Betyg

Även om jag inte satsar på nått högre än G så känns det ju heeeelt fantastiskt att få ett VG!!!! :-D Så 15hp svenska färdig med ett så flådigt betyg som VG!! Weeii! Happy days!! :)


Tatuering

Nu är den äntligen gjord!! Dödsrelikernas märke, Harry Potter forever! <3


Födelsedagsbarnet


1 år!

Idag skall vi ner till Skåne/Malmö för att fira lille Levi som fyller 1år! <3 Sen stannar jag till tisdag och tar en liten mini semester.. Skolan får inte ens följa med ner och det ska bli väldigt skönt!! Trevlig söndag! :)


Pluggar

Blä!


Ia87

Lite slumpade instagrambilder.. @ia87


Påfågel

Oj så kul man kan ha när man ägnar hela sin dag åt att sitta i biblioteket och hmm plugga.. ;)


.


Bibliotekshäng

Sitter i ett hörn av biblioteket och borde plugga.. Läst ett halvt kapitel på bäldigt lång tid och tycker ändå det är bättre än inget ;) Roar mig med att kladda i mitt block istället ;)
(Instagram: @ia87)


Motivation?

Varför, VARFÖR? Blir det så här varje jävla höst??? Min motivation går i botten och jag orkar ingenting. I denna kurs jag läser nu har vi inte haft nått direkt att göra fram till nu, och nu skulle jag verkligen behöva hitta min motivation för att kunna få ihop första examinationen. Men jag är helt slut, jag orkat verkligen ingenting. Va ute och testade en uppgift med några barn igår, det va ju jätte mysigt och roligt, men nu kommer ju skrivandet och jag kan fan inte få mig till att öppna ett dokument ens. Det är en uppgift på fyra sidor så den är inte jätte omfattande, men fyra sidor är ändå mkt om man inte orkar överhuvudtaget. Fyfan ge mig styrka nån!!! 

Hejhå

Helgen har vart helt kanon!! Tack mina bästa spexkamrater för en helg med mkt teater, skratt, sittning, MarioKart och gott sällskap! <3 Var även hos Angelica igår kväll och va modell så hon fick fotat porträtt, jäklar va kul det va och va DUKTIG hon är!! <3 Idag har jag jobbat och gjort skoluppgift med några av barnen! härligt när man kan få betalt för sin "läxa" ;) Påtal om skola så har jag har inte läst det jag skall ha läst till imon än och nu ska jag sova... Hoppas mina basgruppskompisar förlåter mig ;) Gottade mig idag och testade "Delicato pepparkaksrullar" smakade pepparkaksdeg så det är nog ett mer ekonomiskt alternativ ;) Åh snart är det juuul!!! (Bild från instagram: @ia87)


<3

Pratade med världens bästa syster i två timmar igår! Älskar dig och saknar dig! Om en månad ses vi igen! <3


Bra dag!

Började med att ha mysdag med Aime och finaste Wendy <3 Sen hade vi sångrep med spexet och vi har fått nästan alla våra sångtexter! Jättekul! :-) Efteråt var vi och åt tillsammans och bär jag satt på tåget hem kände jag hur glad jag är att jag kommit med på detta! Så fantastiskt kul! :-) Nu blir det sova och imon heldag i skolan(yay)! Gonatt!


Gonatt!

Gonatt mina fina vänner, imon blir det mys med Aime och Wendy hela dagen!! :-D och vi avslutar denna kväll med en bild på den finaste mannen av alla! (Igen, bara för att jag kan!!)


Finfina iphone

Åh min iphone har fått nytt fodral idag, den kan omöjligt bli vackrare än så här!! <3 Älskade Håkan! <3


Jul igen?

Jag gör ju samma sak varje år! Ååh så sugen jag är på julmust, lussebullar, pepparkakor och allt som hör julen till, så gottar jag mig redan nu så jag nästan hinner tröttna innan det är jul ;) Fast bara nästan då....


Ovanligt

Ovanligt att jag är kass på att blogga. Jaja orkar inte dra vad som hänt, dagarna rullar liksom bara på. Men jag har det bra iaf ;) Lite olika inlägg med olika bilder va vad jag tänkte bjussa på nu, som kompensation för dålig uppdatering! :) Kan börja med dagens fika och att jag åt GULDIG macaron efter mackan! ;)


God morgon

Min lediga dag igår började jag med att inte plugga som jag skulle ha gjort och sen åkte jag hem till Amanda på kvällen. Myskväll med fika och misslyckat filmtittande, vi pratade bort tiden istället. Amanda rakade även till sidan (bilden, ganska suddigt men men) på mig så nu ser jag inte ut som ett troll längre! Nu ska jag snart åka till skolan för en heldag matematik! Ha en bra dag alla!


Ny kurs

Börjat ny kurs nu som handlar om barn och matematik! Tror det kommer bli en intressant kurs, känns riktigt bra! :) repat idag igen, nu börjar spexet ta form, så jäkla kul!! :-D Nu blir det att knarka lite histmedecin och sen sova, ledig dag imon! :)


Trött

Ja men fick gå hem från skolan idag för att jag mådde dåligt. Är väldigt trött på detta nu så det blev en tur till läkaren idag. Dom sa vad jag trodde "det är bara att vila och låta det läka ut av sig själv" fuck it.. Fick iaf utskrivet hostmedecin så nu kanske jag äntligen får sova ordentligt! Första gången på nästan två veckor i så fall. Yes!


Söndag

Har söndagsångest för första gången på länge! Mest för att jag fortfarande mår dåligt och jag måste vara i skolan 9-16 imon.. Blä! Idag har det vart teater sen har jag inte gjort mkt mer. Nu blir det sova! Nattinatti


Sötnos

Åååh du är så fin och gullig min söta vän! Det är så myspys att ha filmkväll med dig <3


Halloweendrägg

Igår va vi på halloweensittning, själva sittningen va helt kass men resten av kvällen va awesome! Hade väldigt kul och jag som skulle ta det lugnt för att jag är sjuk ;) Efterfesten slutade väl nån gång efter 5 i morse.. ;) Dräggfylla som slutade med groggbuffé ;) Idag har vi vart bakis och svullat med pizza och tittat på film. Kom ifrån Charlotte och Patrik som hade efterfester kl 19.. Efter att ha gjort narr av värmland och min värmlandska kompis hela dagen så slutar jag denna kvällen med att titta på smala sussie :) Over and out!


inspiration


 

J#&¤%!"la förkylning

Jag är så trött på detta nu! Jag hostar och hostar och har inte fått en hel natts sömn på över en vecka! Och det värsta är att jag vet att det kommer va samma sak inatt, med tanke på att hostan vart värre idag än innan! JÄVLA SKIT säger jag om att va sjuk!! =( Har ett avsnitt kvar av nya Happy Endings sen blir det till att sätta på en film... Nya fina tapeter så är iaf hemma igen! Men inga rullgardiner så full insyn för grannarna när jag ligger i sängen och snorar... Yay!

RSS 2.0