Vem har gjort kaos med lägenheten?

Det ÄR kul att packa!


Sista helgen i Kungsbacka!

Ikväll firar jag av Kungsbacka med middag och utgång på Ester. Amanda, Maria, Lina, Madde, Madde och jag. Festa ska vi göra, skaka loss på dansgolvet och jag ska säga so long Ester vi ses en annan gång!! Peace out!

Tjeeenare mannen!!

Vin och min nya awesome ONEPIECE!!! MYS!! Angelica kommer hit snarast och det är ledig dag imon!! Det går bra nu!! =D


Min nya kärlek!!!!

Final!

Ikväll blir det melodifestival med girlsen Amanda, Sandra, Lina och Madde (Kanske?) Aja, det blir säkert bra! Och angående festivalen, heja den som vinner! =P


BOKAT!!!!!!!!!!!! =D

PEACE AND LOVE 2011!!!!! WE WILL BE THERE!!!! Jag och Angelica bokade våra biljetter nu!!!  LYCKA!!!!!! =D

Sen passade vi på att boka Håkan i slottskogen 4/6 också!! ÄNNU MERA LYCKA!!!!!!!!!!!!!!!! =D

Wooohooo nu har vi massa att se fram emot!!

Sjukt sugen på en sån här..

Tycker den är skitful, men den ser ju så SKÖN ut!!

Dagens shopping:

En finfin sjal från Ester Elenora för presentkort från Morfar med flera så den tackar jag för!! =)

Sen en matta i grått och silver till nya lägenheten från Tara!!

Bilder? Nej, orkar inte!

Kärlek!

Fredagens konsert, herrejävlar, det va bra! Stod max tio meter från scenen, han var så nära! Det gick nästan att röra vid honom, hade jag inte vart sjuk hade jag pressat mig fram till scenen, ones in a lifetime, han är kärlek! Alla låter gjorde han klockrent, hela min älskade familj stod och dansade och sjöng med till älskade Håkan, än en gång: KÄRLEK!!! =)


Tagen med syrrans iPhone, så kan ni ju tänka hur nära vi stod!!!


Bara timmar kvar nu..

'


En sak till som jag inte visat än..

Lekt lite med örat också (hmm innan öroninflamationen då) Hål nummer två:


Nu blir det sängen för mig! Natti natti!

Hemmafru på mig!

Igår fick jag för mig att lyxa till det me nybakt till frukost!Idag blev det kroppkakor med lingon, knäckebröd och mjölk till middag, här snackar vi husmanskost minsann!!! Gott va det!! =D Som sagt, går hemma så får jag väl va lite hemmafru också? ;) Synd bara att städgenen inte kickat in än.... =P

Tusen tusen tack!!

Mina älskade föräldrar ska köpa en soffa till mig!!! TAAACK!! Älskar er!!! Ikeas, Ektorp, vit, tre-sits!!!!! Happy!!!!! =D


Världens bästa!!!!

 

Sen får vi ju inte glömma att dom bjuder oss på HÅKAN HELLSTRÖM imon också!! Längtar, med eller utan friska öron, I'm going!!!! Blir nog tyvärr en sväng till akuten imon igen, skiten ger ju inte med sig!!


Vart och kollat på lägenheten!

Nu vill jag flytta ännu mera!!!!!! =D

Drömmer mig bort i vacker inspiration..

Tanken är att jag ska ha vitt, rosa och blommigt, men den slitna shabby stilen lyckas jag nog inte med mer än på små inredningsdetaljer, men jag tror nog jag kommer trivas bra ändå!! =)


God Morgon!

Härligt när man vaknar, går in på facebook och har fått massa youtubeklipp skickade till en. Klipp som jag och Angelica tittade på när jag va 15-16 når (Hon är ju då liite äldre haha) Fick mig i alla fall ett gott skratt nu på morgonen!! Tackar jag för!

Tänkte självklart lägga in ett av klippen så ni också får se men det gick inte, blogg samarbetar inte när jag ska lägga upp klipp, vafan gör jag för fel??!

Ja men varför inte bli sjuk?

Lite dubbelsidig öroninflammation och ont i halsen låter väl trevligt? Och varför inte passa på när jag har VFY och måste ha 100% närvaro för att bli godkänd. Gillar min tajming, really.

RSS 2.0