!

En nummer nio minus skinka men gärna med extra grillkrydda sylt och ost... ;) Rolandz ska beställa pizza på tv!

Jag och bocken!

Jag antastade tydligen julbocken i lördags, mer bilder från kvällen behöver inte visas här på bloggen, för den här säger allt:


Wazzuuup?!

Sitter på jobbet och väntar på att min jobbarkompis ska sluta så hon kan köra mig för jag orkar inte gå hem igen i kylan (har redan gått en vända hem, hämtat ett papper och gått tillbaka så nu får det räcka med motion för idag!!) Igår va jag hemma hos mamma o pappa för att äta mat, det är inte lätt att vara fattig med tomt kylskåp! Mysig kväll blev det i alla fall på första advent! =) Idag har jag jobbat! Ikväll blir det en kväll i soffan för jag är fortfarande så överdrivet trött hela tiden. Vad finns det att göra mot trötthet??! Ge mig vår och SOL nu tack! Eller jag tar tillbaka det, jag hoppas verkligen snön ligger i alla fall fram till 31 december, sen kan den packa sitt o dra! So looong!


Julmysets första dag är kommen!! ;)

När första ljuset brinner.. Så sitter jag här med huvudvärk och undrar vafan dagen har tagit vägen! Vaknade kl 14 och nu ska jag snart ta mig till stallet när kl är halv fyra.. HEJ och HEJ DÅ min enda lediga dag denna veckan! =/ Igår firade vi Sandras 23 års dag med PARTY först hemma hos henne, sedan på Excet! Det va ju tydligen lönehelg (vilket jag helt glömt bort att sånt existerar) och det va helt KNÖKAT!! ;) Men kul va det!! =) Drack rödvin igår och det kändes när jag vaknade förut!! Men en ibumetin och en stor kopp kaffe senare så är jag nu redo att röra mig ut i kylan! Mot stallet! Hoppas att alla haft en trevlig helg och en mysig första advent! Puss o kram





Idol =)

Olle är ju fortfarande fin att titta på men SHIT va Jay är grym på att sjunga!


Ögongodis ;)

ABSTINENS!!

VILL KÖPA SKOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


HAHAHA är man Potter nörd så är man! ;) HAHAHA


Bilden tagen från my one and only Potter geek (Hmm som mig själv då..)


Freeedag!! =)

Myspys med rött vin och levande ljus! Haha gammal känner jag mig som faktiskt uppskattar en fredag hemma i soffan! ;) Idol blir det i kväll sen sängen, ska tydligen upp imon me, trots att det är lördag! =/ Nån mer än jag som kännt kylan ute idag? 7 minus, det är grejer det! =P (Sen kan jag säga att det löst sig med csn, dom hade gett mig fel information, så jag har mått dåligt helt i onödan!!! Vem den jävla praktikanten va som inte kunde ge mig rätt info undrar jag, för hon borde inte få jobba med att ge ut information!!) Have a nice friday everybooody!!! =)

Freeedag!! =)

Myspys med rött vin och levande ljus! Haha gammal känner jag mig som faktiskt uppskattar en fredag hemma i soffan! ;) Idol blir det i kväll sen sängen, ska tydligen upp imon me, trots att det är lördag! =/ Nån mer än jag som kännt kylan ute idag? 7 minus, det är grejer det! =P (Sen kan jag säga att det löst sig med csn, dom hade gett mig fel information, så jag har mått dåligt helt i onödan!!! Vem den jävla praktikanten va som inte kunde ge mig rätt info undrar jag, för hon borde inte få jobba med att ge ut information!!) Have a nice friday everybooody!!! =)

Asså kan det inte bli lite kallare ute? ;)

Vart i stallet och fiifan va jag frös! Uscha! Tur att man kan dra på värmen i duschen säger jag! Tänk om man kunde haft ett badkar, va mysigt det hade vart =P Nä men eftersom jag inte har nått vettigt att skriva så kan jag lägga upp några bilder från i lördags istället!

Nä fy fan va segt internet är! Det får räcka med tre bilder, min dator samarbetar icke!

 

GONATT!!! =)


Kyla!

Julpyntet är framme, myspys! Umgåtts med Liselott en stund nu på kvällen, också mys! Flera knappar på min mobil har slutat fungera, inte lika mysigt, klart den ska sluta funka mitt i all skiten! Känner verkligen att turen är med mig just nu, när ska det vända??? Nu ska jag gå och lägga mig i min goa säng och titta på film! Ciao! =)

Och för er som undrar..

.. Harry Potter va GRYM!!!!

VARFÖÖÖÖÖR????!!?!?!?!

JAG HATAR ALLT SOM HAR MED CSN OCH BUTIKSCHEFSPROGRAMMET ATT GÖRA FÖR TILLFÄLLET! VARFÖR SKALL MIN NÄSTA UTBILDNING BLI DRABBAD????? Fan va allt känns svart just nu. 10 sidor komplettering på ett 13 sidor långt arbete eller en omtenta i mitten av december. OCh jag måste bli godkänd på något av det annars så får jag inget studiemedel när jag börjar läsa till förskolelärare (OM jag börjar läsa, med min tur just nu så kommer jag antagligen inte in!) Jag vill inte mer!!!!!

Gooood shit! ;)

Vi hade grymt kul igår, dansade och vi va fan bäst och fucking awesome på kareoken! NO ONE IS BETTER THEN THE BEST!! ;) Kommer lite bilder en annan dag, nu ska jag traska bort till tåget och åka in till Göteborg o fika med Mickan! =) Puss o kram!


Snodde den här awesome bilden från Elins blogg!


Idol

Idol hos Erica, men jag satt seriöst o sov i soffan, så mitt halvt misslyckade försök att vara social tog slut kl 22, då åkte jag hem. Nu ska jag gå o lägga mig och inte ställa nån klocka imon, får se om jag vaknar! Over and out!

Oj då!

Råkade gå förbi Lindex och köpa spets tröjan ändå.... Ooops.. Sen är Erica här och ska sova över så vi har bara smällt i oss massa pizza och lite rödvin! Såå det kan gå! =P Nu blire Harry Potter fem som uppvärmining inför måndag! ;) Ciao!


Spets?

Hitta en spets tröja på Lindex idag. Höll i den, hängde tillbaka den, hämta den igen, men bestämde mig för att inte köpa den. Fan nu vill jag ju ha den! =P

Tröööööttt!!

Asså vafan ska man städa för när dammråttorna är det enda som håller mig sällskap denna kalla kväll? (Damn it va det tar emot att dra fram the dustsucker..) Väntar jag en halv timme till så är det för sent att bröta med dammsugaren så då får jag vänta till en annan dag! Synd! =P Nu är det inte många dagar kvar till lördag när vi ska ha PARTY i Anneberg! Welcome everyone! ;)

Dementorer goes on cinema... HARRY POTTER!!!!

Bokat: Måndagen den 22/11 kl 20.45 blir det Harry Potter för mig o Amandot (aka dementorerna i ren Harry Potter anda) man kanske ska damma av dom gamla fylle dräkterna för att komma i rätt mode på måndag??? ;) Hahaha


Dementorer på midsommarafton 2010


Göttans!!! =)

Jobbat igår och idag. Igår åkte jag till Erica (som va hemma hos sina föräldrar, så jag åkte till hennes föräldrar, känns onödigt o åka hem till henne om hon inte är hemma! Höhö!) Vi åt thai, gick en kvällspromenad, bastade och drack te o tittade på Hollywoodfruar och Pensionärsjävlar. Vi hade en riktig mysis pys kväll!!! =) Idag så var jag och snackade beytg med min engelska lärare och jag fick VG!!!! =) Så nu har jag behörighet till lärarprogrammet!!!! =) Känns huuuur bra som helst!!! (Nu ska jag bara komma in också! Hehe!) Lottpott har vart här en stund nu på kvällen också, vi har firat mitt VG med glass o julmust! Mums! ;) Nu blir det lite mer tv och sen sängen! Nattinatti!


Farsans dag idag då! =)

Hem till föräldrarna när jag orkar skrapa mig själv från soffan. Igår va kanooon! Hade aaaskul! ;) Men jävlar vad det känns i huvudet idag.. Men det botar vi med att bli bjuden på middag! Nice! =)


Din dag idag gubbelubbe! ;)


Igår va lovely! =) Ikväll kommer bli AWESOME!

Vilken lyyyx det  va igår!! Kanonfin middag och bada jacuzzi! TAAACK EVA!!! =) Awesome! Ikväll kommer bli både awesome o legendary för vi ska fira Maria och Cissi som fyllt 20år!! Födelsedags ferre i Nödinge (hihi) och utgång i Götlaborget! Suit up!


Maria på P&L i sommras! =) Och nu fyller hon 20, stora tjejen! ;)


Äre int helg snart?

Nu vill jag ha helg! (Det börjar torka ut och suga i vin-tarmen) Sen har jag en mysrolig helg framför mig! =) Middag med jacuzzibad, födelsedag och hem till familjen på söndag för att fira farsdag! Fullt upp o bara massa mysiga skojsigheter! =) Sen är ju fredagar bästa dagen att jobba på förskola också för då är det fredagsfika! ;) Nu blire tv o snart da bed!


Jag o min fru ute och dricker cider i lördags! ;-)



Bortskänkes:


Sugen på nya husdjur? På grund av tidsbrist så måste jag omplacera mina kära dammråttor. Kan hämtas GRATIS men du får själv fånga dom. Det är stillsamma, lugna och orsakar inget bråk, ligger mest i hörnet och är speciellt förtjusta i golvvärme. De är alla grå i olika nyanser. De är: Könsmogna, översexuella och har en tendens att föröka sig i en rasande fart! Intresserad?




Hej bloggen ;)

Idag är jag tröttare än tröttast, jag måste komma i säng i tid! Bajs va gammal jag låter, men jag klarar inte av att sova lite på hösten o vintern jag dööör nästan! Men ändå kommer jag aldrig i säng i tid! =P Hehe intressant! ;) Mitt senaste dygn har inget hänt, mer än att jag vart på jobbet =P  Och en sak till som gör att jag inte har nått annat att skriva: Jag känner ett litet hat till kylan. FY FAN VA KALLT DET ÄR UTE!!!! Nu ska jag äta o sen lägga mig! Sooo looong!

Legendary, full of awesomenes!!





Kärlek stavas Håkan Hellström! Konserten gick till historien, och jag älskar Linda för att hon bjöd med mig och för att jag fick uppleva detta! JAG VA DÄÄÄÄÄR!!!!


Från våra platser, Kom igen Lena, lördagen den 6/11 2010





Lite pics från helgen kanske?

Fredag:






Lördag:










Men vafasen? Snö?

Snö?? WHY?? Allt är ju bara jobbigt med vinter, kan vi inte hoppa denna årstiden? Vi kan ha jul o allt mys med det, sen hoppar vi till våren, nån som är me?? ;)

GROTESCO!!!

Grymme komedi serien säsong 2 på ettan just nu! ;) AWESOME!!!

Hellsongs!

Hittat en ny "beroende-grupp" (kan inte sluta lyssna på grupp kan man kalla det också) Hellsongs! Helt suveränt! Hitta inte nått bra youtube klipp så ni som är intresserade, lyssna på spotify! ;) Natti natti!

Bästaste Linda!

Vad skulle jag göra om jag inte hade dig?? Min bästa vän! ÅKer tillbaka till Egypten igen på tisdag förmiddag, vafan ska du i värmen o göra?? Hallå! Sverige är det ju som gäller! ;) Livet är inte samma sak utan dig! Älskar dig!


När man är bästisar! Skadedjur forever!


Håkan!

Kan inte säga mer än kärlek. Älskar honom. Han är den enda. Håkan. Det va totaly awesome! Vill se igen o igen o igen!!!!! Sen kan jag inte säga annat än att bästa stunden med Håkan skall delas med Linda, så är det! =) Nu bär det av till Onsala och föräldrarna (så det går när man inte har nån mat hemma... Höhö)


Jag och Linda inne i skandinavium! Innan Håkan!


Älsklings Linda!! =)

Igår va vi på Mingel (...) och dansade loss! Ikväll blir det Håkan Hellström!!!!!! =D =D =D Det kommer bli sååå jävla braa! Och en utgång i Göteborg på det! =) Jag skulle ha en lugn helg denna helgen, Det ändrade min älskade Linda på snabbt! =P Nu blir det mat, lite smink för att göra sig vacker, Håkan för att komma i stämning och om en timme tåget in till Göteborg!! =) So Long!


Kärlek!!!!

Tröttis!

Trött efter dålig sömn + jobb på förskola, det är nämligen inte nån bra kombination ;) Fick preci reda på att min älskling Linda har kommit hem!!! Åååååhh vill bara krama henne!!! Inte träffat henne sen... Jag vet inte när vi träffades sist!! Saknar henne sååååå mkt!! Mitt hjärtegullis!!! IMON IMON IMON!!!! =D



Men hallå eller!

Have I done good today or what?! =) Fyra prov avklarade, två kvar, sen är engelskan klar!!! =) Good shit! Nu blire sängen o en film på det, ska upp o jobba tidigt imon! Nattinatt!




Gillar denna! =)


Kul dag det kommer bli imon....

Idag har jag jobbat, känner mig fortfarande bakis efter lördagen hahaha! ;) Imon ska jag bosätta mig på Academedia, där jag läser engelska, för jag måste göra klart så mkt jag bara kan imon. Jag måste måste måste bli klar med den här kursen snart. Kan jag inte bli klar så jag fått skickat in den till studera.nu innan 1december så vet jag inte vad jag gör.. Gräver ner mig tror jag! Det värsta är att nu har jag bara prov kvar så det finsn inget jag kan göra innan imon, mer än att försöka o inte tänka på det... =P Ledigheten imon ska som sagt tillbringas i skolan, sen är det jobb fram till 19e november! Lovely! =) Nu börjar ju P H snart! Hehehe awesome!! ;)


Nu vill jag åka utomlands igen!!!!!!


RSS 2.0