Är man sambos så är man ;)


Färdigplågad! ;)

Belönar mig själv med en öööl och IDOL innan det blir packning och sova! Bilder på den färdiga gaddningen får vänta tills den är läkt. Det är en liten del kvar, lite skuggor runt blommorna, som ska göras i slutet av nästa vecka. Så bild på hela kommer om två veckor ungefär! =) Håll till tåls ;)


Spexat till bilden på blommorna lite ;)


Hallåååå ja!

Jobbat, nu iväg och göra klart del två! (Hoppas bara han kommer ihåg mig, den har en tendens till att vara glömsk!!) Efter några timmars pina blir det hem, packa, titta på idol! Imon blir det jobb tidigt, efter det bär det av till STOCKHOLM!!!!!!!!!! =) Jag och Lotten ska på en roadtrip uppåt i landet, är borta till på måndag! LOVELY! =)

Idol beroende

Tittar på alla program, är beroende. Idag gick i alla fall en av mina favoriter vidare. Heja Minnah!

Mutantägg!!

Ska laga lite pasta carbonara, tar fram alla ingredienser, men vafan? Kolla ägget som låg bland dom andra äggen i förpackningen! Vågar man äta det?? ;) Ser ju ut som att det kommer från nått annat än en höna.... ;)


Kan ju tillägga att det ägget jag håller till vänster är av vanlig storlek, kanske tom lite större! ;)


Min nya stilguru!

Nu är jag inte mkt för att lägga upp outfits, tycker det känns totalt ointressant att stå hemma i min ensamhet och posa för kameran för att sen lägga in dagens outfit, det kommer som ett infall nån gång ibland bara, men men whatever! Det jag skulle komma fram till är att även om jag inte visar det så har jag ett stort mode intresse och gillar att hitta inspiration hos andra, både bloggar och kändisar. En favorit är Elin Kling med en sjukt bra modeblogg. En annan som jag tittan in lite det senaste och som jag fastnar för mer och mer är Taylor Momsen. SJUKT kaxig och snygg stil!! Like alot!!!! Leka med kläder genom att kombinera ihop olika plagg, göra gulliga plagg kaxigare med hjälp av assocearer, lager på lager... Allt! Jag älskar det!!! Göra fula plagg snygga i kombination med annat är det bästa!!! Sen har jag favoritbutiker också, MONKI och WEAKDAY! Det bästa! ;)

 


Jag ser ljuset!

Måste få ihop ca en A4 till, sen har jag uppgiften färdig. Börjar se ljuset i denna extremt mörka tunnel. Skall aldrig mer utsätta mig för detta. Känns som det är ett råd jag gett mig själv tidigare, flera gånger. När skall ajag lära mig att lyssna på mig själv? Tråkiga saker skjuts upp in i det sista, men nån gång, efter att snart ha levt i 24 år kan jag kanske lära mig att bara för att dom skjuts upp så försvinner dom inte! Kommer detta vara gången jag lär mig av mina misstag? Antagligen inte.


Vill ut och dansa bort mina problem. Varför kan det inte vara så enkelt?


Killing me slowly!

Har verkligen tappat motivationen och den har sprungit och gömt sig på ettt jävla bra ställe, för inte fan hittar jag den igen!! Idag har jag gråtit, dragit mig i håret, dunkat huvudet i väggen och försökt komma på bästa snabbaste sättet att komma ur mitt lidande. Imorgon måste jag ta tag i min patetiska ursäkt till arbete och bli klar med den. Tror livet kommer kännas både lättare och ljusare om jag skulle lyckas med det. Annars blir det själv plågning de extra timmar det kommer ta för mig att klara detta. Det skall vara inlämnat på fredag så ta tag i det är ett måste. F A N . . .

Plugga idag.. Eller?

Jag ska sätta igång med mitt arbete nu. Ska göra så mkt jag hinner innan det blir jobb i några timmar, sen barnvakt ikväll. Men jag kommer som vanligt inte igång. Seeegt!! Sen blev det ju itne bättre av att kranen i köket har börjat läcka. Helvetesjävlaskitfanfittahelvete och allt annat som man helst inte ska skriva med för det är för fula ord!! Men jag tänker dom, högt för mig själv. Vissa saker skall bara fungera, en vattenkran är ett rätt så bra exempel på det. Nä nu blir det lite skriva på arbete, kommer aldrig hinna klart till fredag annars. So long!

Vad är det egentlien jag väntat på???

Min väntan är över, första sittningen är klar, en återstår sen är den fulländad!! Vad är det jag snackar om?? Min nya gaddning såklart!! ;)


Sjukt nöjd!! Kommer bli så jävla bra när den är klaro!!! =)


Väntan är oliiiiidlig!! ;)


Nu är det nära...

Imon smäller det........... =D

Myyys! =)

Myskväll hemma hos mina kära! Familjen Lönn! Detta har blivit mitt andra hem! =) Hjärta er! =) Nu är jag hemma och fortsätter öldrickandet med Erica! ;) Varför gå och lägga sig när man kan vara uppe? =P Sen vet jag att jag skrivit lördag i många inlägg.... Detta har blivit flyttat till söndag... Håll ut.... Det händer snart i alla fall! En öl till kanske? Puss

Over and out

Fastnar så lätt framför datorn när det är dags för sängen! Bara lite till, så va klockan ett helt plötsligt! Så det kan gå! Vart i stallet idag me Katrinen. Mys! Sen blev det idol och ensam mamma söker på datorn, bra torsdags underhållning! ;) Nu blire sängen, imon ska jag PLUGGA! Jag måste! Sen blir det barnvakt åt mina kusiner och Katrin och Christians gullungar! Natti natti!

Oj så det kan gå, blev det lite mer lek med bilder ikväll.. =P Så j*vla kul! ;)


Vila.

Somna på tåget hem, blir nog en lite power nap innan stallet idag... =P Jag har ju gjort mer i dag än sammanlagt på hela veckan ;) Jobbigt värre! ;)


Egopics is the shiiit! ;)


Döden.

Sitter i skolan och ska förbereda en redovisning. Jag måste börja plugga. Ligger efter så det finns inte ord för det, och tar jag tag i det? Nej. Hoppas jag kommer in på förskolelärare, jag tror det är där jag hittar min motivation igen.

Ååååhh!!!

På lördag..... =D


Mina skruttar som små (eller i alla fall mindre)!






picnik.com

Skulle gå och lägga mig. Men så visa syrran mig en extremt rolig sida på internet om man snabbt och enkelt vill redigera bilder. Så jag fastnade framför datorn liiite längre än vad jag hade tänkt.... ;)


Orginalet..

 

 



Lite fix ups.. ;)



?

Hur kommer det sig att jag alltid drar till mig psykon, omogna eller upptagna?

Så va ännu en dag förbi... =P

Vart i stallet =) Underbart väder idag, härligt!! =) Nu på kvällen är Idol höjdpunkten och lika beroende framkallande som vanligt! Vad vore hösten utan Idol? Imon ska jag åka ut till Onsala och vara barnvakt åt Moa, min lilla skruttfia! Tänkte att hon får vara hemma från förskolan imon, så det blir en hel dag =) På kvällen blir det hem till Sandra och ha lite Idol-mys och sleepover! Skriver om morgondagen redan nu för det blir nog inte mkt av det imon. ;) Nu ska det packas och göras sig iordning för sängen! Natti natti! =)


Waiting

På lördag...... ;)

Ny, slapp, dag.

Borde vara i skolan, blev icke så. Ska gå bort till Paula o ta en fika me henne kl12 istället. Sen blir det stallet vid 15, har inte ridit på över en vecka så abstinensen börjar sakta komma krypandes.. Hoppas bara Dadsen inte har gått o blivit vildhingst när han inte gjort nått på en vecka!! =P Igår hämtade jag mina nya stövlar! Lovely, så nu kan jag plaska i vattenpölar igen!! =) Nä, lite smink o lite andra kläder än pyjamas, så ska jag nog kunna visa mig offentligt sen! ;)

Gissa filmer o serier i den här reklamen ;)


Snyggingarna från i lördags.

Jag o Katrin va snyggast i lördags!! ;)



Natti natti! XOXO

LottPott här o myser!! =)

Och vi tittar på film med snyggingar!!! ;) Gissa vilken? ;)


Weehoo!!

På lördag...... ;)

Mums =)

Haft sleepover hemma hos Maria och nu gör hon Amerikanska pannkakor till frukost! =) Mums! =) Sen ska man väl kanske vara lite duktig idag och göra något skolaktigt. Får se om jag kan koncentrera mig. Kanske händer något spännande i em.... Men vad säger jag inte än, eftersom det inte är helt 100 att det kommer hända...

Sen måste jag ju som alla andra säga hur jävla skrämmande jagtycker det är att Sverige Demokraterna fått så många röster. Vilka är ni som röstar på dom???? Jag fattar inte? VEM vill ha in dom i riksdagen?? VEM väljer ett sånt parti och tänker att "ja, men SD känns som ett bra parti för att styra detta landet" Moderaterna och alliansen som fick min röst vann i alla fall valet igår, om det är någon som missat det ;)

LOVE!!!

KÄRLEK vid första ögonkastet. Varför går jag ens in på Raglady? Och varför letar jag medvetet upp Bagges smycken? När jag VET hur gärna jag vill ha en sån ring?? Självklart så fanns dom. Dödskalleringarna, som jag suktat efter så länge men som alltid är slut. Kunde jag låta bli att köpa en? Självklart så kunde jag inte det!!


Rock by Sweden, 399:- på Raglady


Dags att sova, partey imon så måste vara utvilad! Natti natti! =)



Nån att mysa med en fredagkväll hade ju inte vart helt fel....

...

Det blir en dag i soffan.

Mår som igår. Imorgon så blir det PARTEY, Rock n Roll, Fest och lite där till. På med lack, läder och döskallar och festa loss på hårdrocksfest! ;) Då går det ju inte att vara sjuk! =P Mår jag inte bättre imon så blir det till att döda bakterier med alkohol! =P Är i full gång med det enda rätta när man mår så här, ett SATC maraton! Ciao!


=(

Skönt att jag ligger och fryser under ett duntäcke.. Tröttheten jag skrev om i förra inlägget = en vanlig jävla förkylning. Huvudet spränger och halsen gör ont. HELVETE!

Fiifan!

Trötthet är inte kul för fem öre. Känner mig helt slut, har inte lust eller ork med nått. Vill bara gå och lägga mig och sova. Sånna här dagar borde vara ok att sova bort. Blä!

Nämen vad har jag råkat klicka hem?


Korta Hunter från asos.com!

La väl ca 1000 kr för stövlarna plus två par Hunter fleece strumpor..

Kan inte bli mkt billigare!! =D


Åbykliniken

Gick upp rövtidigt idag för att följa me Katrin till Åby med en av deras småhästar för den är sjuk =( 1-3 månader utan att få gå ut och 6 månader innan han får ridas igen.... Lill plutten... =( Förutom detta har det inte hänt nått annat spännande idag. Vart hemma hos Katrin hela dagen, på kvällen skulle vi rida, så blev det icke för det blev storm istället... Mysigt.. Eller inte.

Sen gör vädret att internet inte vill fungera så spotify hackar sönder så min myskväll med levande ljus och lugn musik fick bli tonlös. KUL!

Lite bilder från fredagsmyset! ;)






All kärlek till er mina små freak! ;)


Heaven!

Ostgratinerade toast med kantarellstuvning = Himmelskt!! TACK Erica för en UNDERBAR kvällsmat!!
;)

Så här fina var dom igår! <3


Katrin och Giant


Mucho to do today!

Tänkte jag skulle ha en sån där bra dag när man känner sig nöjd emd sig själv när kvällen kommer för att man har fått så mycket gjort. Jag har inte ens ätit frulle än. Tror den där dagen när jag får mycket gjort får bli en annan dag. Som vanligt =P En sak skall jag i alla fall göra, jag ska bort till kompetens centrum om en stund och se om dom kan göra mig klokare. Kommer som lyckas tro? Knappast, eftersom det är svårt att bli smartare än jag ;) Självförtroendet är det sista som sviker en sägs det ju! Eller?


Studentmat!!

Stuvade makaroner, bacon, färska tomater, allt toppat med lite basilika!
Studentmat deluxe! ;)

Westernclinic.

Vart i stallet med Katrin idag som har tränat western med Giant! Jag har varit hennes sällskapsdam idag! =) Dom har vart jätte duktiga! =) Nu blir det one tree hill och maaat!!! =P

Suit up!!!

Utgång i Gôtet ikväll. Time to suit up!!


Club Areena . Marmaris


( Jag vet att jag är dålig på att uppdatera nu, blir bättre!! )

And I'm back! ;)

Haft en underbar resa!! Solat, badat, festat! =) Underbart!! =)

Och tydligen har hela jävla internet bestämt sig för att jävlas med mig. Jag kan inte redigera kort på facebook och jag kan inte lägga upp bilder här. ORKAR INTE!

God Natt.

RSS 2.0