brottas på dansgolvet mer än vanligt, fan kändes ju som att va på ett 18 ställe! Jävla människor, Amanda, vad gör dom på vårat dansgolv???? Just nu har jag (för ovanlighetens skull) ett SATC marathon, och en fågel viska i mitt öra (JA jag använde precis det uttrycket!) att 2an ligger ute på streaming sajter så man kan se den på internet.... Yummie säger jag, ska nog kolla upp detta om en liten, liten stund.... =) Vid fem slutar Angelica, sen kommer hon hit så ska vi titta på Disney!! =) Imon börjar jag på Toyshop för sommaren! Jobbar första dagen med Angelica, it's you, me and the toys for the summer darling!! ;) Höhöhö Det kommer bli den beste sommern i hele våres liiiv! ;) NU mer SATC! xoxo


Jag och min goaste lilla Moa i skånelandet, kom på nu att dom bilderna har jag ju glömt göra nåt me.. Ska se om jag kan photoshoppa lite om en stund! =) Tjingeling!

Så här såg min bränna ut efter två veckor i Turkiet - 09

Klippte bort fejjan för minen jag gör är INTE vacker!
Kolla speciellt magen och lägg märke till hur platt den är.. Suck.. Det va tider det! ;)

18juni - det är dags för fredagsmyyyyys!!

Jobba till 16, hem powernapa, göra mig "fredags fin", till toysan och stänga, hem till Elins föräldrar i Onsala (hon har våldgästat huset, det är FF!) grillkväll. Så ser min fredag ut, ungefär! =) Jag vill så gärna ha mina nya klackar ikväll, men jag tror jag får ge upp den tanken mot ett par converse ändå, för jag tror vi ska sitta ute och det kan bli lite kubb och annat kul.. Inget för klackar alltså (att vi ska sitta ute va mest för att det kan bli kalls om fötterna, det va nog kubben jag syfta på med att det inte va nått för klackar) Detta har blivit som ett standard inlägg innan lunchen, hela veckan, men men, vad gör man när man jobba hela dagarna och är ute och flänger hela eftermiddan/kvällen? Igår blev det en tur hem till föräldrarna för att hälsa på min kära bror. Erica hängde också med och vi badade jacuzzi och hade det urmysigt igår kväll!! Blev lite senare än vad jag tänkt mig bara, så fick inte sovit så mkt i natt, men vafan gör det när man kan ha trevligt istället??

Jag och Jossan i Marmaris, snart ska jag dit igen!!! Angelica, det kommer bli fabulous!!!!

Från det ena till det nästa...

Slut för idag, tack för idag! Dags att åka till Onsala och jobba som assistent i några timmar! Sen blir det nog en rask promenad hem till bror och sussa där inatt tror jag allt.. Mysigt att träffa honom, det va inte igår! So long!

17juni - shopping...

Det går ju i perioder, men nu är jag inne i en svår sådan igen.. Vill shoppa, vill shoppa mycket och dyrt! vill frossa i alla möjliga grejer, allt från inredning till kläder. Hittar saker var jag än kollar och det kliar i fingrarna och jag får verkligen intala mig själv att det inte är saker jag verkligen behöver! Speciellt svårt är det när t ex filten jag hittat på H&M är på rea och kostar 99 kr istället för 399 kr. Eller när det finns ett bord på IKEA som är en nyhet och ser precis ut så jag vill att ett soffbord skall se ut och som jag letat efter i över ett år. Och kläder skall jag inte ens börja prata om.. Klänningar, jackor, skor.... Fan fan fan! Jag vill ha pengar!! Eller jag vill ju inte ens ha pengarna! Jag vill bara ha massa grejer! Jag vill känna känslan när man köper nånting nytt!! Bordet finns ju förhoppningsvis kvar tills jag har råd (i typ september) men det är ju inte riktigt min grej att vänta.... Midsommar kommer nog bli riktigt kul!! Jag och Amanda har kommit på vilka karaktärer vi skall vara i alla fall!! =) Not gonna tell, even if I want to! ;) Det är roligare om ingen annan än jag och Amanda vet om det! ;) Nä nu ska jag gå och käka lunch!! =) En sak till: Om två veckor, vid den här tiden, ANGELICA då jävlar är vi i Borlänge!!!!!! PEACE & LOVE 2010!!!!! Vad skall man ha med sig tro??
Snyggingarna som skall göra P&L osäkert!!! ;)

16juni - En mysig eftermiddag denna lill-lördag!

Underbart väder, vill bara UT!!! Suttit och svarat på mail och grejer nu på morgonen, spännande sysslor! ;) Efter jobbet idag skall jag träffa Angelica en sväng, hon tror att vi ska ut och promenera, men får jag bestämma så blir det en filt i gräset och njuta av lite sooool, får se vad hon säger om detta.. ;) Sen skall jag hem till Amanda och ha myskväll med säsongsavslutningen på Greys Anatomy, jag har sett till avsnitt 12-13 och förra veckan va jag hemma hos Amanda och fick se näst sista avsnittet (24) och för er som följer det och har sett det vet vad jag menar när jag säger att jag måste se det avsnittet idag, även om jag inte sett allt där i mellan! Jag har suttit och googlat lite inredning senaste dagarna och hittat en sida som gör väggdekorer, http://www.paxlux.se. Finns två jag är lite sugen på, bland annat en där det står "Follow your heart" med ett hjärta bredvid (vill ha på den bruna fondväggen i min sovalkov, info för er som vart hemma hos mig) sen hitta jag en annan som jag funderar på att ha på en vägg vid tvn.. Men den får nog vänta, den i sovalkoven står högst på listan! (Billigast om inte annat...)

Fint ovanför sängen!



Lite "Life" i vardagsrummet kanske?


15juni - 3dagar kvar som lagerarbetare...

Borrande, slipande jävla oljud hela dagen gör att mitt huvud känns som det skall sprängas!! =S Nu ska jag i alla fall gå och käka lunch, fixade lax, färsk potatis och kall sås igår, MUMS!! Skulle kunna leva på färsk potatis på sommaren!! =) Verkar som min familj har det bra i turklandet i alla fall! Dom la in bilder bland annat på när pappa och Conny dansar magdans.. Klädda i rätt kläder.... Det va en syn som ingen borde få uppleva men som jag tänker dela med mig av här! ;)



Dragshow deluxe kallas det!! ;)


Synden stavas skor.



Glömde skriva!

Glömde säga att utgången i fredags va riktigt rolig (den stunden vi va där, va inte ute förrän strax innan två) Inga piskor, men tre strippstänger på dansgolvet, som jag självklart bara var tvungen att testa! ;)

(OOBBSS, oroa er inte, jag dansa bara, alla kläder satt kvar!)

Samantha says:

You men have no idea what we're dealing with down there. Teeth placement, and jaw stress, and suction, and gag reflex, and all the while bobbing up and down, moaning and trying to breathe through our noses. Easy? Honey, they don't call it a job for nothin'.

Women are for friendship, men are for fucking.

You dated Mr. Big. I'm dating Mr. Too Big.

Anything else around here need milking?

Hello, 911. I'm on fire.

If we could perpetually do blowjobs to every guy on earth, we would own the world. And at the same time have our hands free.

Last night I could not stop thinking about a Big Mac. I finally had to get dressed, go out and pick up a guy.

You've got to get online, honey. If only for the porn.

I tell you, it is so refreshing to be with someone who likes to f**k outside the box.

I love the stock market. A room full of screaming, sweaty men, all trying to get it up.

If I worried what every bitch in New York was saying about me, I'd never leave the house.

I will not be judged by you or society. I will wear whatever—and blow whomever—I want as long as I can breathe and kneel!

I'll tell you how to babyproof. Use a condom!

Sex with an ex can be depressing. If it's good, you don't have it anymore. If it's bad, you just had sex with an ex.

Hey, you almost masturbated, he almost got it up, together you almost had sex.

I'm a trisexual. I'll try anything once.

Men cheat for the same reason dogs lick their balls: because they can.



14juni - några dagar kvar..

Måndag.. Kul.. Helgen har varit kanon i alla fall, nere i skåne landet. Kommer visa bilder sen eller imon, beror på när jag har tid att sätta mig och fixa iordning dom =P Nä back to work, tjingeling!

Utgång kanske?

Nu har min älskade Amanda fått för sig att vi tydligen skall gå ut på krogen. Jaha, jag får lafölja me då! Lack&lader party på Ester, några som kommer vara där tro? Hoppas på piskor och nitar, nu kör vi!! ;)

Kan man göra annat än att älska dom??

Titta på det här inlägget i Maria Montazamis blogg. Visar verkligen vilken kärleksfull familj dom är! Och att hon säger att när dom är i Sveriga får alla gäran komma fram och hälsa och ta kort med dom, undra om dom kommer ha nått annat att göra på sin sverige-semester... ;)

Yolanda be Cool till Göteborg!!

Hittade detta på Yolanda be Cools myspace!!! Dom kommer till Göteborg 23 juni! MEN VAR??? Ingen aning, det står bara göteborg... Nån som sa nått om universitetet, vilket gör det hela mycket enklare, för GU är ju så litet....

 



VAR SPELAR MAN OM MAN SPELAR PÅ UNIVERSITETET??? Jag som inte går där har noll koll.


11juni - freeedaaag!!!

Äntligen fredag!! Weehoo!!! =) Jobbar till fyra, sen ska jag till toysan och testa och stänga, kan vara bra att jag kan dagsavslutsrutiner innan dom släpper mig att stänga själv! ;) Ikväll blir det nog AW om inte Amanda kommer med nån annan idé, jag är för trött för att ha egna idéer, jag bara följer me och ser glad ut. Vaknade i panik tio i åtta idag, va på jobbet tio över, man kan om man vill! Hade förresten kommit in lite roliga skyltar på toyshop när jag va där häromdagen,  kommer bara ihåg att på den jag nog ska inhandla stod nått i stil med: "Mycket reklam,tack!" med stora bokstäver och under stod det med mindre bokstäver: "Jag har slut på toapapper" Hehehe passar på min brevlåda! ;) (En annan som passade in va "Jag har rätt 98% av fallen! (så varför bry sig om dom andra 3%?)") Imon bär det av till Skåne! En helg med Kristine, Petter, Max, Moa, Tomas och Anna-Hanna! kommer bli kanon!! Fast med lite sol i sveriges södra delar så kommer det ju bli ännu bättre... Kan man göra en beställning på det?

Twilight fan - se hit!

Femte boken i Twilight serien går att läsa gratis på internet, klicka här för att komma till sidan! =) Självklart skall den läsas, finns det nått bättre att fördriva dötid med än Twilight??


10juni - morgontrött

Har kommit på att jag hatar att gå upp på morgonen. Visst att man kan vänja sig vid att gå upp halv sju, men varför vänja sig vid nått så hemskt när man kan ha jobb i butik, börja tidigast 10 så man inte behöver gå upp innan 8? Längtar tills jag får börja jobba på Toyshop på Freeport så jag får lite goare arbetstider!! =P Sen är det ju inte det enda jag tycker är bättre med att jobba där.. Finns rätt många anledningar, kan väl säga att det finns nog ingenting med detta jobbet som slår butiksjobb! Men pengar och hjälpa pappa i en kombination gör nog att jag ska överleva... Halva tiden har ju snart gått.. ;) Fast just idag är jag inne i en svacka, tröttare än någon annan dag, att jag går och lägger mig för sent börjar nog komma ikapp mig tror jag... Längtar längtar längtar tillsd et blir helg!! Då ska jag åka med Kristine, Petter och barnen ner till Skåne och Malmö för att hälsa på Tomas och Anna-Hanna!! Ska bli super mysigt!!! =) Nu blir det fortsätta att jobba!

Ändrad header

Ändrade en liten detalj på min header igår, va inte så nöjd med pussmunnen som var innan så jag bytte ut den till en rosa lijla istället, så nu kanske jag kan ha denna ett litet tag ;) Men det är roligt att förnya sig lite då och då =)

David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin' Over You


8juni - jobb idag igen

Ja, jag sitter här och fizar produkter som inte finns på hemsidan än och svarar på mail. Spännande... =P Idag ska jag förbi Remixx - secondhand och lämna en massa byxor mm klädesplagg som inte passar längre... Känns inte alls deprimerande, men vad fan gör man? Vill inte ha skiten liggandes, kommer jag i 27-28 igen så köper jag gladeligen nya jeans.... ;)

7juni - Jobbar

Jobbar i två veckors tid på http://www.outlet24.se/ gå in på sidan och fynda!! Jag packar era ordrar personligen! ;) Sen skall jag träffa Bettan så ska vi planera midsommar, tror det kommer bli en riktigt bra kväll! =) Nä tillbaka till jobbandet.. Dom gör om golvet här så det är ett ständigt oljud, mitt huvud surrar lika mycket som borrandet. Något som kommer förfölja mig hem och när jag ska sova i natt? Antagligen.

6juni - Sverige!!!

Började dagen med att följa me Angelica på tävling, hon hoppade på en häst som heter Greta (hihihihi) Hon va inte den snällaste just denna dag, men hon har ett roligt namn ändå... ;) Efter det åkte jag ut till Onsala och va en duktig föreningsmedlem och gick med svenska flaggan i en parad för att fira svenska flaggans dag. Heja Sverige och heja mig, för jag kunde inte känna mig mer svensk än vad jag gjorde idag! =) Efter lite skönsång och dansuppvisningar skulle jag ta bussen hem till Kungsbacka. Då kör Liselott förbi på väg hem, så jag åkte med henne. =) Vi satt vid havet en stund och bara hade det mysigt! Väl hemma så har ajg bara suttit o segat framför tvn, med brinnande ben, tror jag bränt dom ännu mer idag, om det nu är möjligt?!


Helg och sommar!! Finns det nått bättre?!


4juni - kan man va så här trött??

jobbar hos pappa idag, ska gå ignom alla rutiner så jag kan jobba för honom när han, mamma o syster är och glassar i Turkiet. Men jag är så extremt trött. Är nog en kombination av vin i onsdags, tenta, cider och en heldag i solen igår, plus att allt är över och man har slappnat av till 100%. Jävlar säger jag. Kan man va så här trött? Längtar bara efter min säng, känns som jag skulle kunna sova i flera dygn! Min nya kamera har i alla fall kommit idag och den är ursöt!! =) Verkligen babyrosa, får vi hoppas den kan ta någorlunda bilder också så är jag jätte nöjd!!! =)


Min nya leksak!!! =)


...

J A G


Ä R


T R Ö T T


. . .


3juni - SOMMARLOOOV!!!! =D

Sista tentan för året, börjar inte igen förrän i augusti!!!!! =D Igår hände lite grejer, köpte ny kamera som levererades idag, en rosa!! =) Sen bokade jag, Angelica och Michaela en resa till Turkiet, Marmaris i slutet på augusti!! =) Hur underbart låter inte det då??? =) Idag har vi som sagt haft sista tentan, efter det drog en stor del av klassen till Slottskogen och bara njöt av att vi är lediga!!! =) Vi som åkte sist åkte vid åtte på kvällen, och då har vi suttit där sen klockan ett! Snacka om att jag är grillad nu! ;) Men så underbart, det är sommar!!!! =)

Känns ju... normalt???

Kolla in klippet om 11-åriga Chloé Schuterman på denna sidan. Är detta normalt?? Troligen vanligare än vad man tror..... Sjukt, 11 år och får inte vara barn och verkar inte fått vara det på väldigt, väldigt länge.. Nånsin? Hon kan ju skita ner sina fina kläder......

1juni - plugga och soooola

Underbara väder!!!! Ska snart åka hem till Angelica o sätta mig på deras altan och plugga och för första gången i år, faktiskt få sooola!!!! =) Fattar inte vad jag gjort dom dagarna det vart fint väder, inte legat ute och pressat i alla fall (då hade jag inte sett ut som jag gör nu.. Blekfiis) Ikväl blir det nog Liseberg och Salem al Fakir!! =) Keep on walking!! Hittade en resa igår, 28 augusti till Turkiet, Marmaris 3900kr.. Det är svårt att låta bli...... På tal om nått helt annat så tror jag min dator hatar mig, den hakar upp sig hela tiden (igen) och jag hade inne den på lagning för ca två månader sen! Den sak inte hålla på så här nu för den är fixad!!! Jävla skit! Ångrar mig, det är inte bara den som hatar mig, det är ömsesidigt, tror vi hatar varandra. Haka du upp dig och håll på så ska vi nog se vad jag kan göra mde dig, skrattar bäst som skrattar sist!

RSS 2.0