Foxie

Sådärja, tagit en dusch och man känner sig som en ny människa! Har nog sovit mer idag än jag gjort på en månad sammanlagt ;) Va behövligt efter min näradöden upplevelse... Jaja, nu säger jag väl gonatt (igen) undrar om jag kommer lyckas sova nått inatt ;) Känns knappt så! Tjingeling
 
Höhöhö

Död

Hejhopp så åkte man på magsjuka.. Vart död i två dygn, men nu börjar jag känna mig ok igen. Fyfan, känns som man ska dö när man mår som sämst! :-/ Men som sagt, är på bättringsvägen nu! :)

On my way

On my way home! Tänkte bara påpeka att bloggappen suger. Så skriver via hemsidan. Går sådär.. Dagens i-lands problem. Sjukt irriterande! Tja! 

Fint

Fint väder idag, awesome! Blev stranden en stund, Smarholmen med mamma! Sen åkte vi och åt middag nere i Gottskär, mat smakar bättre med havautsikt ;) Efter det släppte mamma av mig i stallet, sista ridturen på älskling Challe för denna gången


Harry Potter lycka!!


Grilla på en ö

Ute med båt och grilla på en ö, en riktigt härlig sommarkväll med pappa! Grillade kycklingfilé med en god sallad till, go middag som blir ännu godare ute på en klippa med hela havet framför sig! Och jag badade (!!!!) tro det eller ej! ;)


Älska sommar!


Horsie

Mitt sällskap denna söndagkväll va finaste Challe! Ut en tur i Onsalas natur! Härligt! :)


Singel

Att vara singel är inte lätt. I vissa lägen. Klart att det är skönt att vara själv ibland, när man väljer det. Inte hela tiden. Som sagt, ibland är det jobbigare, som nu. Även om det är sommar och skönt och tiden då man ska vilja vara singel, så vill jag inte vara det nu. Helst inte alls mer. Är så fruktansvärt trött på det. Så kan man inte gå och hoppas på att träffa nån snart, för då blir man bara besviken. Det händer när man minst anar det, säger dom som vart med om det. Jävla skitsnack, alltihop! Vafan kan det inte bara vara lätt för? Life is compicated. But why? Och ja, jag hatar alla som skryter med hur jävla bra dom har det i deras förhållanden, jag kunde inte bry mig mindre om hur nån annan har det, hör ni det? I don´t care. Och JA jag är bitter! Och jag tänker inte anstränga mig för att göra nått åt det. 
 

Ia87

Glöm nu för all del inte mitt namn på instagram, så gott som alla mina bilder är redigerade där! :)


Homemade

Har börjat göra egna armband! Ska testa mig fram med pärlor och grejer! :)


Glass

Fantastisk glass på Johanneberg glasscafé! Jag åt med champagne och choklad! MUMS! <3


Passa kusiner

Passa gullungarna igår!


Bästaste

Pratat i två timmar med min älskade lillasyster nu! <3

Sommarkväll

Mysdag/kväll med Tina och barnen! Pannkakor med hemmagjord jordgubbssylt, härlig eftermiddag i solen plus att dom är hundvakter så det blev lite promenader (råka bland annat bli en sväng till närmsta pizzeria när vi blen hungriga igen)! :) Och lite vin på det också! ;) Härlig sommarkväll helt enkelt!


Skrutt

Hem och mysa med mina monster nu!



Litet tillägg..

Råka lägga till Harry Potter boxen med alla 8 filmer också på min cdon beställning... Ooooops!! ;) But what I löööve Harry Potter!! :-D


Disneyfreak

Ooooops så det kan gå... Köp nu, betala i september på cdon.com, plus köp 5 disney för 399kr... Då blev det 5 till i min lilla samling! Svärdet i stenen, Aristocats, Bernad & Bianca, Bernad & Bianca i Australien och Taran & den magiska kitteln klickades hem! Jag är NÖJD! =) 
 
 

=)


Porrigt med nice shoes

Och massa tatueringar! Dagen jag äger dessa fantastiska skor (nej dom är itne påväg, jag drömmer bara), kommer jag känna mig vrååålsnygg, vad jag än har på mig till! ;)
 

Fina du

Tråkigt med lite uppdatering i veckan, men skyller på mkt att göra mer än att det är lathet... =P Singstarskväll i tisdag, vi hade en kanon kul kväll, Angelica "sjöng" så vackert i Lejonkungen-En värld full av liv, så jag skratta så mycket så jag inte kunde stå eller andas, och tårarna spruta, tackar för den! I torsdags var jag hemma hos Cajsa på middag, grill och vin ute på altanen, somrigt och mysigt! Nu ska jag, när jag orkar pallra mig ut ur lägenheten, åka ut till hell on earth (biskopsgården) för att umgås med den bästa av dom bästa (Amanda alltså). Är sommaren som den är får man föra det bästa utav det, går det inte att njuta av fint väder får man njuta av gott sällskap istället! =) En sak till, en liten hälsning till en person som betyder mest i mitt liv: Jag älskar dig, världens finaste, gulligaste och bästa mamma i hela världen! Är så glad att jag är din dotter, tillsammans du, jag och mina fina syskon, så klarar vi allt! Älskar dig, du betyder mest!
 
Fina du

Tattoosögen

Nu vill jag tatuera mig igen! Hej hopp vad sugen jag är! Give me some money please! ;) 

B a k i s

Fyfan va jag mått dåligt idag... Då är värmen inget plus, legat inne hela dagen och önskat att jag orkat ta mig ut! Inte bara bakfyllan som fått mig att må dåligt, har hänt lite privata grejer också som inte skall tas upp, men vill ändå nämna för det kommer vara tufft framöver. Baka cupkakes med lillkusinen härom dan, titta va fluffiga och goda dom ser ut! =) 
 
(Instagram: ia87)

80år

Yeah det där med två danspass på rad när man inte tränat på länge... Inge bra idé, känner mig som 80år idag... Stel som fan och ryggen helt paj ;) Men men träningsvärk är bra värk, har jag hört! Snart fixa mig lite och sen ut till Onsala, myskväll med bästa mamma ikväll! <3

<3

Det är jobbig att läsa att lillasyster har hemlängtan! Tänker på dig!! Puss
 

Vacker

Sharon den Adel

(Within temptation)

Sex and another city

Yeah, hade precis en sex and the city experience, blev uppraggad på bussen. Inte helt vanligt att det händer i det svenska samhället, sen va han iof typ från england eller nått för han pratade bara engelska. =P Men svenska som man är så blev jag väldigt smickrad men vågade självklart inte ge honom mitt nummer, sånt är ju läskigt! ;) Igår tränade jag street, riktigt roligt och inte alls så svårt jag trodde det skulle vara! Idag blir det lite afrodans istället, men känner träningsvärken komma krypandes så får se hur det kommer gå =P 
 
Vill ju inte skryta, men det blev ju några såna här moves igår.. Eller??! 

Chilling

Gottat mig på balkongen en stund!
 

Gosdag

Va hemma hos min finfina kompis Angelica igår, vi tjöta, titta tv, åt middag, spelade buzz (skitspel, jag förlora hela tiden) och ja, hade det allmänt bra! =) Idag står det träning på schemat, senare ikväll, nu jevlar ska dököttet få bekänna färg! 
 
Vi blåste lite såpbubblor igår också, helt vanlig underhållning! 

Tågluff

Fick nog av att bara vara hemma, så gav mig ut på lite eget äventyr. Först Blekinge-Karlskrona tisdag-fredag, Malmö fredag-lördag och Helsingborg lördag-söndag. Det har vart hur skönt som helst att få komma bort några dagar!

Bilderna från mitt besök i Helsingborg!


RSS 2.0