Ledig helg!! =)

Vilken skön arbetsdag jag haft idag, började halv nio, åkte till stranden, och sluta kl 14 när vi kom hem därifrån! Sånna dagar får det gärna komma fler av! ;) Nu skall jag fixa lite till, ta en dusch och sen börja med middagen! Är det inte lite vuxenpoäng att bjuda föräldrarna på middag så säg! ;) Imon blire party! Som sagt, LEDIG HEEELG!! Wohoo, have a niiice weekend everybody! Tjingeling!

Ändrade planer

Städningen får vänta, jag ska åka och krama på Sandra istället! Har inte träffat henne på EVIGHETER!!!! Städa gör jag ikväll! =P (Ooooops)

städa måste man tydligen göra..

Hur tråkigt det än är så måste lägenheten tydligen städas ibland.. Och nu börjar jag tycka det är jobbigt att vara här så då är det nog dags! (Plus att jag ska bjuda mina föräldrar på middag imon, men det är inte en bidragande faktor till städningen, neeeeej då!) Så nu är det party musiken på högsta volym och försöka få lägenheten att se ut som ett hem igen! Höres senare!

Återkommer imorgon

Jobbar i natt. Återkommer imorgon. Ciao!

Va vadå? Liv? Vad är det?

Jobbat 15-21 måndag, 15-21 tisdag och 15-9 onsdag-torsdag.. Sova och jobba va tydligen det enda jag skulle göra denna veckan =P Vilket iof är bra, då min tomma plånbok klagar på allt som kostar pengar ;) Men som sagt, ett liv? Vad är det? Inget jag har för tillfället i alla fall. Skall ta igen sju dagar jobb i rad med att festa natten lång mellan lördag och söndag!! Så det så! =P

längtar

Har kommit på att jag längtar till hösten och skolan. Vill börja på min inriktning nu! Känner på mig att dessa två terminer kommer bli helt kanon! Och om man ändå inte skall göra nått annat än jobba när det är sommar, då kan man väl ändå få längta lite efter något annat? Speciellt när det är en av anledningarna till att jag faktiskt ville läsa det jag läser till, inte bara att få bli förskollärare utan med en inriktning på något så roligt som skapande verksamhet. Jag kan knappt vänta!!!

Frukost, Brunch, Lunch..

Börjar kl 15 idag och har inte tänkt göra mer än nödvändigt fram tills dess. Sjukt sugen på pannkakor idag så jag fixade till lite lyxigare frukost till mig själv =P Amerikanska pannkakor!

Pannkakor med jordgubbssylt, hittade receptet på ViktVäktarnas hemsida! ;)

Här har vi tröjan jag letar efter!!!!!!!!!

Alltså är inte detta BÄSTA tröjan man kan äga så säääg!!!!! =D GÅR INTE ATT LÄGGA UPP KLIPPET FRÅN YOUTUBE SÅ GÅ IN PÅ LÄNKEN HÄÄÄÄR DET ÄR ETT MÅSTE!!!

"What? I’m giving myself dramatic entrance music. People will know I’m awesome and to be feared."


Thumbs up for that sweater!! ;)

nördar mig lite ;)

Har fått för mig att jag skall ha en nörd tischa när jag fått lönen, och vad blir inte bättre än en The Big Bang Theory t-shirt??? =P Tre stycken som jag väljer mellan, får se vilken det blir ;)

Lutar åt tvåan eller trean.. Fast ettan är grymt rolig den me ;) Vi får se, infallet kanske har lagt sig innan jag får pengar ;)

Norge

Det som hänt är helt ofattbart. Tycker det är så hemskt så det finns inte ord att beskriva det. Får kalla kårar av att titta på nyheterna och tänker att det är sånt som händer långt borta, inte i närheten. Det är svårt att förstå hur stort och hemskt det är. Skänker en tanke till alla drabbade och tänder ett ljus för Norge.


http://rodeo.net/tattoologist/

Skickade in bilder på mina tatueringar till hemsidan i rubriken, två är i alla fall med än så länge! =) Länkar har ni här och här. Lite roligt tycker jag! =)

Harry Potter!!

Igår såg jag och Amanda del två av Dödsrelikerna! Lite sorgligt att det va sista filmen, men den var bra! =) Idag var tanken att jag och Erica skulle åka ut till en av öarna utanför saltholmen och sola och bada, men vädret hade tydligen andra planer... Har sovit med öppet fönster i natt och nu på morgonen såg det ut som nån hade hällt ut ett glas vatten på fönsterkarmen, soffan och golvet! Och jag har inte vaknat av att det regnat rakt in här inatt! =P Men som sagt, planen med att åka til lstranden sket ju sig, får se vad som blir i stället, är ju ledig fredag-söndag, pretty awesome! =) Ciao!




Imponerad av Tele2

Har fått denna kommentaren på bloggen idag:

"Hej Anna Maria,

Roligt att se att du har valt att gå över till ett abonnemang hos oss. På http://www.tele2.se/kan du bland annat hålla dig uppdaterad på våra senaste nyheter och läsa om våra förmånliga tilläggstjänster. Hoppas att du blir nöjd med ditt nya abonnemang och att du kommer trivas som kund hos oss. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på min mejl."

Det är vad jag kallar personligt välkomnande till en ny operatör! Nu har jag inte bytt än, för mitt gamla abbonemang (det-som-inte-skall-nämnas-vid-namn-längre-i-denna-blogg) går inte ut förrän i oktober, men Tele2 har helt klart fångat mig som ny kund! =)

Ihopvikbara ballerina!!!!

Från Damn Heels, damnheels.nu, och kostar bara 249 kr! Ihopvikbara ballerinaskor i ett litet fodral som vecklas ut till en trendig väska.
'
Gå ut i högklackat. Gå hem i ballerinor!





Så inte nog med att dom ihopvikbara ballerina kan vara fötternas bästa vän så får man en väska att lägga sina high heels i på vägen hem! Detta är ett måste, för BARA 249 kr!! Lycka enligt mig! =) KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL HEMSIDAN!!

tre kronor

Tre Kronor marathon hos Liselott!! Sett sju avsnitt idag, otroligt kul att se på den gamla serien!! =) Den va ju riktigt bra ju! Kommer ju ihåg karaktärerna men inte handlingen, den är grym! =) Mysdag med sträck tittande på tv! =P


slut på degandet

Kändes inte rätt att ligga i sängen en hel dag, blir mysdag med Liselott istället! =) Har tittat på några avsnitt Big Bang nu, asså den serien är helt underbar! Skrattar så jag gråter i min ensamhet, hur ofta händer det liksom? ;) Love them!

Tänkte stranden idag

Men tänkte om, det är det jobbiga med att det är ett litet projekt att ta sig till en badplats. Suget försvinner när det är molnigt ute. Åka 40 minuter för att sen ta ett dopp för att åka 40 minuter tillbaka? Ne.. Då vill jag ha finare väder så man kan stanna kvar ett tag! Får se var denna dagen slutar istället, som det känns just nu så blir det nog inte många steg utanför lägenheten idag! Man får ha sånna dagar med ibland! =P Kram!

By the way så kan 3 slänga sig i väggen, har sagt upp mitt abbonemang efter SJUKT jävla dålig service! Dom har fan ingen koll på vad dom håller på med! Sveriges nöjdaste kunder? HA tror inte det. Tre månaders uppsägningstid, sen blir det Tele2 och student rabatt! 3, släng er i väggen! Kunden har alltid rätt, var fan tappade ni det på vägen????

hemma från skåne!

Okej, säger det med en gång, glömde kameran hemma! Haft en helt underbar helg, bara massa mys, strosa på stan och super goda middagar, men ingen kamera med mig! Kan ju återberätta lite lätt i alla fall:
Fredag: Kom ner till skåne vid tio-tiden, gjorde inte mycket mer än gick hem till Tomas och AnnaHanna och gick och la mig.
Lördag: Jag och Tomas gick på stan en stund, köpte lite på rean. Senare på kvällen (Tomas jobbade) var jag och AnnaHanna och åt på Tomas jobb, han jobbar alltså som kypare, sjukt god mat med goda viner till, Tomas valde ut fyra olika rätter till oss och jag fick vin som passade till varje rätt! Underbart gott! Efter maten var jag och AnnaHanna och badade!
Söndag: Var vi hemma hos några vänner till Tomas & AnnaHanna, i en liten by som hette Böste, det va helt sjukt pitoreskt! Skånes landsbygd, fast precis vid havet. Husen såg ut som att vara tagna ur Börderna Lejonhjärta, så kan ni tänka er stilen! Kändes som man befann sig i en Astrid Lindgren film bara av att vara där! Sen var dessa vänner, Martin och Emma, väldigt mat och vin intresserade och jobbar även dom inom den branchen, så ni kan ju tänka er hur middagen var! Och massa gott vin och champagne (!!!) till! Lyx och nangiala i ett! Det va helt galet bra kväll! =) Såg ju helt klart fördelarna i att ha mat och VIN intresserade vänner denna kvällen! ;) Och eftersom de bodde 50m från havet så blev det både kvälls och morgon dopp! Vi sov alltså över där.
Måndag: AnnaHanna jobbade så jag och Tomas åkte till Köpenhamn över dagen!!! =) Pölse, wienerbröd, rödspätta med reamolade, ÖL, vin... Och massa stads-strosning! Åkte vid 13 och var hemma igen vid 21! Sjukt trött efter massa promenad, men jäkla bra dag igen! =)
Idag: Klarblå himmel och sol. Tomas lämnade mig i en park kl 12 för att gå och jobba. Där låg jag och stekte till halv fyra (jupps, bränd!) sen gick jag på stan lite, mötte AnnaHann som slutade kl 17, sen åkte jag med tåget som gick 19 tillbaka till Göteborg igen! Tackar Tomas och AnnaHanna för en underbar helg! Och förstår ni hur irriterad jag är över att kameran låg kvar hemma?!?!! Både böste och KÖPENHAMN hade vart awesome att ta massa fina kort på! Tanken var att ta med systemkameran som jag använder så jävla flitigt (NOT), men inte ens digitalkameran kom med! Damn! =P
Stranden i Böste!

park lane igår

Amanda va här och åt middag, plus lite alkohol på det igår. Det blev Park Lane på kvällen för vi ville ut och dansa lite. Det va nån aaaas känd dj där (???) nån alien snubbe som bara spelade "uuunzz-uunnz" musik. Vi stod och glodde på honom och undra vem fan han va, alla 18 åringar gapa och skrek och tyckte han va sjukt cool. I'm to old for this... ;) Men i vilket fall, han kastade ut masker i "publiken", på dansgolvet och måste ju bara visa hur sjukt snygg jag är som alien, ifall nån nånsin har undrat hur den synen ser ut!!! ;)

Voila!

Minisemester!!

Jobba imorgon mellan 8-15, sen bär det av till SKÅNELANDET för att hälsa på Tomas och Anna-Hanna!! Skall bli så gott att komma iväg i några dagar och bara göra nått annan, koppla bort vardagen helt!! Fan va svårt dt är att koppla av när man jobbat kväll, börjar igen kl 8 imon bitti ju, skulle behöva sova!! Lite true blood istället kanske? Gonatt!

Nämen blir det lite rosé?

Erica va tydligen lite vinsugen och vem är väl jag att tacka nej till att ta ett glasvin till med henne?? Ja menar, vin har jag ju redan druckit idag, ett glas mer eller mindre =P Så mkt för det med att gå och lägga sig i tid, ja ja sova kan ajg göra en annan dag! När det är vinter typ, nu skall det njutas till fullo av våran underbara svenska sommar! =)

Det sög i vintarmen på fröken Erica, då ställer hennes trogna vän upp! ;)

Finfin dag! =)

Jag och Cajsa har haft en helmysig dag! Vi har suttit och tjötat massa, druckit vin och ätit gott! =) Thanks för en kanon dag! =) Denna skall avslutas med ett litet tv-serie marathon och sen blir det till att sova, skall upp tidigt imon för att jobba! Kramar!


Det har blivit några glas viiitt viiin idag! =) SOMMAR!

Sommarnöjen! =)

Igår träffade jag Issa, det va typ 3 månader sen vi sågs sist, så det va awesome!! =) Vi Började med öl och plcktallrik på Vasastan, sen gick vi till Linné och Cicero för tapas och vin! Deras tapas va grymt god!! =) Sen glass och hem till Issa efter det för lite tjöta på balkongen, heeelt ok kväll! =) Idag är jag ledig så jag ska träffa Cajsa, vi ska käka nånstans och gotta oss på en uteservering tänkte vi! Bara vädret håller sig som det är nu.. =P Detta är vad jag kallar riktiga sommannöjen! Mat, gott sällskap och vin! Blir inte mkt bättre! ;) Till helgen åker jag till allraste södra delarna av landet för att hälsa på morbror Tomas och Anna-Hanna! En liten mini semester med, förhoppningsvis, gott väder så jag kan sola och gotta mig i Malmö! =) Nu lite make för att sen bege mig neråt stada! Tjingeling!

Big Bang Theory!!

Kann ju vara bästa 30min serien som går just nu (och nej ingenting slår vänner, I know) sitter seriöst och skrattar högt för mig själv! Helt klockrent!! =)



Man hade ju velat vara:

Och bo granne och vara vänner med:


ALLA GÅNGER OM!! ;)

Fått nya bilder på mina bebisar! =)

Jobbat 22h, herrejävlar, jobbigt när man inte är van vid sånna arbetspass! Även om man sover på natten, så slappnar man inte av till 100% när man är på jobbet, så nu är min plan att tillbringa resten av denna dagen i sängen, för att återvända till jobbet imon bitti igen =P Har fått nya bilder mailade till mig på Bianca och Penny!! =) Skall försöka ta mig dit och hälsa på snart tänkte jag, dom är så jäkla söta i denna åldern!! Pluttisarna! =)

Dessa bilderna med beskrivningen att Bianca (på första bilderna) är lite busigare och Penny (på sista bilderna) spinner så fort man pratar med henne! <3

Nyaste!

För er som känner mig förstår att den här texten passar alldeles utmärkt, om det är nån som inte förstår, det är en hyllning till den bästa artisten som finns!! Håkan Hellström! För jag tänker inte förklara varför den passar in på mig!! ;) Kram!

Nä men regnar det ute?

Igår tatuerade jag mig! =) Igen! En text i nacken, bild kommer när jag är hemma sen, eller imon. Denna texten skrev vi ut på en butik-whatever som gör skyltar och grejer. Går där ifrån till Ronnie (tatueraren) när den är klar följde jag med Amanda hem en stund. Jag va inte den socialaste igår utan va bara sjukt trött, gick från henne vid 20, missade tåget och fick vänta på det som gick kvart i nio, väl hemma (halv tio på kvällen) märker jag att nyckeln inte ligger i väskan.. Utan den är kvar på stället där vi skrev ut texten, texten som var på ett usb minne som satt fast på nyckelknippan. Toppen kul när jag är så jävla trött att jag bara vill gå och lägga mig att veta att min nyckel ligger kvar på ett låst ställ i Kungsbacka!! Det blev till att åka tillbaka till Kungsbacka där min otroligt snälla mamma hämtade mig så jag fick sova hos dom. Detta känns ju som nog med otur kanske? Nä men detta fixar jag till med att lyckas med att tappa min mobil i mitt juiceglas vid frukosten så den är helt paj nu. VEM LYCKAS MED DET????? Asså jag satt och skratta högt för mig själv åt mitt eget klumpiga jävla jag! Man tappar inte en mobil i ett juiceglas. Det händer inte. Som sagt mobillös är jätte roligt att vara, känner mig lite lätt handikappad. Hur fan klara man sig innan mobilen fanns?? Nu är jag i alla fall och myser i Onsala med sötaste goaste lilla kusinen Moa! Hon sitter här bredvid mig och bygger med kloosar, när hon helt plötsligt säger "Anna-Maria, jag längtar tills dina katter kommer hem till dig" Pluttunge! =) Sen fårga hon mig förut om ajg ville följa med dom till Rhodos på sönda, ja tack gärna svarade jag på den! ;) Det blir tydligen lite alkohol och pizza här ikväll, så jag blev nog kvar här en stund till! ;) Ha en bra fredag alla! Kram

Working yä!

När man inte är van vid dygnet runt jobb och jobbar kväll, så känns det sjukt att komma hem efter kl 22, för att snart gå coh lägga sig. Men man vänjer väl sig =P Blev ju lite grejer på rean igår (Igen) och nu börjar alla mina pengar (Hade så mkt där ett tag) ta slut! Vafan! =P Jag vet tydligen inte hur man sparar! Damn it! =P Skulle köpa bikini-underdel, och det blev det plus en bikini till, två t-shirtar, underkläder, solpuder och två par jeans. Oooj... Sen kan jag ju erkänna här att jag har lite planer för ett lite större inköp.. Skall förbi elgiganten imon eller på torsdag och kolla läget lite.... Kan ju hända att man kanske blir en teknikpryl rikare inom en snar framtid.. =P Vi får se, vi får se! Nu blir det nog krypa ner i sängen och titta lite på true blood! Hej me er!



Nya bilden här är från P&L!! =)

rockfoto.nu

Tips om en grym sida om man vill köpa konsertbilder! Finns från alla möjliga konserter med här har ni länk speciellt till P&L: http://rockfoto.nu/festivals/peace-love/20110629/20110702

Två bilder från en av de norrländska renarna!

Två bilder som jag bara måste visa, som finns på facebook som en av våra norrländska vänner har lagt upp från vårat kundvagnssafari...

Min vackra vurpa på första bilden och familjen på andra bilden! ;)

Peace, love and pics!!!!

Detta får bli bildbomb utan förklaringar, det är helt eneklt upp till var och en att tolka fritt! Enjoy!


Bilder fick vänta.

Tar det imon, sjukt trött nu och skall tydligen upp 5 för att åka och jobba. Men imon är ett promise att det kommer bild-booomb från Peace&Love! Natti natti!


Här är vi påväg upp, hitta denna på Angelicas ansiktsboks-sida!

Tjeeeeenare mannen!!!

P&L va awesome! True story!! Skall lägga in bilder och skriva mer sen, nu blir det en sleten jävel som drar sig till slotts och solar lite! Ciao!

RSS 2.0