Citerar min egen fb-uppdatering

"INTE OK att behöva ta ut en okänd mans kalsonger ur torktumlaren när man skall använda den! Vadå hålla sin tvätttid??? Kändes tydligen jävligt onödigt för honom!!! BLÄÄÄ!!!" Älskar allmänna tvättstugor......

Myskväll med Elin!

Elin har varit här och vi har haft myskväll och ätit middag ihop! Har inte träffat henne på hela sommaren så det va en kv'll med mycket tjejsnack! Man måste ju komma ikapp när man inte setts på ett tag! ;) Nu ska jag glo lite på tv och sen är det sova och upp kl 5 imon för att jobba! Om två dagar börjar skolan! =) Längtar! Kram

Bakis

Fetis käk, chips och cola for the win!  Gårdagen blev skitkul, med en misslyckad utgång! ;) Push med alla sina fulla och dryga människor har fått ett besök och never again! ;) Min katt har badat i toaletten, jag sköljde henne med vatten och nu är mina armar och händer sönderrivna, dagen till ära!! Intar soffläge igen! Ciao!


Numera heter jag WC-Bianca!

Attack!!!


Tema fuldans!!

Amanda vet inte om det än, men temat ikväll är FULDANS!!! ;) För smakprov, klicka här för att se mig, och här för att se Amanda! ;)

Se upp, ikväll är vi ute och dansar fuldans!! ;)

Queer

Blev lite halvt medtvingad på en utgång igår.. Trött och allmänt ofräsch, men men, what to do? Jag och Erica. Först gick vi till Lilla London och drack lite, sen blev det Park Lane. Och som vanöigt har vi bra koll och märker när vi kommer dit att det är queer kväll. Sjukt rolig kväll hade vi iaf!! Trots att Ericas pojkvän kände sig lite utelämnad till alla homo män inne på park lane.... ;) Hahaha! Idag regnar det en jäkla massa. Jag skulle behöva handla och hämta mina skor som ligger och väntar hos posten. Men lusten att ta sig ut är likamed NOLL. Räcker att vi ska behöva ta oss till Avenyyn ikväll, behöver ju inte utsätta sig för det mer än nödvändigt! ;)

Lady D :
Ericas pojkvän i rutiga skjortan, måste bara säga det så ingen tror nått annat ;)

Myspys

Tror ni det händer nått annat än massa mys med bebisar för tillfället?? Njjaa... ;) Erica och Jossan var här förut, Jossan ville helst ta med sig båda hem! <3 ;) Nu ligger dom och sover och är såååå söta och ljuvliga! Det är ju jätte bra att dom vilar nu, så dom kan busa extra mycket inatt... ;) Ciao!

Skogsmullat i Onsala!


Mina bebisar har äntligen flyttat hem!! =)

Varit och hämtat Penny och Bianca idag!!! Så mysigt att äntligen ha dom hemma!!! =)
På sista kortet med båda så är Bianca uppe och Penny nere! =)

Fredagsmys

True Blood och kladdkaka for the win!! Det är dags för fredagsmyyyyys!!!



Egoboost

Hade denna kommentaren på bloggen idag: "Har under kvällen kollat runt lite på din blogg och jag gillar den skarpt! Du verkar vara en grymt go och skön tjej! Kör bara på som vanligt med livet och leverera sköna blogginlägg så är jag nöjd! :D" Jag tackar och bugar! =) Alltid skönt när man får lite positiv feedback!! Idag har jag lagt mina sista kronor på en prexent till min kära bror som fyller år på söndag. Sen blir det nog egen fredag (fredags mys kanske?? Inga pengar kvar var det.. Baka nått då?? Sjukt sötsugen!! Haha!) Har sparat senaste avsnittet på True Blood till idag, så ska jag gotta till det med lite kladdkaka efter middagen kanske? ;) Ja, som ni märker så är tanken med att träna lagd på hyllan just nu i alla fall, jag har kollat runt lite och jag har bestämt mig för att Fysiken, som ligger på andra sidan gatan, får bli det stället där jag tar tag i denna enda stora fetvalk till kropp =P Men öven gymkort kostar ju, borde vara gratis, så det får alltså vänta tills lönen kommer, men sen så jävlar!!! PROMISE! =P Jobbar ju helgen igen, så vi får se om det hittas på nått annat eller inte. Kanske en tur hem till en jobbarkompis imon efter jobbet, får ju lite ångest av att det skall gå en hel helg utan att jag gör nånting alls! =P Men men, alla får ha en trevlig helg, nu skall jag baka kladdkaka! ;) Puss och kram!


Påtal om att baka, sånna här skall jag försöka mig på nån dag tänkte jag! Macarons heter det, verkar sjukt gott när man läser receptet och går att göra i massa olika smaker, men självklart är det choklad som gäller om jag skall ge mig på detta!! ;)

Goddagens!

Eftersom jag inte har nått att komma med, är jätte trött och skall upp jätte tidigt imon så kan jag säga att denna kvällen kommer tillbringas i sängen och titta på några avsnitt av det här:
So long!!

Tröttsamma regn

Här får man för sig att jag skall ta en promenad innan jobbet, så får jag ett sms från Aime (som jag lyckats lura med mig på promenaden hehe) att det regnar ute. Självklart regnar det ute, vad annars. Finns det nått annat väder i Sverige?? Damn it. Och med tanke på hur mkt jag har rört mig denna sommaren (NOT) så tänkte jag ju inte hitta på nån annan träningsform när det inte blev en promenad. Men jag ska ta tag i detta elände till kropp nu till hösten. Jag ska skriva in mig på Fysiken (som ligger på andra sidan gatan!!) och gå på deras olika danspass och pilates, kommer även en nyhet som heter BODYBALANCE som tydligen skall vara nån blandning av yoga, thai chi och pilates, det lät som nått som sklaa provas i alla fall! =) MEN som sagt, idag blir det inte mkt gjort innan jag åker till jobbet om två timmar, Aime är duktig och går på Bodypump, hon får träna för mig med! ;) Ciao!


Tills jag fått en snyggare kropp så förlitar jag mig helt på mina ögon och hoppas att ingen kollar längre ner än till axlarna! ;) Får lära mig att blinka forforiskt så ingen vill se något annat ändå! ;) Haha

Helt galet

Jeffrey Campbell är ju känd skodesigner, och speciellt känd för att göra rätt extrema klackar. Finns en del par i kollektionen som jag inte skulle säga nej till, men priset är ju som det är (1700:- för ett par klackar, javisst, vem vill pröjsa för mina???) Men var inne på hemsidan nu och hitta dessa skorna, HELT galet fräcka skor som gäääärna får flytta hit, jag kan adoptera dom, inga problemos!! ;-) Hehehe snacka om att kunna känna sig safe när man går hem på natten, om man har dessa tillhands som självförsvar!! ;)
http://www.jeffreycampbellshoes.com/ )

Tjenis!

Hej hallå, händer lika mkt som alltid i mitt liv =P Jag var och hämtade en kattbur som jag köpt på blocket igår, snart kommer mina små sötnosar hem till mig!! =) Träffade även Jossan och Erica igår, vi var och fikade på bästa Espresso House (vid Grönsakstorget) Idag har jag börjat jobba på förskolan, skall vara där i lite mer än två veckor (fick tre dagar jobb till idag, göttans med money!) Det va så roligt att vara tillbaka och så mysigt att träffa alla dom små barnen igen!! Känner att man valt rätt yrke när man blir glad in i själen av att mötas av ett leende och en gosig kram från ett barn!! =) Imon blir det mitt andra jobb igen, har bara tre schemalagda dagar kvar där nu, men förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan jag får lite mera jobb där, vill ju inte behöva sakna både dom och förskolan sen när jag börjar plugga igen!! ;) Sen är ju som sagt pengar alltid välkommet! =P Det blir bara till att göra så lite som möjligt denna kvällen, känner att jag kommer vara slut nog efter dessa veckorna med dubbla jobb ändå, utan att hitta på massa extra grejor! =P Ha det göttan! Puss



Nu när det bara är några dagar kvar tills dom kommer hem så längtar jag ihjäl mig!! Vill ha hit mina småttingar nuuu!!!

Nä men regnar det???

Fy fan, tror man att man skall få sommar ett tag till, så blir det svinkallt och regn igen.. Men men, jag tror på sommaren i alla fall fram till sista augusti! Jobbar iof nästan varenda dag nu augusti ut, men eftersom jag kommer vara ute mkt så uppskattas bra väder ändå! ;) Men när hösten väl kommer, så har jag siktat in mig på två godbitar i skovärlden som jag tänker inhandla för att vara snygg till hösten! ;)
Behöver nya mysuggs, jag klarar mig inte utan uggsen, så det kommer en del av sko-kassan gå till! (Dessa av märket Sheperd, finns på nelly.com, jätte bra eftersom ajg har studentrabatt där!!)



Min tanke var att inhandla ett par dr.Martens, tills jag såg dessa skönheter! Har en förkärlek till Palladium, och deras höstnyheter är i skinn! DREAM COME TRUE!


Så ser min plan ut, kommer ju dröja lite eftersom det är två rätt dyra par... Och jag vet inte vilket jag vill ha först, men båda blir det förr eller senare! =P Nu ska jag färga håret, sen glo på serier resten av kvällen!!! Bye!

För att citera min egen status..

Kan ju lika gärna använda min egen facebook uppdatering här med.. "Stått ut med att buddisttemplet bredvid jobbet har nån karnivalhelg och haft konsert med HÖG VOLYM på musiken nonstop i 8 timmar.... Så kommer man hem och ska sova (för man ska ju tydligen jobba kl 8 imon bitti igen) så har grannen förfest med lika jävla hög volym på musiken som buddistgrejen!! INTE OK!!!" Fan va jobbigt det va att lyssna på buddhist musiken i 8 timmar... För att komma hem till en jävla förfest! Hoppas dom tänker ge sig av snart för nu skall jag försöka sova tänkte jag =P Gonatt!

Thank god it's friday!


Promenad i finvädret

Yes, jag var duktig och gick till posten för att lämna in skorna. Sen att returlappen låg kvar hemma är ju en helt annan femma! =P Igår var Liselott här, vi åt sushi och tittade på film. Mys! Idag får vi se vad som händer, med tanke på att detta är min sista lediga dag på två veckor så hoppas jag att jag ska göra nånting annat än att bara sitta hemma! =P Men i vilket fall så får ni ha en trevlig helg! Ciao!



Rihanna

Hon kommer till Sverige i november! Fan va jag hade velat gå på hennes konsert... 600kr plus tågbiljett (spelar i Malmö och Stockhom) Värt det? Ja! Har jag dom pengarna? Nej....


Ena skon trasig

Men vadå otur?? =( Dragkedjan på ena skon va trasig =( Bara till att skicka tillbaka och invänta ett nytt par... Typiskt!

Take some time...

Funderar på att köpa denna väggdekor från http://paxlux.se/
Hade velat ha den över tvn... Vet inte vilken färg än dock.. Lockar ju att köpa den i rosa eller vitt, men tror inte texten syns så bra då =P

Regnet det bara öser ner...

Jobbet snart! Från och med tisdag skall jag jobba i kungsbacka i två veckor (älskade små skitungar! <3) Om två och en halv vecka skall jag hämta mina bebisar och bara tre veckor kvar till skolan börjar! Life goes on! =) Hämta trevligt paket på posten innan jobbet idag me, nice! Blir nya pjuksen på om det blir utgång på fredag! Ha en bra dag alla!

Balderrr

Vi lekte ju lite barn igår, Erica och jag. Först Balder (den är ju bara bäst!), sen Lisebergsbanan och sist FlumRide! Härligt att få skrika och skratta lite! ;)

Glada tjejer i Flumride!! ;)

ingenting

Ingenting i min kalender idag.. Haft en dag med absolut nada på schemat, rätt skönt, tror jag behövde en sån här hemma dag. Blev iof väckt tidigare än jagville imorse, tack Amanda ;) Men jag sov ikapp min förlorade skönhetssömn på eftermiddan =P Nu blir det masterchef middag (falukorv och makaroner) och filmen "How to train a dragon"! Ha de gött!



Ekorrgos på Liseberg!

Jajjemen, då har man sett Eric Saade live. Så jäkla söt!! Han sjöng Poular och jag är nöjd som bara den!! Kanske måste släppa lite på detta snart, lite varning när man får sms från flera som undrar om jag har kollat på min älskling på Liseberg idag (ett exempel!) Hahaha ;) Liiite fjantig får man vara! ;) Så bara för det skall jag lägga upp lite fina bilder på ekorrgoset Saade! ;)

Som en trevlig liten gonatt present från mig! ;)

Oj då..

Råkade vid ett svagt ögonblick beställa hem ett par skor och en klänning från nelly... Så det kan gå.. =P Jag skyller helt på för lite sömn ;)

natt

Jobbar natten. Igår råkade jag bli kvar på jobbet två timmar för länge, så det går när man trivs med sin jobbarbudie och tydligen inte har nått liv hemma ;) Helgen blev precis så händelselös som jag förespådde, men imon blir det Lotta på Liseberg med bästaste vännerna! =) Höjdpunkten är självklart att en viss söt liten pojk vid namn Eric Saade kommer dit!!! =D Nä men sova snart kanske... Gonatt! =)

Hej helg!

Ja nu är man här igen när det inte finns nått att skriva eller berätta, för livet har man lagt på hyllan för tillfället, det är enbart jobb som gäller. Va och hälsa på mina älskade små bebisar igår. Amanda tog kort med sin kamera, lägger upp dom här så fort hon lagt ut dom på fejjan! =) Men ha en trevlig helg alla, själv skall man som sagt jobba! =P

Vissa kvällar...

Vissa kvällar känner man sig mer ensam än andra, sånna här kvällar är rätt jobbiga.. Men men, skall snart gå och lägga mig och hoppas det känns bättre imon. Fan för att vara ensam när man verkligen inte vill det, men ändå inte har något annat val. Gonatt.

Hittat en awesome sida!!

Finns en sida med bara PARTY ROCKING kläder!! Så jävla klockrent!! =D Gå in och kolla här!

Ett exempel!

true blood!

Säsong tre är helt klart bästa hittills!! Awesome!! Och godiset i inlägget innan, är ju varulv i denna säsong. Hallå!! Varulvarna i Twilight?? VAD ÄR DET???

Här snackar vi varulv!

Give it to me!

Nyaste ögongodiset Joe Manganiello!! MUMS!

Bridesmaids

Vart på bio med mamma, syster, båda mostrar och kusin. Vi såg Bridesmaids, sjukt rolig film! =) Time for bed, natti!



RSS 2.0