Metaltown

Har jag ju itne heller berättat, att jag va på det bästa stället ever för några veckor sen! Metaltown, fyfan va bra, underbara människor, grym musik!! Bästa på länge!

(Instagram: ia87)

Yeah!

Ledighet är som den ska va, fast betalade räkningar idag och nu börjar det kännas att jag inte kommer få några pengar förrän i slutet på augusti... =/ Inte kul! Påtal om pengar, nyaste tatueringen måste ju visas! ;)
Ankare, för hopp, inte "Hi sailor" ;)

Säga hej då

Fruktansvärt jobbigt med avsked.. Men hon kommer ha det bra, och vi kommer ses snart igen! Älskade lillasyster ute själv i stora världen! <3 (instagram:ia87)


What do I expect of life? I dont know, maybe you can tell me the answer?


Love


Glad midsommar - dagen efter

Tja tja igen då bloggen! Yeah längesen, sånt händer! Nu har det vart ledigt från skolan ett tag, skapande tiden är förbi och tillhösten är det tillbaka till pedagogen och enbart teoretiska kurser. Tre terminer kvar till examen, börjar se ljuset i tunneln! =) Men som sagt, sommarlov, ledig till vecka 28, sen är det jobb till vecka 31 sen tar vi lite ledigt i augusti igen! Rätt gott faktiskt! Igår var det midsommar, massa mat, alkohol och livesång med gitarr långt in på natten! Fint som bara den! Idag är man inte så tuff därimot... Men det är det värt! Imon är det avskedsfest för min lillasyster som ska åka till wales och vara aupair i ett år!! Älskade systern försvinner så jätte länge! =( Nu blir det sängen och lite sons of anarchy! Ha de!

(Instagram: ia87)

RSS 2.0