Koka...

....soppa på en spik heter det väl när kylen är tom?? Jag har knäckebröd och smör hemma. That's it. KUL FRULLE! Måste gå och handla men tänkte få i mig nått ätbart först, men är inte så sugen på den där näringsrika frukosten så blir nog en tur till affären istället. Såna besök som brukar sluta dyrt ;) Tom kyl och handla hungrig... Får kanske bli en liten knäckis ändå innan jag går dit, har inte råd med att det skall bli dyrt =P 

Lite hemmapyssel

Fixade en liten färgklick till mitt kök igår =) Roligt men kan me med lite snöre, papper och lim ;) 
 
Foton via instagram: @ia87

Så länge du hör musiken

Askan är den bästa jorden
Markus Krunegård
 
Cabin-crew cross check report please
Du grundar med tax-free sprit
Rio de Janeiro djungel och strand
Latinoälskare och sambadans

Vaknar långt före Ringvägen
Bara jag och plogbilen är vaken
Och mina tvivel

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden
Och även fast du inte tror det
Du kommer födas och dö, födas igen
Så länge du hör musiken

Flip-flops och bikini
Över gatan darrar, varm luft
Du åker limousin ifrån
berget, vakar guds son

Vaknar långt före Ringvägen
Bara jag och plogbilen är vaken
Och mina tvivel

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden
Och även fast du inte tror det
Askan är den bästa jorden

Ge upp och det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden
Och även fast du inte tror det
Du kommer födas och dö, födas igen
Så länge du hör musiken
 
Fotograf: Angelica Hagsedt
 

Megaloppis

I lördags var vi ju på megaloppis, så här såg det ut! :) Underbar helg!

Härligt med riktigt bra helger. Fredagen så var jag och Cajsa ute och åt tapas och drack vin, kanonmysig kväll! Sen igår var jag först med Cajsa i stallet och såg på när hennes dotter red, lukta på lite häst så det stillar den abstinensen lite ;) Sen åkte jag in till Göteborg för att gå på megaloppis med Zandra och Joel, sen var jag och Joel och fikade, då kom Stefan och Bex förbi, härlig pratstund och sitta och mysa upp sig i en soffa på café Berlin! Efter det senare på kvällen så träffade jag Aime för första gången på en lätt evighet, vilket resulterade i lite mer än 6h vindrickande och nonstop prat <3 Påvägen hem sen så råkade jag på en klasskompis, Linda, och följde med henne hem på ett glass vin, vi bor ju ändå grannar.... Tror klockan var 4 imorse när jag somnade ;) Idag var huvudet väldigt tungt efter allt rödvin igår, men vi var duktiga och jobbade på bra med dekoren för spexet så jag är väldigt nöjd trots att jag vart trött ;) Nu blir det nog ett bad med nån serie på datorn.. Skall bara låta den ladda upp batteriet först! =P 
 

Komplimang?

"Den här rollen faller ju dig rätt.. Naturligt" Haha ja vad ska ma säga.... Ni som undrar kan ju komma och titta i februari så ser vi om detta var en komplimang eller inte ;) Roligt är det ju iaf med tanke på att det tog mig ca 5sek att hitta karaktären. Tog lite längre tid förra produktionen. Men denna roll är ju helt underbar att spela! Som sagt, februari kommer bli fantastiskt och jag tycker alla borde komma och titta! =)

Orkar inte med mig själv.

Som ett tillägg till mitt "virrpanna numero 1"-inlägg har jag nu låst ute mig för typ 7e gången från min lägenhet. Och jag skall till tandläkaren. Och jag har vart ute på en pw och sitter och fryser. Behöver jag tillägga att fastighetsskötaren behöver vara här om typ 3min för att jag skall hinna till min tandläkartid? Eller att jag, om han kommer i tid, ändå måste åka i kläderna jag tränade i? Men trappuppgången är fin så här en morgon i början av nobember... 
Virrpanna numero 1!!

 Hej Anna-Maria heter jag, vill ni veta vad jag lyckats med eller rättare sagt inte lyckats med senaste dygnen...
  • Glömma av att jag skulle på kalas igår söndag och bli påminnd om det samma förmiddag. Present var ju bra att köpa också vilket jag fick gjort en kvart efter kalaset hade börjat. Blev bara en timme sen... 
  • Att ha glömt av detta kalas ställde till det rätt rejält i min planering, skulle ju plugga hela söndagkvällen eftersom jag skulle till tandläkaren idag på dagen och deadline var kl 16. Fick alltså sitta till halv ett igår kväll och ögonen gick i kors och min hjärna var garanterat förvandlad till mos efter den intensivkvällen.
  • Har glömt tiden till när jag skall vara hos tandläkaren så ställer kl på 8 i morse för att kunna ringa och kolla läget så jag inte missar min tid, hade för mig att det var klockan 11. 
  • Det var klockan 11 jag skulle dit, på onsdag. Vilket betyder att jag var två dagar fel i när jag skulle vara hos tandläkaren. Detta innebär att min pluggpanik igår var helt onödig.
  • Som ni ser inlägget innan så var jag duktig och tränade idag, var bara en timme fel till gymmet så jag fick underhålla mig med att handla mellanmål så länge. 
  • När det är tre minuter kvar tills passet skall börja så tycker jag det är väldigt konstigt att ingen annan är där, tittar på lappen man får som skall lämnas till instruktören, jag sitter och väntar utanför fel sal. Två våningar upp är det passet är. 
  • Cyklar hem efter träningen och känner att det blir blött på ryggen, jag har lagt ner min vattenflaska utan att stänga locket på den så hela väskan är genomblöt, plus alla mina lager kläder som jag har på mig för att inte frysa på vägen hem. Kallt vatten över ländryggen var jättemysigt när ma nprecis har tränat och det är väldigt få grader ute. 
  • Märkte precis att jag lagt mina bananer i frysen. Vilkte var droppen som fick mig att skriva detta inlägget. Någon som har nån aning om varför hjärnan helt plötsligt fungerar mindre än vanligt? Nog för att jag brukar vara väldigt virrig.. Men detta är ju löjligt. 
Tack för mig, over and out! 
 
 

I väntan på träning

Sitter på gymmet och vart här ett tag. Så det går när man tar fel på tiden med en timme! ;) Det var iaf en timme åt rätt håll, vara för tidig är inte riktigt lika illa som att vara sen. Det blev en tur till Hemköp och köpa lite frukt i väntan på att börja Zumban, för det va lite jobbigt att vara hungrig när jag cykla hemifrån och inse att det är ytterligare en timme till middag ;) Blev en Celsius också, för att orka... Skulle lätt kunnat sova bort denna tiden istället annars! 

RSS 2.0