Yay

Tjenare vänner och alla som jag känner! Fyfan va lite energi jag har för tillfället.. Sovit hela eftermiddan/kvällen och kommer inte va några problem att somna igen nu.. Energi efterlyses, om nån har över.


Skinnjacka

Nyaste inköpet, en riktig bikerjacka!! Nu kan våren komma, jag är redo! :-)


Praktik

Två veckor praktik framför mig! Mys:-)


Vinnarhästen!

Vinnaren i küren igår var Patrik Kittel på Toy Story!! Han dansade hem segern med ett så gott som felfritt kürprogram!!! Det var fantasktiskt att se på! Detta var höjdpunkten på hela veckan, och det blev bara bättre när man durekt efter vinsten kunde gå ner och ta kort på Toy Story i stallet! Häftigt!!


Kür

Kür för er som inte vet, är egen komponerade dressyrprogram till musik som passar rörelserna! Det ser ut som hästarna dansar! Vackert! :-)


Snygging

Finaste hästen på Scandinavium!! Vill ha! ;-)


Sötnöte

Vill hälsa men vi fååår inte klappa!!


Kittel

Patrik Kittel på sin häst Toy Story red precis och la sig på första platsen! Väldigt läcker ritt! :-) Jag bara njuter av att få kolla på alla dom vackra hästarna! (Suddig bild, men det är Toy Story i en ökad trav)


Vårkänslor

På väg till scandinavium efter ett väldigt bra seminarie i skolan! Är det för tidigt att ha vårkänslor?? Det bara sprudlar i hela mig och jag vill ha vår och varmt nuuuu!!! :-) Att solen tittar fram gör mig så glad!! :-)


Horseshowen är igång!

Showen har börjat, några hoppklasser har varit! :-) Idag är det jobb fram till kl 21 som gäller! Kram


Hästar!!

Fullt ös medvetslös! Massa liv och rörelse! Vi har kul i stallgruppen!! :-)



Tidigt..

På väg till GHS, klockan ringde 04:10 förut... Det är tiiidiiigt.. Igår började hästarna komma! Så nu är det fart och fläkt i stallarna, och mer blir det! :-) ha en bra dag alla! Kram


Skolfröken

Skolarbete, mkt koncentrerad tjej i klasskompisens glasögon ;-) Därför jag tittar så fint, över glaset ;-)


Fml

Fuck my life moment när jag bränner fast skärbrädan i spisen... Klockan ett på natten....



Myskväll

I eftermiddag/kväll så hade vi mys och kvalitets tid med familjen! =) Först bio, vi såg "En gång i Phuket" riktig må bra film som är helt klart väldigt sevärd (ingen effektfilm, så på bio behöver man inte se den) Men vi skrattade hela filmen igenom och gick från biografen med ett leende på läpparna!! =) Efter det var det turkisk restaurang vid namn "Taras" som gällde, åt så mkt god mat så jag rullade hem! Mycket mysig och lyckad efton med min gosiga familj! =) Nu på kvällen har det vart bigbrother start (inga kommentarer, ett jävla påhitt som gör att jag funderar på att skita i att titta på det i år) och jag har inte pluggat och inte städat som jag borde gjort!! ;) Puss!



Full fokus på duken, innan filmen börjat ;) Reklam är också intressant! ;)

 

 

Gooo capuccino efter maten på Taras!


GHS!

GHS alt Göteborgs Horseshow. Nu har det dragit igång, arbetet inför GHS. Slitsamt och tungt, men tror fan veckan kan bli rätt rolig ändå! =) Ska bo i ett blåställ, då får jag känna mig gott sunkig i en veckas tid! Skall ju jobba i stallet, så just nu förbereder vi alla stall inför ankomsten av alla dom fina hästarna! Regn och rusk är rätt grisigt väder att jobba i, men man vänjer väl sig antagligen... =P Nu väntar jag på Amanda, och snart ska jag ta ett ryck och röja lite inna najg ska laga mat till oss. Det blir en myskväll m tv-tittande ikväll! =) Men jobbet på GHS är rätt spännande och kommer få se en hel del fina hästar från världseliten på riktigt nära håll. Dessutom kommer det vara det enda jag gör en vecka framöver, så bloggen kommer få gå i litet häst-tema i en vecka nu! ;)


Veckans outfit! Blåställsbywor, collegetröja och en knallorange jacka. Äkta arbetare!!



Träning.....

I tisdags var jag på Zumba, blev lite lätt kaos i hjärnan. Idag ska jag testa på Afro Power Dance! Namnet gör att jag misstänker att kaoset som satte igång i tisdags kommer fortsätta idag... ;) Men har gett mig fan på att jag ska börja träna och gå på danspassen, för jag tycker det är det roligaste! =) Man borde väl lära sig tillslut tycker jag..? Eller? ;)

Jag dansar Zumba ;) Jobbigt att nån fånga det på bild.. ;)


Fjortisuppdatering:

Follow me on imstagram pls!! Ackre87, the most awesome instagram evah!! ;-) Lägger iof upp samma bilder här för jag gillar fotoredigeringen i den appen, men ändå ;-) Höhö


Gbg horseshow

Nu är det inte långt kvar till horseshowen!! Mina classmates som är anledningen till att jag ska jobba där säger att det är kul, jag får väl lita på att dom har rätt!! ;-) Tror det kommer vara en ball, men intensiv vecka! Go horseshow och stallarbete!!!



Flowers

Måste ju visa dom fina blommorna som jag fick i lördags! =) Så även om det va rätt fattigt av blommor igår så har jag ändå dessa ståendes på soffbordet som jag kan njuta av! ;)

Liljor är så jäkla vackert!!! (Bilden är från min istagram: Ackre87)


Sol!

Man kan ju inte annat än att älska fint väder!!! :-D


Skola!

Intressant, men va plågsamt att sitta stilla flera timmar... Sen har jag en hel del Vygotskij att sätta tänder i.. Jippie!


Instagram

Har börjat m instagram... Får se om det kommer falla mig smaken eller inte ;-) vettefan hur man länkar, men mitt användarnamn är i alla fall ackre87 om nån vill leta upp mig på nått sätt :-P


Awesome kväll

Lördagen va helt awesome!! Tack alla som firade oss!!! :-) Igår hade jag en myskväll med väldigt trevligt sällskap och nu är jag på väg till Kungsbacka, nästan två timmar försenad, för att träffa Bettan och goose Nils! :-) Härligt med lediga dagar! ;-)

Så här snygga va jag och Amanda i lördags:


Dagen d!!!

The day with the big D! Dagen för min och Ericas 25årsfest! Stressa som faaan hela dagen, men kvällen kommer bli AWESOME! X-D NU ska jag hämta mina leggins på posten som jag ska ha ikväll, bättre sent än aldrig.... ;-) PUSSS!

Möviestar

Solbrillor på, det är ju helt awesome väder ute, så vad gör det att det är minus grader? :-) Matching med uggs också för att få in rätta filmstjärne känslan! ;-)


Details

Vem behöver vinterskor när det finns palladium?


Outfits

Börja m lite outfitbilder kanske? Eller detaljer "on the go", för det kommer ju bli inlägg från mobilen, orka koppla in kameran till datorn ;)


Teater

Vi va på teater med skolan i fredags, blir sjukt sugen på att börja med teater! Men hur går man till väga när man vill börja? Har kanske en idé, vi får se om jag fullföljer den, måste vänta till hösten i så fall! :-P (Bilden är från Folkteatern, föreställningen heter Idol)


Nyaste inköpet

Jag är nöjd! :-) Nu ska kag bara lära mig spela också! ;-)


Härlig dag

Haft en kanon dag (har inte gått utanför lägenheten  = BRA DAG NÄR DET ÄR MINUS GRADER) Hehe haft en mysig dag i alla fall, avslutades med Grotesco kväll med lillebror och hans buddie. För er som inte sett Grotesco, det är ett tips på bra humor!! ;) Nu blire sängen, ska vara duktig och gå upp och tvätta 8 imon bitti... Gonatt!


Längesen igen ja...

Nu va det lite över en vecka sen jag skrev, sörry! Det har vart fullt upp med nollning, sista dagen idag. Det har vart kanon, tyvärr missade jag "the grand finally" med finsittning ikväll för vi hade släktkalas för mig, mamma och syster samtidigt. Mycket har hänt i mitt känslomässiga liv också. Tänker inte hänga ut personer här, självklart inte, men en person som gjort mig väldigt ledsen och en annan som ändrat på detta. Mår bättre än på väldigt länge just nu, och nånstans hoppas jag personen som fick mig att må dåligt läser detta och förstår att det inte är ok att ignorera en person helt. Thats it. Men hoppas ändå på en ljus framtid, framförallt längtar jag tills dom äckliga minusgraderna försvinner och det blir VÅR! =P Ingen bild att lägga upp nu heller tyvärr, men hoppas alla har en bra kväll! Kram på er!

RSS 2.0