Makadi Palace

På torsdag åker vi till Egypten!!!!!!! =D

Känns heeelt ok att tillbringa en vecka här!! =)


Nollningen är AWESOME!!!

Har ju för fasen inte tid att skriva!!! ;) Nollningen är awesome! Love it!!!!! ;) Massa mysiga, roliga, awesome, balla, konstiga, fina, goa människor!!! Fullt ös medvetslös heter det!! =)


Första dagarna avklarade!

Igår va första dagen på nollningen, och den va AWESOME!!! X-) Idag va det föreläsning, nu är det pubrunda, sitter fortfarande och avväger om jag ska åka in eller inte... Fick erbjudande på en lägenhet i tisdags, som tyvärr gick till en annan så är lite smått bitter för tillfället. Hoppas det inte dröjer innan fler erbjudanden trillar in för jag vill vill VILL flytta till Göteborg!!!! Nä.. Men ska man kanske rycka upp sig o ta en tur till götet igen?

Lånad av Julia..

Måste ju bara visa, we like this and we like it alot!


Patch and Nora..

"Do you want to possess my body?"
"I want to do a lot of things to you body, but that's not one of them."


Trött.

Legat i soffan hela dagen, ajjemen! Läst ut del två nu, Crescendo. Så nu får jag vänta till oktober innan jag får veta fortsättningen! God dammit! Sjukt bra böcker, rekomenderas helt klart!!! Nu är skolstarten nära, onsdag börjar jag. Kom på idag att man kanske ska ta tag i att försöka hitta litteraturen, det va ju ändå nio böcker som skall inhandlas till första kursen om jag fattar listan rätt! =P Ska ringa till lite vänner imon, har ju några som går lärarprogrammet redan!! Nu ska det sovas så jag är piggelin till jobbet imon, bara två dagar kvar nu!!


Tagga!!

Ragga kvällen med musik och en sväng om med sugarn! Håll i hatten, nu kör vi! ;)


Men hallå!

HATAR SNÖ! Sen hatade jag spårvagnar och tåg så jävla mkt i natt så det finns inte. Gaaah!!! Spårvagnen satt fast pga elektriskt fel mitt i mellan Ullevi Norra och Centralstationen, precis så länge som det behövdes för att jag skulle hinna springa ända fram till tåget, hinna trycka på knappen för att öppna dörren, dörren öppnades inte och tåget rulla iväg. Detta va två inatt, snön föll som in i helvete och jag blev A R G ... Som tur är så kunde jag vända och sticka hem till Erica istället, vi tog en tur till Nobelgrillen och jag fick tröstat mig med  en fet kebabtallrik och dessutom så hag jag nog  aldrig skrattat så mkt åt hur jag själv går. Men den jävla snön, det va rullatorn som saknades, annars såg jag och Erica ut som två 100åringar som va ute o vandra i natten. SÅ ETT STORT JÄVLA MINUS TILL VÄSTTRAFIK ÄNNU EN GÅNG!!! Varför kan det inte bara funka? HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VA?!?! Nu ska jag pallra mig bort till kungsmässan en snabbis, sen städ av både lägenhet och mig inför ikväll för då blire party!! Xoxo

Efter beskrivning i boken..

Så är den person som passar beskrivningen bäst Gaspard Ulliel och även han som står högst upp på listan av dom vi vill ska spela Patch Cipriano!!!! Snygg som in i!!!!

 


Jobb.

Gör inget annat än jobbar och sover. Trött blir man men jag älskar verkligen jobbet!! Nu blir det fortsatt läsning (PATCH!!) och en tidig sänggång ikväll för imon så börjar jag 6.30!!! Helgen blir det firande av födelsedagen som va planerat förra lördagen, och leka mingelfotograf på fredag!! Tjo o tjim på den!!! ;)

Addicted to Patch Cipriano...

Oh My! Det enda jag kan säga är Patch Cipriano.. Holy Moly! Detta är endast en matpaus, skall snarast återgå till min nya drog som heter Hush, Hush och framförallt Patch.. Mumma.




(En påminelse till mig själv: Drew Doyon)

Hush, hush

Min kära vän Julia har fått mig att börja läsa en bok, "Hush, Hush" av Bacca Fitzpatrick. Läst 45 sidor, är redan fängslad, så nu blir det fortsatt läsning tills det är dags att sova. So long!


Ni ser ju bara hur framsidan på boken ser ut!!!! =)


Vad e det för dag idag??? ;)

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra! ;)

Restaruang med bästa familjen står på schemat! Så Happy Birthday to me!! =)



Have a nice day alla!! Puss o kram

MOST WANTED W1.

Tråkigt tråkigt... Lite jag skulle vilja ha från H&M. Den konjaksfärgade tröjan är finare i vitt men den vita syntes knappt på bilden =P Den mindre bilden till höger är en tröja som jag sett i butik och som jag nog hellre vill ha än den andra nu i efterhand.. Helst vill jag ha båda!! Men för tillfället har jag inte råd med nån av dom! =P Vitt stickat! Fint i sluten av vintern början av våren!! =)


GRATTIS AMANDA!!!!

Då blev Amanda ett år äldre idag då! ;) Grattis grattis hjärtat mitt!! =) Eftersom det är min födelsedag imon så skulle vi fira tillsammans idag, men planerna ändrades tyvärr pga av min jäävla mage igår. Madsjuka av nått slag natten tors-fre och låg kass hela dagen igår gör att jag inte vågar träffa nån idag med tanke på att jag är en enda stor smittorisk för tillfället. KUL sätt att fira på!! =( Men men, inte mkt att göra åt saken, bara o ta det.. Mår i alla fall helt bra idag! Så det är ju alltid nått!! =) Grattis igen hjärtat!! =) Puss o kram!

Va jag och kollade på fotboll idag?

Ja men visst va jag det, men jag va inte lika konstig som Amanda som va där kl 10, jag gled i alla fall in vid en mer mänsklig tid sådär runt halv ett snåret! ;) Sen så skulle vi till tatueraren så jag fick gjort färdigt ryggen. Men planerna ändrades när vi kom dit och han hade missat att skriva in detta i sin kalender, det fick bli imon istället.. Efter detta iväg till Ica Maxi, sen kungmässan. Vi har fått gjort en hel del idag! Fast det kanske bara känns så för att jag inte gjort nånting på en hel vecka? Eller? ;) Datorn är seg som fan så den stängs av snarast, innan jag blir gaalen på den!! =P Gonatt!!


Jag och Amanda. En av våra rosékvällar. Galet. Underbart! ;) (2009)


Onsala idag då!

Ute i Onsala och passar lillkussen Moa. TUR att det har snöat så jävla mkt i natt för det fanns ju ingen snö innan. Börjar bli sjukt trött på detta vädret och har en helt annan förståelse för djur som sover hela vintern, det är nått vi borde ta efter, sjukt smart! Tänk at somna när det börjar bli kallt och vakna när det är vår, lovely! Nu blir det lite barnfilmer, tänker ju inte gå ut i dag i alla fall!!

Jag vill.. Men jag får inte... Jag vill.. Men jag får inte.. Jag vill!!

Sitter och vill beställa kläder från H&M.. Bara lite.. Två tröjor och lite underkläder.. Vill ju så gärna ha den ena tröjan, va på H&M förut och den fanns inte där. Men den finns på hemsidan.. Vill, men jag får inte! Mitt i alla födelsedagspresenter så ska jag börja skolan och åka till Egypten. Jag klarar mig utan tröjan! Men jag vill ha den, en vanlig enkel helmysig vit stickad tröja, vad fin den blir till ett par jeans och converse nu till våren. Ska jag? NEJ, du är inte miljonär om du tror det, du är en student med många kommande utgifter! GE DIG! Hjälper det att bli lite schizo tro? Hmm, ska nog stänga av datorn och läsa en bok istället, tror det räcker för mig nu! ;)

Soffläge


Med datorn i knät, roar mig med att spela spel, lyssna på musik, leka med bilder, whatever jag kan göra utan att behöva lämna soffan!!! ;)




Min nya profilbild här på bloggot.

 

 

 

 


ÄR såååå trött på vinterkylan!!

Jag tycker det räcker nu. Va i stallet förut, från bussen till stallet så regnade det. Samtidigt som det va minus grader. Så regnet frös till is på jackan. Jag är så jävla trött på kylan, rent ut sagt. Jag vill ha värme och vår. NU TACK!

Ta tag i ditt liv människa!!

Ger mig själv en uppmaning! Du måste göra nått åt ditt liv! Nu börjas skolan (hehe igen, men denna gången känns det på riktigt!!) Så ska försöka ta tag i mitt liv och motionera, äta nyttigare, leva nyttigare!! Göra sig förtjänt av den alkoholen man vill dricka nån gång ibland! ;) Utan att känna att man får dåligt samvete för att man dessutom smällt i sig fika, godis, fet mat mm... Ta tag i ditt liv nu människa!!!!!

Livsstil skall ändras, midjemåttet skall minskas!!!


Lite pics från nyårsafton 10 - 11

Nyår med mina älsklingar!! Lite seg start kanske, men efter tolvslaget så sa det wiips så va klockan helt plötsligt halv sex på morgonen!!! ;) Såå kul kan man ha det när man festar med sina favoritgiiirls!!!

 

Ok.. Bilderna tog slut här, blev inga på tolvslaget och inga efter. Kameran blev helt enkelt bortglömd i dimman!!


Oj så länge jag sov idag! =P

Nu blir det snart göteborg och mys me Jossan och Erica!


Söta...tjejer.. ;)




Bakis...

Trött dag idag. God fortsättning. Over and out!

RSS 2.0