Man måste dö några gånger innan man kan leva

Ja men igår blev det några öl. Trevligt att träffa folk man inte träffat på länge! :-) Sen finns det en och annan man hade kunnat slippa, men det är bara att bita i de sura äpplet! Hörde precis några internationella studenter fråga om vägen, han dom fråga gav fel vägbeskrivning. Lite skadeglädje får man ha ibland.. ;) Bilden nedan är från igår, lite kärlek på kvällskvisten är ju aldrig fel!


Nolla

Idag börjar nollningen. Löjligt barnsligt rolig grej inom studentlivet. Så är det bara, den dagen jag inte är med som ledare är den dagen jag inte pluggar mer. Eller den dagen jag vuxit ifrån det. Who knows. Det är en rolig första tid på varje termin. Så in i dimman.
 
En bild från min nollning... Här va man på topp.. 

Dom dimmiga dagarna

Lät min älskade Håkan inspirera dagens outfit. Matchas med en tygpåse med Håkan tryck ;) What else?


We are the champions

Och en lite roligare sak än att jag håller på att bli överkörd av en buss.... FLYG ÄR BOKAT!! I oktober får jag träffa min älsklingssyster för då åker vi och hälsar på henne!!!! =D Ska bli förbannat kul att få en weekend i Cardiff!! =D Och få träffa min syster som jag saknar så jäkla mkt! <3 
 


Another one bites the dust

Tydligen tröttare än fan. Förut när jag va påväg hem så höll jag på att bli påkörd av en buss. På riktigt, för att jag inte såg mig för. Det va på mölndals bro så han körde inte så fort utan hann väl bromsa i god tid och hänga sig på tutan när jag gick rakt ut i vägen utan att se mig för. Förstår ni? Jag gick rakt ut i vägen utan att se mig för på ett ställe som är fullt trafikerat av endast bussar. Heja mig...

Party!

Ikväll firar vi Aime som gått och blivit så jävla gammal som 30 bast! Lurar ut mig till Gunnered gör hon också, som ligger utanför Angered.. Jag som trodde det va världens ände, men icke! ;) Taggar och ska snart göra mig festfin och röra mig mot bussen! Have a nice saturday!

Hoppas

Hänt en grej... Berättar mer när det är säkert... Men håller tummarna! =)

Trasigt

Påväg till Onsala. Tittar på mina absoluta favvoshorts och inser, shit va trasiga dom är.. :( Sista sommaren då.. Blir nog soporna sen (snyft) Tänk att man fäster sig så vid vissa plagg? Tänk om man visste det när man köpte dom? Vilken investering dessa 249kr shortsen från H&M var för tre år sen ;)


Den svenska björnstammen

Så jäkla bra!!


Kväll på kulturkalaset!

Igår hade vi en kanonmysig kväll på kulturkalaset jag och fyra av mina fina klasskompisar! <3


Melissa Horn

Kort från instagram. Mitt namn ia87.


Göteborgs kulturkalas!

Igår var jag i Göteborg med min mamma och en vän till henne. Första dagen på kulturkalaset! Vi åt lite på Cappucino vid kungstorget, sen till Götaplatsen och gå på konsert med fina Melissa Horn! Härlig kväll!


50

Nu är det 50 dagar sen min älskade lillasyster flydde landet! Saknar dig bästaste Josefin! Men hon har det bra där hon är! Puss på dig! <3

Yupp

Segar mig, ska nog gå ut och lägga mig i solen en stund, men blir sånrastlös av att bara ligga på en gräsmatta, så orkar inte så lång stund ändå ;) Först frukost, ha en bra dag alla!

Öl

Jomensåatte.. En öl en sommarkväll är ju rätt gott!! Me out on the town! (instagram: ia87)


Yes!

Lite sommar på min lediga dag! Underbart! :)


Cupcakes!

Bakade lite idag! Jordgubbscupcakes med cheesecakefrosting! :)


New

Igår va jag spyfärdigt trött på håret. Idag ny frisyr!! Amanda har klippt till mig!! :-D En före och en efter bild! :)


Gaaaah!!!!

Trött på mitt långa slitna jobbiga jävla hår! Blää säger jag!! Snart blir det rakapparaten som åker fram, har ju inte råd med nått annat alternativ!


Boring

Fyfan vilket tråkigt liv jag har för tillfallet. Lördag och vad har jag gjort idag? Ingenting, just det. Nada! Tristess kommer va min död... Fast det är ett val jag gjort. Att bara sitta hemma och inte göra nånting. Jag är tråkig för tillfället. Thats it.

RSS 2.0