Dream good

Kvällens underhållning.. DIY drömfångare! Inte riktigt klar då jag inte lyckats hitta fjädrar jag vill ha... Men dom är bara att fixa när jag hittar, den får hänga så fint på väggen ändå =) Så nöjd med den! 
 
 

Äntligen ett rätt

Håkan bokat i Oslo 29 november!!! Längtar som en tok! Äntligen en grej att se fram emot <3 Musik som värmer hjärtat när året är som mörkast <3 Skall dit med Madde och det kommr bli helt underbart och fantastiskt! <3 
 

Söndag

Inte gjort nånting idag. Promenerat med mamma och sen låg jag resten av dagen och sov i hennes soffa. Sen kom jag hem har jag legat i sängen med datorn på magen. Köpte lite böcker till mig själv för att försöka få det att kännas lite bättre. Kommer nog kännas ännu bättre när jag får hem dom. Sen har jag även gjort en blocketsökning efter HP-böckerna jag saknar. Hoppas jag får svar att dom finns kvar. Men promenaden i Onsala gjorde gott i själen, det är så vackert där <3 
 

Sova? Vad är det?

 
Rymde från livet idag. 
 

Fan

Det känns som nån slagit mig i ansiktet och dragit undan mattan under fötterna på mig samtidigt. Motgångar, hantera negativa saker som händer. Det man inte dör av gör en starkare. Det är tröttsamt att behöva vara stark jämt. Jag är trött på allt. Skolan, singellivet och nu det här. Fan. 
 
 

Klantarslen!

På riktigt! Så jävla klantiga!! Jag och min älskling skulle ha en underbar kväll ihop den 7december med Håkan konsert på Scandinavium. Biljetter som vi trodde släpptes nu, i slutet på september. När vi går in och kollar så visar det sig att dom släpptes i slutet av augusti. Resultatet av detta är att det är slutsålt. SLUTSÅLT!! Känslan när man ser detta var inte den bästa. Jävla skit. Så jävla klantiga, att vi inte kollat upp detta innan!!! GAAAAHHH missa Håkan i Göteborg är INTE ok!!!! 
 
 

Söndag

PW på 7km igår, men måste träna idag med för att ha tränat tre gånger denna veckan (målet med träning). Sen har jag PLUGG att göra idag också.. Tittar lite SOA istället, tar tag i det andra sen ;) Precis ätit frukost, söndagsseg som jag är.. Men det va väldigt gött!  

Fredag

Dagens början va sådär för skolan var jobbig. Men löste det genom att få umgås med Amanda hela kvällen =) Mys <3 Hon klippte mig också, så nu är det kortkort igen =) Nä vad sägs om att sova, blir det fint väder imon så blir det promenad hela vägen ut till mamma! Längst havet så långt det går, fina grejer det där med Onsala! ;) Natti natti och trevlig helg!

Give up

Ge upp och inse att det är så här livet är! Acceptera det liv du fått istället för att vilja ha nått annat. Jävla hjärta som inte lyssnar på mig. Lär dig att vara ensam och sluta må så jäkla dåligt av det! 
 
Nu måste jag sova, ska tydligen upp 6.15 och åka till skolan.. 

Lite instagram


När ger man upp?

Jag är så jävla trött på att vara ensam. Singel. Fast vet ändå inte om jag letar eller vad jag letar efter. Man testar dejtingsidor/appar, fast har egentligen inte testat det seriöst. Jag är trött på ensamheten, betyder det att jag letar? Letar jag utan att veta vad jag letar efter eller att jag faktiskt gör det? Finns det ett läge mellan att vara desperat eller ge upp totalt? Den gränsen känns som den är lika hårfin som mellan kärlek och hat. Och när man inte är medveten om att man letar men tydligen gör det ändå (enligt en "undersökning" bland andra medmänniskor gör man ju det om man testar internetdejting) När ger man upp? När slutar man leta? När man inte ens vet om att man gör det? Hur ändrar man ett beteende man inte är medveten om att man har.... Sen kommer vi till klyschan nummer ett som får mig att kräkas. Det händer när du minst anar det... Jag blir bränd om och om och om igen. Varför händer detta mig? Det kanske är dags att ge upp och helt enkelt vara nöjd med det man har... Hur är man nöjd med det man har om man vill ha mer? Det är alltså vid denna punkten jag skall försöka inse att det kanske inte blir mycket bättre än så här. Det händer alla andra när dom minst anar det. Men kommer det nånsin hända mig? 
 
 
 
 
 

Träning och förkylning?

Idag blev det ett grymt gympass trots förkylning.. Kan inte bara ligga hemma och dåsa, inte när jag har 15kg att utrota innan nyår! Hoppas bara att det inte gjorde det värre =P

Sen har jag nu under kvällen gjort audition till nästa års produktion av spexet! Så nu hoppas jag att det blir ytterligare ett år som ensamble! =) Får vänta en och en halv vecka på att få reda på det bara.. Lite jobbigt! =P

Bestämde även igår att börja med 5:2 dieten... Får se om den ger nått snabbare resultat, för jag är trött på allt fett nu!

Nä nu är det sovdags, kram!

Revy 2013 - Ur spår

Nu var årets revy avklarad, med bravur! Allt har gått jättebra! Och vi är alla nöjda och glada! =) 
 
 
 
 

Träning 7 dagar i rad

Fyfan va jag tycker styrka är trööökigt!! Men men jag gjorde det idag, och kommer försöka påminna mig själv om att det skall göras i mellan åt.. Detta va iaf sjunde dagen i rad som jag träna! Nu jääävlar ska det hända grejer med fläsket!


Morgonträning!

Crosstrainer 25min, bränt 334kalorier. Nu blir det frulle i omklädningsrummet och sen skola för första gången denna terminen!


Sista terminen

Sista terminen börjar idag.. Kan knappt fatta att jag snart är färdig! Men men, min verklighet börjar inte förrän på onsdag. Idag blir det sista dagen med sol och bad innan vi beger oss tillbaka till Sverige igen!


RSS 2.0