Helg med galej

Tentan i fredags gick som den gick, bara att hålla tummarna att jag skramlat ihop till ett G.... Sen va det partey. Utgång med Malin och Angelica, vi gick till Gretas o dansa loss. I lördags va jag o Angelica ute igen och då va det Sticky som gällde. Nice nice. ;) Nu är jag hemma hos min älsklings sandra och tittar på hollywood fruarna!! =) Myspys! =)

PEACE AND LOOOVE 2010!!!!!!!!!!!!!!

Hell yeah!!!!!! Jag och Angelica ska göra festivalen OSÄKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D


Fy faaaaaaaaaaaaaaan va gryyyymt det kommer blii!!!! =D


23mars

Det är så underbart att man kan hålla sig så uppdaterad när man har internet och en dator hemma. Skönt att man verkligen har kommit till insikt med hur beroende man är. Aja nong om det. Helgen har vart bra, men ångest fylld eftersom jag har haft tenta idag och även på fredag. Så nu har en del av ångesten släppt men vad jag längtar till fredag! Då ska vi festa bort de sista hjärncellerna och fira ett helvetet är över för denna gången! ;) Som sagt så blir uppdateringen sådär när jag inte hqar någon dator hemma och nu när jag sitter hemma hos Sandra känns det rätt osocialt och sitta och skriva långa inlägg när jag är här för att umgås! =P Men men det är så det är fram tills jag löst mitt dator problem. Våren är på väg på allvar, känner detta på mitt extrema shopping begär, det är plågsamt!! Har hittat skor från Vagabond som jag borde köpa, självklart vill jag ha dom. Men har även hittat ett par skor från Scorett som jag VILL ha!! Sååå jävla gärna!! Gissa om det är ett par killer heels eller inte.. ;) Jag har ett beroende som inte passar ihop med min ekonomi.


Var inne på facebook och hittade en bild på min tattoo!! Niiice!! =)

19mars

Det är svårt att vara aktiv med inlägg när man itne har någon dator hemma. Speciellt inte när garantin gått ut och försäkringen inte täcker skadan. Jag får alltså betala hela skiten själv, om jag nu tycker att det är värt det. En dator är man väldigt beroende av har jag märkt. 24månader avbetalning på 3 men garantin gäller bara 12 ånader och 3 vet ingenting. Dom vet nite vad jag ska göra med datorn och dom har inte ens nån reperatör dom kan föreslå. Dom hade inteens numret till HP. 3 är värdelöst. Så nu ska jag köpa en ny dator eller föröska få ut en ny på hemförsäkringen. Jag fattar inte, pappa hjälper mig, snäll som han är!!! =) Sen har jag gett upp. Nu är det officiellt jag struntar fullständigt i hur det går på eknomistyrningen! Inköp hoppas jag att jag klarar annars ligger jag risigt till, men ekonomin är körd. Kul! Jag har ingen motivation what so ever att överhvuvdtaget försöka mig på att klara den. Omtenta. Kul. FAN. (By the way, date ikväll, spännande.....Hehe)

Melena Ernman parodi! ;)


16mars

Nu är det dags för redovisning i skolan. Sen ska jag tatuera mig! Hehehe inte aaaalls nervös för det kommer ju inte aaalls göra ont! Jonathan ville stå med i min blogg för han är bäst och för att han är kung! Hoppas du blir glad nu! Nä, tillbaka till redovisningen. Min del i arbetet är helt värdelös! fattar inte vad jag tänkt med när jag skrivit men vi kommer få komplettera tack vare mig! Skönt!

15mars nervös inför morgondagen...

Suttit i skolan hela dagen och vart sådär ambitiös.. Har väl haft bättre dagar (men även betydligt många sämre så det väger väl upp...) Nu ska jag snart hem till Sandra och fortsätta plugga där (hon tvingar mig) sen blir det hollywoodfruar! Imon är det upp tidigt som attan för att va i skolan halv nio och sen på eftermiddan ska jag TATUERA mig! =) Niiice! Fast extremt nervöst.. Jag har hört att ovansidan foten skall göra extremt ont.... Men men det är bara o bita ihop sen sitter den där den skall!! =)

Weekend med final!

Fredag, barnvakt hela dagen och sen en lugn kväll hemma hos Amanda! Tittade på Solsidan (underbara program) och gick hem o la mig tidigt (host host, kommit på att jag börjat bli ett big fan av att gå o lägga mig i tid, det är skönt o komma upp på morgonen... GAMMAL?!?!?!) Lördag vandrade jag o Sandra runt på gatorna i Göteborg på dagen sen firades Elins födelsedag på kvällen med god mat och Melodifestival. Vad tycker vi om vinnaren Anna Bergendal??? Jag tycker det va kul för henne att hon vann men jag hejade ju stenhårt på Salem och Björn!!! =) Vafan den tycker jag va bäst av alla!!! Sen på kvällen så va det planerad utgång men jag orkade inte (GAMMAL?!??!?!?!) så jag åkte hem istället. Igår skulle jag plugga men Amanda ringde mig innan jag hann börja och frågade om vi skulle ta en promenad, så vi va ute o gick i en och en halv timma, sen följde jag med henne hem och vips så blev klockan halv elva på kvällen. Så bra gick det med det pluggandet!! Men men, det va en helg i ålderns tecken för mig, känner att jag inte är 18 längre, även om ajg verkligen försöker.. Sen som pricken över i:et så fick jag visa leg på spårvagnen också för att bevisa att jag inte var för gammal för ungdomskort, gränsen för det kortet är 25! SKÖNT!



Jag??

11mars

Sitter och gör färdigt våra arbeten i kurserna i skolan. En fråga; Är man på gränsen till depserat när man njuter av näreheten och bli masserad av en man även om kläderna är på? Känns lite desperat men vafan, jag gillar det! ;)

Citat Maria Montazami:

”Jag älskar tofsar! Eller som vi då säger, tassels, tofsar tycker jag låter lite tofsigt men tassels låter mer elegant”

 

”Hade jag haft en lite större sån med lite kristall, som jag ska leta efter kan man även hänga en sån stor jätte som bara hänger ner på soffan, mmm snyggt!”

 

Sen räknar hon sina tofsar och tror det är ungefär 30.. Svaret är 92! ;) Men hon tycker inte det är mycket för dom smälter liksom in!

 

”The pillow costs 565 dollars… Ouh is Cameron gonna watch this program?”

 

”Först skulle jag betala med mina egna pengar men så tänkte jag, nej, Cameron får betala det. Nu börjar jag bli ganska ekonomisk med mina egna pengar av en orsak, fast det kommer från samma källa. Jag tycker det är jätte kul att spara pengar!”

 

”4000? Jaah… Dyrt… Men nu är den kudden min i hela mitt liv!”

 

”Det är lite workout att bädda!”

 

”Jag är så lång och stor med hår och allting så jag kan inte ha ett rött läppstift så skulle det se jätte rolig ut.”

 

”Hej din sena kotte!”

 

”Jag tycker man ser ganska ful ut när man tar på läppstift, för vissa gör så här men jag går mer underifrån så”

 


10mars

Sitter i skolan (igen) vart här sen halv nio och ska väl sitta här en stund till. Tagit en matpaus nu. Ikväll skall jag fika med Amanda. Så spännande är mitt liv för tillfället! ;)

8mars

Sitter i skolan och har för en gång skull vart riktigt effektiv! Har fått gjort en hel del, jag känner väl hur tentaångesten börjat komma eftersom det bara är två veckor kvar..... Ska gå igenom sista två föreläsnignarna nu sen ska jag hem till Sandra, men även där ska det pluggas ikväll! Vi har sagt innan att vi ska vara duktiga ikväll och det är nånting jag verkligen behöver. Fram till klockan 21 i alla fall. Sen är det säsong start för ett program man bara inte kan missa. Svenska Hollywood Fruar Säsong 2. Med underbara Maria Montazami! =) San att det inte blir nån Anka eller Winter, det får vi leva med. Det kommer ju tre nya blondiner som förgyller vardagen åt oss! ;)

Maria Montazami


Helgen

I fredags var det mys med Sandra och Cecilia med tacos, tjöt och tv tittande. Åkte hem på kvällen då jag skulle upp o jobba på lördagen. Lördag som sagt, jobb på dagen och partey på kvällen. Utgång med Sandra och ett gäng skåningar (...) Hehe ;) Kanon trevlig kväll fst vi va på Parken (aldrig vart där innan) och det enda som va bra med själva stället va musiken och det va för det va 80 o 90 tals tema, alltså inte den musiken dom brukar spela utan musik från när man va ung! (host host) Efter krogen va jag o Sandra duktiga o skippade Donken och gjorde iordning tonfisk sallad när vi kom hem istället! Dukigt tyckte vi! =) Söndagen va det släkt kalas för kusin vitamin som fyllde 7 år. Efter kalaset åkte jag hem till ina föräldrar för att papap skulle hjälpa mig med min dator, han hitta inte heller vad det kunda va som va fel så det blir till o lämna inte den. KUL.


Backstreet boys spelades och vi kände oss som 14 igen... ;)

5mars

Vart på NK på möte på morgonen och nu sitter jag i skolan och ska försöka få nått vettigt gjort innan jag ska ta helg. Ikväll blir det mys hos Sandra och imon blir det utgång i Göteborg! =) Köpte 3 toppar idag, tänkte lägga upp bilder från hemsidan men det gick itne att kopiera så jag får länka istället! Alla tre köpta på NK Coctail i Göteborg! =)

http://www.oasis-stores.com/Trapeze-Sequin-Vest/All-Tops/oasis/fcp-product/3190281013
http://www.oasis-stores.com/Hot-Fix-Guitar-Tee/All-Tops/oasis/fcp-product/3190275502
http://www.warehouse.co.uk/fcp/product/fashion/Casual-Tops/rose-stripe-print-vest/299644


4mars

Varit o ridit på morgonen och nu är jag barnvakt. Hon sitter just nu o tittar/lyssnar på Mora Träsk hahaha att jag inte blev helt hjärntvättad av att jobba på dagis, denna musik är ju helt otroligt tjatig!! ;) Hennes pappa o brar kommer hem vid 18 sen ska jag bort o titta lite hoppträning innan jag ska hem. Plugga? Nja ikväll kanske...

3mars

Hemma hos min älskade Sandris och vi har käkat thai o tittat på tv. Hon har fått det kanon mysigt i sin lägenhet i Mölndal!! =) Idag har jag vart ute o ridit i underbart väder! Lånade Håkan av Paula idag, tack för lånet! =) Imon ska jag rida igen och sen ska jag passa min lilla skutt kusin! Nu ska vi sova, natti natti!


Mums! ;)

(Haha en liten detalj... Sandra sola solarie förut o brände musen.. HAHAHA)

Pics from saturday






2mars

I skolan igen. Nu åker jag nog mer hit för tillgången till internet än att jag pluggar bättre här. För än så länge (vart här i 30 minuter) har jag inte gjort nånting. Men men, ett tal ska jag väl kunna räkna innan jag åker här ifrån, det är ju nått i alla fall. Ska jobba ikväll också, till sju och efter det ska jag vara barnvakt. Så kvällen är ju planerad! =P Idag var det fint väder ute och jag fick vårkänslor och tog skinnjackan på mig. Detta var inte den bästa idén jag fått för det va ju självklart minus grader ute, även om det va sol. Kallt!! Brrr... Så det blir till att ta sig hem o byta innan jobbet sen! För det kommer va kallt när jag ska gå hem ikväll efter att jag vart barnvakt! Men som sagt, det kändes bra att ta skinnjackan istället för vinterjackan! ;) Nu ska jag plugga... Kul....

1mars

Skolan nu, ikväll blir det AVATAR! =) Bättre sent än aldrig, måste ju se den på bio har jag hört, så det är väl bäst att passa på innan dom slutar visa den! ;) Efter blir det väl en promenad tror jag, eller vad säger du Angie?? =) Sitter i skolan nu och ska försöka få nått vettigt gjort innan föreläsningen som börjar kl 13... Tjing tjing!

1mars

Skolan nu, ikväll blir det AVATAR! =) Bättre sent än aldrig, måste ju se den på bio har jag hört, så det är väl bäst att passa på innan dom slutar visa den! ;) Efter blir det väl en promenad tror jag, eller vad säger du Angie?? =) Sitter i skolan nu och ska försöka få nått vettigt gjort innan föreläsningen som börjar kl 13... Tjing tjing!

Oturslördag!!!!

Skrev ju att jag tappat min mobil och kvällen blev inte bättre. Datorn/internet la av helt och fungerar fortfarande inte. JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL!!! Sitter i skolan och har verkligen jätte stor lust att plugga.. Eller inte!

RSS 2.0