Sjukling

Ja det är nog förkylningen från helvetet jag har åkt på, fyfan va jag mår kasst! Så har jag ju inget hem för tillfället vilket gör det ännu roligare att vara sjuk.... Men jag får mysa massa med mina kusiner, som har sportlov! Just nu ligger vi i Max säng och tittar på Jurassic Park medan Kristine lagar middag, så jag klagar inte ;)


Beerfestbilder..

 

Examination

Idag hade vi examination på svenskakursen jag läst. Allt godkänt och klart! Skönt som bara den! =) Så nu är jag ledig fram till måndag, härligt så här mitt i terminen! Rätt välbehövligt iof, imon skall dom fixa vardagsrummet hos mig och tapetsera och måla taket, så det är kaos som det är utan att jag hade behövt skola och tänka på också. I lördags var det ju beerfest, det va ju kul ;) Men är inte kul att fricka såna mängder så snabbt, uscha, inte min grej! Men trevligt sällskap och en rolig kväll utöver det! =) 
 

Jahaja

Dunderförkyld och ikväll är det beerfest. Jag kan inte andas genom näsan så jag får akta mig så jag inte drunknar i öl ikväll. Nu sitter jag och försöker läsa arbetet jag skall opponerar på examinationen. Det går inte alls och jag ska få ihop en sida opponering och jag vet inte vad jag ska skriva. Blir nog lite frukost istället.. Tja
 

Gaaah!

Tappa sköljmedlet så flaska spricker och allt rinner ut över hela golvet i tvättstugan. Spilla kaffe på tangentbordet. Glömma ställa om timern i torkrummet så all tvätt är blöt när min tvättid är slut. Det är INTE min dag idag!


.

It's not me. It's you.


Fuck it

Trött och irriterad. Och i ett läge där jag är irriterad av onödiga orsaker, och detta dessutom får mig må kasst så hatar jag att vara ensam. Men vad finns det att göra mot ensamhet? Inget tydligen. Sova nu och hoppas det känns bättre när jag vaknar. Är ju tydligen bara jag själv som kan försöka göra nått åt när annat bara pissar på en. Life is a bitch, just fuck it.


Tid bokad

Nästa gadd inbokad! Tänker inte säga innan vad det blir för något.. ;)

Enbart för min systers skull!

Detta är icke något vackert. Men eftersom min syster skrattar gott varje gång hon ser bildhelvetet så gör jag detta för hennes skull...... Här har du, håll till godo! <3
 

Bildregn London


Bildregn Cardiff/Penarth


Färdig

Färdig och inskickad! Bilder kommer imon, nu ska jag sova! Gonatt! 

Hemma igen

Ja då va man hemma igen, i ett lika regnigt Sverige som London! Vi hade regn en dag EN och det var våran heldag i London.... Ironiskt.. Försökte blogga från London men appen la av helt så det gick sådär ;) Det kommer komma ett långt inlägg om hur bra vi hade det, med massa massa bilder till det, men inte just nu. Just nu ligger fokus på att få klart den jävla hlevetes tentan som skall in imon! Jag hoppas jag hinner klart.... En A4 kvar att skriva för minimum, men det är nog en och en halv innan ajg känner mig färdig, har lite som jag inte fått ner än.. Jag hoppas jag löser detta! =P En sak ska jag säga i detta inlägg, vi va på bio i frdags (med tanke på regnrusk så tröttnade vi på att vara utomhus och myste till det i en bio salong istället). Vi såg "The perks of being a wallflower" och det va den mest rörande film jag sett på länge! Jäklar va bra den va! SÅ SE DEN! Nu blir det tillbaka till tentan tills det är dags att bege sig på släktkalas, lillfis Moas 5 årsdag skall firas! =) 
 

Shopping ala Cardiff

Helt ok shoppingdag idag! :-D


Cardiff!!

Framme i Cardiff igår och träffade underbara älskade Josefin!!!!!!!! Åt go middag sen va det vara hem och sova.. Idag har vi haft en helt underbar dag! Började med att vara med Josefin när hon jobbade en stund, hon är aupair åt två barn, bara minsta hemma som är en flicka på två år som va världens sötaste lilla tös! Plus att hon prata engelska vilket gjorde henne ännu sötare!! :) Efter det var det Cardiff som gällde för en heldag shopping! Säger bara Primark! <3 Idag blev det indiskt till middag, kryddstarkt men urgott! Och imon blir det London baby!!! :-D Sammanfattningsvis kan man väl säga att vi har det helt fantastiskt jävla awesome!!!!


Helg?

Sitter här och skriver... En lördagskväll.. Men vad gör man inte, är man student så är man! Fast jag hade kul så det räcker för hela helgen igår. Vi uppträdde på kulturnatta med spexet sen var det inflyttningsfest.. Jag skulle vara nykter tänkte jag eftersom jag måste hårdplugga hela helgen... Men jag ändrade mig och köpte med mig en tetra "varm&kall", tänkte att lite kan man väl få unna sig när det är fredag. Detta slutade med att jag va kvar sist på festen och sen åkte med en av tjejerna i spexet hem, för vi hade så grymma diskussioner att det bara va tvunget att tas över en flaska vin kl 3 på morgonen! ;) Så mitt effektiva pluggande idag har gått sådär...... Men men igår kväll va grymt trevlig så det får det väl vart värt.. =P Och kan ju tillägga att jag snart får träffa min syster, så uppsatsen kan bli som den vill för på tisdag så seees vi!!!!! =D <3

Mmmmmmat

Även om jag inte fått gjort i närheten av så mycket jag hade velat idag (ångesten kryper sakta nen säkert på) så unnade jag mig ändå gomiddag med pannkakor <3 Nu ska jag in till gbg och rensa tankarna med några timmars teater! :)


Uppsats

Uppsatsskrivande.. Eftersom ämnet är att vi skall göra en utvecklingsplan för barns språkutveckling på valfritt sätt så var det till att välja ett ämne jag har ett starkt intresse för eftersom litteraturen dödar mig långsamt! Min handlar om hur man med hjälp av sagans värld kan främja barns språkutveckling! Sagor är det bästa <3 Men under närmsta dagarna kommer min vanligaste position vara så här:


Fantastiska kväll!

Åååh va mycke fantastiska människor man möter på i livet! Underbara Agenter! Haft en kanonkväll med ovvefärgning och öl på Kårkällarn! :) Hade nån sagt till mig i början av året hur mitt liv hade sett ut nu hade jag skrattat åt dom, lagt handen på deras axel, skakat på huvudet och sagt KUL! Just nu lever jag ett studentliv jag inte ens hade kunnat drömma om. Och jag älskar det!!!! :-D Live life and love it!!! <3



Ovve!

Har ju så fint fått gå med i en förening vid namn agent. Detta är en förening med svart ovve och lila text på benet, väldigt awesome måste jag säga! :) Imon ska vi ha infärgning och umgås med alla vackra agenter! Så kul!!! :-D Just nu är vi ägare av vita ovvar.. Imon blir de andra grejer!


Ljuslykta

Min nya fina ljuslykta! :)


Matkoma

Precis ätit en helt awesome middag! Förvånade fan mig själv! ;) Och nu blir det till att ta tag i uppsatsen en stund.. Jätte lätt när man halvligger i siffan ned grymmaste matkoman! Blir lite efterrätt på det sen också, vi kände helt enkelt att vi förtjänade det, min söta inneboende och jag ;)


Fjärilsfeber2

Eller kuddar från h&m... För mkt med både plansch och kuddar tro? I live them both!


Fjärilsfeber1

Denna plansch från ikea vill flytta hem till mig sa den efter att jag va där... <3


Why?

Gick och la mig kl 1 inatt och vaknar halv sju och kan inte somna om.. Why? Det är ju lätt att bli lite inrednings tokig när man börjat få iordning hemma, och hemmet hade behövt va dubbelt så stort för att allt jag vill ha ska få plats! Speciellt köket, så jag längtat efter ett kök så nu hittar jag hur mkt som helst jag vill ha där! Jag gillar ju gammalt porslin med fint motiv men är lite allergisk mot tanken att använda det... Så i inredningen vill jag få in det på nått sätt och en liten tanke är detta.. Speciellt kopparna som små ljushållare på väggen i köket, vill ju springa till en secondhand och leta med en gång! <3 (bild från google)


Ikea

Heldag med fixa och dona! Först ikea och fick köpt en ny byrå (äntligen) sen blev det en sväng till interiörsbutiker och köpt lite smått o gott! :) Så skönt att få lite nytt och FÖRVARING så jag fått undan mer av det jag inte kunnat få undan innan!! Härlig dag helt enkelt!! :)


Fem år!

Goaste älsklingen fyller fem år idag!!! Så fort tiden går! Bästa sötaste galnaste goaste Moa! Älskar dig!


Pluggeliplugg

En sak jag har väldigt, väldigt svårt för är effektivt arbete. Hur bär man sig åt? Jag kommer in i stimm där jag kan skriva jätte mycket, men så fastnar jag eller känner mig färdig med just det jag skriver om och då tar det jätte lång tid att komma igång igen. Varför? Självklart handlar det om självdisciplin och jag vet att min är kass. Men de tillfällen där jag sitter och bara stirrar på dokumentet och inte vet hur jag ska fortsätta då? Jag har väldigt svårt för att skriva och så kommer det antagligen alltid vara. Visst att övning ger färdighet, men stor del tror jag beror på hur man är som person. En mer praktiskt lagd person kommer alltid ha svårare för teoretiska uppgifter. Och jag vet att om jag tar upp en penna och ett papper skulle jag kunna sitta två timmar utan paus och skissa. Det är sån jag är. Kanelbullens dag idag om det nu är nån som missat det, så lite bullar kan man allt unna sig mellan pluggångesten! :)


Ledigt

Ledig dag. Så denna dag skall jag iaf ha börjat med min uppsats. På nått vis.. Tar emot som faaeen! Men men, studentens vardag är väl detta antar jag, urk ;)


Mkt på gång!!

Hejhå nu är skolan igång på riktigt!! Har dessutom bestämt att jag ska bli mer aktiv i skolan, nu när mitten av utbildningen passerat. Så nytt är att jag är studentrepresentant via kåren, skådespelerska i Filosofspexet och med i en studentförening (för att mobba Sofia lite.. OVVE!) Och plugget rullar på också ;) Snart läst halva denna terminen ju!! Känner hur allt går rätt väg nu!! And it's awesome!! :-D


Dålig uppdatering...

Min kära vän Sofia klagar på min dåliga uppdatering, så nu har jag lovat dyrt och heligt att jag ska bättra mig!!!!


RSS 2.0