Regnet det bara öser ner..

Jag fattar inte varför inte jag har en liten inre röst som kan ge mig goda råd så jag inte behöver klanta mig så mkt som jag gör... Som nu t ex när jag har cyklat till jobbet utan jacka o det spö regnar ute. Smart, jag kommer inte alls bli blöt på vägen hem, neeej då! Men det va ju bara molnigt när jag cykla hit. Hur skulle jag kunna veta att dette jämngrå molntäcke skulle innehålla regn? Hallå pucko! Jag skyller allt på min hårfärg, den ger mig problem.

Sen har jag en grym träningsvärk i låren, vad har jag gjort? Ingen aning.. Inte det första som komer upp i tanken när nån säger att man har träningsvärk i låren efter en helg, NEJ. Men därimot springa några varv i en rondell, hoppa i buskar, hjula på vägen o extremt mkt dans kan vara bidragande orsaker.... Vad vet jag? Fast det va ju inte jag som dansa sönder mina byxor som en viss vän till mig gjorde.. ;-) Eller vad säger du Amanda? ;-)

Ne, back to work!!

Tjing tjing!

Kommentarer
Postat av: cecilia

usch har du regn ? ;O

2009-07-27 @ 13:50:04
URL: http://ceciliaan.blogg.se/
Postat av: Tina

Man lär sig av sina misstag. Eller? Ha ha. Jag brukar vara väder optimist. Brukar straffa sig. Låter som du haft en rolig helg iaf. Ta hand om dig. //Tina

2009-07-27 @ 13:50:21
URL: http://neckis.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Här regnar det också. Vilken fin blogg du har!

2009-07-27 @ 13:56:01
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Amanda

Jag e fan bäst!

2009-07-27 @ 15:59:00
URL: http://amandamars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0