Fredag

På fredag är väntan över, då kommer du HEM!! Älskade fina lillasyster <3 Ihår hade vi julgenomdrag m spexet. Shit va nervöst det va men fasen va kul vi hade!! ÄLSKAR att spela teater och få uppleva allt jag får med spexet! :-D Idag stod julhandel på schemat, jag har inte lämnat lägenheten.. Det blir in och träffa Sofia istället så får julhandeln vänta till imon....


<3

‎23 301 823 kr! Det var vad årets musikhjälpen samlade in! Det är en helt fantastisk summa!!! BRA JOBBAT, det är helt grymt!!!!

Duktig fotograf

Angelica Hagstedt (angelicahagstedt.se) har fotat mig lite ute i vinterlandskapet! :) Hon är hur duktig dom helst och "snöljus" är inte helt förvånande tydligen rätt ljus för mina ögon! Då blir resultatet så här:


Rage på fb

Jag har fått ett litet raseri på fb för det här med den svarta dockan.. Tänker inte skriva ett lika långt inlägg här för jag orkar inte det, men anledningen till mitt raseri är bilden nedan, detta är ju så överdrivet så man kräks!!


Instagram, ia87


Räcker nu

Tycker det är dags för liten julpaus nu. Jag orkar inte mer, tror min hjärna redan tagit paus. Hej så länge hjärnan, hoppas du tänker vakna innan 2013


Musikhjälpen

Skänk till musikhjälpen <3


Bra helg

Helgen va bra, först inflyttningsfest i lördags hos Sofia och Madde, så trevligt att jag kom hem kl 3 istället för senast 1 som va planerat ;) I lördags var vi på en heldags resa till Köpenhamn och tillbaka! Mysdag med mamma, Marguerite och Sophia! :) Igår va det spex med sminkprovning sen söndagsmiddag hos mamma. Pratade med Josefin på skype också <3 Snart kommer hon hem på en liten jul semester!!!! <3 11 dagar kvar!! :) Bild från i fredags (instagram:@ia87)


Efterlängtat

Fick precis hem en efterlängtad inredningsdetalj! :) Tack för bordet Kristine och Petter!


Fullspäckad dag

Heldag med skola 9-16, sen spex 18-19:30. Efter det ville jag inte åka hem så det blev spontan filmkväll hos bästa Liselott! :) Mys! Imon är jag ledig från skolan, får se om jag ska sätta mig och reda ut vad nästa fältstudie handlar om.. Eller kanske sparar det till onsdag.. Vi får se hur det blir.. Nu är det sova som gäller, efter att ha kollat igenom massa videos jag inte visste jag hade på mobilen från när vi sjöng singstars i lördags.. Fyyyfan va det lät ;) haha


Första advent

Idag va det dans med spexet och bio som stod på schemat! Bra dag helt enkelt! Hoppas alla haft en bra första advent!


1/12

Första december och har försökt julmysa till det lite hemma när man inser att man inte ens köpt ljus till adventsljusstaken, så det blir en söndag utan att tända första ljuset, yay till mig.. ;) Fast det blir en söndag med sista Twilight filmen så jag klagar inte ;) Och om en stund kommer Andrea och Angelica hit så ska vi dricka glögg, äta pepparkakor, dricka vin, lyssna på julmusik, sjunga singstar och snacka massa skit så hela helgen blir nog bra!! :) trevlig lördag! Bilden från instagram @ia87 och visst är det fint när man hittar clementiner med kvisten kvar? :)


RSS 2.0