Stop letting others bring you down to their level.

Herre vilken dag. Nu skall jag försöka komma tillbaka från kaoset. Igen. Jag önskar vi levde i en värld där man hyllade varandras förmågor och inte såg entusiasm som något jobbigt och dåligt. Jag hoppas jag aldrig tappar det och slutar vara den jobbiga överpositiva människa jag är!

Känslig och emotionell stämmer bra

 

Kom igen nu

Skall försöka ta tag i mig själv nu, få bort den dåliga känslan jag har och se om jag kan få lite ny energi. Skall börja med en promenad och hoppas lite luft kan göra nytta. Imorgon tar jag tjuren vid hornen och går till jobbet igen. Att helt plötsligt tappa fotfästet och må dåligt utan att veta hur man skall fixa det är jobbigt. Men jag måste tänka på att även om jobba när man mår så här blir kämpigt så har jag kollegor som lyfter mig. Och det betyder väldigt mycket. Jag skall bara låta dom hjälpa mig också. 

Hyllor

Fått upp mina hyllor i vardagsrummet! Jag är jättenöjd! =) 
 
 
 
 

När livet springer ikapp en

Hamnat i en svacka hos mig själv. Känslan av att luften gått ur mig och jag vet inte varför. Eller det finns många olika små aspekter som tillsammans gjort att jag tappat energin. Hemma och försöker samla kraft idag och imorgon. Hoppas jag orkar gå till jobbet på fredag. Är så dubbel med detta, samtidigt som jag vill tänka på mig själv så får jag dåligt samvete av att vara hemma utan att va "sjuk". Vilket gör det till ett dilemma och jag slappnar inte riktigt av. Hoppas jag kan känna mig bättre imorgon, jag har just nu ingen aning om hur jag skall ta tag i det här och "rycka upp mig". Hoppas mest på en vändning av sig själv, hur nu det skall gå till. Än så länge känns det bäst att krypa in under täcket, och stanna här.

Kylskåpspoesi

Fått en fin present av bästa Angelica! Kylskåpspoesi med HP-tema <3 Lycklig nörd är jag nu! ;) 
 

Nämen oj vad har jag gjort?

Så det råka bli när man kan köpa nu och betala i maj... En liten box med lite fina böcker för att göra min HP-samling komplett! <3 
 

RSS 2.0