31januari

Släktkalas och utgång igår, fick inte sovit så mkt innan jobbet idag. Så nu på kvällen är jag TRÖTT. Det snöar helt sjukt mkt ute, men är hemma hos hjärtegullet Sandra så vi ska mysa i vintermörkret! =P Har vart o fikat idag också hemma hos Madde m Amanda och Madde då såklart =P Nä nu ska jag lägga mig i soffan tillsammans med Sandra o lille gullevovven Alfons! Puss o kram

30januari

Släktkalas ikväll och sen blir det nog utgång... Allt för dig min älskade Amanda! ;)
Vi två när vi är som bäst ;) Hehehehe

Ändrade planer

Det blev inte Joel Kinnaman det blev Brüno istället ;)

Hot American

styled by Maria Montazami



I skuggan av värmen

Filmen vi tänkte se ikväll:

29januari Syrran fyller år! =)

Friday!!! Again!! ;) Alltid lika skönt när det är fredag och helg!! Sen på måndag så säger jag som Amanda i min klass, "jaha ny vecka igen.." Då va jag tvungen o påpeka att det oftast är ny vecka, gamla brukar inte komma tillbaka.... ;) Har precis brottats med en halv grapefrukt, ska snart ge mig på andra halvan. Fick juice i ögat, på tröjan, hela armen och handen är helt kladdiga, men eftersom den är uppäten så va det jag som vann! HAHA! ;) Ska snart göra mig i ordning för en fika med Josefin sen kommer även Maria för hon ska bosätta sig hos mig inatt! Måste även köpa present till mammsen o syrran... Påminnelse till mig själv för det får icke glömmas! =P Ikväll blir det mys med middag, vin och en film med Joel Kinnaman, vi vill dregla lite!!! ;) Men ha en bra fredag alla! Puss o kram o nyp i stjärten!! ;)

mmmmm ;) Ögongodis... ;)


Premiär på tv 3 play!!

Ny satsning av tv 3! Endast på webben kommer den svenska versionen av 'the hills' visas med start 8/2! Och jag som älskar att gotta mig i reality serier kommer sitta bänkad ;) I alla fall ett avsnitt så man får se vad det är! ;) Länk till infon om programmet här.
Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Forni.

(EN fråga, nån som hittat nya MAX reklamen på internet?? Den är ju grymmast, ville ju lägga upp den här men hittar den inte!!! OCH PRECIS NÄR JAG SKRIVER DET SÅ KOMMER DEN PÅ TV SÅ JAG MISSAR DEN!! Fan... Hehehe)

;)

Hahahahahahahahahahaha

28januari Mamma fyller år! =)

Fint väder, ingen skola (förutom att jag ska titta på föreläsning, fast det är på internet, alltså hemma!) Sovit ut, vilket är underbart. Idag ska jag åka o provrida en häst för att kanske bli medryttare, spännande!! =) Saknar ju dessa djuren lite väl mycket, så vi får väl hoppas det går vägen! =) Lite senare ska Liselott kanske komma hit, sen ska jag fika med Carro också! Alltså en fullspäckad dag idag! =) Mamma fyller år idag så jag får inte glömma att ringa o säga grattis till min söta mamma!! Sen måste jag köpa present till henne och syrran (som fyller år imon) för vi ska ha släktkalas för oss tre på lördag, hade ju vart riktigt illa om jag inte ens kan lyckas med att köpa presenter till dagen efter deras födelsedagar! =S Får se va jag kan rota fram på k-mässan... Nä nu blir det frulle och föreläsning. Sen ska jag leta fram lite ridkläder!! =)
Hästen jag skall provrida idag. Bild från annonsen på bukefalos.com

26januari

Mys med älsklings Sandra!!! =)

24januari t r ö t t . . .

Utgång igår, borde följt min första tanke och skitit i det och stannat hemma. Fast tanken kom ju när jag redan hade druckit så jag hade ju mått likadant idag i vilket fall!! ;) Idag blir en segis dag, kanske lite plugg framåt eftermiddagen, får se. Nu ska jag i alla fall koka ägg o sätta på kaffe, sen blir det disney o sängen. Ha en skön söndag! Tjingeling!

Tråkigt att det blev "som det blev".

Att en kontrolluppgift med en Post-it lapp på kan göra en så paff och förbannad. Tråkigt att det blev "som det blev" stod det på lappen. Jaså? Det tycker du? Tycker du det va tråkigt? Att du bara har mage att försöka lätta på ditt samvete efter vad du utsatt mig för! Det va inget försök till nått annat än att lätta ditt eget jävla samvete! Du ska inte komma och tro att du har någon rätt överhuvudtaget att försöka få må bättre. Att riva upp och få mig att börja tänka på allt dåligt jag varit med om på grund av dig och din förskolan. Flera veckors sjukskrivning och minst ett halvår innan jag mådde bra psykiskt. Så ännu en gång sitter jag och är förbannad över hur illa du med några fler där till kunde behandla mig. TACK!

23januari

Jobbade förmiddagen, sen till kungsmässan och köpte en klänning för kvällen, hem duscha och nu sitter jag o segar lite framför datorn. Amanda kommer nog hit snart tror jag, så ska vi förfesta sen blir det utgång i Kungsbacka ikväll! Sandra och Liselott kanske kommer och Madde ska komma också. Niice, lite partey!! ;) Trött som fasen just nu men jag piggnar väl till. Ha en bra lördag alla!!! Kram
Kungsbacka ån i somras. Längtar till sommaren och värmen!! Är så trött på vintern!!

22januari

Ska plugga lite nu, tänkte jag. Har suttit här i snart 1 timme och har inte kommit igång än. Chill! =P Sen blir det en fika på naam med Sandra och Amanda! =) Ikväll ska jag hem till mamma o pappa för en myskväll med god mat och Lets Dance!! Fredagsmyyyys!! ;) Nä time for some studying!! =)

21januari

Föreläsning idag och det känns som det är en trevlig kurs vi ska börja med nu!! Hoppas vi tror rätt!! ;) Va och hälsade på släktingar i Onsala idag. Så mysigt! =) Sen har jag och Liselott haft filmkväll och nu är det sängen! Natti natti!! =)

Tjuvlyssnat

På tåget, Göteborg till Kungsbacka


Tjej ~17 pratar med sin kompis på tåget. Helt plötsligt slänger hon ur sig:


"Jag tycker det ser fattigt ut när vuxna människor åker tåg, varför tar dom inte bilen?"



Smart tjej!

20januari

Va hemma hos Liselott igår och tittade på sex and the city och åt middag! Mys pys! =) Idag har vi vart duktiga flickor och suttit i skolan och pluggat i några timmar. Sen följde Malin med mig hem så tittade vi på Sommaren med Göran, vilken härlig film!! =) Nu sitter jag och kollar på första säsongen av How I meet your mother. Borde plugga lite till för att känna mig riktigt duktig, men det kommer nog antagligen inte hända mer idag... Men man kan ju försöka! =P Hehehe. Imorgon blir det skola, tidigt, jobbigt, stackars mig. ;)

18januari

Tenta gjord. Om den är avklarad får vi se om några veckor. Kändes sådär, men ska tänka positivt och hoppas att jag klarat den! =P Fikat m Amanda och Therese idag, våldgästade rättare sagt deras fikastund ;) Hehehe. Hände nått fruktansvärt i Kungsbacka idag. En man 48 år blev överkörd av tåget. Han hade bråttom och ville inte missa sitt tåg så han sprang över spåret istället för att ta tunneln under. Då kom det ett annat tåg i högre fart som inte hann stanna. Det tutade på honom han blev chockad när han hörde det ramlade och hann inte undan. Hans fru/sambo/flickvän så hela händelsen. Detta får en verkligen att förstå vilken tunn tråd ens liv hänger på och att det tar bara ett ögonblick innan ens liv är ändrat totalt. Det går inte att föreställa sig vad hon går igenom just nu. Detta är så hemskt så det är helt osannolikt. Men verkligheten. Alla som läser detta, ägna en tanke åt familj och anhöriga, det är det minsta vi kan göra!! Resten av dagen har jag gjort så lite som möjligt, glott på tv och snart börjar paradise hotel! Love it! Lille Alfons är här också, mysigt med lite sällskap!! =)

Sötare än Alfons får man leta efter!!!

Skönt

Skönt att det verkligen blir bevisat om och om och om igen att jag inte är från samma planet som några killar. Bra, nån mer som vill bekräfta det? För jag kanske inte har fattat det riktigt ändå. Skit.

17januari

Dags igen, plugga. Maria härmar folk i snabba cash. Angelica kommer snart hit och pluggar med oss också, så vi kanske får lite gjort. Imorgon gäller det, då jävlar ska vi fixa denna helvetes tentan så vi slipper Organisation och Ledarskap sen. Förbannat tråkig kurs det där, bara så ni vet. Kanske blir till o träffa en viss person en stund idag, vem vet, vi får se hur det blir. Maria har i alla fall bosatt sig här tills tentan är över, kul för henne. Nä nu är det till att plugga perspektiv modellen, ledarskap vs management, Mintzberg, Weber, Fayol, Ledarskapsmodeller, strukturer, makt, konflikter och allt annat som vi ska kunna till tentan imorgon. So Long!

visdomsord

Vi sitter o pluggar och helt plötsligt brister Maria ut och säger "Min snopp är inte lika lång som min kropp! Haha så smart sagt!" Det kan vara så att vi suttit i lite för många timmar nu.. Det känns som att det börjar gå utför... ;)

Mitt roligaste ligg nånsin.

Detta är bara en av många ställningar vi utövade på min födelsedag, Sandra och jag. Detta var utan tvekan det roligaste ligget jag haft, har aldrig skrattat så mycket under själv "akten" ;) Nu har jag tyvärr ingen tillgång till fler bilder eftersom jag inte tog några kort utan det gjorde alla andra. Men kul va det!! =) Hjärta dig min älskade Sandra!!! (Vi kunde däremot inte komma fram till vad det va vi hade haft, för Sandra var en man under samlaget ;) så jag har alltså haft sex med en kvinna som är en man och hon har haft sex som en man, bra jobbat?)

16januari

Gav ju upp där vid sju halv åtta igår och började på vinet. Angelica var inne i Kungsbacka vid tjugo i tio så jag följde med henne hem, myskväll med vin och spela spel! Det var sådär kul när klockan ringde halv tio och jag var tvungen att ta mig hem för att bänka mig framför datorn för en heldag med plugg... Men men det är bara några dagar sen är denna helvetes perioden över. Denna kursen har inte vart det roligaste jag har vart med om, men sen har jag hört att det tydligen är så, allt i livet kan inte vara roligt ;) Om en stund kommer Maria hit så ska vi plugga som dårar, hela kvällen och hela dagen imon. Ska banka in infon i huvvet så det kanske är lite som sitter på måndag. Det ska bli så skönt när det är över, jag ska sova hela tisdagen tror jag! ;) Nä tillbaka till föreläsningarna, med en inspirerande lärare som pratar om ledarskap! Toppen! (För er som inte förstår ironi, det sista var högsta klassen sådant!) Tjing tjing!
Jag och Angelica på partey i Falkenberg

Lets Dance

Lets dance och ett glas rött i min ensamhet. Helvete vad tragisk man är ibland va! Men men vad gör man. Jag gav upp nån gång vid sju, det gick inte längre, hjärnan sa stopp! Så nu sitter jag som sagt här med mitt glas röda och tittar på Lets Dance. Sörjer ensamheten lite för det va inte meningen, skulle haft sällskap men det blev inte så. Ska nog träffa Angelica sen när hon slutat jobba. Vi ska nog dricka ett glas vin ihop, men lagom tills hon kommit hit så har jag nog fått i mig lite mer än ett glas!! =P Men det är ju fredag!!

15januari

P L U G G A . H E L A . D A G E N . L Å N G . O R K A R . I N T E . M E R A . D E T . K O M M E R . I N T E . G Å !

14januari

Lillskruttan Saga fyller 1 år! =) Det ska vi fira ikväll!! Myspys! =) Grattis!

Sötaste skrutten av alla!! ;)


13januari. Förlåt för kass uppdatering.

Mycket med tentor för tillfället!!! Hade i vilket fall en underbar födelsedag m hattar, tjejsex, bål, spritpennor, utgång mm.. =) UNDERBART!!! =) Hoppas på bilder, men jag har inte tagit några egna så det är lite svårt at lägga upp om jag inte får från mina vänner ;) Har i vilket fall inte tid att skriva för jag har haft tenta idag och har tenta igen på måndag, kul! Orkade inte plugga nån längre stund så jag åkte till älskade Sandra istället, sover här. OBS OBS läs hennes senaste inlägg här! Skitkul!! Hahaha! Nä nu blir det lite mera Greys Anatomi o mys m Sandrisen! Tjing tjing!

3januari

God fortsättning alla!! =) Nyårsafton tänkte jag börja med. Spännande kväll, intressant. Vi hade jätte kul med mycket att dricka, vi började förfesten redan vid 17 så när festen började 19 hade vi redan vart igång i två timmar! Haha! Det speciella med denna kväll började väl egentligen efter tolvslaget, så jag och Amanda börjar misstänka att 2010 hade en viss inverkan på de flesta män, i alla fall dom som va i närheten av oss. Jag kan bara dra min version av konstiga män, eller rättare sagt en person. Till en början verkade han jätte gullig och social så jag tänkte at jag skulle ge det en chans, en fika skadar ju inte, men just på nyårsafton vill man ju festa och inte snacka om sitt liv. Men människan slutade aldrig prata! Jag fick tillslut be en kompis om hjälp (som ledde till en annan story) och till och med Amanda fick be om hjälp för att bli av med honom för att han gick till henne och snackade om mig! Jag hade olyckligtvis gett mitt mobilnummer till denna människa i början av kvällen, inte det bästa kanske för nu ville jag verkligen inte träffa honom igen, trodde jag hade någorlunda bra uppfattning om människor men där misstog jag mig helt! En pratglad social kille visade sig bara ett nonstop babblande jävla plåster! (Eller som Erik säger om Pölse i Smala Sussie "en bajskorv som inte går att spola ner, som bara flyter upp hela tien") Men den sista timmen när jag verkligen försökt bli av med människan så ställer han sig och säger att jag fått fel uppfattning om honom och den uppfattning jag hade fått va att han var en person helt oförmögen av att hålla tyst, vilket han fortsatte bevisa ända tills vi gick därifrån. Det sista han säger är "Bara så du vet så kan du glömma fikan, det skulle aldrig funka mellan dig och mig ändå!" NÄHÄ! Menar du det?? Men vem tror ni inte skickade ett sms till mig på nyårsdagens morgon och frågade om jag fortfarande var intresserad av en fika? Jo visst va det han! Då bad jag honom snällt dra åt helvete. Jag har aldrig träffat på nån som pratar så mycket som den människan!! Om så ointressanta och jobbiga saker! Detta inlägget skriver jag för att om det nu är några killar som läser detta, gör aldrig så! Han visste hur han skulle skrämma iväg en tjej OCH hennes kompis, bra jobbat! Sen lite andra meddelanden och samtal osv som jag inte tänker gå in på i detalj här, men som visar att killar antingen har börjat tänka för mycket eller så är det jag som helt plötsligt drar till mig mysko människor, men har det med det nya året att göra är jag rädd för fortsättningen! ;) Jag har förhoppningsvis bara haft otur, jag är fortfarande optimistisk och tror på en förändring i kärlekslivet under 2010! ;) (Resten av helgen inte mycket att prata om, jobb o släktkalas igår, försökt plugga lite, inte lyckats så bra med det. Rätt ointressant alltså!) Nu ska jag äta lite, vad vet jag inte än, är sugen på pizza, det får man väl äta trots att klockan snart är nio? Det är ju ändå söndag! ;) Over and out!

RSS 2.0