Uppdaterar

Jag överlevde träningen, och ja, jag ska fortsätta träna!! ;)

Nu jävlar!

Här blir man meddragen på att träna ikväll, tänkte att nu eller aldrig! Så nu skall jag köpa kort på fysiken och börja gå på deras pass!! Nu jävlar ska jag börja träna!! BRA JOBBAT AV MIG FÅR SE HUR LÄNGE DETTA HÅLLER!

Finsittning


Damn it

Detta går segt nu, ledsen för det. Jag kommer tillbaka snart! Promise!! Kvällen har spenderats med min underbara skåning Andrea!! Vin, tjöt och plugg! (Med plugg menar jag att vi har målat massa teckingar som vi ska ha till en grej i skolan imon, går man skapande så gör man!) Mer bilder och annat mys kommer i veckan!! Puss på er!

Goooood morgon!

Idag är en trött dag, finsittning igår! Den va bra, jag va sjukt seg efter några dagars sömnbrist, men hoppas mina fina nollor hade kul!! =) Nu ska jag gosa ner mig i sängen och titta på "Waters for Elephants" bara för att Amanda inte ska säga slutet till mig ;) Kram

Liseberg i lördags!


P6-sittning

Sittningen igår va awesome, ännu mer aweomse hade vi på Trädgårn efteråt! Tackar min finaste nolle grupp för en kanonkväll!!! =) Bilder kommer senare!! =)

River en vacker dröm

Håkan var på Liseberg idag!! Det var vackert!! Han spelade 2 steg från paradise från första till sista låt, kaxigt! Sen körde han lite gamla grymma låtar efter det! Hela kvällen var magisk!! Nu är det en trött Anna-Maria som lägger sig för att återvände till Liseberg med moster och kusiner imorgon! =) Godnatt!

Dissa uppdatering

Jag orkar inte berätta hur senaste dagarna varit, så vi dissar det! ;) Massa fest, så det har vart ball som bara den i alla fall, det kan jag lova! Hösten är tydligen här, funny. Nu har jag vart ledig från skolan i flera dagar så det va underbart att vara tillbaka idag!!! Tog me kameran till skolan, ska komma ihåg det från och med nu, göra uppdateringar till min andra blogg!! =) Just nu fins det fina bilder på min trumma där som ni kan titta på! ;) Idag gjorde vi handdockor, det va sjukt roligt!!! =) Nä nu skall jag göra mig iordning, skall ivåg på en sak... Kram



Dom här fina är det som tar upp all min lediga tid, det är deras fel att uppdateringen är kass!! ;) Men va kul vi har! Go Ragnarz!!

Oj oj oj

Hektiskt som fääään för tillfället, bloggar när jag har lite mer tid! Nu är det feeest som gäller!! TAGGA!!! Puss på er fina människor!

Älska skapande verksamhet!!

Idag har vi haft en helt underbar dag i skolan, vi har gjort egna instrument!! Största var en trumma som vi på vårat egna kreativa sätt fick måla och dekorera som vi ville! Jag skall ta kort på den imon, men jag gjorde en blomster äng på min trumma! Sen gjorde vi diverse andra instrument också, hela dagen har varit kanon!! =D Nu skall jag sätta mig och läsa lite innan det är dags att sova! Kram

Oj oj oj vilken duktig tjej! Låten är egenskriven, sjukt fint!!


Grymme bra dag!!

Brännboll, utklädda till raggare, och vi har haft en helt suveränt bra dag!!! Började med förfest på min balkong med egen trubadur, sen till slottskogen och brännboll som ett gött raggargäng! Och jävlar va vi va raggare till 110%! Jag är så stolt över våra nollor!! Efter gick vi till Kelleys, åt och drack lite till. Nu avslutas dagen med att tvätta (...) Sovmorgon till 13 imon är välbehövligt efter denna helg!!! ;) Kram



Grymma nollor på första bilden och en galen phadder på den andra!! ;)

Hej bakfylla.

Livet är tufft, det är hårt. Bakfyllan spränger huvudet på mig och jag ska ha en drös med nollor här om mindre än en timme på förfest, sen är det maskeradbrännboll på det. Skall alltså ut och röra mig idag. Kommer bli awesome, skall bara knapra lite ipren och hälla i mig en kanna kaffe så är jag back in business sen!!! Tjarå!

Sen kan jag ju även säga att bitterheten är total, jag får inga pengar från csn förrän jag har visat att jag studerar. Jag är förbannad och vill ha mina pengar nu!! Jävla csn!!

We are awesome!


Fest med Fåren!

Insparks fest och utgång med gamla nollegruppen ikväll!! Four fore får for the win!! ;-) Det kommer vara tre rätt så späckade veckor nu, massa nollningsgrejer, så ni får stå ut med att det kommer handla mycket om det! Idag hade vi drama i skolan, vi lekte i två timmar! Något säger mig att jag kommer ha ett bra år framför mig.. ;) Nu ska jag fixa lite innan mina fina får kommer hit!! =) Ha en awesome helg alla!


Ragnarz är namnet på bästa nollegruppen ht-11!!!

Första dagen

Jag känner på mig att detta kommer bli ett fantastiskt år!! Första dagen har varit kanon! Imorgon står drama på schemat! Nu skall jag fräscha till mig lite för att åka till pedagogen, dags att vara phadder för årets nollor! =) Härliga studentliv!! ;) Kram

RSS 2.0