Me loves Nelly.com

Vackert, täckta med spets. Mine, my own, my prescious ;)


NÄMEN! Blev det ett par nya skor idag?? =)

Ville ju ha Palladium. Men så fans dom bara i vitt, svart och grönt (Vanligast med dom färgerna iaf) Jag ville ha gråa skor, så då skulle jag köpa gråa Converse. Är jag och tittar runt lite i stan, går in på RedDevil och hittar vadå? JOO gråa Palladium!! AWESOME!!! Kunde ju inte låta bli, det stod ju mitt namn på dom!!! =) Köpte även ett par militärgröna jeans på Weakday för 60kr här snackar vi FYYYND!!! =) Nu ska jag göra mig snygg och dra till nån kompis till Evelina och dricka viiiiiiin!!! Nice fredag everyone!!! Puss o kram!

Follow your heart


Helt nygjord, därför lite skorpig ;)

1/4 . 1/4 . 1/4 . 1/4 . 1/4 . 1/4 . . .

Kan inte tänka på mycket annat för tillfället, min lägenhet (och förhoppningsvis våren!!!), ge mig 1a april nu tack.

Ge mig lite skooopengar!!

Must have when the spring comes:
LOVE IT!

Profilkort

Nytt här:Och på fejs:


Gonatt!!!

Myskväll i högsbo!

Myskväll me middag och Big Brotha! Sjukt bra underhållning! ;) Natta är här och håller mig sällskap, fan nice o slippa vara ensam!! =P höhö Imon blir det upp tiiiidiiiiigt och föreläsning! Tjingelong!

Längtar till 4e mars också!! =)

Håkan, Uddevalla, med min underbara familj!!


Längtar till 1a april!!!!!!


Skönt väder!

Och jag har tänkt i några timmar nu att ajg ska gå ut o gå. Haha kommer nog tänka ända tills det blir mörkt och då blev det inte så! ;) Enda dagen på veckan som jag inte hät någonting planerat och bara kan sega o slappa. Och det gör jag!! Lovely!! Sitter och lyssnar på svensk smörmusik, Himlen runt hörnet for the win! Love it! ;)

Det går bra nu!!!!

Ska bara lägga till lägenhet i Göteborg till listan med saker som går bra! Det var längesen jag älskade mitt liv så här mkt!!! =D Tatuera mig igår, "follow your heart" på handleden, och just nu så vill jag och mitt hjärta åt precis samma håll!! Snälla låt livet flyta på så här ett bra tag till, för jag älskar det!!!! =D

Innan bedtime så...

...kan jag ju också skriva att det blir en ny tatuering på torsdag, LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!! Handleden skall fixas till så det suddiga lilla hjärtat blir ett lite större skarpare hjärta med en fin text till!!! =)


Finsittning... Och jag ser totalt galen ut. Aja. ;)


Vad ska man skriva om när allt går som man vill?

Tycker ju det är kul att skriva, klart jag skulle kunna göra inlägg lite då och då och skriva om allt awesome jag gör. Men vafan, finns ju ingen tid över mer än när jag sitter och pluggar och då borde jag inte skriva ;) Som student går livet för tillfället ut på att få ihop skolan och fritiden, eller rättare sagt, göra tid för skolan när man helst av allt bara vill ha fritid! ;) Träffar massa awesome människor hela dagarna, festar och har KUUUL!!!!!! =D Student for the win! Men det är ju allt annat än själva pluggandet med studentlivet som är roligt! ;) Att vara i skolan är kul, att umgås med kursare och andra studenter är kul, men att sitta och traggla teori är inte kul ;) Men det ingår tydligen ;) Fast tycker ju som sagt det är lite mysigt att skriva av sig, men orka vara duktig och skriva varje dag, inte nu. Det kanske kommer igen? Fan klockan är mkt, föreläsning imon och skall upp 8 (tidigt alltså!!!) God natt!

Livet är awesome!

Finns ingen tid att skriva, finns inget att skriva om, finns för mkt att skriva om. Orka reflektera över saker vi gör genom detta forum för tillfället. Här reflekteras inte, har GÖR vi bara!!!!!!!!!!!!!! Nollning, AWESOME. Skolan, AWESOME. Egypten, AWESOME. Livet, AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!! So loooong!!!!!

RSS 2.0