Once upon a time...


20: someone you love


19: sweet

image description

Lite humor så här på morgonen


Skiter i de

Skiter i alla män och väntar på den rätta, jag vet hur han ser ut men inte var han är, men lägger upp en bild så kan ni ju säga till honom om ni ser honom att jag väntar på honom.....



18: something you bought


Bokat


Så jävla bra sagt!

"När Anders Bagge började tatuera sig för ett par år sedan tyckte folk: "Varför börjar han tatuera sig nu, 40 år??" När jag piercat mig på olika ställen får man ibland höra: "Nej, men Julia, varför har du gjort sådär? Är du inte lite för gammal?". Som att det bara finns ett tidspann mellan 14-18 år som du får lov till att ha din "piercingperiod" eller att, skall du tatuera dig får du bara göra det mellan 18-23 år. Jag tycker att det är bättre att tatuera sig när man är äldre, tillfreds med sig själv och verkligen VET VAD man vill tatuera dit. Ändå är tatueringar mer "accepterat" att göra i dagsläget. Men att inte vara 17 och pierca sig och dessutom ha två barn. GUD va pinsamt. Hon måste ha något bekräftelsebehov, eller ålderskris. Dessutom umgås hon med yngre ibland. Hörde du förresten att hennes kille är 6 år yngre? Inte konstigt, hon piercar sig säkert för att "hänga med".
Om en person klipper sitt hår kort eller färgar håret håret rött är det för att personen ifråga tycker det är snyggt. Det skulle ju aldrig falla någon in att säga: "Vad har du gjort? Är du inte för gammal för sånt?" Personer som piercar sig tycker antagligen att det är snyggt, därav kanske sårad av onödiga kommentarer.

Jag har ALLTID tyckt om piercingar. Jag lever en gång och tänker göra precis det jag vill. Piercing är ett smycke, en smaksak och ett sätt att uttrycka sig.

Egentligen bryr jag mig inte, men är hyffsat trött på kommentarer.
Nu har jag uttryckt mig här och jag skiter i era fördomar. Kanske tatuerar mig vid 58."


Detta är direkt citerat av en kompis statusuppdatering på fb. Kan folk bara sluta lägga sig i och bry sig om sina egna problem istället för att lägga sig i vad andra gör med sitt liv?? Ville lyfta detta här, för jag tycker det är så jäkla bra skrivet! All cred till dig Julia!!!! Kram på dig, står bakom dig vettu!

Förändring.... - dagen efter

Som jag skrev i gårdagens inlägg, vårt försök atgt förändra det offentliga rummet var att vi ville uppmärksamma hur otryggt vi tycker det är på hållplatser runt om i Göteborg, speciellt på natten. Igår satte vi upp lappar om detta, idag var vi tilbaka på två hållplatser för att se vad som hade hänt....

Nerrivet eller helt borttaget, en lapp satt kvar på en hållplats. Men detta är ju bevis på att någon iaf har sett lapparna och engagerat sig i att ta ner dom. Alltid något!


Förändring....

Känner du dig trygg/säker när du är ute och går i mörkret eller står och väntar på spårvagnen någonstans i Göteborg? Det gör inte vi och det vill vi förändra....


Förändring i offentligheten

Denna veckan har vi projekt i skolan att vi på något sätt skall göra ett avtryck i offentligheten. Detta skall självklart dokumenteras och upp på bloggen!


17: water


Gos

Nån sov gott på vägen hem!


Småttekusiner!


<3


Kul på tåget


Hej från tåget


16: morning


Maskerad

Grottmännsika kändes så jävla rätt. Ska bara fixa lite middag innan jag spökar ut mig. Tja tja!

15: happiness

-


Prinsessa

Gjord på iPad - ArtStudio


Nya skoooor

Köpte nya vårskor igår. På Bianco. And they sparkles in the sun. I rest my case.


14: something you're reading

Ofrivillig fast intressant läsning..


13: in your bag


Detaljer rockers

Döskalletröjan kändes helt rätt idag..



12: close-up


Beslut

Hur vet man vad som är rätt?

Skall jag gå på uttrycket:
"Hellre ångra det jag gjort än att ångra det jag inte gjort"
?????

Jag är helt lost och vet inget för tillfället..

11: where you sleep


10: childhood


9: daily routine


8: your sky


Tentaångest

Yepp.. Tenta som ska vara klar på fredag, så visst, det är lugnt med tiden, men har verkligen NOLL motivaztion! Ämnet är egentligen rätt intressant och relativt lätt. Något flummigt då vi inte fått några direkta direktiv på hur tentan skall vara upplagt och vad som skall vara med, men ändå, egentligen inga större problem. MEN var är motivationen? Jag har snart läst en hel kurs till och jag har ingen aning om vad det är vi läser? Fick reda på efter min praktik att praktiken denna terminen är en egen kurs och att det är därför vi inte fick någon uppgift till den. Efter?? Borde jag inte vetet det innan?? Ja ja, det blir säkert bra, har hela dagen idag att skriva tenta på, även torsdag fredag och vi kan inte få mer en godkänt, så något läsbart borde jag väl kunna knåpa ihop hoppas jag. Vore rätt kasst av mig annars! ;) Nu blir det en riktigt goe frulle med kaffe flingor macka och grapefrukt, kickstarta dagen på et bra sätt när man vet vad man har för trök framför sig! =)



Jävla mobil

Jävla specialare! iTunes, iPhone och jag har inte gått hand i hand idag... Nya uppdateringar och när jag sätter igång mobilen är alla appar borta, trots att jag säkerhetskopierat mot iTunes! Och ville byta ringsignal, försökte hur jävla länge som helst, slutade med att jag blev förbannad och köpte signalen jag ville ha istället. Men hur jävla svårt kan det va????? Fan till att vara speciella på Apple, men det ska väl för fan inte vara helt omöjligt att göra nått så simpelt som att byta ringsignal till nån annan än dom som redan ligger på mobilen???! Sjukt irriterad.. Fast ändå lite nöjd för nu har jag den signalen jag vill ha, skaffa en awesome smssignal också, så det skulle kännas lite bättre när alla appar på mobilen var borta... (Det var kanske två betalappar, men ändå, det tar ju sån JÄVLA tid att ladda ner dom!!!) Detta är enligt mig ett FML-moment.... Tentaångest på det, men mer om den imon.. Lev väl! Over and out..

7: favorite


Dagsutflykt

Vart i Örebro tur och retur med Lotten och hästen idag. Känns att våren är här nu, skönt att sitta i en bil hela dagen..;-)



6: makes you smile


.

You have no idea how hard it is to force myself to stop thinking about you.

Ett kärleksbrev skickat 1000 gånger om

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen

är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig


Ibland är livet lite jobbigare..

5: something you wore


4: Letterbox


3: Something you adore


2: breakfast


1: you


Fotoutmaning!

Har inte gjort innan så varför inte, när man hittar en som faktiskt är lite fin att titta på också, inte bara en vanlig lista... =) Challenge exepted, starting today....


I confess

Yes, jag erkänner. Jag tittar på big brother och jag gillar det! Söndagsunderhållning när man sitter ensam i soffan!


RSS 2.0