Tatuering!

GE MIG PENGAR NÅGON, JAG VILL TATUERA MIG!! Hej! =) Snabbis innan jag ska träna, som sagt sjukt sugen på en ny tatuerin, men vem fan har råd med det? Inte jag! Har praktik för tillfället, trivs ju så kanon där så allt är bara bra! Segt att blogga bara, men men det är som det är! Nu är det snart jul, och det är kul! Fått en lite kusin-vitamin också, en liten pojk som ska heta Levi! Plutt! =) Näää springa till träning var det! Sooo long!

Livet är skönt!

Har kommit tillbaka från min lilla down period, livet känns rätt bra nu, och det är ännu bättre att det känns bra, nu när det är höst!! =) Snart får man julpynta också, ännu bättre!! =) Nu bär det va till gamla småstaden där jag bott för en fika med en gammal classmate!! =P So long!


Funderade på en nu header, men jag tänkte fel så det blev för liten storlek på den, så det sket sig, orkar ju inte sitta och fixa en till! ;)

Köpt väggord

Har tittat på denna texten ett tag, men nu blev det ett köp, tycker den är fin! =)


Skall sätta den över tvn, så blir den väggen lite fin också! =) Från paxlux.se

Föreläsning

Planeringen bakom att lägga en föreläsning mellan 15-17 känns sådär...


Min lilla lya!

Farsdag och jag bjöd pappa och mamma på middag tilsammans med min bror. För att förena nytta med nöja så blev det även en tur till IKEA och köpa lite smått och gott för att sen få min händiga pappas hjälp till att sätta upp gardiner och tavlor! Voila!


Lättat hjärta

Fan nu får det vara slut på att sätta sig själv i situationer som är negativa, jobbiga och som får mig att må dåligt. Skall försöka leva efter att jag själv skall må bra och få bort att negativt, skolan tar energi så det räcker och jag behöver fokusera på den. Ut med alla hemligheter, ärligheten hoppas jag vara längst. Och skulle inte så vara fallet, då vet jag att jag ialla fall inte har nått att dölja.


This is me in a happy place ;)

RSS 2.0