ChillOut!

Utgång ikväll så nu tar jag min box ChillOut o trampar mig upp till Amanda sen får vi se var kvällen bär av!

Over and Out!

Män som hatar kvinnor

Det va en äckligt sjukt grym film!! SE DEN!!!

Är hemma hos mina föräldrar o tittat på film m mina syskon, den va sjukt bra. Längtar till nästa!!

 Nu ska jag gå o lägga mig, ska upp tidigt imon!!

Min bror står o puttar på mig o vill ha datorn så därför måste jag sitta här liiite längre bara för o retas... ;-P

Natti natti!


Ridning!! =)

Va i skolan mellan 9-10 idag, känns ju nästan som det va igår, längesen jag gick upp o åkte iväg så tidigt! ;-) Påbörjat marknadsföring, ska bli kul!!!

Sen på vägen hem så ringde jag Marris för o kolla om jag kunde låna häst på söndag o då fick jag reda på att hon hade två hästar idag så då fick jag låna deras lilla svarta!! =) Så det va bara hem, byta om o åka till stallet!! Jäklar va kul det va o rida igen!!


Den här lilla galningen har jag skuttat runt på idag!! =) (Bild från Jennis, hennes ägares, FB)

Vi hann tillbaka innan det börja regna för sen har det bara vräkt ner!!! =/ Fyyy!!

Vet inte vad som hände ikväll, film kanske?

Tjing tjing!

Åååhhh kärleeek!!

Hittade dom här snyggingarna på Topshop o jag dog en smula!!

Fast dom jag tittade på va svarta... När dom väl satt på foten va det kärlek!! Men jag har inte råd.......
Kommer gråta mig till sömns inatt.... ;-)

Me today!

Dagens skol outfit:


T-shirt Gina Tricot
Kavaj Zara
Jeans Lee
Skor SkoPunkten

Blir nog en toffs i rufset till hår, orkar inte med det!!!

Nu ska jag fixa lite till här hemma, sen är det inskrivning i skolan o då börjar allvaret!!!

Hej så länge!

K mässan o jobb!

Jag vaknade halv tolv, gott o sova ut lite! ;-)

Ringde till Ida o vi bestämde snabbt att vi skulle ta en sväng till kungsmässan o det gjorde vi. Gick o glodde i affärer tills det va dags o jobba för mig.

Jobb sen blev det hem, tjatat m Jessica en stund nu efter jobbet, älsklings hjärtat mitt! Nästa helg åker jag, Amanda o Lina till sthlm o då ses vi!!!! =D


Trion som ska göra huvudstaden nästa helg!

Nu är det sängen som gäller!! Hej så länge!

Wohooo!!

Vad gör man när man har tråkigt en natt o inte känner för o sova, just det, ändrar bloggen !! ;-)

Första dagen!!

Första dagen i skolan o jag kom dit o hem helskinad!! ;-) Fan asså jag m mitt lokalsinne hade kunnat hamna var som helst!! Trots att jag vet att jag är helt kass på o hitta o borde sitta på helspänn första gången jag åker nånstans lyckades m o tjöta bort tiden på spårvagnen i telefon o åkte för långt... ;-) Lyckat.. Men jag hittade till slut!! =)

Nu på kvällen har jag vart hemma hos min daarling Amanda!! Vi satt o tryckte kakor, bokstavligt talat, fy fan va gott det är m Mary Land Choklad kex!! ;-)

Jag cyklade från henne o det va nått jag va tvungen o kolla på datan när jag kom hem, som tydligen itne kunde vänta tills imon.... JAg kommer hem, sätter på datorn o är nollställd, jag har TOTALT glömt vad jag skulle leta upp på datan!!! =/ Fasen va trött ajg blir på mitt jävla minne, jag är så lost iblans då det är skrämmande!! Känns som det hade nått m skolan o göra... Men jag är inte säker... Hmmm... Jaja jag kommer väl på det om det va nått viktigt!

Nu ska jag glo runt lite på nätet innan jag går o lägger mig!!

Hej hej!!

I suck!

Jag veet jag suger på o blogga på helgerna, händer så mkt annat kul då så jag sitter knappt vid datorn alls!! Fast det visar ju iof bara att jag har ett liv, så jag ber icke om ursäkt för det! Man lever bara en gång så lev livet, for fuck sake! ;-P

Fredag utgång m min favvo brud, love my Amanda!!

Lördag jobb på dagen o på kvällen va det släktkalas, bror fyllde 20.

Söndag jobb på dagen o på kvällen satt jag hemma hos Amanda o glodde på tv.

IMON BÖRJAR JAG SKOOOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! Shiiiitt asså!!! Det ska bli såå kul o få gör anått riktigt m mitt liv!!! Första gången på L Ä N G E !!! Känns det som iaf....

Funderar på o designa om lite på bloggen... Fast det tas nån dag när det finns tid, alltså inte nu för nu ska jag soova!!


Jag o Amanda va ute i fredags!! Vi headbanga så jag hade ont i nacken i 2 dar efter det.....
Inga mer kommentarer på den.

Natti natti!!!

Jag hjärta skor!

Skor är ju bara nått som är såå helt underbart!! Man kan inte få för många par!! Det är omöjligt! Får det inte plats? Bygg ut eller flytta ut möbler istället.

Jag o Amanda va en sväng in på k mässan (bianco) och det är ju så underbart m skor! <3 Vi testade på, men ingen av oss köpte nått, shoppingstopp för min del!!!

Sen va vi på Naam o åt räksallad o nu sitter jag framför datan.... Borde ha dåligt samvete för det men njeeaa har ju vart ute en stund i det fina vädret! ;-) Ska nog gå ut o sätta mig om en stund igen........ Kanske..

Ida va här en stund o hälsa på nyss!! Sötaste Ida!! =)

Ska kanske till Amanda en stund senare ikväll, vi ska planera en tripp till Stockholm!!! Vi ska ut o göra huvudstaden osäker en kväll!!! =)

Nog för nu, over and out!


Solat =)

Det blev ingen tur till Lotta, hennes lille Hugo mådde tydligen lite dåligt, han får krya på sig!

Legat o solat vid Kungsbacka ån idag istället. Härligt o fånga lite av dom sista solstrålarna innan hösten kommer.


Nu - möte m gymnastikföreningen!! Tjing tjing!


Tänker på dig

I vissa tider är livet inte rättvist. Vissa blir drabbade av allt. Men jag finns här för dig o jag tänker på dig hela tiden. Min underbara o fina vän! Även om du är på andra sidan av Sverige så ska du veta att jag är alltid bara ett telefon samtal ifrån dig. Massa kärlek till min vackraste Jessica!



Pussar o kramar! Det finaste som finns är vännskap men saknaden är jobbig.

Sova ut

Fick sovit ut idag, vakna vid halv elva. Fast gick iof inte o la mig förrän vid tre så jag vet inte om det räknas till att sova ut? Hmmm tror itne det, fan också. Det räknas till att vända på dygnet. Vi vänder tillbaka sen ;-)

Hade nog kunnat sova längre om det inte va för att det va en som klippte gräset på utsidan så det lät som dom körde in genom mitt öppna fönster! =S

Nu ska jag käka frulle sen bär det av hem till Lotta!

Min brors kärlek på andra sidan Europa.

Jag måste ju bara berätta vad min bror Emil har gjort.

Han har träffat en tjej via nätet, itne så konstigt i dom här tiderna, finns det nått som inte sker via datorn? Det enda som är lite speciellt här är att hon bor i Makedonien ett litet land mitt i Europa... Finns knappt med på kartan.. DEt va inte det som jag skulle säga...

Det jag skulle berätta va att han har åkt dit för o träffa henne, han är där nu!! Han satte sig på ett flyg o åkte till ett land vi knappt vet vad det heter o träffar en tjej!!! Anja heter hon förresten, hon har ju ett namn, ska ju itne kalla henne för det direkt.. ;-)

Absolut inget fel på henne, hon verkar vara världens gulligaste, verkligen!! Men att man vågar åka till Makedonien för o träffa nån man aldrig träffat!! Eller ur hennes synvinkel, bjuda hem nån som bor i ett helt annat land som man alrdig har träffat att bo hos en i en vecka!!!! Dom är heelt ofattbart modiga/korkade, jag vet själv inte vilket jag tycker....

Jag säger detta för jag är nog egentligen grymt impad, själv vågar jag knappt ta tåget in till Göteborg o träffa nån jag inte känner.... Vågar knappt ändå för jag är rädd o gå vilse. Jag skulle ALDRIG våga göra en sån sak. Man borde våga, vi lever bara en gång.


Anja & Emil - ser väldigt kära ut.. Om du frågar mig! <3

Eller så är anledningen till detta inlägget att jag egentligen undrar hur i helvete dom kan lyckas m o hitta varann??? Jag lyckas ju inte m o hitta nån som jag känner för... Jag kanske borde leta utanför Sveriges gränser...


Punka o Mary Kay

När vi är på väg till vårat MK möte så låter helt plötsligt ena däcket väldigt konstigt på bilen o det värsta som kan hända när man har lite bråttom, punka på däcket. Tänk er då 3 kvinnor klädda i dress byta däck. Kan du se det framför dig? Det kunda inte vi heller så vi ringde dig Jessicas man som fick komma o byta däck åt henne (det va ju ändå deras bil) Så vi blev lite sena till mötet. Men men.. Jag är dessutom bästa personen att ha med i sånna här situationer.. Jag skrattar bara lite smått hysteriskt!

Bra möte med en liten uppfärskning av minnet vad produkterna är bra till. Nu måste jag försöka komma igång, jag tycker ju det är sååå roligt när jag väl håller på med det och är ute på mina hudvårds klasser! Sen kan ajg inte få bättre extra jobb till pluggandet! RYCK UPP DIG ANNA-MARIA!!! SÄTT IGÅNG NU!!!! Jag älskar ju allt som har m MK o göra!! SKÄRPNING!!! Sååå nu har jag gjort ett försök o läxa upp mig själv. Tänk när ajg får satt mig o ringt runt ltie samtal vad mkt lättare det kommer kännas efteråt! (om jag får ut nått av det vill säga... Men då har jag ju iaf försökt!!)

Har iaf börjat göra upp en målbild för det nya MK-året (aug 09 - juli 10) Så nu är det bara o sätta igång, ska bara färglägga o göra det lite roligt så jag får lite inspiration av lappen!! =)

En sak vi fick lära oss i söndags var att man måste ha ett syfte med det man gör, ett syfte som är så starkt så det är starkare än alla motgångar på vägen, det ska göra att man ska orka fortsätta även om det är jobbigt.

Mitt syfte är att bli ekonomiskt oberoende

Det är något jag alltid har velat bli och jag vet att möjligheten finns i MK bara man jobbar för det. Jag måste komma ihåg det, även om jag det senaste tiden har tyckt det vart jobbigt o struntat i det så måste jag försöka hitta tillbaka, jag är grym på det här!!!

Idag var första gången jag satte mig på väldigt länge o skrev mitt unit namn, jag har trängt undan det, nu kom det tillbaka. Bara det är ett steg närmare!



" Be a dreamer. Have a sense of greatness. It has been said that if you can dream it, you can do it. And I believe that. Before your dream can be reality, you have to see it in your owm mind, see its fulfillment, whatever it might be "
- Mary Kay Ash

Ledig vecka!

Denna veckan är jag ledig sen börjar skolan nästa vecka!!!

Igår hade jag en riktig slappa dag, låg o tittade på film hela dagen sen på kvällen cyklade jag till Amanda o tittade på tv ;-) Gjorde inte många ansträgningar igår om man säger så! =P

Nu ska jag cykla bort o hälsa på Marris på Remixx!!

Hej så länge!

Kick off med Mary Kay!!!

Gick som sagt o la mig kl 6 på morgonen efter att ha dansat hela natten.. Sen va det uppp kl 9 för det va kick off m Mary Kay i söndags.

Jag va trött men det går bara man kämpar lite!! ;-)

Vi hade en kanon dag m flera bra föreläsningar m alla dessa fantastiska Sails Directors i vårat område!! Sen hade vi fint besök av självaste Lena Qvist som är en av dom ledande inom MK i Sverige - Norden!! Vi är i hennes area som det heter så självkalrt att hon kom dit för våran skull!! =) Det bara glittrar om den människan, stjärnstatus!!!

  
Två bilder på Lena Qvist o sista bilden på Cecilia Nicoletti!!

När jag ska gå till tåget när det är slut så står det en dröm i rosa parkerad utanför. Lenas otroligt vackra tjänstebil, en rosa mercedes cab..



Finns det någon tjej som inte skulle vilja köra runt i en sån bil??!!

Lördag !!! =)

Skulle ta igen mig o slappa på dagen eftersom det va fest på kvällen men inte då! Tomas o AnnaHanna knackade på mitt fönster på förmiddan o sen blev det en dag på freeport (nu ska ni veta att detta m shoppingstoppet börjar kännas väldigt jobbigt o jag hittade jätte mkt fint som jag ville ha men itne kunde köpa, inte många dagar kvar nu)

Sen gjorde vi oss iordning för att åka på 40års fest hos Anette!! Den första jag möter när vi komemr dit är mammas kusin Linda som ajg itne träffat på massa år!! Vi visste inte ens själva hur lång tid det gått sen vi sågs sist, men det va sååå kul o träffa henne!!! Kvällen blev såå lyckad!! Vi hade jätte kul o festa hela natten lång!

1234
5678

1 Jag o Linda! =)
2 Födelsedagsbarnet m en partytuta!! ;-)
3 Chillout.. Anledningen till att allt blir som det blir... Varje helg...
4 Tomas o AnnaHanna
5 Mamma
6 Anette m en kräftskivehatt... Ingen vet var hon hittade den...
7
Josefin
8 Jag, Linda o mamma, fräscha för o vara halv fem på morgonen!! ;-)

Jag gick o la mig kl 6 på morgonen.... Det va kul ända tills jag skulle gå upp... Mer om det i nästa inlägg..

Tack Anette för en lyckad fest!!! =)


Fredag !!! =)

Min dator sammarbetade inte igår så nu kommer helgen inlägg för inlägg!

Fredag då. Jobbade på dagen.

På kvällen va jag o Amanda hemma hos henne o drack vin o sen blev det utgån m dans på ester på kvällen! Haha! Vi e fan bäst!! Parysniglar on the loose!!


Vi va snyggast på stället i fredags!


Vi två e fan bäst!


Älsklingen min! <3

Vi e fan bäst o detta gör vi om igen nästa helg!! ;-)

Over and out!

Dålig uppdatering..

.. men helgen kommer dag för dag nu!! =)

MAT!

Jag vill ha McDonalds!

Hjälp!

Vafan världen är så jävla liten o den kan tydligen krympa ännu mer!!

Det händer inte mig!

Hur lyckas jag?

Dett är ju komiskt!!

Jag ska nog låsa in mig nånstans o slänga nyckeln...

Vad sägs om det då?




Kan inte göra annat än o skratta åt all krydda i vardagen! ;-)

The last episod!

Igår efter jobbet så cyklade jag till freeport o köpte present till Lisa. Sen va det hem duscha o göra sig iordning o sen hem till Lisa. Vi åt god pastsallad o kladdkaka till efterrätt. Jätte trevligt! Hon blev såå glad för alla sina presenter, som ett barn på julafton ;-)

Sen så gick dom andra till Mingel o jag cykla hem, jobbar ju nu.

Igår såg jag sista avsnittet av SATC!! =( Vad ska jag ta mig till??? Jag börjar om. Fast m engelsk text så kanske jag lär mig nått också ;-)

Var e du min sköna?

Saknar min stockholmare.. Hoppas hon kommer hem snart! <3

Även om vi inte träffas så saknar jag o ha henne o kunna prata m allt om. Det är tomt utan henne i huvudstaden ;-)

Butikschefsprogrammet i Kortedala

Jag har inte hittat var jag ska läsa nånstans innan... Men nu hittade jag.. Kortedala o det är inskrivning tors 27aug. Detta ska bli så spännande!! =) Jag har nog fortfarande inte fattat vad jag gett mig in på. Men det ska bli kul o plugga igen!! =)

Lite info:

Du tycker om att jobba med människor, försäljning och att leda andra. Om ditt mål dessutom är att ta ansvar för en egen affär är Butikschefsprogrammet en möjlighet för att nå dit.


En butikschefs arbetsuppgifter är väldigt varierande. Mycket av det vardagliga arbetet handlar om att sälja varor och arbeta med till exempel prissättning. Men jobbet handlar också om skyltning i butiken, marknadsföring, planering av inköp och att möta representanter från leverantörer. En butikschef tar även ansvar för personalfrågor, ekonomi och juridik.


Vad läser du?

Det första året läser du grund- och påbyggnadskurser om marknadsföring, butiksekonomi och kurser i juridik och företagsledarskap. Utbildningen innehåller genomgående praktiska inslag, där du genom studiebesök och kortare vistelser i butiker i olika branscher ska relatera det teoretiska kursinnehållet till butikens vardagliga verksamhet.

Andra året läser du konsumentbeteende, försäljningsteknik, butikskommunikation och juridik med fokus på arbetsrätt. Året avslutas med kurser i omvärldsanalys och butiksadministration och ett examensarbete.

Examensarbetet innebär att du självständigt genomför ett projektarbete och skriver en rapport. Det ger dig fördjupade kunskaper inom det som någon eller några av programmets kurser omfattar.

Programmet ges av Högskolan i Skövde. Höstterminen 2009 har du möjlighet att påbörja studier på Butikschefsprogrammet via lärcentrum på orterna Varberg, Lidköping, Köping, Motala, Göteborg och Värnamo. Du läser alltså inte i Skövde utan vid något av de nämnda orternas lärcenter där man tillhandahåller lokaler och tekniska funktioner. På varje ort samverkar programmet med ett 30-tal butiker för att ge en praktisk koppling till butikschefens jobb.

Undervisningen genomförs med DVD-inspelade föreläsningar, videokonferenser och handledning i virtuella rum på Internet. Du kommer alltså att ha föreläsningar och seminarier på samma sätt som om du läste i Skövde. Detta innebär att du flera dagar i veckan, under dagtid, besöker ditt lärcentrum för att delta i schemalagd undervisning via videokonferens, och för att lösa gruppuppgifter tillsammans med dina medstudenter.


Vad kan du jobba med?

Branschorganisationen Svensk Handel skriver att handeln står inför ett stort antal generationsskiften under de kommande åren och ger indikationer på en stor efterfrågan på utbildad personal. Du kan jobba som butikschef inom en rad olika branscher, exempelvis sport och fritid, mat, kläder, hem och inredning.

Kanske helt ointressant för andra, men det är vad jag ska syssla med dom närmaste två åren! =)


Paris Hilton and her BFF

Jag trampade mig raka vägen till k mässan o köpte sushi efter jobbet! Mumma!! Sen cyklade jag hem o satte mig m SATC o sushi, kanon o jag va verkligen förberedd på att sitta där länge. Ha, det kunde ju jag glömma..

Först så kom Madde hit för o hämta sykel o visa vilka gudomligt söta små kläder hon köpt till sin systers bebis (som inte föds för än i december, men vem är hon o vänta?) Snacka m henne en lite stund o när hon gått skulle jag precis sätta mig i soffan när nån gorma mitt namn från utsidan o skrämde halft ihjäl mig. Amanda o Therese (det va självklart Amanda som ropa) Hon hade nämligen läst på min blogg att det va sushitajm så hon tänkte göra mig sällskap. För sent, men vi stack till Naam så hon fick käkat  sushi o jag fick efterätt. Kladdkaka o latte, gott!

Den stackarn i kassan på Naam hade nog velat krypa in under disken o försvinna när vi bombadera honom m våra kommentarer o frågor. "Jag vill bara ha kladdkaka om den är tillräckligt kladdig och det vet jag ju itne förrän jag ätit upp den, kan man byta då?"

Han häller på grädde så blev det den här:

Han: Vill du ha grädde?

Jag: Jaa!

Han: Räcker det så?

Jag: JA, jävla snåljåp.

Haha stackarn.... ;-)

Sen hittade vi en dvd skiva mkt misstänkt bögporr så vi trampa hem till Therese för o se om det stämde, det ända vi kunde välja va vad vi ville ha för text o om vi ville ha hård eller mjuk, sen tog det stopp. Ännu mer misstänkt? JA. Fick vi nånsin reda på vad det va på skivan? NEJ.

Sen va det Paris Hilton o final på "My BFF" Så jävla roligt o patetiskt så vi kunde ju inte annat göra än o titta på när det sista psykfallet fick dissen av Paris Hilton. Hahaha hon skickade ju henne direkt till psyket o lämnat ett brev där det stod "Sorry, your not my bff" Idioter. Do you wanna be my BFF? Hahaha! OBS vi käka kemikalier i form av glass o vi vet ännu inte vad det kommer ha för konsekvenser!!! Scary Scary!


Paris Hilton and her new BFF

Nu sitter jag o tittar på SATC m levande ljus o varma mackor, ett avsnitt till sen är det dags för sängen!

Ciao!

Suugen som attan!

Fick ett sån starkt sug efter sushi, helt plötsligt bara. Det blir det ikväll! Så gott o det va längesen jag åt det nu!

Ska ta många bitar o riktigt frossa!! Mmmm!!


Gotti gott gott!!


Såå jävla typiskt!

Fanihelvetesjävlaskit också! Gjorde sönder mina strumpbyxor.. Självklart svarta så självklart syns det jätte tydligt. Fan!

Det är väl lite trash mode nu? Man skulle kunna tro att det är meningen? Eller? Inte? Fan.

Åååh va mkt fint!

Hitta en rolig klädsajt jag inte sett innan..

http://www.chapnlle.com/

Massa kanon snygga kläder/SKOR som jag skulle kunna tänka mig o klicka hem! =)

Love it!

To late yesterday!

Det blev lite för sent för o blogga igår kväll... Så nu sitter jag här på jobbet igen o har precis ätit frulle.

Igår så tog jag o Lisa en ride till Kållered o drog en runda till Ikea, Chilli, Rusta o Jysk. Sen svängde vi förbi Börjes i Kungsbacka innan vi åkte hem till henne.

Hon köpte älgpasta på Ikea som vi åt tillsammans m köttbullar o en jättegod pesto, mumsigt! ;-)

Sen så bestämde vi oss för o titta på Ice Age 3 men vi fick vänta på Patrik för han skulle bara träna först. Så medans han roade sig m o träna så roade vi oss m o måla en tattoo på Lisas arm, den blev kanon fräck men liite för stor för o tatuera in på riktigt.. Fast jag va riktigt nöjd m vad jag åstakom! =) (det var alltså jag som målade, Lisa satt bara där..) Ska nog rita ner den på papper så jag kan skugga o färglägga riktigt.

Sen bakade vi en "kladdkaka" som inte blev kladdig som vi åt när vi tattade på filmen. Ice Age 3 va kanon mysig o rolig! =) Klockrena råttor! Haha!



Det var gårdagen det, back to work!

Tjing tjing!

Going to Ikea!

Ska träffa Lisa nu på eftermiddagen så ska vi åka till Ikea tyckte jag hon prata om... Hmm jag följer med henne dit hon ska, själv är det ju fortfarande shopping stopp.. Dag nr 10... Tycker jag sköter mig riktigt bra! ;-)

Sen blir det väl kanske en fika eller nått, jag börjar bli hungrig, har inte ätit nått än.. Har inte tagit nån lunchrast eftersom min tanke va o kunna gå tidigare.

Får se var det bär av idag, skriver mer sen om jag inte kommer hem för sent!

Hej så länge!

Jobbar...

Jobbar... Åååååh va roligt! Det är ju nästan så ,am dööör va kul det är o gå upp på morgonen för att gå o jobba.... Jippie...

Såå nu har jag klagat färdigt. Har en att göra lista som jag måste ta tag i idag. Lite sånna här saker som jag egentligen itne har en aning om som t ex fixa lån o bidrag o grejer från csn. Spännande.

Sen har jag lite o ta tag i när det gäller gympan också. Vet inte om jag skrivit det här nån gång men jag är med i styrelsen i en gympa förening som ansvarig för barngympan, så nu är det lite o göra innan det ska dra igång för hösten. Ska göras idag också.

Vilken spännande dag jag har framför mig, håller ni inte med?

Födelsedag/förlovning/inflyttningsfest!

Kul kväll igår hemma hos Bettan o Robin!! =) Roligt o träffa mina kära "stallvänner" igen, det va ett tag sen!! =)

Lite pics:
   
Lek - Hitta din respektive genom att känna igen benen m ögonbindel på! 


   
   
Det va fler där men det va tydligen dom här personerna som gick i vägen för min kamera ;-)
Såå kul o träffa er igen!! =)

När vi väl vaknade idag (jag sov där), bakis o goa så gjorde vi en kraftansträngning o åkte till kba o käkade på donken. Sen åkte Bettan o Robin vidare till Ica Maxi för o köpa tårta för idag kommer släkten till dom. Fun for them! JAg vet två som hellre hade legat halft döda i soffan än o ha massa folk hemma en dag till... ;-)

Nu ska jag fortsätta min myskväll på tumanhand. Sitter m en filt i soffan o levande ljus, tänk va mysigt det hade vart m lite sällskap till det.. Men vem är jag o deppa? Jag har ju SATC, iaf i 10 avsnitt till... ;-) Ska nog ta mig en skål m glass... mmm livet är bra härligt! ;-)

- tjing tjing!

SOOOL !! =)

Frisk eller inte, här ska det solas! ;-) Igår va jag o min älsklings Erica (som nu börjat blogga, tro det eller ej!! Hennes sida ser ni här) på stranden redan innan 11 för o få ut så mkt det,- gick utav dagen! Jag va ju som sagt bränd i ansiktet redan dagen innan så jag låg m täckt ansikte hela dagen, vackert ;-) Men vi hade det så mysigt m frukost o bullar till solen! =)

Sen åkte vi till Ica Maxi o köpte lunch, vi gjorde kyckling sallad. GÖTT!!

På kvällen va vi här o förfesta o vi har hittat en ny förfest favorit.. POJKBAND !! Här va det Backstreet Boys, *Nsync, Five mfl för heeela slanten!! =) Får se om Madde kan få upp lite bilder på fejjan så lägger jag upp det här sen!

Idag har jag bara legat i soffan o glott på tv, borde ha lite dåligt samvete eftersom det är fint väder ute.. Men äh skit samma jag är trött!

Nu ska jag göra mig iordning för ajg ska till Onsala o festa! Vi ska fira Bettans o Robins födelsedag, att dom förlovat sig o att dom precis flyttat till hus så idag ska det firas! =)

Liselott är här så ska sminka henne också! Sååå kul!! =)

Hej så länge!

Stannar kvar en stund..

Nu lagas det mat här så jag stannar kvar en stund o äter här.. Sen kom farmor o farfar hit o dom träffar man inte varje dag så får väl umgås lite med dom också!! ;-)

- tjing tjing!

Bränd! ;-)

Jag har vart ute på havet idag o jag har bränt mig i ansiktet... Min näsa är som ett stoppljus ;-) Fast det va heeel underbart o åka båt!! =)

Fick reda på igår kväll att jag kommit in på Butikschefsprogrammet i Göteborg! Jag blev rätt chockad eftersom jag va 32a reserv i Göteborg o 16e i Varberg.. Sen har jag bestämt mig för att jag inte vill läsa i Varberg o eftersom jag inte trodde jag skulle komma in i Göteborg så har jag lagt det helt åt sidan.. Så gick jag in o kollade igår så kom jag in i Göteborg!! Jag blev jätte paff!! Men det lutar åt att jag faktiskt ska plugga.. Gör jag det inte nu så vet jag inte när jag kommer göra det, om ajg nånsin kommer göra det.. Men tio öringen har itne ramlat ner här än så jag fattar npg itne riktigt att jag kommit in.. Men shhiiit va spännande det ska bli! =)

Är hemma hos mamma o pappa nu, tänkte att det är väl trevligt av mig o komma hit o hälsa på en stund! ;-)

Skriver kanske mer sen!

Kanin?

Amanda har på allvar fått för sig att jag gått med på o skaffa en kanin... En sån där liten lurvig sak.. Ska jag ha en så ska jag döpa den efter nått märke.. Och den ska ha en rosa bur, vare sig det är en kille eller en tjej, punkt slut!


Min?

Sååå nu ska jag sova..

Kväll m Elin o Anki ;-)

Vi satte oss vid ån o åt thai, kanon mysigt i det äntligen fina vädret!! Hoppas det håller i sig några dagar iaf... Vi satt otjöta o hade sällskap av några söta som ankor, varav en speciellt glupsk sak som vi döpte till Anki. ;-)

Sen åkte vi hem till mig o drack kaffe/te o åt glass o kakor, riktigt fråssat (Amandas felstavning jag bara va tvungen o använda en gång..) o fortsatt prata =) Tack för en mysig kväll hjärtat!


Anki

Nu är det sängen som gäller för mig, ska jobba imon o behöver sova lite innan det...

- Natti natti

Dagens !!

Idag så blir det antagligen lite mys på bryggan vid ån m Elin thaimat o prat! =) Myspys!

Fast först så ska hon tydligen köpa skor.. Vilket är en liten plåga eftersom ajg är svag för skor o inte får köpa nått på vem vem hur många dagar... Fast jag tror det kan vara nyttigt för mig..

Jag mår lite bättre idag.. Har fortfarande hela huvudet fullt av snor (ledsen för ärligheten) men jag är såå rastlös så jag klarar inte av o sitta inne mer.. Så en lugn kväll m Elin är nog precis rätta medecinen för mig!

Detta är vad jag har på mig idag..



Sen ägnar jag dagen åt att knäcka mig själv totalt eftersom jag snart inte har nått kvar av SATC... Goda ting tas slut alldeles för snabbt... Bara en säsong kvar.... =(

Den nya chihuahuan?

Nu har Amanda fått världens bästa idé (enligt henne), vi är båda rätt sugna på att skaffa oss varsin liten hund men som vi båda vet så kommer det inte hända just nu och inte heller inom en viss framtid. Inte för mig i alla fall... Så nu har Amanda letat upp dom ljuvligaste varelserna hon kunde hitta på internet; teddyväduren = en liten lurvig pälsboll m öron (kanin).

Så nu för att försöka få mig på dom här galenskapsideérna så skickar hon bilder o hemsidor som hon VET kommer få mig o smälta totalt...


Är det inte så man dör? Sååå söööt!!!

Men tänk er själva.. Det kanske kunde va den nya chiuahuan? Det tar mindre tid o plats m en kanin än en hund.. Paris Hilton m sin nya kanin? ;-) Fast iof så har hon säker 20st redan... Hon har ju tydligen ett helt zoo hemma! Sett bilder på både hundar o illrar mm olika sorter.. Hon har säkert en bunt m små lurviga långörade grejer hemma också! ;-)



Mitt hjärta har redan valt sida ;-) Den där lilla teddyväduren kanske tom hittar hit en vacker dag! ;-)

Inflyttningsfesten!! ;-)

Nu har jag snott till mig bilderna från Elin som hon lagt upp från Ericas inflyttningsfest !!! ;-)

Så här kul hade vi:


Min näsa har snart gjort slut på en hel toa rulle... Fan va jobbigt det är o va förkyld..

Yummie!!

En riktig snygging som helt plötsligt är med i Brothers & Sisters.. Som är enligt mig mer känd i SATC vid namnet Jason Levis...  Mums säger jag!




Sen kunde jag inte låta bli o titta liiite på denna bilden:


Kunde du låta bli? Nee tänkte väl det ;-)

Sjuk... =(

Ok ddet har inte blivit bättre idag... Jag är dunderförkyld!!! Legat i soffan o tittat på Brothers & Sisters hela dagen... Knappt så man orkar resa sig o hämta vatten... Fyy va jag inte tycker om o vara sjuk...

Orkar inte mer.... Tillbaka till soffan.

Gått in i en vägg.

Sitter o tittar på ett SATC avsnitt som jag kommer för titta på igen, är heelt okoncentrerad så jag missar 90% av vad som händer.. Både för vissa saker som har m en viss laptop o göra plus att jag är så dunder förkyld, har ont i halsen och ont i huvudet. Känns ungefär som jag har smällt i huvudet i en vägg. Detta kom igår kväll o det är inte bättre idag. JAg har försökt bota med glass men det funkar inte. Tycker lite synd om mig själv här.

Har målat mina naglar svarta! =) Första gången jag testar det, riktigt coolt faktiskt!! Rockigt ;-)

Snart är det dags för sängen här, natti natti!

It's me and Betty today! <3

Ska träffa Bettan idag! =) Första gången på ett tag.. Ska bli kul o träffa dig igen love!! =) Fika o strosa i affärer (OBS inget shopping för mig... Dag nr3..)

Hon kommer o hämtar mig från jobbet om en stund!! =)


Jag o Bettan på AW

- Hej så länge!

O M G . . .

Lyssnar på männen som står här på jobbet o diskuterar om hur dom ska ändra här... Intressant.....

Back in business

Nu börjar allvaret igen.. Jobbar hos pappa nu i två veckor men får jag annat jobb så tar jag det istället.

Alla dagis öppnar idag o jag tänkte sätta mig o ringa rektorer för att försöka 'charma' till mig lite jobb.. Kommer jag lyckas m det? Antagligen inte, men det är värt ett försök! ;-)

Igår så va jag m min älsklings Amanda hela dagen. Vi hade verkligen en riktig söndag. Vi vet båda anlednignarna som jag inte tänker skriva här. Inte hennes iaf, men jag älskar dig hjärtat o finns alltid här för dig! I vått o torrt!

Själv såg ajg en person som jag inte ville se o fick veta en sak som ajg inte ville veta. Varför skulle detta just igår? Don't know. Men watta fuck det är väl bara o slå sig fri o gå vidare m livet. Eller försöka iaf. Att man kan bli så jävla konstig o känna så mkt så man både gråter för att man är helt förkrossad o skrattar för att det är näst intill komiskt. På samma gång. Jag satt o skratta o grät samtidigt, av precis dom anledningarna ovan. Frisk? Don't think so!

Men vad ska jag göra m mitt liv i höst då?? Hoppas jag kan vara vikarie på dagis. Ska verkligen ligga på så att jag får den viljan fram i alla fall. Annars vet jag inte? Äähh det löser sig! Som nu när det regna ute kan man ju klara sig utan att jobba ute..... ;-)

Kommer lite bilder sen när jag kommer hem, kan itne lägga upp det från jobbdatan, tar för lång tid!

Nu är det lunchtime.

-ciao!

Baby sitting

Nu är jag i Onsala o sitter barnvakt åt mina kusiner. Gick med på det i utbyte mot en cola, pizza o en stor påse godis ;-)

Först var det förfest hos Erica o jag, Elin o Lotten ägna oss åt deep talk, tänk vad seriös man blir efter en halv bib m vin! Efter det gick vi till Trägårn o dansa tills fötterna inte orka mer! Kanon kul!! Sen blev det helt plötsligt morgon. You just live one time! Enjoy! ;-) Kommer nog lite bilder efter att Elin lagt in dom på sin blogg så lånar jag dom hit me!

Imon blir det nog fika m Amanda o kanske Bettan. Har inte träffat Amanda på en vecka så vi har lite o prata om!! =)

Sen kommer antagligen Anna-Hanna, min morbrors flickvän, hit efter jobbet! Hon slutar 22 inne i göteborg. Har inte träffat henne på jätte länge så det blir mys!

Men är som sagt lite små seg idag.... Eller hur stavas det? Bakis? ;-)

RSS 2.0