Min lilla älskling o jag i sjukhusmiljö..När jag va o hälsa på min lilla älskling i måndags!! Mitt lilla hjärta!


ANKA PÅ 8an!!!!!

KLOCKRENASTE Anna Anka på 8an NU!!!! X-D

1 2 3 PARTY ikväll!!! Så det kan gå!!! ; )

Glömde!

Glömde en lite detalj som va HELT klockren!!! När jag o Amanda står på dansgolvet så säger hon "hade inte det bästa vart om Low kom nån gång ikväll?" till mig. Nästa låt som spelades va Low. Så jävla bra!! =)


No movie

Blev ingen bio av lite olika orsaker... Sitter o försöker traggla in marketing... Går sådär..

Sjukt sugen på lite diverse nyttigheter som chips, godis o en stor cola... Ska nog trampa mig bort till affären o köpa botemedel för detta sug NU!

Tjing tjing!

Finns ingen rubrik som kan beskriva lördagen den 25/9

Hahaha det finns knappt ord för igår kväll och för första gången så känns det som att man skulle kunna beskriva en hel kväll men ändå inte fatta riktigt hur vi lyckas, mitt hjärta o jag, att hamna i situationer som vi tydligen lyckas hamna i.

Vi fördrinkar lite hemma hos mig innan vi ska åka in till Göteborg o gå på Tessan o Holms birthdaypartey! Ett glas Chillout o sen va vi iväg, fick skjuts in av Totte o Hanna, Gööött!

På vägen in så kommer vi in på dialekter (ovanligt?) och på 20 min bilresa så har vi gått från stockholmska till norrlänska (BERRA) till att Amanda är Tottes kusin Sigrud från Örebro! (OBS läs det sista gnälligt för o få rätt klang på det!)

Amnda gör entré på festen i vanlig (BOOM BABY!!!) o där hade vi jätte trevligt, tjata m lite nya människor och sen är det ju som vanligt, alltid kul o träffa våra gamla goda vänner!! ; ) Men men jag o Amanda sikta ju inte oss på några nya offer att terra m vår existens!! ; ) Sen får vi ju INTE glömma att kåta Gun va me heela förfesten!! Me liiike!

En liiiten parantes här är ju att jag o Amanda va som två mörbultade pensionärer som absolut inte skulle gå ut o dansa, båda hade fruktansvärt ont i ryggen!!

Det blev i alla fall så att jag o Mandos drog därifrån m två män (namn?) o skulle dra in till AVENYN o festa järnet! Alltså blev det inte riktigt hemgång efter festen som vi hade sagt och båda två va helt inställda på när vi gick på stan på dagen....

På vägen till krogen så stannar vi till på en spårvagnshållplats för vi funderar på vad som går snabbast, gå eller vagn? Hmm... Där sitter det några andra o väntar också som vi SJÄLVKLART måste snacka lite med, nice nice!

Helt plötsligt så står det en kille bredvid mig som snackar stockholmska!! WOW det va ju bara heeelt kanon!! Så vi sket i dom andra som satt o vänta o drog med honom för han skulle me oss o festa! Undrar om han va i sällksap m dom på hållplatsen.. No idea, han gick med oss iallafall! Så ska han ringa till sin kompis som va nånstans på Avenyn och så fråga vi va hans kompis va ifrån... Norrland.. HAHA! Sååå klockrent vi va ju bara tvugna o träffa honom!!!!! =)

Stockholmarn betala taxi till Avenyn där vi mötte upp hans kompis, som han sa va snygg i likhet m Brad Pitt o Beckham osv... Vi o stockholmaren har liiite olika syn på hur Beckham o Pitt ser ut, kan man ju säga... Snackade lite m dom (han va inte så rolig trots att han va norrlänning... prata rätt lätt norrlänska, inte äkta vara där inte! För det vet vi ju alla att norrlänska är norrlänska ala pistvakt, allt annat är väl fejk?) Vi fick honom iaf efter MKT om o men säga "Hopp upp o sätt dig så ska vi mata renarna du o ja" huuur svårt kan det va o säga det? JA mena, Berra säger ju det hela tiden!

Här nånstans på vägen har vi tappat våra två män (namn?) från festen och vi ville itne gå till samma ställe som våra kompisar från norr så vi bestämde oss för att det nog va dags o sticka hem. Men när vi börjar vandra mot stationen så slänger vi lite blickar åt Berså o en blick på varandra o VIPS så stod vi inne på dansgolvet, hur gick det till? ; )

Där inne träffar vi två killar (egna företagare vart i stockholm dagen innan på affärsresa, cashen trillar in, det går bra nu) som vi festar m där inne. På dansgolvet sen så står det, utan att vi vet hur, helt plötsligt en RIKTIG norrlänning framför oss! Vi blev ju heeelt till oss ; ) och fick efter MKT tjat än en gång honom till att säga "hopp upp o sätt dig så ska vi mata renarna du o ja!" och det lät som på riktigt!! W O W !!!! Fast jag fattar fortfarande inte hur svårt det kan va o säga den korta lilla frasen? Hans norrlänska kompis kunde bara säga det om vi följde me på efterfest, hallå? Pratar han mer där än på Berså? Vi tyckte inte det va riktigt värt det o fick aldrig höra kompisen säga det.

Vi gick ut från stället typ 3.20 o sista tåget hem går 3.17, bra jobbat Janne o Berra!! Jaja nattamat stod på schemat o vi gick o ställde oss i kön till nått gatukök (på vägen dit blev det lite serious talk från mitt håll, sorry hjärtat, mjukbralla efter vinet vettu!!!). Börjar snacka lite m killen bakom oss i hamburgekön o jag tycker han pratar ovenligt gnälligt för o vara här ifrån så jag slänger ur mig "vafan är du ifrån? ÖREBRO eller?" o gissa va han svarar då, "JA, hur visste du det?" HAHAHAHAHA VI LYCKADES IGEEEN!!!! X-D

Käka i lugn o ro sen gick vi bort till centralen i väntan på tåghelvetet.. Där drog jag tag i två nya killar för jag va på högvarv!! ""Raggnings"" replik / hälsningsfras som inte ens går o skriva här egentligen men i stil m "Hej jag heter .... men ajg kallas för JANNE!" (manlig röst) Den ena av dom dissa oss rätt snabbt medans den andra skulle me samma tåg så han höll oss sällskap. När det va en timma kvar tills tåget går så kom vi på att man kan gå itne o sätta sig på Terminalen istället för o sitta ute i kylan så det gjorde vi.

JAg o Amanda hamnade själv på en bänk (var tog killen vägen?) o när vi sitter där i lugn o ro så kommer en fyllo/lodis kärring (hade ALDRIG skrivt så om hon inte förtjänade det!!) o sätter sig bredvid oss och mitt emot sitter en man i övre medelåldern o min första tanke är, hjälp vad är det för människor som är ute nu?

Första konverstation mellan dom två: (M = mannen, L = lodis kärring)
L - Vafan sitter du här för?
M - Jag väntar på  mitt tåg.
L - Men va i helvete då för??
M - För jag hade hotellrum men ajg ville hellre åke hem.
klunklunklunklunklunklunk (L häller upp folköl i en donken mugg)

Nu håller jag o Amanda på o kväva oss själva för o inte börja skratta o DÅ börjar L helt plötsligt o tjata m oss, eller rättare sagt mig, istället.

L (till mig) - Fyfan vilken jävla tjockis du e! Jävlar vilka tjocka lår du har, hjur FAAAN kan du gå klädd som du gör när du har så tjocka lår? Fy i helvete!!

Nånstans mitt i meningen så kommer våran räddare i nöden tillbaka o jag fångar upp honom genom o skrika "MEN ääälskling där är du ju!!! VAD jag har letat!!" för HÄR tänker ajg inte sitta m en äclkig lodis kärring som klankar ner på mig utan att ha en man i närheten! Grejen m lodisfyllot va ju att hon själv vägde ca 100 kilo så jag förstår ju att hon störde sig på mina feta lår! WHAAAT?? VAD är grejen liksom???!!! Jag o Amanda va ju i detta läget så trötta så vi skratta ju så vi låg dubbelvikta (skratta DISKRET vi våga ju inte nått annat, vi kunde ju förfan bli nerslagna av kärringjäveln!!!)

L - Fyfan är ni två ihop? (jag o killen då) Fy i helvete ni der ju förjävliga ut båda två! FULA barn kommer ni få också!
Killen som vi träffat svarar henne med - Och vad heter du lilla vän? Du ser ut som en Birgit. 

Hahahahaha vid detta läget kunde vi inte hålla oss längra utan det BRAST o vi skratta så tårarna spruta!

L reser sig o går därifrån o DÅ brister ju vi ut alla tre i ett gapflabb o undrar "VAD I HELVETE VA DET DÄR FÖR EN ÄCKLIG KÄRRING???!!!!" Då reser sig den medelålders mannen upp som inte sagt ett ljud på hela tiden o går efter kärringen. Går fram till henne ställer sig o pratar m henne o åekar åt vårat håll. Shit, nu blev ju jag o Amanda lite halft livrädda o reser oss för o gå, vad är det gubben ställer sig o säger till henne o pekar åt vårat håll??!! =S Då går killen (som vi som ni säkert förstår vid detta läget inte har en aning om vad han heter) bort för o ta ett snack m dom. Kommer tillbaka o berättar att då har den här gubben gått bort o sagt till den trevliga damen ( L ) att vi har sagt massa dumma saker om henne när hon hade rest sig o gått där ifrån. Då hade "killen" gått fram o betta honom dra åt helvete. FATTAR ni vem som va läskigast i detta läget??!! Det sitter alltså en gubbe o lyssnar på när hon klankar ner så på oss o så tycker han det är KONSTIGT att vi säger saker om henne när hon har rest sig o går fram o SÄGER det till HENNE!!! =S Han är nog det läskigaste jag nånsin har träffat på tror jag!!! =S

Vid detta läget var det ju fortfarande en stund kvar tills pendeln skulle gå så vi roade oss på bästa sätt, "killen" hota mig m o sätta mig i grodanbolls ( L ) knä o jag gjorde motstånd så gott det gick ; ) JAg hamnade aldrig i hennes knä tack o lov!!! Men fick en liten pik till av henne (fnask) som kom appropå inget, vet faktiskt inte vad jag har gjort henne!!! ; ) En liiten läskig sak till va att när vi satt där så gick gubbhelvetet förbi igen o STIRRA på oss så vi fick kalla kårar, då fråga Amanda va hans problem va o svaret blev "vadå? vad har jag gjort er?" Fyyy får rysningar jag bara tänker på honom. =S Usch usch usch han va typ våldtäktsman eller mördare eller nått. Jag tror han hade styckade kroppar i sin väska! =S

Sen ÄNTLIGEN kom tåget o vi kunde åka hem. På vägen från stationen så sa vi att det blir ALDRIG en sån lång väntat på centralen igen! Och självklart att allt som händer "We blame it on ChillOut!" Sen en annan rolig sak är att vi som i vanliga fall brukar iaf ta lite kort inte tog ETT ENDA KORT på hela kvällen! ; ) Det nästan "the night that never happend" ; ) Sa Hej Då till min älskling o kommer in klockan sju på morgonen och då väntade min UNDERBARA säng på mig!! LOVELY!!

Och vi som inte ens skulle gå ut....... Som sagt, frågan är, hur lyckas vi?


Janne o Berra in action!!!!

Vaknade kl två o lagade godaste frukosten ever!! PYTT I PANNA!!! =)

Nu ska jag snart in till Mickan o henne fick jag sms från kl 11 i morse att hon inte ens hade gått o lagt sig än, har en känsla av att vi har lite o prata om ikväll... ; )

Ha det gott så länge!!! Over and out!

Janne.


Fredagsmys!

Ikväll, snart, skaa jag hem till Erica på girlykväll!! =) Ska bli mysigt!! =) Sen får vi se, tanken är väl utgång men som det känns just nu så går jag nog inte med ut, men man ska aldrig säga aldrig..

Får nog byta låtlista så jag inte somnar haha Lugna listan på spotify.. ; ) Får nog dra på lite party istället! ; )

Ha en kanon bra fredag kväll!!

Kram

Moa <3

Min lilla älsklingskusin ligger på sjukhus.. =( Hon har haft blindtarmsinflammation så hon är opererad, lilla älsklingen!! 2 år gammal ska man inte behöva va me om sånt! =( Hjärtat mitt..


Handens fem fingrar - Lisa Nilsson

Jag känner dej
Jag känner dej så vål
Dina fasor, dina våndor
Finns också i min sjal
Du år mitt kött och blod
Du är ett dyrbart namn
Och min kärlek
Utan villkor
Jag gör vad jag kan
Så stor och stark på dagen
Men så liten mitt i natten
När ingen ser, när ingen vet
Kommer gråten mitt i skratten

Fem fingrar ska skydda dej
Ett är månen
Ett är solen
Ett år Polstjärnan bakom molnen
Ett är hopp och ett år tro
Handens fem fingrar
Väggar dej till ro

Stort år mörkret nu
Månen år itu
Men det år natten
som gör dagen ljus
Och mitt ljus är du
På denna jorderund
Finns här ingen ann'
Som kan ge mej sån förtvivlan
Och som är lika sann
Du blir rådd för dina skuggor
Alla hot som aldrig når dej
Jag skall sjunga dej ett löfte
Jag vet att du förstår mej

Ref: Fem fingrar ska...

Om du tänker dej den skogsväg vi
vandrar ibland
Vik vid stigen, ner till vattnet
Din hand år i min hand
Det sägs att långt dar nere i djupet
På botten av den sjön
Finns en silverskatt som glimmar
Och den år din i natt, så slumra
in och dröm

Ref: Fem fingrar ska

<3

Riding all day long!

Vart ute i det blåsiga men fina höstvädret o ridit i 3 o ½ timma!! Hahaha gissa vem som kommer ha ont i röven imon? Just det, jag.

Sen åkte jag o Lotten (det va vi som va ute o red) o köpte massa nyttiga grejer (bullar o cola o sånt) o åkte hem till henne o titta på några avsnitt av SATC! Myys dag! =) 

Sen det bästa av allt!! Det va 20% på HELA Biancos sortiment idag så skorna jag skulle köpa imon blev mina idag m 20% rabatt!!!!! =D A dream come true för en student!!! ; ) Så jag hoppa ut därifrån av lycka!! =) 

Jag o challe, gammalt kort, men fina är vi!! ; )

Sen en liiten bild till på skorna som jag köpte idag!! =)

Nu ska jag gå o lägga mig!! Natti natti!


.


Skulle jag göra om jag inte hade en vän som dig?

All kärlek till dig, you know it!


zZzZzZzZz

Zzzzznnnnaaarrrkkkk.... Klarar inte mer nu, denna boken är ett jäkla sömnpiller.... Hur fasiken ska jag ta mig igenom detta om jag knappt klarar 10 sidor åt gången? =S

Orkar som sagt inte mer ikväll iaf..

Godnatt!

Fräckast!

Tycker ju att Laila Bagge är så grymt cool!!

 

Så grymt snygg, fräck, kaxig o allt!! ; ) Gillar kaxiga brudar, det är så man ska va!! ; )


Vad tycker vi om detta?

Här sitter jag i detta oändligt regniga väder, har precis vart o handlat så va ju självklart helt pisseblöt när jag kom in, så får man ett meddelande på datorn m bilder på ens föräldrar som är på Kreta...
Vad jag tycker om detta? Inte helt ok, speciellt inte när dom kommer hem bruna o fräscha o uppvilade efter en vecka i värmen... Usch, kan inte unna dom detta när jag själv sååå gärna vill åka på semester!! ; )

Viva la Juicy!

Underbar parfym från Juicy Couture som jag såå gärna vill ha!!! Den luktar heeelt ljuvligt!!

Doften innehåller vilda bär och mandarin, kaprifol, gardenia och jasmin samt ambra, katsuraträd, vanilj, sandelträ och bränd mandel.

Leta upp närmaste affär som har den o förälska er precis som jag har gjort!! ; )


Mine on friday!!!

Jag har lagt undan ett par skor som blir mina på fredag för då får jag pengar!!! =) Sen blir det nog shopping stopp i oktober igen, för vi har en inplanderad stockholmresa i början av november!

Mina på fredag!!! =)

Sen måste jag ju bara tillägga att mina nya idol är ANNA ANKA!!! Coolare brud får man leta efter!!! ; )

Jag o Mickan sitter o äter glass i hennes soffa, orkade tydligen inte åka här ifrån så slaggar här... Hahahaha vi sitter o snackar om Janne, det är våran nya bästis!! (OBS, internt...)

So long!


Trött

Så jävla trött men det är heelt klart värt det! ; ) Vi va ute igår!! Jävla ball, vi äger fan dansgolvet!! Always! Sen jobbade jag idag, det va mindra kul... Så nu är jag så trött så jag mår illa.. Men som sagt det är fan värt det, man lever bara en gång.

Borde läsa lite Marketing, ska nog vara duktig o göra det, en stund innan jag ska sova iaf!

Bästa jag läst i den boken hittills (lite halft översatt på svenska):
Får man sämre ekonomi som konsument så lägger man mindre pengar på mat, medans hyra, räkningar och kläder är det man fortfarande lägger lika mkt pengar på.

Haha klockrent, nu när man börjat plugga o får hälften av vad man brukar så är det ju bra när ens skolböcker berättar för en hur man ska prioritera!! ; )

Ne men nu ska jag glo på tv, sen läsa lite och sen sooova!

So long!


Vampyr sex

Sugen på o ta reda på hur det känns o ha sex m en vampyr?? Det finns en dildo som ska återskapa denna känslan, var säljs den då?? Ja, gissa... U S A såklart.

(Ska tilläggas att i artikeln står det att den gnistrar som Edward och den går o lägga i frysen, för den kalla marmor känslan)

Hahaha inte LITE sjuka saker man kan köpa... ; )

 

Nu ska jag smnka mig o sen är det party party!


=P

Gillar vi!!


Dåligt dåligt

DÅÅÅÅÅÅLIIIG uppdatering, I know. Ibland orkar jag, ibland inte... Nu har det tydligen vart  en sån vecka där jag INTE orkat... Ändrar väl sig snart... Ääähh det är bara o gilla läget, min blogg skriver i den när jag vill det!! ; )

Igår spelade Håkan på Liseberg!! Han är grym, alla som inte tycker det kan säga vad dom vill!! ; ) Va där m Linda som jag inte träffat på ett tag!!! Myyys!!! <3 Fast jag va trött.. Hahaha va hemma hos Mickan i torsdags o tittade på film, vi låg o TJÖTA så vi somna inte förrän 5, segt när kl ringer 9!! ; ) Så jag skulle BARA lyssna på Håkan o sen åka hem.. Det blev några cider o drinkar på Victorias innan vi åkte hem så jag är fortfarande lika trött!!


Håkan Hellström <3

Ikväll ska jag ut o dansa m mina girls på Ester, så nu ska jag nog ta mig en lite middagslur så jag orkar! Vill ju inte decka på dansgolvet ikväll!! ; )

BTW titta på detta inlägget på Amandas blogg. Hahahahahaha garvar ihjäl mig!!! COOL kille!!! Hahahahaha!

Over anda out!

Nyttiga jag! =)

Vart o handlat på Hemköp. Chips, kakor o dricka! =) Sååå nyttig är jag! =)

Igår hade jag as kul! (Skriver jag för jag vet inte resten av klassen tyckte, men vem bryr sig? JAg hade kul!! Hehehe) Jag slog strike tre gånger i rad på bowlingen!!!!! HA! Sen va det dans på Nivå! Det stället gillade jag!

Nu sitter jag o tittar på Kändisdjungeln...

Ann Söderlund:
"Jag presentera mig som Anders fram till jag va 10 o när jag fyllde 6 så önska jag mig en snopp"

Det va nått vi inte visste om henne! ;-)

Nu kommer mitt hjärtegull snart hit så ska vi ut o dansa lite sen =)

So long!

Bowling. Dricka. Utgång.

Ikväll ska vi hitta på nått m klassen, försöka lära känna varann! Blir nog grymt kul!! =)

Nu duscha, sen in till gbg o jaga handsfree!! Sandra har mitt handsfree så jag måste jaga rätt på henne innan hon sticker tillbaka till sthlm!

Over and out!

NÄRADÖDEN!!

GLÖMDE SKRIVA I FÖRRA INLÄGGET!!! JAG HADE EN NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE!!! DET KOM DEN STÖRSTA SPINDELN JAG NÅNSIN SETT GALOPPERANDES ÖVER MITT GOLV FÖRUT!!!! JAG DOG SJUTTON GÅNGER OM INNAN JAG TOG DEN MEN NU ÄR DEN DÖÖÖÖD DEN JÄVLEN!!!!

Så rengar det imon är det mitt fel o jag står faan för det!! HAHAHA Jag tog det äckliga monstret!!


Hoppla hästen!! =)

Idag har jag vart en duktig idiot o lämnat lite cv, får väl se om det blir ngt svar!

Sen va jag o red!! På Nordhallands, första gången jag va där på evigheter!!! =) Red på en ponny som heter Rainbow som va en heeelt underbart fin connemara!! Så jävkla rolig o rida på också!! =) Ska rida igen på lördag! Ägaren är bortrest o så ringde dom o fråga om jag ville rida, JA TACK! Sa jag då!! =)

Nu är det godnatt!

Tjing tjing!

En onsdag i september

Ska snart åka iväg till skolan, sitter precis o smäller i mig frullen. Sen eftersom jag sitter här komme jag väl få stressa sista 10 men men skit samma!!

Som sagt skola m lite grupparbete o föreläsning. Min bok i marknadsföring har inte kommit än!!! Jag blir gaaalen!!! Typ 850 sidor engelska o vi är redan på kapitel 3!! Haallåååå BOKUS vafan håller ni på med??? Det hår gått en o en halv vecka o då betalade jag extra för o få den lite snabbare!!!! Fy kommer nog inte beställa där ifrån mer!! =(

Ikväll kommer Sandra ner från sthlm!! =) Så Lotten, Sandra o jag ska bara ha en myys kväll!! <3


Vi tre sist Sandra va här. Heelt naturella ;-)

Ne nu får jag dra mig upp från soffan o pallra mig iväg till tåget!

Hej så länge!!


Hjärta <3

Fick bara väldigt spontant för mig att vara lite känslosam innan sängen kallar!!

Vill bara säga att AMANDA!!! Du är den absolut bästa!! Love you soo mutch!!! Så glad att jag lärt känna dig mitt hjärta!!! My one and only!!! Pussar till dig!!

Så nu ska jag sova, god natt igen!

Slottskogen =)

Så ett snabbt inlägg om idag också!!! =) Vart i slottskogen m Mickan efter skolan idag!! Mysigt!! Sen tyckte vi att vi hade vart så duktiga så vi åkte o köpte pizza när vi kom hem!!! GOTT!!!

På kvälle va det Idol, så en bra dag helt enkelt!! =)

Mys m halvkassa mobilbilder! ;-)

Nu är det sängen som gäller här!!! Natti natti!


Vi va lite kulturella också


Lägg märke till NK loggan, det gör denna bilden såå mkt grymmare!!!


VI hjärta STOCKHOLM!!!


Underbar stockholm o mina favvo brudar gjorde det till en helg att minnas!!! Grymt va det!!! =)


The way to sthlm!!Vägen till sthlm! Lägg märke till fartränderna bakom Amanda på översta bilden ;-) Sen hade vi ju vägarna förbi köttkulla m andra trevliga ställen, spontanskrek när vi såg första McDonalds på en evgihet o hittat hattar, gosedjur som gör helikoptern o ekorren i ice age 3 på toppen av en pez automat (amanda lycklig)

KUL HADE VI!!!


Kärlek

Ska göra en update från helgen fast jag har inte fått in bilderna än o orkar kanske ikväll, kanske inte... Men en sak som är otroligt viktigt som ajg måste skriva nu är att jag har köpt mina drömmars skor!!!

 

Dom är mina mina mina!!! =D ÄLSKAR DOM!!! Sååå grymt snygga på så jag dog ju nästan när jag tog på mig dom, sen m lite hjälp av mitt hjärta så kunde jag inte göra annat än o köpa dom.... Ville ju inte förstöra våran kväll i sthlm genom att gå o ångra att jag inte köpte dom! ;-)

Älskar mina nya fina killer heels!! Jag kommer upp på Amandas nivå m dom på!!! ;-)


Nu drar vi!!!!

Nu sticker vi till Stockholm!!!! Jag, Amanda o Tessan!! <3

Jessica, Sandra o alla andra nu kommer vi!!! =) Ska bli sååå kul!!!!!!

Soo long suckers!!!

Dåligt m bilder

Dålig bilduppdatering.. I know, blir lite sthlms bilder efter helgen, promise!

Over and out!


Done!

Färdig packad, har gjort mig iordning o nu väntar jag bar på att kl ska bli såpass mkt att jag kan gå bort till tåget.. Inte ska jag väl behöva stresse dit utan jag ska väl lyckas m o gå i tid? Hade tänkt o ta det som gick kvart i men det lyckades jag inte med.....

Ska bli så kul o festa m lite nya människor ikväll!!! =) Sen längtar jag sååååå till imon!! STHLM here we come!! Ska bli så jäkla ball!!!!! Amanda, Tessan o jag!! Kunde inte bli bättre!!! Bästa trion ever så att säga ;-) Hehehehe

Får se om jag skriver imon igen, blir nog inte mkt mer idag iaf!! Tjing tjing!

Bedövningshelv....

Va hos tandläkaren förut o NU ÄNTLIGEN börjar bedövnignen släppa!!! Är vrååålhungrig!! Inte ätit mer än två mackor idag så nu blir det pyttipanna!!! ;-) Yummie!! Speciellt mumsigt är det när man sitter o pratar m en person om massa annan god mat... Då lockar pyttipannan jätte mkt.. Jag lovar... Men ajg är lovad godare måltider så då får jag väl hoppas på det!! ;-)

Sen ska det packas inför Stockholm!! Ska in till Göteborg o leka m Mickan hela dagen imon sen ska vi ut m Natalie o Anna på kvällen så då får man vara färdig packad!! ;-)

Det va rätt gott m mat i alla fall, även om det va pyttipanna! ;-)

Hej så länge!!

R E G N . . . .

Fy fasen va det har regnat rent ut sagt!!

Gjorde klart mitt skolarbete förut, hoppas jag inte gjort några fel!!

Sen va jag hos tandläkaren o laga hål........ Fyyyy gillas inte här!

När jag åkte till tandläkaren så regnade det lite. När jag skulle där ifrån så regnade det MYCKET... Min pappa ska snart komma hit o hämta upp mig o köra mig till systemet, vill ju inte drunkna på vägen ;-)

Götet på dagen systermys på kvällen

Varit inne i Göteborg o fikat m mina classmates på dagen idag. Haha får nog börja skriva namn istället för classmates, är lite opersonligt ;-P

Det va Michaela, Anna, Natalie, Therese, Sofia och jag. Såå börjar allt lära mig några av namnen nu!! ;-) Vi fikade på Sweet Cofeeshop. Mysigt ställe det där! =)

Sen träffa jag Erica o vi gick en sightseeing i Göteborg. Hon försökte visa mig var allt låg o när vi hade gått 2 h o jag fråga var vi va o var Avenyn låg så gav hon upp. Jag är tydligen hopplöst fall, kommer inte lära mig..

Nu är min syster här o vandaliserar min stackars gaderob, hoppas den överlever... Nu ska hon få datorn så hon får pluggat lite (hon håller förhoppningsvis käften då) Sen ska vi se på Sunes sommar!!! =D

Hej då!

Frulle ala onsala

Mackor m leverpastej, youghurt m flingor, färskmalt kaffe o äpple juice. Man får väl passa på när man är hos föräldrarna o det finns mat i kylskåpet! ;-)

GOTT GOTT GOTT!! =)

Plugga

Nu ska det börjas, självdiciplin måste man ha... Vet inte ens hur det ordet stavas (som ni ser)

Ska sätta mig o klura lite till på uppgiften i Word o sen ska jag försöka hitta grupparbetet som vi ska göra.. Ska finnas på skolans hemsida, men ajg hittar inte!!! Kanske är lite för kompliserat för mig.. Hmm....

Ikväll så ska jag mysa m mitt hjärta Amanda!! Vi slänger väl oss i soffan m ett paket kakor o rör oss inte mer än nödvändigt, som vanligt ;-) Faan jag måste böra.. hmm kommer inte på ordet, va heter det.. Jo just det! TRÄNA! så heter det ja.. Måste börja träna. Ja.. En annan dag.


Huvudstaden!! Till helgen kommer vi!!!


Vem kom på Ecxell??

Vem uppfann Excell?? Eller hela Office paketet?? Jäkla skit, man behöver ju vara hjärnkirurg för o klara det ju!! Fast efter många timmar framför datorn o bra support så lyckades jag m ena uppgiften, nu är det bara andra kvar... Data kunskap har ju jag inte haft på sju år, inte fasen kommer jag ihåg nånting!!!! ;-)

Enda dagen vi behöver vara i skolan denna veckan va idag, men ska nog träffa mina nya classmates lite ändå!! =) Sååå kul o lära känna nya människor, detta kommer bli två grymma år!! Helt säker på det!! =)

Sängen. Nu.

Gonatt.

Saturday Night Out!!!Pics that says more than all the fucking words in the world!!!
We blame it on ChillOut!!!!


Over and out!


RSS 2.0