27augusti - SNART!!

Ska sova en stund nu, sen blir det att packa färdigt, för om några timmar åker vi!!! Det ska bli så jäävla GÖTT!!!!! =D Nu ska det solas, badas och pimplas drinkar!! FÖR NU FAAN SKA VI PÅ SEMESTER!!! Turkiet se upp, here we come!! ;) Så hej då Sverige, vi ses om en vecka!! ;)

Mystorsdag! =)

Vart hemma hos Katrin och Christian och tittat på film! Mys!! Fast filmen va dålig ;) "Änglavakt" inget att rekomendera! ;) Nu blir det sängen för jag ska upp tidigt imon och jobba några timmar på Nordhallands RK. Sen är det bara några timmar kvar... SEN ÅKER VI!!! =D

Addiction?


Snart färdigpackad! ;)

Fan nu är det nära!!! =D Ååååhh va jag längtar!!!

Husdjur ;)

Jag och Erica har skaffat husdjur, harkranken Håkan!! ;) Han har bott här i flera dagar nu, tror han trivs bra här ;)


Back to school & work

Tävling på nelly.se!! Tävla här!

Skriv en kommentar om ni har lust! Tydligen det som gör att man vinner! ;)


Wax on, wax off!

Erica vaxade mina ben igår.... Hon tyckte det va roligt... Jag kände smärta! ;)


Nytt =)


Blöt?


24augusti.

Ligger i soffan och glor på OTH, precis käkat frulle. Skönt när man inte behöver göra nått annat än att ligga här och sega! =P Fast det kommer nog ändras om några timmar, då blir det stallet! Ska träna på så mkt det går denna veckan så jag har lite att förstöra nästa vecka! ;) TURKIET!! FAN VA GÖTT DET SKA BLI!!!!!!!!!!!!! =D

 


Here we are soon fröken Rambäck! ;)


Mys! =)

Det blev en mysig vinkväll med älskade Erica! =)

23augusti.

En dag i Göteborg med Erica. Råkade låna lite pengar av henne och köpte ett linne och en jacka. Oops så det kan gå! =P Nu lite One Tree Hill, äta, sen iväg to da stable! ;) YO!

20augusti - Ikväll gäller det!!! =D

Hoffmaestro ikväll, det kommer bli lovely!!! Sen hem till päronen för att fira min bror som fyller myndig i USA (21) imon blir det jobbo! Nu, packa lite grejor för att sen dra in till Götlaborget! Tjingeling!

HOFFMAESTRO & CHRAA

DET ÄR VÄL INGEN SOM HAR MISSAT DETTA ENORMA SOM HÄNDER IMON??????? HOFFMAESTRO KOMMER TILL LISEBERG!!!!!!!!!!!!!!!!! MISSA INTE DETTA, DOM ÄR GRYMMA LIVE!!!!!!!!!!


Hoffmaestro på P&L


 


Vi tänker ju självklart vara på Liseberg och se dom igen!!!!!!


=)

Tack Katrin för ännu en mysig stund i stallet!! =)

19augusti - Men va bra att känns just nu! =)

Igår va kanon! =) Först jobba på dagis igen, jätte mysigt!!!!! Och eftersom jag och Katrin tycker om varann så mycket (hehehe) så hämtade hon min lilla skrutt kusin på dagis så jag kunde jobba färdig och sen gå hem till Katrin för att vara en duktig kusin  och passa Moa lite också ;) Jag passade, Katrin fick hämta ha henne (och mig) hemma hos sig och lagade mat till oss. Men jag passade henne! ;) Höhö! ;) Gölliga Katrin!! ;)  Sen gick jag, Amanda, Angelica, Lina och Linas syster till mingel och hade en trevlig stund med en grym trubadur! =) Helt enkelt än härlig dag! Idag har jag jobbat hos Katrin på dagis igen och snart skall vi iväg till stallet och rida en sväng! Allt känns som sagt väldigt bra just nu! =) Sen känns ju allt liite bättre eftersom det bara är några dagar kvar till turkiet! =) 9 dagar tror jag för att vara lite mer exakt! ;) Nu ska jag glo lite mer tv tills Katrin kommer och hämtar mig! Puss o kram!

Härligt!! =)

TACK Katrin för ännu en härlig ridtur!! Jag är så glad att jag lärt känna henne så jag fått komma igång med min ridning igen!!!! =) Det är verkligen helt underbart!!! Och va vältränade och snygga vi kommer bli sen! ;)


Har fortfarande inte haft me kameran hos mina nya pållar så här är en
bild på Challe när han tittar ut över havet, en dag i våras!


Nykonfirmerad, eller va det heter! =P

Måste ju nämna att jag plågades två timmar i söndags! Bakis, trött, och väldigt icke troende fick jag tillbringa två timmar på en stenhård träbänk i en kyrka söndag em. Min kusin konfirmerade sig. Plågad och på tok för lite sömn, men va gör man inte för sina nära? ;) Puss på dig Johannisen, jag fick stå ut i två timmar, du stod ut i tre veckor! ;) Hahaha Puss o kram!


17augusti - A day of doing nothing...

Ligga i soffan och glo på One Tree Hill heeela dagen, det låter som en bra idé om du fågar mig!! =) Imon ska jag jobba på förskola igen! =) Ångesten kommer vara stor när jag ska behöva gå upp tidigare på vääldigt länge, men det ska bli kul att få jobba me massa små knoddisar igen! =) Nu, fortsättningen av min dag, ligga i soffan och glo på One Tree Hill!


En liten bild till.... =)


Min lilla pluttis <3


Vackraste!

Bröllopet var vackert, festen va grymt kul, allt va toppen. Lite bilder på det nyvigda paret:


Bröllopet




Finaste strandbilderna


Bröllop imon!! =)

Färdig packad för att åka till skåne imon och gå på Tomas och Anna-Hannas bröllop!! =) Nu blir det snart mat och film med Lotten och Amanda! =) Have a nice weekend everybody!

12augusti - det blev en ridtur i regnet =)

Katrin ringde mig mitt på dan idag och fråga om jag hade lust att ta en ridtur, absolut blev mitt svar, men efter sju för jag jobbar tills dess. Sagt och gjort, det blev en kvälls tur på varsin hingst och även om det regna så va det super härligt att få komma ut efter jobbet!!! =) Nu ska jag gå och lägga mig, har en förkylning på G och jag vill inte veta av den!! Ska ju på bröllop på lördag!!!!!


Katrins häst, Giant. Lånat bild från Katrins fejjan ;)


11augusti - Fira Lisas b-day!

Hinner inte skriva, måste skynda mig att göra mg iordning så jag kommer i tid till jobbet! =P Jobbar i alla fall till 19 idag, sen direkt hem till Lisa för att fira att hon har fyllt år! =) Så ser min regniga onsadag ut! So long suckers!

Underbar dag! =)

Va i stallet med Katrin i flera timmar idag och vi hann me massor!! =) Rida ut en runda på två vingliga unghästar, med Lotten som sällskat! =) Bygga hage till små hästar, sen ta små hästarna (shettisar för er som vet nått om hästar) på en kör tur!! =D Ajjemen! Jag har kört en häst för första gången!!! =D =D =D Det va huuur kul som helst!!! =D Det är såå underbart att få tillbringa mer tid i stallet igen! Och att få rida igen! Jag har verkligen saknat det! Men now Im back!! =D

10augusti - stallet =)

Till stallet om en stund, ska rida med Katrin och dessutom skall Lotten möta upp oss me Ferrari! =) Jag vill läsa vidare ytterligare sen efter detta programmet jag går nu, till internationell inköpare alternativt strategisk inköpare. För att ha nån chans att komma in på den internationella så måste man ha engelska B, så det har jag sökt att plugga upp nu under hösten! Kanske ändå inte har en chans, men vafan, det är ju värt ett försök. Nu blir det stallet, senare ikväll kommer nog Angelica hit, tror jag =P Tjingeling!


8augusti - så har det vart helg.

Räkfrossa i fredags, utgång igår. Va på Port du Soleil igår, "inne" stället i sommar. Det är där man skall hänga, där man skall vara! ;) Hehe Detta tycker i alla fall 90% av göteborgs coolaste människor, det va helt sjukt mkt folk! Kul? Nja. Nu har jag vart där i alla fall. Vill jag gå dit igen? Nej. House musik kan man höra och dansa till på andra stället utan att behöva trängas med 1000 andra! Idag så segade vi hemma hos Jesica, på kvällen har Lotten vart här och tittat på film. Nu ska jag sova, upp och jobba imon. Natti! =)

Påväg!

Ny mobil beställd från katshing.se så jag kan slänga den gamla åt helv.... =P Min andra nya som jag egentligen ska ha, som är söndrig i displayen, skulle kosta 1500 att laga. Jag köpte en ny för 1553 (inkl frakt) helt klart värt de!!! =)


Nya skönheten, vacker färg va?? ;)


5augusti - blev det fest igår eller?

Vi gick till 29an (JA VI VA PÅ MINGEL, FUCK IT!) för att ta några glas, det slutade med dans tills det stängde och det blev inte en cider... Jag vet inte ens hur många det blev! =P Pinsamt att behöva erkänna detta, men vi hade riktigt jävla kul. ;) Idag ska jag mysa med kusinerna, efter det blir det nog en ridtur, tror jag. Ledig dag idag och det är härligt som satan!!! =) Nu ska jag klä på mig och fräscha upp mig lite! ;) So long!


Min sötaste lilla skrutta på en häst, kusin kan inte bli stoltare ;)


3augusti - träningsvärk =P

Igår hade jag en jätte härlig dag! (Efter tolv, tandläkaren suger ju!) Först stranden med Lotten och Erica. Jag och Lotten va rastlösa och spelade badminton i bikini en stund =P På eftermiddan/kvällen följde jag me Katrin och red på hennes häst samtidig som hon och hennes barn åkte häst och vagn. Tror vi va ute i kanske två timmar, HELT underbart!! Anneberg har ju helt fantastiska ridvägar! Katrin, om du läser: Jag läääängtar redan tills nästa gång det blir ridning!!! ;) Badminton + ridning = TRÄNINGSVÄRK idag!! Hehe Efter jobbet idag så åkte jag och Angelica in och satte oss på Vasastan och drack cider och åt middag, vardagslyx! =) Nu blir det lite tv sen sängen! Kram! =)


Hästbild ;)
(Challe
)


2augusti - blir det stranden idag?

Tandläkaren först.... =S Efter det blir det stranden med Erica (om vädret håller i sig) Då jävlar ska det pressas!! ;) Have a nice day!


Snodde bild från Angelica! ;)


Gårdagens partaj

va roligt!! Vilket betyder att idag va segt.

RSS 2.0