Tjena

Vart och myst med alla mina gulleungar på förskolan idag! Det är så gott att få kramas lite med alla barnen ibland, och just nu behövde jag verkligen det! Myspys! Nu sitter jag och väntar på middagen, imon är första dagen på nya kursen! =) Spännande! =)

Baka bort min frustration

Irriterad och ledsen, bakar för att göra något annat än att bara tänka. Bakandet funkade bra, ska nog inte göra det till en vana bara för då är det nog garanterad viktuppgång.....


I'm blue

Hade jag inte vart sjuk hade jag fått se ut så här i tre dagar istället för en....

Kan nog inte påstå att jag nånsin vart vackrare! ;)

HT-11 over and out!

Vi har ju jobbat m ett jätte projekt i skolan, ett sagoprojekt som vi hade avslutning på denna veckan. 7 föreställningar för barn, nära och kära! Jag spydde ju som jag skrev i lördags, efter det har jag haft feber, ont i halsen, förkylning, fått öroninflammation och svinkoppor, vilket är sår över hela hakan. Detta har gjort att jag inte kunnat vara med på föreställningarna, som var hela poängen med all tid och energi som vi lagt på detta jätte projekt. Har vart helt förjävligt rent ut sagt att legat hemma och vart sjuk när man 10000000 gånger hellre hade vart i skolan och spelat teater hela dagarna. Min roll var dessutom den största och det hela teatern handlade om. Känns bra att missat det.... Eller inte.. =( Idag drog jag mig i alla fall till skolan så jag fick vara med på sista föreställningen för barn, jag fick i alla fall spela upp det för barn EN GÅNG! Fy fan va roligt det va, skulle kunna hålla på med sånt här på heltid! Varför har jag aldrig spelat teater? Och är det för sent att börja nu??? =D Med denna sista föreställning och en utvärdering i kursen så lägger vi nu första halvan av skapande verksamhet bakom oss och blickar framåt mot en ny termin och nya utmaningar! 2 terminer till att bli förskollärare avklarade 5 to go!!! =) Förutom oturen med att bli sjuk nu då så är denna terminen det bästa jag gjort nån gång, älska skapande verksamhet!



Våran sagovärld, vill ni se mer kort så klicka på detta kortet så kommer ni till min andra blogg där jag lägger upp fler kort!! =)

Yeah

Helgen ändrades lite när jag spydde inatt.... Fuck my life... Blev inget dop idag och kan ju glömma skolan imon =( Mår bajs men har som tur är bara spytt en gång så det blir förhoppningsvis inte värre i alla fall......

Disney!

Igår var det Lejonkungen i 3D, idag var det Disney on Ice! Älska denna rejäla dos m disney i vintermörkret!! =) Igår hade jag en fantastiskt mysig kväll m middag och grejer tillsammans m en väldigt mysig person också! =) Imon blir det dop, så helgen är bra! Nu ska jag nog krypa ner i sängen och titta på en Disneyfilm för att hålla kvar stämningen! =) Kram


Hottie

This hot piece of ass just turned 25

I rest my case

Snabbis

Sista inlägget innan man fyller 25 och blir helt seriöst så jävla gammal så det finns nästan inte. Jag har sagt att jag inte bryr mig så mkt, ålder är bara en siffra. Men seriöst, det är ju bara för att försöka intala mig själv att jag inte bryr mig. Jag hatar att bli äldre. Har ju knappt vart 24 än. Så fyller man 25 fucking jävla år. Oooooldie!

Himym

Va hemma hos Amanda igår och hade myskväll, vi kör på det ikväll me, gosehelg helt enkelt. Nu ska jag strö-titta på lite How I met your mother avsnitt, kanske teckna lite, kanske ladda ner nån film att titta på. Vi får se. Ikväll ska vi iaf ha biffen-kväll, med massa Gladiatorer på tv. Vi klagar inte!


Första dagen

Första dagen i skolan efter juluppehåll idag. Och jag försov mig. Ska försöka att inte göra det imon... Så skulle gått och lagt mig för i alla fall en timme sen! =) Fy fan. Kommer vara död imon igen. Sånt som händer antar jag. Erica och jag har planerat fest idag, kommer bli AWESOME! =) Gonatt!


A little more awesome...


Just sayin....

Waddup!

Ja men visst fick man hoppa in och jobba imon på sin sista lediga dag! Jaaadå! Men men, strunt samma, ledigheten har vart bra så ska inte klaga på lite extra cash! =) Och btw så här awesome va jag och Amanda i lördags, snyggast i stan!! ;)


Jobb

Påväg ut för att åka och jobba kväll... Yepp yepp! Idag är det exakt veckan hvar tills jag fyller 25.... Shiiiit gammal man börjar bli... Tur att man iaf vet ungerfär vad man vill göra med livet, åldersnojan hade vart väre annars! ;) Imon är sista lediga dagen innan två helvetes veckor i skolan.... HT-11 slutar med två veckor i skolan, 8-17 varje dag, sen var halva tiden i Skapande Verksamhet över. Fan va tiden går fort. Imon ska sista dagen på detta jullov firas med att göra så lite som möjligt. Just so you know. Nä åka och jobba lite kanske... So Long!


Dags för sommar och sitta ute och dricka cider och bara ha det gott snart igen eller?

seg

Som det skall va efter en lyckad kväll. Hoppas alla firade in det nya året lika awesome som vi gjorde! 2012, HERE I COME!

RSS 2.0