Natti natti

Nu va bok recensionen klar. GÖTT. Natti natti.

Book report

Att just detta skulla vara sååå segt att göra... MÅSTE bli klar idag innan jag går och lägger mig... Har skrivit 280 ord... Den ska vara på minst 700 ord... Ska ord bajsa om en stund men det är så jäkla segt, sitter o stirrar på texten och får det inte att bli bra!! Gaaaaahhg!!!!!! Aja whateva! ;) Det blir säkert bra. Skriver om fjärde Harry Potter boken, så om nån råkar ha en bok recension på engelska på just den boken liggandes så kan ni ju höra av er! Nu måste jag ju bara kolla klart på Parlamentet innan jag fortsätter med recensionen! =P

I'm not tired, I'm awesome!! ;)

Inflyttningsfesten igår va kanooon, hade en awesome night! ;) Nu sitter jag o käkar glass o glor på Alvin and the chipmunks.. Sitter och skrattar högt för mig själv åt en barnfilm... Humorn är på topp! ;)


Fin främmat! =)

Passar Sandras lilla gullplutt Alfons! Skrutte, sötaste vovven av alla! =) Ikväll blir det inflyttningsfest hos Erica och utgång i Göteborg! =) Funderar på om jag ska åka in o gå i slottis, eller ta en promenad till kungsbacka skogen, eller inte göra nått av det för att det är jobbigt att röra på sig! ;)


Alfons - bild från Sandras facebook.


Man blir lite skadad av att jobba på förskola ;)

Denna har jag haft på hjärnan i flera flera dagar... Med rörelser till... (Endast refrängen.. Resten kan jag inte..Hehe)


Snart.


MEN BRA!

P H sluta för två timamr sen.. Hur bra går det med pluggandet då????

YO!

Tenta idag, det va ju funny, kände verkligen att jag kunde allt... NOT! ;) Men men whatever! Sen har jag vart på k mässan, kände mig bara jävligt sunkig så det blev billigt o bra (0 kr gjordes det av med) sen träffade jag Liselott en stund. Det va denna dagen det. Nu ska jag skriva lite på min book report i engelskan, sen blire P H och antagligen deckar jag redan vid 21 idag igen, som igår! =P Yo fuckers!

Snorigt värre!

Senaste: Färgat håret mörkt hos Amanda i torsdags, inget speciellt i fredags, högskoleprov och barnvakt i lördags, släktmiddag hos farföräldrarna igår, jobb idag. Livet går fortfarande i gråskala med enda färgklick att få jobba på förskola o mysa med alla dom goa små barnen (snorigt värre, men mysigt ändå! Hehe!) Jag väntar bara på att mitt liv ska börja rulla igen, på att jag ska få en ny gnista och tycka att nånting blir roligt igen.. Orkar ingenting! Tacka vet jag dom små goa! Dom gör en glad i alla fall! Nu ska jag sätta mig o plugga lite konsumentbeteende, mina klasskompisar har tenta i företagsledning imon, all lycka till dom! Jag tänker inte ens gå dit. Tänker som sagt göra ett försök till tentan på torsdag, men chansen att jag klarar den är väldigt, väldigt liten.. Kan inte ens förklara hur tom jag känner mig! Bryr mig inte ens om att jag dragit på mig två omtentor och en komplettering. När ska detta vända?


Jobbat

Jobbat idag. Ska titta på PH sen blir det lite engelska plugg, orkar inte ta tag i nått annat, gör det en annan dag helt enkelt.

Vill bort.

Vill åka till dig som bort långt bort, vill gömma mig i din soffa, under ett täcke tills allt har löst sig här hemma.

Mitt liv går under...

JAG HATAR SKOLAN!!!!!!!!!! Är inte på bästa humör idag. Det känns seriöst som mitt liv gick under nu på eftermiddan, och vad kan ajg göra åt saken? Inget mer än att följa mitt hjärta, mitt hjärta säger bara en sak: HOPPA AV SKITEN; DET ÄR INGET DU VILL GÖRA ÄNDÅ! Men min hjärda bromsar och säger: Gör inget förhastat, ta tag i något annat att göra först, du behöver pengar för att överleva. Men vad ska man göra när livet känns blytungt? Tänka tillbaka på stunder som varit värre? Ta tag i ditt liv! Skaffa dig ett jobb! Hoppa av skolhelvetet för det får dig bara att må dåligt ändå. Det är OK att vara schitzo när man försöker ge sig själv råd va? Och lägg märke till att jag inte skriver GODA råd, för jag vette fan vad som är goda råd och vad som är råd, jag vet ingenting nu mera. Inget mer än att jag inte vill något hellre än att krypa ner under täcket och inte komma upp igen för än allt har löst sig, varför kan det inte vara så enkelt? Klaga kan man göra. Men vafan, livet löser sig.

Fan!

Kom på nu att PH började halv åtta och jag sitter bara här och gör ingenting och har missat halva! Fan. Tur att det kommer i repris senare ikväll. Får väl plugga istället DÅ!

Känslor..

Vill bara känna något.. För någon.. Är det för mkt begärt?

Ute är det storm.....

Myser till det med lite levande ljus.


Jag måste vara utvald på nått sätt... Hur förklarar man annars att jag ser stjärnor mitt på dan?


Kan man bli snyggare än när man har på sig 3D-ögon?

 

Alltså. Jag tror vi är bortom all hjälp. Hopplösa fall. Glasögon eller inte. Det blir inte bättre än så här.


Var är den?

Min motivation? Hallå? Helt borta. När fan kommer jag hitta den igen?

Helgen vart bra! =)

Fredag: "Dumma mig 3D" va klockren! SE DEN!! =D Efter bion va det snabba ryck hem till Mickan för att kolla på idol! Olle <3 Finns bilder på oss i super heta 3D-googles men kameran ligger liite för långt från mig för att jag ska orka resa mig och hämta den.. 
Lördag:
Först en underbar hösttur på min lilla pålle sen in till Götlaborget och utgång me Erica o Maria, det va aaas kul! ;)
Söndag:
Har vart en riktig mys söndag me Erica o Lovisa (pizza o Ensam mamma söker) Helgen har vart bra helt enkelt! =) Nu ska jag titta på onsdagens Välkommen åter, sen sova! Natti natti!


Dumma mig


Skola skola skola!

Först engelska, sen seminarie. Heldag i skolan helt enkelt. Kul kul.. Kvällen tillbringades i stallet och nu borde jag plugga, men jag är helt slut! Bort me sminket o i säng! Ska ju upp vid 6 imon, sen dags att jobba!! Efter jobbet blir det bio me Mickan o Angelica! =) So Long!

A piece of art..


Känner mig som en tonåring som sitter och är lite smått kär i en kändis..


Short story

I wright a short story in my English course. It's about a purple unicorn named Lily. Sounds like a quality story?

No, didn't think so.



Maria är på besök

Blir nog lite mer pluggat idag. Maria är här och håller koll på mig. Engelskan kräver mer än vad jag trodde den skulle göra, självklart, varför skulle det visa sig att nått skulle bli enkelt? Fan.

Märks det att jag tycker Konsumentbeteende är lockande som f*n?!

Konsumentbeteende är det ämnet jag hrrmm pluggar idag för den som inte förstod det. Milo somnade på papprena (katter är som barn, sötast när dom sover) när han väl reste sig så tog det två sekunder så kom Oliwia upp i sängen (hon överlevde dammråttorna) och "hjälpte" mig me plugget hon också.


Milo tycker att det är färdigpluggat.

Tycker jag har väldigt bra pluggsällskap idag. Milo hjälper verkligen till. Oliwia ligger och sover under sängen, hoppas hon kan andas.. För under den här sängen är det inte städat på L Ä N G E . . .



Plugga är tråkigt...

... leka med bilder är mkt roligare! ;)


Finns det en risk att känslan blir som i låten?

........

Passar Amandas bebisar idag

Milo tyckte snöret på kameran va väldigt roligt att leka med! ;)


Make you feel my love - Adele

Ny favorit... Lyssna och njut!


Jobbigt läge

Ska börja Eng B idag. Plus att det är ett grupp arbete kvar i Företagsledning och tenta plugga till två tentor som jag inte ens vet vad dom handlar om. Men jag har ju till på onsdag på mig med grupparbetet, tre veckor på mig att plugga till tentorna och fyra veckor på mig att klara hela Engelska kursen så detta ska väl inte bli några problem! Eller? =S

Bio!

Ikväll blir det bio me Sandra! =) "I rymden har man inga känslor" eller va den hette =P Blir mys så här en söndag kväll! ;) Igår hade vi riktigt roligt inne på, tro det eller ej, bryggeriet! Sprang på Bettan som jag inte träffat på eeeviiigheeteeer!! =) Nu ska jag sminka bort bakfyllan och röra mig in till Göteborg! Tjing tjing!


GÖTEBOOORG

Utgång i götet. It's gonna be legen.. wait for it... wait for it... DARY!! LEGENDARY! ;)

Fredag

Jaha, skola nu då. Till fem i eftermiddag, som att man inte har bättre saker att göra en fredag! Sen blir det IDOL mys i Ericas nya crib! ;) So Long!

Haha! Jag är ju grym!

Det är fan att det ska gå 23 år (ok nästan 24...) innan man inser att man faktiskt KAN laga mat!!!!! =D Gulaschsoppan blev awesome!!!! Och till tonerna av HOFFMAESTROs nyaste album "Skank-a-tronic Punkadelica" (LOOOVE IT) så blir det lite kvälls plugg! (NEJ jag har inte börjat än....... NU SÅ!)


Det va ju lite jobbigt idag.

Vart hos veterinären med Mint, han följde tyvärr inte med oss tillbaka, utan fick åka till hästhimlen. ='( Jobbigt, ledsamt, men ändå det bästa för honom, han blev inte bättre. Innan det va vi ute och red en tur. Efter så hade jag gruppmöte med Maria och Angelica, kände att jag bara bidrog med mitt oengagemang. BRA! Nu håller jag på och gör gulaschsoppa från grunden ( !!! ) Hoppas den blir ätbar =P Sen blir det plugga plugga plugga! Som belöngen ska jag titta på gårdagens avsnitt av "Välkommen Åter" men BARA som belöning om jag får nått gjort! Ingen Morot utan lite Piska! ;) Haha man blir ju schizo av att plugga! ;) Tjingeling så länge!

Till himlen idag, 7/10-2010 ='(


R.I.P. Mint!


Mint!

Plugga blev det ju inte idag... Har vart i stallet själv och myst med hästarna hela dagen! Va ute o red i 1 o ½ timme, pysslat, fixat och grejat. Satt inne i Mints box och bara myste i typ 30 min. Plutte! =( Det blir veterinären imon med honom, får se vad dom säger... Skulle ju ta bilder på Dadsen idag, men batteriet tog slut när jag tog kort på Mint! =P Nu ska jag hem till Amanda och glo på lite film!! Tjingeling!


Lillskrutten Mint!


Tillbaka till verkligheten..

Jobbat idag, sen blev det stallet! Till min lilla pålle! =) Fick reda på i fredags att min lilla kuse Dad's stannar hemma!! (Fanns en risk att han skulle hyras ut till nån travmänniska i höst/vinter) Han blir hemma och jag får rida och hålla på hur mkt jag vill med honom! Som min egen!! =) <3 Ska ta me kameran til stallet imon och ta lite kort på min lille plutt! =) Katrins minsta häst som vi va på kliniken med blir inte bättre... Bara hoppas det inte är så allvarligt att han måste tas bort, men det verkar tyvärr inte ljust... Lillskrutten =( Från och med imon så måste jag ta tag i mitt liv och börja RÅplugga. Jag ligger efter som F A N och jag fattar inte hur jag ska ta ikapp allt detta! Helvete säger jag!! Som sagt, tillbaka till verkligheten.... =S Nu blire sängen, ska i alla fall sova till 9 imon!! ;) Sen kan jag ju lite snabbt tillägga att min sambo flyttat till sin egen lägenhet idag... Efter tre månader så har jag min lägenhet (och SÄNG !!!) för mig själv igen... LYCKA TILL ERICA MED DIN NYA LÄGENHET! PUSS PÅ DIG HJÄRTAT!!!!

Natti natti!


Lite pics från helgen! =)


Helgen är underbar!

Är uppåt i landet och bara njuter! Heldag igår med distanstävling, sen utgång i huvudstaden på kvällen!! =) Idag blir det nån marknad som bara är en gång om året och ikväll middag med Lottens familj. Imorgon blir det hemgång.. =( Så snabbt en härlig helg kan gå! Nu bär det av till marknaden! Ciao!

RSS 2.0