Plugg

Det går så långsamt för jag är så uttråkad av denna kursen så får inte gjort nånting. Somnade för att jag var så uttråkad förut. Det kan inte vara ett gott tecken! ;) Vill bara ha klart detta innan fredag så jag har något ordentligt att redovisa... Sen för det teoretiska bli som det blir. Det går alltid att komplettera. Hade bara vart skönt om ajg inte fick komplettering på alla delarna... Känner mig verkligen säker på att jag kommer klara denna kurs som ni märker.. 

En bild säger mer än 1000 ord..

Så här kan det se ut när det är bilderna från Angelicas systemkamera istället för mobilen. Det är även dessa bilderna hon har på sin facebooksida som jag tycker alla skall gå in och gilla! 

Sjukdag 7

Att vara sjuk utan att ha feber, men att man är totalt orkeslös för att man inte fått i sig nån riktig mat på en vecka är toppen. Man blir inte alls uttråkad av att bara ligga hemma och inte göra nånting. GAH! Igår var iaf Angelica har och fotade mig lite när jag bada ;) Som sagt, lite kul kan man ha även om jag blir trött bara av att gå till affären som ligger bredvid där jag bor. Här är bilder fotade med mobilkamera från igår, de riktiga bilderna från systemkameran får jag av Angelica när dom är redigerade och färdiga =) Men för att ni ska se vad lite skoj i badkaret betyder:
 
Som sagt, dessa bilder är tagna av Angelica med hennes mobil. Men vill ni se mer av hennes jobb gå in på hennes facebooksida: Fotograf Angelica Hagstedt
 

Att va sjuk...

...suger! Jag är förkyld, feber och ont i halsen, visst visst, det vanliga. Förutom att jag i tre dagar nu haft lock för örat OCH jag har blåsor i hela munnen och ner i svalget så det enda jag kan äta är flytande föda! Mjukt bröd äter jag ändå, men det är knappt att det går utan att jag börjar gråta. Inte ens glass funkar! Den mest plågsamma förkylningen jag nånsin haft, smärtor som pulserar i käften hela dagarna. Visst jag har fått smärtstillande munskölj vilket hjälper jätte bra för stunden, men det läker inte såren. Blir tokig på detta snart! Nån frivillig som vill byta mun med mig?!

Gå upp.

Lite seg fortfarande efter helgens bravader.. Men men har man vfu så har man! Dags att gå upp och fixa frulle! Tänkte lägga in en bild eller två för att visa varför jag är seg.... ;)  
Sjöslaget13 var helt fantastiskt galet och kul! 


Höst

En regnig höstdag i Anna-Marias liv..... Jobb!

Fått jobb efter examen! =) Gick på intervju i onsdags, igår ringde dom och erbjöd mig jobbet!! Lycka!!! :-D Så skönt att veta att livet löst sig efter examen! =) Så igår bjöd mamma hem mig och vi firade med ett glas bubbel! =)
 
 

RSS 2.0