Highlights from friday!

Blev inte så mycket bilder, men här har ni dom tre som faktsikt är värda att visa!! (Amanda, sorry, va tvungen!! Hehe)


31maj - tenta1 avklarad

Juridik tenta imorse, så nu är det bara marknadsföringen kvar, sen är det sommarlooooov!!!! =) Efter tentan tog jag, Mickan och Malin en smoothie vid kanalen i Göteborg, sen åkte jag hem och gick till bibblan o satte mig och pluggade i två timmar till! Riktigt förvånad att jag faktiskt orkade det!! Sen va jag så trött så jag visste knappt vad jag hette, så jag fick med Amanda på en kopp kaffe i kvällssolen så jag inte somna vid åtta! Men som ni ser har jag hunnit med extremt mycket idag, för att vara jag! ;) Har även köpt en långklänning! =) Den ska jag svassa runt i till sommaren! (Blev ju ingen byxdress, sitter som skit på mig, så fick köpa nått annat chill plagg = långklänning!!) Ska se om jag kan ta bild på den nån dag, men det bästa med den va att det kosta 249 kr! FYYYND!! =) Imon blir det plugg till tenta två, blir det fint väder så blir det plugg i bikini på Angelicas altan, jobbigt det låter! ;)

Så här har det sett ut när vi pluggat juridik, ser ut som vi har kul?? ;)


30maj - mammas dag!

Mitt. Huvud. Gör. Ont. Inte mer om det, hade en kul kväll igår, kände mig pretty fabulous om jag får säga det själv! ;) Höhöhö ni skulle se mig nu alla!! ;) Skit snygg!! ;) Dagen efter is the shit! ;) Ska plugga lite nu (max 1 timme, mer kommer jag inte klara om jag ska överleva!) Sen ska jag hem till mina föräldrar, mors dag idag men pappa lyckas ta åt sig uppmärksamheten genom att ha släktkalas idag! ;) Nä som sagt, blir inte mer plugg gjort för att ajg sitter här o degar! So Long!

29maj - utgång!!!

Filmen va fabulous!! Love love love it!!!! =D Vill se den igen!!! =D Ikväll blir det utgång med girlsen! Eurovision ikväll me. Jobbat hela dagen så nu blir det en nappy innan det blir make up och uppdressat och 1 2 3 partey!!

New dress!!

Nelly.com 249kr

 


28maj - pluggvecka dag 5, SATC 2 IKVÄLL!!!

Ska bort till biblioteket och sätta mig några timmar på förmiddagen, pluggandet går inte alls som jag tänkt mig, men orkar jag bry mig? Nä. Skit i det nu ikväll är vi åtta tjejer som först ska gå på restaurang, självklart dricka i alla fall en cosmopolitan, sen blir det bio och Sex And The City 2!!!!! Vi har längtat i över ett år på den här dagen och det ska bli så jävla underbart!!!!!! =D


Hahaha Anna Högpanna gick inte vidare!!

Asså vad trodde alla som röstade på Anna?? Att alla skulle tänka "Jo.. Men ja, den här va bra"? Kunde ju sagt redan innan att detta inte skulle gå! ;) Salem säger jag bara!! Why?? Varför får han stanna i sverige när högpanna får åka till Norge o skämma ut sig?? Why?? Jag o Amanda firade nederlaget i alla fall! Hon fick garanterat minst röster. Go Salem säger jag!! På lördag tänker jag i alla fall sitta o heja på Cypern, den va bäst!



Alla barnen fick sjunga på lördag utan Anna, för hon har gigantisk panna!

Alla barnen tyckte detta va en miss, och dränkte Anna i kiss!

Natti natti!

Twilight - Eclipse


Snaaaart har den premiär!

27maj - pluggvecka dag 4

Igår gjorde jag och Maria en övningstenta (!!!) i juridik som vi lämnade in och hoppas hoppas hoppas att läraren tycker är någorlunda bra. Får jag tillbaka ett svar där det står att vi missuppfattat hela grejen då gör jag inte tentan! Idag tänker jag ägna mig åt marknadsföring och fortsätta sammanfatta föreläsningar! Nu frukost och några SATC avsnitt! :) Tjingeling!

Hehehe nån mer än jag som känner igen sig? ;)


Åt du bajs? ;)

Gjort chocolates balls med Maria! Bajs skämten va på låååg nivå, när vi väl skulle äta korva... hmm bollarna så sa Maria åt mig att det räckte me bajsskämten ;) Höhö

Men frågan är, åt du bajs?


Våra såg inte riktigt ut så här, för vi hade varken cocos eller pärlsocker (alltså såg dom ut som riktiga bajsbollar..)

26maj - pluggvecka dag 3

Detta går ju bra. Klockan är tre och ajg har inte öppnat böckerna än. BRA JOBBAT A-M! Guldstjärna till mig! Jävla idiot! Skyll dig själv om du får omtenta! PUCKO!

25maj - pluggvecka dag 2

Idag blir det bibblan med Angelica. Vädret är tråkigt vilket gör att det känns mer ok att sitta inne hela dagen. Igår fick jag gjort en hel del, men långt ifrån så mycket som jag hade velat göra. Motivationen är inte på topp just nu. Jag vill bara ha lov! Men idag blir det nog lite mer gjort, Angelica är grymme pluggpartnen! ;) Måste bara varna alla som rör sig i kungsbacka idag, jag ser förjävlig ut och jag orkar inte göra nått åt det.


Plugghästar! ;)


I'm an oldie!

Kommer på mig själv med att tycka det är kul o sitta o googla recept. Haha käner hur rynkorna kommer krypandes ;) Ännu ett ålderstecken ;)

Underbara musik

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström till pluggandet. Underbart!


Installerat photoshop igen!!! =)


24maj - pluggvecka dag 1

Nu börjar det! Pluggvecka! Måndag 31maj har jag tenta i juridik, jag måste klara den, nu ska vi nöta in den juridiska metoden tills vi drömmer om den! Kaffekoppen hålls välfylld hela tiden, gäller att hålla hjärncellerna vakna.


Ett glas vin?

Jag och Amanda tar ett glas vin ihop så här en söndag kväll.


23maj - invalid!

Min rygg har stelnat till jävlar! Känner mig som jag är 80 bast gammal, var är min rulator? Vad är det för fel på mig?! Vart o ridit idag i det fina vädret! =) Mysigt! =) Nu ska jag plugga lite hade jag tänkt, känns så sjukt inspirerande att ta fram lagtexterna nu... Hoppas alla har haft en bra helg i det fina vädret! =) Själv har man haft myskväll me tjejerna i fredags, grill hemma hos Angelica igår och en tur ner till havet med häst idag! Så det har vart en bra helg! =) Nu ska jag avsluta den med att plugga lite, kul kul cykelhjul....

21maj - snart sommar?!

Slog mig nu, igår va det två veckor kvar till min sista tenta första året på högskolan. Om två veckor är det sommarlov. Det är ju sp fucking underbart att man inte ska behöva tänka på skolan på nästan 3 månader!! =) Haha nu kommer jag ihåg vad som va så underbart med att gå i skolan, och jag får uppleva det igen! Sommarlov! ;) Ska jobba hela sommaren, men jag ska sommarjobba! ;) Lovely det här ju! ;) Just nu, idag är det molnigt ute, men vad gör det? Det regnar inte, jag ska passa mina goa kusiner hela dagen, så det kan nog bli en fika vid havet eller nått annat mysigt!! =) Kört fast helt i pluggandet därimot. Juridik är enbart skittråkigt, så när jag ska va duktig o plugga så tar jag fram marknadsföringen, trots att det är juridik jag måste plugga. Känns ändå bättre att göra nått i marknadsföringen, än att bara sitta o stirra på lagtexterna och dom löjliga fallen vi ska lösa i juridiken. Ska bli så skönt o slippa det snart!!


Läsö -08, underbara sommar!


Dags att börja tänka på solskydd?? ;)

Medstops reklam är klockren! ;)


Most wanted - v.20 (Bikinitime?)

Min kropp är INTE redo för bikinin än... Kommer nog inte bli redo denna sommaren, får nog helt enkelt inse att det blir en sommar med kläder på! =P Men här kommer en bikini jag verkligen hade velat ha om min kropp hade tillåtit att visa mig i bikini utan att resten av folket får ont i ögonen:


nelly.com/phax 779:-

Kan man inte få denna kroppen på köpet?

Ge mig kroppen o brännan på köpet utan att jag behöver göra ett smack o jag skulle kunna betala en förmögenhet för bikinin ;)

19maj - hästar! =)

Jobbat i stallet idag me goaste Nathalie! Sen fick jag åka o rida på Paulas ponny Mulle!! =) KUUL inte ridit på jätte länge! Vilket väder det varit idag då? Underbart att ha varit ute hela dagen! =) Vid sju tiden va jag på väg hem, sjuk grej va att på busshållplatsen låg det en död orm på bänken!! =S så jävla scary!!! =S I alla fall, skulle hem och plugga vilket verkligen var tanken, men får ett sms av Nathalie där det står "Film o godis?" och vips va tankarna på att plugga som bortblåsta! Jag är så svårövertalad!! ;) Så nu sitter jag här, efter elva på kvällen och har inte ens tittat på böckerna idag. Duktig flicka!

Årets låt?

Funkar bara om ni sett första säsongen av Hollywoodfruarna, annars avråder jag från att titta på detta klippet, det gör ont i öronen! ;) Hahahaha men kul är det!

Ny profilbild på FB

Belle kan inte bli snyggare!! ;)

 

Kommer från denna bilden:


18maj - SATC 2!!!!!!!!

Vart i skolan idag och ska väl fösöka va duktig och göra lite till innan jag släpper det för dagen. Roligare än så har det inte vart och kommer antagligen inte bli närmaste veckorna för nu är vi inne på tenta veckor igen.. Jippie!! ;) En sak som är helt fantastiskt och som vi har väntat på i över ett år... Premiären av Sex and the City 2 är torsdagen den 27e och vi har bokat biljetter till fredagen den 28e!!!!!!!! =D Lääängtaaar!!!!!


17maj - Heja Norge! ;)

Får väl säga hej hej till alla norrmän på deras dag! ;) Vart o jobbat m Angelica på förmiddan, nu är tanken att jag ska va duktig o plugga lite. Efter att ha legat en stund på soffan... Ett Greys avsnitt, sen plugg! Så gör vi! ;) Ikväll är det sista Hollywood fruarna, kan man ju bara inte missa! Hade vart mysigt o se det me nån, Amanda kanske? Annars får jag ringa o fjäska me Angelica, kanske kan få åka till henne o se det! =)

Detta är vad jag kallar en tribute to M J !!





Utan tvekan den coolaste ungen jag nånsin sett!

Regnbågsbilder











16maj - Regnbågspromenad!

Va ute i Kungsbacka igår, vi kom ut ännu senare än vi brukar... Tror vi va inne på Ester 2 =P Hade kul den timmen vi va ute i alla fall! Kan ju säga att brunetter är tydligen bäst i alla fall ;) Haha! Nu ska jag in med min syster till Göteborg och titta på avslutningen av HBT-festivalen, regnbågspromenaden! =) Min syster gör ett arbete i skoaln om homosexuella och hoppas väl kunna få lite fakta från denna promenaden! Ikväll blir det film med Angelica!! =)


14maj - freeeeeeedaaaag!!!!!

Fredag, gott som fan. Partey ikväll, Park Lane m Mickan. Kom dit! Nu ska jag laga mat, duscha, sminka mig o sticka in till Götet! Have a nice friday!! XOXO


Ler med ögonen ala Tyra Banks ;) Hahaha ser ut som jag håller inne en fis eller nått!! ;)

13maj - biljard

Ska till Göteborg nu och spela lite biljard med några av mina favvo classmates! Nice nice very nice! ;) Vart hos Amanda o sega ltie idag, sen pluggade jag lite (duktigt av mig) Have it so nice everybody!


Tjej eller kille?! Tjej eller kille?!!!?


12maj - raaaain

Jobbat i stallet idag, självklart regnade det. Sen va jag och Amanda o käka pizza på ett nytt ställe i kungsbacka, kommer inte ihåg vad det hette, men deras pizzor smakade som i Italien! Nu ska jag hem till Angelica och gratta mamma Susanne som fyller år idag!! =) Känns som dagen varit skiiitlång bara för jag vart uppe sen 6.30!! Loooong daaaaaaaay! ;)

Jag och Angelica är väldigt söta... Tycker vi själva i alla fall!


Baking tiiiime!!!

Jag och Angelica bakar kaaaaaakoooor som vi ska äta med glaasss seeeen!!!!! =D



Receptet som vi hittat på internet:

Macadamian whitechocolatechipcookies

  • 100 g smör (rumsvarmt)
  • ½ dl strösocker
  • ½ dl mörkt muscovadosocker
  • ½ tsk vaniljsocker
  • 1 ägg
  • 1.5- 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 100 g vit choklad
  • 50 g macadamiannötter
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda smör och socker till en jämn smet. 3. Rör ner ägget till en jämn smet. 4. Hacka chokladen och nötterna i valfritt stora bitar. 5. Blanda ner bakpulver, nötter, choklad, vaniljsocker, salt, choklad och mjöl. Ta lite mjöl i taget. Rör till en jämn smet. 6. Klutta ut små smetklumpar på en plåt, tänk på att de blir större så inte för nära varandra. 7. Grädda sedan 10 min i ugnen, gör du stora kakor får de vara inne lite längre.

Fast vi har fuskat liiite...

Gissa var vi köpt våra kakor!! ;)



Uppdatering av inlägg, så här såg det ut när vi hade värmt kakorna i ugnen:



Hur fan skulle vi veta att dom smälter i ugnen när man värmer dom och att det inte va en jätte bra idé att värma dom på ett galler??!! Men som ni ser, vi är lite av experter på att baka! ;)

11maj - clean da appartment!

Städar till tonerna av queen och andra rock klassiker! Haft redovisning i skolan idag, alltid lika trevligt! ;) Senare kommer Angelica hit så ska vi titta på Hollywood fruarna! Vi har planer på att dra en resa till London till hösten, i september.... Hoppas planerna slår in! Då är jag lyckligaste bryyden i stan!! =) Sen närmar sig Peace & Looove med stormsteg!!! =D Vi ska ha så jäävla kul!! =D Don´t stop me nooow, cause Im having a goood tiime!!! Fram med dammsugarn, nu blir det städa av! ;)


Dricka lite vin istället för att städa kanske??


10maj - nyfärgad ;)

Igår fick jag äntligen tummen ur röven o färga håret! ;) Va även me pappa på nån fyndmarknad i Varberg o sålde grejor, lite extra cash! Har fixat en ny väska till min systemkamera, måste börja ta med mig den lite mer!! Det blir ju så jäkla fina bilder och jag är så dålig på att använda den! Ändring på detta! Sen så lsog det mig för en stund sen att på torsdag är det tre veckor kvar på mitt första år på högskolan. Snart är 60hp avklarade. Snart går vi sista året till butikschefer. Shit va tiden går snabbt.

Min nya väska, köpt på www.outlet24.se



8maj - Addicted

Är hemma hos mina föräldrar, spelat Mario Kart i flera timmar. Har ju tänkt tanken att faktikst köpa ett Wii men jag tror inte det är en så bra idé.. Det är beroendeframkallande!! Sådan far sådan dotter så har jag o pappa suttit o spelat och båda två säger, "men bara en bana till.." ;) Nu ska jag glo lite tv innan det blir sängen, ska upp o jobba imon m pappa o syster!!

Natti natti!

Vi är på gång!!! ;)


ME AND MARIA!!! =D


Most wanted - v18

Gillar detaljerna på den här klänningen! Och ännu mer gillar jag priset, känns ändå inte helt omöjligt.... ;)



Friis&Company 549:- (nelly.com)

7maj - brottningsmatch i Ullared

Varit i Ullared halva dagen och brottats inne på gekås. Köpte som vanligt lite för mkt skit, men vad gör man inte, det är ju billigt. Ikväll blir det en tur till stora staden för att fira Malin 25 år! Gammeltacka!! ;) Har inte så mkt att tillägga för dagen mer än att det är freeeedaag!!! Gött som fan! Vette fasen va jag ska ha på mig ikväll bara, får klura ut nått! Ha en bra fredag kväll alla!! Tjing tjing!

6maj - soooooooool =D

Solen visar sig!! Hur gött är inte det då?? Nu ska jag glo lite juridik, sen blir det till att göra sig iordning sticka till kungsmässan en snabbis sen till freeport o hälsa på Toyshop. Efter detta hoppas jag att nån vill sätta sig på en uteservering med mig?? Blir ju dricka sugen i detta vädret, och det är ju snart helg! ;) Mina skor kom igår!!! =D And I love them!! Niice så in i!! ;) Nä nu är det time for plugg!! Tjaaa!

5maj - r.i.p Grim <3

Har jobbat i stallet idag, jäkla duktiga vi har varit jag och Nathalie!! =) Fick reda på nått fruktansvärt på vägen till stallet i morse, Maria som också jobbar i stallet hämtade upp mig hemma, när jag hoppar in i bilen säger hon "har du hört vad som har hänt?" så berättar hon om ett travstall som brunnit ner inatt med flera hästar innebrända. Min första tanke va, NEJ Liselotts hästar står i ett travstall! Smsar henne och frågar om hennes hästar Ferrari och Grim är ok. Hon ringer upp mig och berättar att det va deras stall som hade brunnit ner, Ferrari har klarat sig men Grim med 15 andra hästar har dött. =(
r.i.p Grim

I en artikel på aftonbladets hemsida står det:

"En storbrand bröt i natt ut i ett travstall i Kungsbacka.

Minst 16 hästar och ett antal hundar brann inne.

Inga människor har skadats.

Branden utbröt på Asserdal gård i Kungsbacka utanför Göteborg sent på tisdagskvällen. En stor stallbyggnad med bostadsdel ovanpå blev helt övertänd.

 

16 av 27 döda

Enligt räddningstjänsten fanns det totalt 27 hästar i stallet. 16 av dem ska ha brunnit inne.

– Det ska ha varit både travhästar och ridhästar i stallet, säger Andreas Bengtsson, länsvakthavande vid polisen i Hallands län.

De hästar som undkom elden lyckades ta sig ut på egen hand.

– När vi kommer fram möts vi av hästar, säger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

 

Släckning hela natten

Stallbyggnaden uppges vara cirka 100 gånger 20 meter. Räddningstjänsten bekämpade branden långt in på småtimmarna.

– Hela stallet med tre lägenheter ovanpå är helt förstört.

Inga människor skadades, men tolv personer evakuerades och togs om hand av kommunens kommunens krisgrupp.

Under onsdagsmorgonen jobbade räddningstjänsten med eftersläckning. Den beräknas pågå hela eftermiddagen.

Asserdal gård är en rid-, trav- och träningsanläggning som hyr ut hästboxar och lägenheter.

Vad som orsakade branden är okänt."


Oliwia

Kan ju visa en nytagen bild på mitt sällskap igår natt:

Imon ska jag jobba i stallet, upp oh hoppa 6.00, vilket betyder att jag borde sova nu, och som jag skrev i förra inlägget så skulle jag lägga mig då. Jag ligger i sängen men sova kan jag inte, bara för att jag vet att klockan ringer så jävla tidigt imon! Huuh!


Min nya Juicy is fabulous! <3




Mitt byte från Raglady! I love it! Men självklart hade dom inte byxdressen i svart på H&M och självklart va jag inte så smart så jag testade den beiga för att sen kunna beställa rätt storlek på den svarta från hemsidan. Aja är huvvet dumt får kroppen lida, får gå tillbaka och testa imon! Nu är det snart sleepytime! Natti natti!


4maj - r.i.p min älskade tröja!

Fick ett samtal från Raglady igår, min älskade Juicy hoody går inte att laga (dragkedjan har gått sönder)!!! Buuhuu min älsklings tröja!! Men eftersom det är reklamation så ska jag få gå dit och välja nått annat ur sortimentet för den tröjan görs inte mer. =( Men nya grejer är ju alltid kul! =P Så detta ska jag roa mig med nu tänkte jag innan jag ska åka iväg o jobba. Sen är jag väldigt sugen på att ta en sväng förbi H&M och kolla om dom har jumpsuiten jag vill ha, som finns online.


Visit hm.com

Så nu till kungmässo!!! Have it nice! Tjingeling! ;)


Billionaire - Travis McCoy (ft. Bruno Mars)


3maj - kattvakt

Ska snart till Amanda och passa Oliwia, hennes kattunge. Får la dra med mig datorn dit, måste ju plugga.. Jippie.. ;) Borde börjat plugga redan för flera timmar sen men av nån konstig anledning så kommer jag inte igång. Sego. Funderar på att färga håret idag kanske, skulle ju gjort det i fredags men det blev ju aldrig av =P Kan ju i och för sig vänta en.. eller två dagar till! Nä men gör nått med ditt liv nu! =P Tjing tjing!

Oliwia

"Åt du bajs?!"


2maj - Fint väder!

Fint väder idag då! =) Det va på tiden!! Ute igår me och jag tänker inte ens ta upp om jag är trött eller inte. Tror ni fattar själva! ;) Får se vad som står på schemat idag, håller det lite öppet. Som sagt vädret gör ju att man inte riktigt kan sitta inne med gott samvete bara för att man är trött, tyvärr! =P Nä men detta är ju helt underbart, ska dra mig utåt nån gång idag i alla fall. Igår hade vi kul me and Amanda, djn mixade sönder låtarna bara men annars va det bra! ;) Gårdagens tema: "Har du ätit bajs?" funkade klockrent!! ;) Nä en kopp kaffe och sen komma på nått att göra med dagen då!!! ;) Kram

(Från och med nu är jag aldrig bakis igen, bara osugen att röra mig från soffan)

1maj - seg i bollen?

Trevlig kväll igår!!!! =) Thanks my loves!!! ;) Det märks att man börjar bli en oldie, jag drack 5 cider igår, sista vid elva och jag är skit seg idag! =P Skrattar bara åt mig själv! När fan blev jag så gammal att jag känner att jag drack 5 cider igår? =P  Sen ännu en varning på att man börjar bli gammal är när man kommer på sig själv med att tänka Nu fär jag göra extra mycket kaffe så jag vaknar till liv hallå eller?? När slutade jag bli sugen på en stooor flerra cola på morgonen dagen efter??? It's happening, snabbare än vad jag hade väntat, jag börjar bli vuxen!! ;) Hehehe tycker det är lite komiskt! ;) Ska nog ta och plugga lite så här en lördag förmiddag eller vad gör man när man är vuxen? Åka till Ica Maxi och storhandla för att det är roligt? Kan ju inte vara borta för länge, vill ju itne låta bridge sällskapet vänta!!

RSS 2.0