! ! !

PEACE AND LOVE 2011 NU KOMMER VI!!!!!!!!!!! =D

På lördag! <3


Imöra åker vi!!! =D

Idag har det solats så jag är well done kan jag säga... Men det är gött att va solbränd! =) Säger jag tills jag ligger här i natt och inte kan sova... =P Hela lägenheten ser ut som ett booombnedslag, grejer överallt. Packningen ligger på alla andra ställen än i väskan, som den ska... Men jag har ju några timmar på mig att få ordning på grejsen. ;) Fy fan va kul det ska bli!! Längtar som in i tills imon när vi kommer fram!!! Planen för veckans spelningar är väl på ett ungerfär..
Onsdag:
-Sick Puppies
-Kings of Leon
Torsdag:
-Veronica Maggio
-Ziggy Marley (Kanske)
-30 seconds to mars
-Volbeat
-M.I.A
-Tha Ark (Kanske)
Fredag:
-Petter
-Teddybears (Kanske)
-Maskinen alt The Strokes
Lördag:
-Mando Diao
-Daniel Adams-Ray
-Lite Bob Dylan (bara för att)
-Journey
-Håkan Hellström <3
Det kommer nog bli en helt ok vecka i alla fall, sen skall det ju inte glömmas all tid på campingen, innan och EFTER spelningarna! AWESOME!!!! =)


Imon är det detta som gäller!!!!

Firades på midsommar

Blir inga bilder från midsommar, min kamera tog jag inte ens upp ur väskan på hela kvällen och jag orkar inte sitta och ladda ner från facebook. Men värdeparet, mina föräldrar, var så här fina i alla fall! =)
Älskar er! Puss puss!

SNART!!!!!!!!! =D

Om två dagar är det dags! Upp till Borlänge, PEACE AND LOVE!!!!! =D Skall bli så jävla underbart aweomse!! Skall ta tag i packandet idag tänkte jag, eller i alla fall börja lägga fram lite grejor. Idag har det vart en kanon dag. Började dagen med att mysa hemma hos min klasskompis Jenny, sola och ha det gott på hennes altan. Sen åkte Amanda, Angelica och jag ner till Ullared och shoppade loss. På kvällen sen blev det thai på hamntorget i Kungsbacka med Angelica. Kanon dag! Lite lätt bränd efter solandet också, love it! =) Hela denna helgen har vart helt underbart kanon! Midsommar va toppen, sen har jag spenderat två dagar i Onsala med min familj också. Mys! Packa och städa lite kanske? Kommer ju orka sådär mkt idag, får fortsätta imon annars.... Puss och kram!


Miffon från P&L -10

Gla midsommar! =)

Ha en underbart bra midsommar alla goa och glada människor! =)


Som ny!

Precis färgat håret och imon skall Amanda klippa mig. Kommer känna mig som en ny människa! Lovely! Idag har jag shoppat realisation på H&M och Gina, sen fikat med Elin och Jossan. På kvällen har jag varit i Onsala och umgåtts med mamma och syster. En helt underbart bra dag! Nu blir det sängen så jag kommer upp i tid imon. God natt!

Tävling på nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Tävling på nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


30 seconds to mars - P&L 11


Last day..

Sista dagen på föskolan innan sommaren, så idag bjöd jag på kladdkakemuffins, dom gick tydligen att äta ;) Som tack för denna lilla tiden jag vart där så fick jag en ursöt blomma av dom! =) Kommer sakna alla under sommaren och längtar redan tillbaka dit!! <3 Skall som tur är tillbaka redan vecka 33-34, för vem vet när vi har praktik nästa gång! ;)

Gulligaste kollegorna! TACKAR SÅ MYCKET! =)

Baktanten...

Bakar till min fina kollegor eftersom det är sista dagen på förskolan imon... Frågan är om det är ätbart ;) Det återstår att se säg! ;)

SNAAAAAART!!!!!!!!!!


Mina bebisar!

Varit i Getinge och tingat två kattbebisar! =D Bara tre veckor än så länge, så flyttar inte hit förrän i augusit, men nu är dom mina i alla fall!!! =D


Harrys!

Harrys öppnade ju i veckan i Kungsbacka, så det blir ju antagligen en tripp dit ikväll för oss, nyhetens behag! ;) Fick tre toppar av mamma igår från H&M rean. Alal tre från deras "förebygga våldet" projekt, tyckte dom blir bra att ha på PEACE AND LOVE!! =) Det är bara 1 ½ vecka kvar nu!! =) Nice som bara den! Fått hem en gitarr också som jag ska låna av pappsen, nu ska det bli till att lära sig lite barnlåtar så man kan spela lite på samlingar på jobbet sen! Ha de gött!


Folkan står utanför Harrys i Kungsbacka! (Bild från harrys.se)

Sweet

Här ligger jag i sängen och surfar runt på iiiipaden, chill! Skulle ju inte säga nej till att ha en egen, men får än så länge nöja mig med att låna pappas när jag är och hälsar på dom i onsala. Trevlig helg alla fina! Kram kram

Lite bättre..

Fixat designen lite i alla fall, bättre än igår om man säger så! ;) Nu ska jag bara fatta hur man ändrar färg på rubriker och länkar, sen är jag nog till och med riktigt nöjd! Är ledig idag så det blir till att åka till slottskogen och sola!! =) Finfint väder ju! =) Igår va vi på 29an och drack cider, hade jätte trevlig och alla småbarn kolla snett på oss som om dom ägde stället! Haha! Finns inget hyfs och vett hos dagens ungdom! ;) Nä nu är det dags att fixa till sig och ta sig ut! Ha en bra dag! Kram

Klantat mig!

Jag klantade mig och råka förstöra min blogg lite, jag ska försöka fixa detta, men inte nu. Får helt enkelt stå ut med att den ser ut som skit. Goder natt!

Inget speciellt att skriva så det blir lite fin musik istället!

Chris Medina - What are words



blocket.se lockar..

Undrar vad det kan vara som jag siiter och kollar på för annonser....


God Morgon!

Frukost och film (Just go with it), det är grejer det!


Filmkväll med Amanda

Filmkväll med Amanda. Började med Red Ridinghood, bra tycker jag! Fortsatte med I am nuymber Four med Alex Pettyfer (mumma!!) som också var bra, sci-fi versionen av Twilight, fast med lite mer action i. Kvällen avslutades med No strings attached som va en skön romantisk komedi. Tre filmer som va bra helt enkelt! Awesome! Sov time! Gonatt!



Yä!

Ska dra mig upp ur soffan nu och hämta min midsommarklänning som ligger och väntar på mig hos posten! Sen blir det till att handla lite mat (ekar i kylen) Hemmagjord pizza och film med Amanda är planen för ikväll! So long!



Midsommarklänning från nelly.com


Kommer matchas med dessa från scorett!

Lite godis så här på lördagen - Alex Pettyfer

Hello!

From Hell

Mår bättre idag, tack o lov! Liselott har vart här och vi kollade på film, From Hell m Johnny Depp! Han är bra porrig den mannen!! =P Upp 4.30 imon så skall nog säga natti natti och gå och lägga mig nu! Kram!

Inte från filmen men damn så snygg!

Onsdag

Skatten in på kontot var väldigt välkommet! G på båda tentorna är inte heller helt fel så nu är LAU170 klar!! =) Har känt mig lite smått kass igår och idag, febrig och ont i kroppen. Sovit flera timamr på em och ska snart gå och lägga mig för natten så hopaps jag detta försvinner! Vad det nu än är för något! Kram!



Söndagsmys med bästa!

Bild-booomb från Håkan konserten!


2 steg från paradise!

Aldrig spelad på konsert innan, men han gjorde det. I göteborg, på slottskogsvallen, det va magic! 2 steg från paradise, awesome! Allt va awesome, hela konserten va sån kärlek, BÄSTA jag vart med om!!! LOVE HIM! Nu blir det ut till Kungsbacka, sola med Amanda och ikväll mys i Onsala!! =) Nice!

1 DAG KVAR!!!!


Tattoo sögen!

Googlar tattoos och det är sjukt va mkt det finns.. Roligaste sökningarna är olika filmer, harry potter , sagan om ringen, star wars mm.. Finn så galet mkt att titta på!! Tanken är väl att jag ska boka tid för nästa snart, det kliar i fingrarna..... =P


Studenten idag

Det gick ju inte att missa att det var student i kungsbacka idag, hörde tjoandet och tutandet enda till föskolan. Efter jobbet så blev cet uteservering och några cider med Amanda, Elin och Mathilda. Fira att första terminen är avklarad! =) Så kvällen har vart nice! Hehe sen träffa jag Jossan, Martin, Lotta och Daniel på stationen så fick sällskap in  till göteborg, kan ju va lite kul att tillägga att jossan fick en fotboll i huvudet av fulla snorungar på tåget ;) Hehe Natti natti!

RSS 2.0