Hej 2011!!!

GOTT NYTT ÅR!!!!!


Min fina julklapp från mamma o pappa! =)


Finaste klänningen från Odd Molly! =)


Shoppade liiite till igår...

Det blev en jacka, Henry Lloyd dunjacka, sjukt varmt, det kändes i plånboken, men det är helt klart värt det!! =) Nu behöver jag absolut inte frysa mer i kylan!! =) Sen blev det en ny kalender, en kavaj till nyår och en sjal på rean! Kvällen igår va kanon mysig med tacos, vin, bad och slutligen lite för många timmars skrikandes till sing star! Men va roligt vi hade ;) Imon är det nyår o då jäklar ska det firas!!!! =D =D =D Nu lite mat, tänkte vara huslig och göra soppa från scratch! ;)

MYSKVÄLL COMIN UP!!!

Oj så det gick, igår va det rea shopping på schemat! =) Cheap monday jeans, Odd Molly tisha, en nyårs klänning och ett par kilklackar. Klackarna var inte på rea.. Ooops så det kan gå =P Jag och närmsta vännerna ska ut till mina föräldrar ikväll, det blir middag och jacuzzi, kanske lite singstar senare på kvällen! ;) Ska bli så mysigt!! =) Nu tänker jag ta en tripp bort till kungsmässo för nu har jag börjat göra av me pengar, då kan jag lika gärna fortsätta =P Ciao!


Wadup?

Oj va det inte blev som planerat idag. Fick en mysdag i Onsala med moster och lillkusinen Moa istället, inte helt fel det heller. Men rea får det bli en annan dag istället, imon kanske? =P Idag har jag ju haft så roliga utgifter som tandläkare och ica! Funny bunny! =P Imon ska jag till stallet igen, idag va hästen gaaalen så det blir nog lika kul imon tror jag nog.. Jippie. Dags att sova, natti!


Tycker jag o Jossan är väldigt söta på detta kortet.


Mellandagsrea!

Imon blir det tandläkaren (!!!!) Känns sådär att ha ett proffs rotandes i munnen direkt efter allt frosseri av mat, godis och alkohol i julhelgen =S Men men, let's do it.. Sen blir det stallet och efter det undrar jag om jag kan hålla mig från rean... =P Vill ju ha en ny klänning till nyår ju!!!! =)

God fortsättning!! =)

Haft en blogg paus över jul, men nu ska jag väl komma igång igen!! =) Julen har varit mysig, mkt mat, släkten och julklapar! Härligt! Idag ska jag ta en dag att göra ingenting, kombinationen med att vart igång med jobb hela veckan, massor att göra efter jobbet, alkohol ons-lör och utgång igår gör att jag känner mig liiite slut idag ;) Det blir tv i pyjamas så tar vi tag i livet imon istället! ;) Skulle behöva en detox kur och hårdbantning efter julen, får se om jag kan ta tag i detta.. Eller vi kanske väntar till efter nyår. Nytt år, nytt liv, som alla andra år!! ;) Sitter och glor på fångarna på fortet och ska nog snart orka få i mig nått att äta.


Våran fina tomte.. =P


Nästan alla klappar klara...

Hatar allt som har med julklappar att göra för tillfället. Klar med nästan alla inköp, en kvar tror jag om jag planerat rätt.. Men nu ska ju all skit slås in och då kommer jag på att jag inte har något papper. Trevligt. Och har köpt slut på alla mina pengar så jag kan inte köpa nått heller... Bra planering.. Kan man slå in sina klappar i toa papper???

Adventdikt!

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och mamma bakar kakor
och har ett fasligt styr

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan

När alla ljusen brinner
då blir det jättekul
med klapparna och tomtarna
som önskar oss GOD JUL!


AWESOME!!

Min kära blogg vill inte lägga in klipp så gå inte på detta klippet, it's awesome!

Helllaaaa bloggo!! ;)

Men YO eller? Nu ska jag dra mina senaste dagar väldigt snabbt: Jobb och One Tree Hill. Enkelt va? Utan pengar vad gör man då, jo stannar inne. Har man inget annat att roa sig med än en tv vad gör man då, jo det bästa möjliga; tittar på så mkt OTH som tiden tillåter! Så på fyra dagar har jag lyckats bli besatt igen! Alldeles lagom till att sista säsongen jag har (säsong 6, om det är nån som vill låna ut 7an till mig? NÅGON??) börjar ta slut. Så jag kommer ha OTH abstinens hela nästa vecka och sen är det julafton! Kan det bli bättre?? ;) Sen kan ju alla skriva upp i sin kalender att från den 19januari så är jag officielt en student på Göteborgs Universitet! Hur awesome är inte det då?? Vilket påminner mig om att jag MÅSTE köpe en ny kalender, min är slut 31e december. Fasen då! Jä jä nu är det sängen, ska upp mitt i natten (05.00 ringer klockan, omänskligt!) Så godnatt alla vackra människor där ute! =)


Kan ju avsluta med ett tänkvärt citat från en flicka på tre år: "När man är ledsen, då vill man ha en kram, då känns det bra igen" Hur gulligt och enkelt är inte det då?

Lucia!

Ville bara säga att alla får ha en lovely Lucia, nu går jag o lägger mig! Natti natti!

Glöggfest och trötthet!

Igår hade Jossan och Martin glöggparty, vi dansade hade grymme kul och kvällen va bara kanon! Idag är jag trött, kanske inte så konstigt om man jobbat 6dagar i rad och sen festar på det. Då tycker i alla fall jag att det är ok att vara trött! =P Hemma hos mamma och pappa, ätit god mat och umgås med min goa familj! Puss o kram

Gulligaste!!

Se vad min finaste Elin har lagt upp på sin blogg!!!! Puss på dig min fina älskade vän! =)

Idolmys me frugan! =)

Myskväll med idol och rödvin med Erica! =) Provsmakade lite glögg inför imon också, Åkessons vitvinsglögg fick klart godkänt!! ;) Jay vann idol, inte så oväntat kanske, men jag tycker det va synd för låten passade Minnah bättre (Jay är för bra för en smörig ballad! Så de så!) Nu ska jag o Erica gå och lägga oss för båda ska tydligen upp och jobba imon, även om det är lördag! Hoppas alla haft en lika trevlig fredag som jag har haft!! =) Puss o kram!


Men är vi snyggast eller VAD??? ;)


YEEEEEEEES!!!!!!!!!

JAG HAR KOMMIT IN PÅ LÄRARPROGRAMMET!!!!!!!! =D =D =D


Kallt...

Men måste ju erkänna att det är väldigt mysigt att vara ute o rida i snön! =) Klockan är nio och jag kan knappt hålla ögonen öppna så nu blir det sängen för mig. Gonatt! =)

Måndag och jobb! =)

Fick hoppa in och jobba idag, väl där fick jag två dagar till bokade denna veckan, gött! Efter jobbet har jag inte gjort nånting, bara suttit med datorn i knät och surfat runt. Vill så gärna shoppa, tänk va lätt det hade vart att bara klicka hem lite nya kläder och ta konsekvenserna sen. Men jag skall icke göra detta! Fy mig! =P En kopp te och en liten macka kanske, sen sängen och Harry Potter (JA jag har börjat läsa sjuan, vill ju veta hur det slutar!!) Sen så håller vi tummarna, för på torsdag eller fredag kommer första uttagningen till lärarprogrammet, nervöst som in i..!!


Liseberg i lördags! =)


Julemyyys!

Julemyyys med Maria och Angelica (hon har iof åkt hem nu..) Vi har svullat oss i julmust, skumtomtar, choklad och hmm chips ;) Tittat på Sunes Jul och Tomten är far till alla barnen, Hej andra advent! =)

En liten sak till..

..vi fällde en tår igår kväll när Olle åkte ur idol, men ett stort grattis till Jay och Minnah som gått till finalen, även om vi alla vet att Minnah kommer bli grymt utklassad av Jay för han är bara bäst, så måste man ändå ge henne lite för den största comebacken i idol ever! Men JAY vinner hela skiten, har inte det vart klart redan från dag 1?


Liseberg! =)

Ska ha en heldag me småkusinerna idag, och vad vore väl inte bättre underhållning för barn än att åka till Liseberg såklart! =) Jag och min systeryster med kidsen in o spela, åka och leta kaniner! Awesome! =) Efter det blir det ut till Onsala för en hemmakväll med barnen! På me mkt kläder och ut i kylan, kaniner se upp, nu kommer vi! ;)

Mobilfan!

Nu har displayen dött på mobilenhelvetet så igår fick jag lite smått panik.. Efter jobb och stall tog jag mig hem till mina föräldrar och låna min systers gamla mobil (touch-mobil, hjälp!) och passade på att stanna kvar och äta tacos och bada jacuzzi, varför inte när jag ändå redan var där? Nu ska jag göra mig fräsch och sticka till jobbet! Ha en bra 1a december alla glada!

RSS 2.0