GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR ALLA!!! IKVÄLL ÄR DET FEST!! PUSS!

Smörmusik och teckna

Sitter och lyssnar på allt smörigt du kan tänka dig och skissar i mitt lillablock. Det är jätte kul att ha börjat teckna igen. Grymt sugen på att köpa akvarellfärger och börja måla också, något jag aldrig hållt på med! Skissa ögon och ansikten är det jag gillar mest, testade att göra en fjäder idag och det blev riktigt bra! Och tatueringsfreak som jag är så blev jag med en gång sugen på att tatuera den! ;) Skall göra mig iordning om en stund och åka och kolla lite rea, sen ska jag hem till Amanda så ska vi titta på film (SKRÄCK MAYBE?)


Halvt ansikte med fokus på ögat..

Everyday we shufflin'

Hitta en gammal bild på mig och Amanda, trixa till den lite, och vips så blev den slående lik en annan bild..... ;)



Ser ni nån skillnad?! ;)

Victoria´s secret ögongodis

VS fashionshow igår blev ju rätt så het när den här otroligt snygga mannen uppträdde:

Moves like Adam Lavine! Mums!


Inte nog med det så fick man se glimtar av en annan vrålsexig i publiken, nämligen ingen mindre än den hetaste av alla varulvar:

VRÅLHETT med Joe Manganiello i publiken!

Helt ok att titta på, utöver den sjukt bra showen då!! ;)

OOOPS!!

Så det kan gå, råkade klicka hem en sån här tröja.....


Tack mamma och pappa!


Fick bland annat dessa fina av mamma och pappa!!! =) NÖJD! =) Sen fick jag en femarmad kandilaber som gör sig väldigt fint i min lila lägenhet!! Im happy! =))

Fashionshow!

Ikväll blire middag till Victoria's Secret Fashionshow, som går på 3an kl 20! Försöker organisera om min gaderob lite, allt är roligare... Lite mer plats någonstans hade varit väldigt uppskattat just nu!



Kalle Anka!

100% fokus på Kalle och hans vänner! :-)


GOD JUL!


Hjälpreda

Får hjälp med julklappsinslagning..


Fråga Bertil! ;)


Kvällen före dopparedan!

Julklappsinslagningskväll för mig, härligt att man är ute i så god tid! Härligt är också att min mamma fått köpa de sista julklappana åt mig eftersom jag legat sjuk, eller att en julklapp som jag beställt på internet inte ens kom med i paketet. Och har jag pengar till att köpa nått mer till den personen? Eeh nä!

Min fredagkväll! Ett glas rött på de kanske?


Jahadå

Kan inte prata idag, vad ska man kunna det för? Sista julklapparna måste handlas idag, för vem har tid att vara sjuk? Inte jag i alla fall. Just nu skulle jag kunna kapa av mig halsen, ta näsan också när jag ändå är igång. Hatar att vara sjuk! Nån som har en dunder kur som kan göra mig frisk, typ, NU??

Hej Tomten!

Önskelista:


Odd Molly



Odd Molly



Avanna



KanDee



Rock By Sweden



Rock By Sweden



Uggs Australia



Canada Snow

HEJ DÅ TOMTEN!!

BLÖ

Halshelvetet ger sig inte! Och jag har fortfarande inte handlat.... Jag får leva på luft om jag inte tar mig iväg ikväll, det värsta är att toa-pappret är slut, så det är bäst att gå och handla innan det händer en olycka..... Hate my life!!

Fortfarande död

Käns ju som man aldrig kommer bli frisk, händer ju ingenting, trots att jaginte rört mig ur fläcken sen söndag kväll. Idag så blev det ingen skola =( Så god jul och gott nytt år mina rara klasskompisar! Skall provrida en häst idag, det tänker jag göra, mot alla odds, för när jag var yngre så kände jagmig alltid friksare när jag va i stallet! Vet iof inte om feber och förkylning går hand i hand med nervositeten över att rida på e ny häst, när man inte suttit på  en häst sen april ;) Men men det märker vi, jag har redan ställt in provridningen på denna hästen en gång, vill inte göra det igen! För nu vill jag börja rida! Skulle behöva handla också, finns inget ätbart i hela min lägenhet, rätt tragiskt faktiskt! =( Sova lite till kanske? Tjingeling!


Sist jag satt på en häst, i början på april!

FML

Helt jävla död, förkyld och feber, ont i hela kroppen! Sista dagen i skolan innan jul imorgon, kommer jag orka? Troligtvis inte nä! Fuck My Life!!!!

Cooling!

Sitter i målarrummet med några barn på jobbet, när en av 5åringarna helt plötsligt säger:

"Ia, du är en sån där cool person"

"Jaha, tack, men varför är jag cool?"

"För du har fräckt rött hår och band på armarna"

"Så jag är cool för mitt röda hår och mina armband?"

"JA!"

Barn är helt underbara och av dom får man ju höra sanningen sägs det! Hehehe! Och för er som undrar så har ni ju nu receptet för att lyckas bli cool, kul att kunna vara en sån förebild!! ;)

Tjarå

Trevligt att jobba lite på gamla jobbet idag!! Skjuta fram pluggångesten några timmar! ;-)


Musikhjälpen

Lyssnar på musikhjälpen samtidigt som jag sitter och pluggar. Det ringde in en tjej på 14 år, hon och hennes bror på tolv år har bett deras föräldrar att skänka pengarna som dom skulle lagt på deras julklappar till varsin hjälporganisation istället. DÄR har vi något som är väldigt fint gjort!!!! (Inte för att jag nånsin skulle skänka bort mina julklappar, men jag har iaf skänkt 50 kronor och önskat en låt, det är väl alltid nått?) ;)

LYSSNA PÅ MUSIKHJÄLPEN HÄR!

Ballt!

"Fönstershoppar" lite på internet, så trillar jag över en sida som heter www.kyssjohanna.se och hittar detta ASBALLA armband! GIVE ME!


snyggt

Kommer bli så sjukt snygg när jag jobbar på GBG Horseshow, munjacka och blåställs byxor! =P Inte nog med det så drar vi på en neon.orange jacka också! Awesome! ;) Nää men allvar, detta kommer nog bli riktigt roligt!! =) Får vi bara hoppas att vi har lite tur och att skolan samarbetar och INTE har lagt nån praktik samma vecka! Återstår att se!


Yalla yalla!

Möte på skandinavium sen, skall ju vara med och arbeta på nästa GBG Horseshow!! =) Kommer bli ball som bara den! Har inte vart där på några år så det tar vi igen denna gången genom att köra på med alla dagarna, hela tiden, innan och efter! ;) Tror det kommer bli riktigt kul! =) Så va man i skolan idag, första gången på 2 ½ vecka, det va inte jätte spännande, lite trött på det just nu. Lektionerna är fortfarande hur roliga som helst, men grupparbete och indivduell uppgift för att man vill gå och lägga sig, skoltrötthet så här innan jul hör väl iof till.... MEN en vecka till sen är vi ledig två veckor, GÖTT!

Nämen!

Så det kaaan gå. Följde med Amanda till hennes jobb och piercade örat idag på förmiddagen, det kan man väl roa sig med så här på en söndag? Jahadå! Nuy har jag suttit och skissat i två timmar, diskat, och skall snart laga mat, några avsnitt Greys Anatomy lockar väldigt mycket också. Plugga? Vad är det? Något jag egentligen borde göra istället för allt annat? Jasså.. Idag får jagi nte gå och lägga mig innan beskrivningen på observationen är skriven på dator! Så det så! Tjingeling!


Så kan det gå när man har tråkigt en söndag!

Humor på en söndag em!


Final

Vem vinner ikväll då?


motivation

Varför tar jag inte tag i arbetet jag ska skriva istället för att ligga och strö surfa medan jag väntar på att tvätten skall bli klar?! Dålig student!

Tråkigt nån?

Nån som har extremt tråkigt och vill ha något annat att roa sig med istället? Komma och hålla mig sällskap när jag ska tvätta kanske? Tvätta gör jag ju själv, men det är såååååå tråkigt, men har man sällskap är  det ju alltid lite roligare! Ingen? Nähanä..... Plugga ska man göra också, men då är nog fan tvätta roligare för tillfället! Tjarå!


Inte för att han har med saken att göra men han tåls ju att tittas på igen, han kan få komma och hålla mig sällskap om han vill! Mums!

Hej trött

Praktik 7-13 och jobbat 15-21 så gissa vem som är tröttast i stan just nu? Ändå så uppe i varv så det är svårt att stänga ner allt och gå och lägga sig?? Just det, det är jag! Bara två dagar kvar på praktiken, det går så fort, det är så tråkigt för jag vill vara där mer! Trivs ju så bra, och det är mkt roligare än att gå i skolan!! Vilket antagligen skall ses som positivt, eftersom jag ska gå i skolan i 2,5 år till men jobba ska jag göra tills jag blir 65! ;) Nä men göra sig iordning och gå och lägga sig nu då kanske? Gonatt sov gott!

Ny fet ring number two!


Ny fet ring number one!


Hej Snyggo!


Hemma från skåne!

Får inte visa bild på underverket för föräldrarna, meeeen såååå söööt! Lycklig kusin för att få gosa med bebis!! <3


Shufflin'!!

Ska sova nu, måste bara visa den mest awesome bilden av alla!! På mig och Amanda!! ;)

AWESOME!! Gonatt!


Skåne imon!

Åker till skåne imon för att hälsa på bebis över dagen!! Myyyys!! =) Igår var jag i Ullared och shoppa lite med min goaste Amanda! Sen på kvällen var jag hemma hos Cajsa och drack lite vin, myskväll!!! =) Idag har jag inte gjort nånting på hela dagen, så jäkla gott med såna här dagar! Jag har för några dagar sen insett att min saknad efter hästar har blivit lite för stor, och har satt ut en annons om att blir medryttare igen, och har faktiskt fått lite svar! Så nu får jag hoppas att jag inte klantar mig och väljer bort nått som hade vart bra! Två av dom vill gärna att jag hoppar hästen, vilket jag tycker låter väldigt läskigt när jag inte hoppat på två år, men men det blir ju en utmaning om jag skulle börja rida nån av dom!! ;) Nu sitter jag och tittar på Sunes jul och julbaket! Rudolf: "älskling i år tar jag knäcken" Karin: "på oss alla.." ;) Hahaha bästa julkalendern genom tiderna!!!


Bästa inköpen i Ullared!

Ett litet vågskvalp i korsrygga!


Skrattar högt för mig själv!

RSS 2.0