Tre veckor

Om bara tre veckor får jag träffa min älskade syster!!!! (Flytten går ju sakta men säkert framåt..)


Nytt kapitel

Nyinflyttad! Flyttlasset gick från Göteborg till Kungsbacka igår kväll och jag är på plats i mitt nya hem! :-) Känns kanon bra och lägenheten är jätte mysig! Eller... Kanske inte för tillfället med högar av grejer ståendes med snart så ;)


The end of the nollning

Nollningen har vart bra och har lärt känna flera nya goa galna roliga människor!! :) Dessutom skrev mina fina nollor en låt tillägnad mig!! Så jävla fiiint!! :'-) <3 Då känns det som man lyckats bra som phadder! :-D Så nu när denna perioden är slut blir det väl till att gå tillbaks till att plugga igen då ;-)


Maneater

Från söndagens maskeradbrännboll.. Ord känns överflödiga.. 
 
 

Nej åren har nog slitit hårdare på mig

Nollning och skola rullar på, vi hade en grym kväll i lördags med skurksittning! Jag va Bellatrix Lestrange, snyggaste av de onda! ;) Denna nollning tar kål på mig, haha alkohol i mängder och nollkolla på skolan.. ;)
 
Litet bildregn från lördagen: 
 


Bellatrix Lestrange

Egenmålat dödsätarmärke från i lördags! :)


Hipp hurra! För här kommer bumbisarna!

Vilka fina nollor vi har! Man blir ju alldeles tårögd! :) Hade en trevlig och mysig kväll igår där vi gick igenom hur man gör på sittningar! På torsdag får Götet se upp för oss, då är det pubrunda! ;)


Rehab

Fyfan, vilken jäkla helg!! Grymmekul, men kommer få rehabilitera mig rejält efter denna nollningen! Igår va det iof inte ens nollning, men vi va ute och roa oss ändå :-P


Jobbiga

Säga vad man vill om katter, jag är inte någon kattmänniska, ja jag har två ändå.. Men dom är ju iaf söta när dom sover ;)


Armen i vinkel, blicken i skyn....

Ja igår hade vi en fantastisk kväll med grymma nollor, roliga uppdrag och massa ööööl! ;) Så att ha klassfest idag och snart röra sig mot systemet för att köpa alkohol till kvällen känns inte jätte lockande... ;) Men vad gör man inte, man lever bara en gång och studerar bara en gång så det är all in som gäller! Vila kan göras när man blir gammal! Som sagt, klassfest ikväll, va tydligen inte så många som kommer så det blir lite förfest och sen några öl på andra lång, och kanske ut på lite dans om det faller oss in senare ikväll! En grej med nollningen är att man kan ha lite meddelande skrivet på tröjan och sig själv när man vaknar. Som nu idag, ett mindre ok medd på min arm....
 
 

På nån spårvagn någonstans

Jaha, nollningen rullar på. Vi är en grupp som inte har nån koll alls, men det går bra ändå. Ikväll ska vi ut och åka spårvagn, spårvagnsrace! Rolig grej tycker jag, då nästan alla aktiviteter är på pubar eller dyl.. Så detta och pubrundan är mina favoriter! Så nu ska jag snart röra mig ner till stan för att ta en sväng till spritbutiken innan vi ska ut och roa oss på spåren i Göteborg!

Getting dark, to dark to see

Bara vart hemma idag. Fixat lite inför skolstart imon, men känner mig inte riktigt så förberedd som jag hade velat. Som alltid. Sen kryper det lite i mig av att vara själv en hel dag. Gillar det inte riktigt. Även om jag vet att det är bra, men all den här tiden jag har till att tänka när man inte gör nått på en hel dag, den är inte bra för mitt lila huvud för tillfället.. Nä man dags att sova så man är pigg för första skoldagen på tre månader! Godnatt!


Nya älsklingar

DrMartens 1460W RedRouge Vintage - my new love! <3


Fula katt

Haha seriöst, min katt gillar att chilla m benen hängandes, knäppis!


Den där rösten

Min fina vän Viktor sjunger så man håller på att dö en smula varje gång man hör honom, detta är senaste låten, lika fin som alla andra <3 
 
 

Some were born to sing the blues

Kräftskiva igår! Förjävla bra kväll! Kräftor är gött och alkohol likaså ;) När jag vakna bakis och jävlig och trodde det va söndag och skola imon, så efter att huvudet klarnat lite och jag insåg att det bara var lördag så kunde jag gotta mig i att jag har en dag ledig till! :) Får se vad planen för kvällen blir! Kramar till er och trevlig lördag!


RSS 2.0