Born this way


Me

Mobilappen dampar


True story


26: colour


Trevlig helg!

Lite eget målat så här en fredag:


Trevlig helg!

25: something you made

Gjord idag till och med!


Time for work!


24: guilty pleasure


23: something old


Babyshower

Det börjar närma sig dagen D för min fina vän Aime, och idag hade vi babyshower för henne och magen! Det bjöds på god mat, roliga leker och finfina presenter! En riktigt lyckad kväll för bästa Aime! Kram på dig!


Tja tja bloggen

Måste ju använda den rubriken nån gång ;) Idag har jag vart i Kungsbacka/Onsala och passat mina goseungar Max och Moa! Fick tillbaka en tenta idag me, med ett stadigt G på tentan, gött e de! Fått ringt bostadsförmedlingen i Kungsbacka också och aktiverat min ansökan, hade rätt i att jag anmält mig för några år sen, så förhoppningsvis tar det inte alldeles för många år innan jag kan få en lägenhet där, om jag ligger på dom ;) Har ändå stått med i 5 år i kön tydligen! Det som hände mig härom dagen får mig verkligen att längta tillbaka till älskade lilla Kungsbacka, jag är nog fortfarande rätt mkt småstadstjej ändå!! ;) Nu blir det slappa i soffan resten av kvällen, har heeeldag i skolan imon!! Tja tja bloggen!! ;)

Det var över 100 personer som var inne och läste mitt förra inlägg, TACK för att ni tog er tiden, tycker sånt måste uppmärksammas, för nästa gång kanske det händer någon nånting!! KRAM på er!!!

Otrygga göteborg.

Igår skulle jag åka hem från Lindholmen, kl 23:40. När jag står och väntar på bussen vid Lindholmens hållplats så sitter det tre, lite lätt mysko typer (pundare om jag får vara sån som drar folk över en kant.) Dom pratar och man ser att dom känner varandra, det är en kvinna och två män. När jag går på bussen går jag på längst bak. Männen på fram och kvinnan går på där jag går på och sätter sig på sätet rakt över gången från mig och männen sätter sig nästan längst fram i bussen. Dom sitter och stirrar på mig hela vägen alla tre, och jag är vid detta laget extremt illa till mods. Jag skall egentligen hoppa av vid nordstan, men tänkte att det gör jag inte om ingen annan skall av där. Vi närmar oss hållplatsen och precis innan är det en kille som reser sig och trycker på stopp, då reser jag mig snabb och samtidigt som ajg reser mig så gör även dom här tre personerna det. Jag går fram till killen och frågar honom lite panikslagen om han kan vänta på hållplatsen med mig, han svarar "Dont understand". Nu är jag så panikslagen så jag skakar och känner hur tårarna börjar rinna, men då vände jag och gick på bussen igen, dom tre stannade kvar på busshållplatsen, står tillsammans och stirrar på mig in på bussen. När bussen börjar rulla mot Brunnsparken så ser jag hur dom tre går tillsammans mot Femmanhuset. Jag är helt skakig fortfarande och paranoida tankar om hur dom kommer leta upp mig vid Brunnsparken snurrar runt i huvudet. Då börjar jag prata med ett par som satt på bussen och berätta snabbt vad som hade hänt, det visade sig att jag hade sån tur att dom skulle med samma buss som mig från Brunnsparken så jag fick sällskap enda in på bussen. Nu hände det mig ingenting, och jag vet inte ens om dom hade några avsikter, men hela situationen gjorde mig extremt illa till mods och räddare än jag nånsin vart när jag är ute och åker i Göteborg. Vill inte veta vad som hade hänt om jag hade gått av vid Nordstan istället för att suttit kvar på bussen en extra hållplats. Vad det än var, så lyckades dom skrämma mig extremt mycket och helt kan jag inte ha intalat mig. Varför satte hon sig bredvid mig och varför satt dom och stirrade på mig hela vägen in till stan? Jag kommer aldrig få veta, men en sak vet jag, min mörkerrädsla och hur paranoid jag är när jag är ute och går själv i mörkret, fördubblades inatt och det där var inte bra för mitt psyke... Jag känner mig inte säker i att gå själv på nätterna i ett otryggt Göteborg.

Inte tryggt på natten...


22: your shoes


Brännö serenad

Utan tvekan en av Håkans finaste låtar.

Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit'sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Hon kommer aldrig tillbaka
Hon kommer aldrig tillbaka

Det är mitt eget fel
Vad som än hände med mitt hjärta
[Hjärta]
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna
Stanna
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken
Hon kommer aldrig hit igen


~


Knäppis katt

Min knäppa katt har gottat in sig under filten. Här kan man va!Kändis

Vi va på Excet igår, där hängde även Anton Hysén tydligen. Lika söt i verkligheten som på TV ;-)


Playing with pics


21: reflection


Glad Påsk


Slutet

Såg precis sista avsnittet nånsin av One Tree Hill. En liten tår i ögat, detta är ju en av de bästa seriena som finns! Och nu är det över, tackar för 9 bra säsonger. Snyft.


Läckert

Pinuppor är läckert, så är det!Fäääärdig!!!


Tattootime


RSS 2.0