30juli - 40års partey!

Sitter i min soffa och njuuuter av att göra ingenting! Igår va jag på bio med Erica, Jossan och Ericas kompis Johanna, SATC 2. Jag vet att jag redan sett den, men dom andra hade inte det och det va en mysig bio-kväll! =P  Ikväll blir det 40 års partaj, undrar vafan man skall ha på sig... Så sugen är jag på att visa mig bland folk, orkar inte ens tänka på att klä upp mig. Men men, det ändras nog om några timmar! ;P Till nått helt annat, lite twilight snack för omväxlings skull! Hehe (Tråkigt? Klicka bort sidan) Slog mig när jag satt och tittade på filmen för några veckor sen att alla snackar om hur snygg Kirsten Stewart är (Jää vi snackar lite om brudarna, jag råkar ju tillhöra den lilla skaran som INTE tycker vampyren eller varulven är snygga!) Som sagt, Kirsten Stewart i all ära, grymt fräck tjej, men vad säger ni om den här då?


Ni ser vem det är? Just det Alice Cullen, aka Ashley Greene som hon heter egentligen, som sagt Kirsten kan slänga sig i väggen, denna tjejen är ju klart snyggast i hela twilight teamet!



29juli - träffat systeryster! =)

Jobbat, mkt att göra när det är dåligt väder! Shoppat lite idag igen (SKÄMS PÅ MIG!) Köpte ett par grymma skor plus handdukar, ny badrumsmatta och en väggklocka! På em/kvällen har sis vart här och vi har kollat på film, slappiskväll! Nu ska jag glo lite tv innan sängen! Natti!


Gissa vad jag sitter och kollar på..?


Som i en gammal sång, som spelar på min grammofon..


27juli - rea shopping

OJ så det kan gå! Hamnade på k-mässan och råkade köpa lite grejs på rea. Lite från H&M och lite från Gina Tricot. =) Såååå det kan gåååååå! Men skriva här orkar jag inte mer ikväll, förutom shoppingen har det vart jobb idag, nu ska jag käka middag! Soo Looong!!


26juli - Det blev en (halv) dag på stranden! =)

Jobbade halvdag idag. Sen bar det av till Åsa och la beach. Niiiice!!! Det va kanonväder, trots molnen som höll sig runt solen! Ännu mera nice!! =) Efter stranden blev det lite choklad och kokos glass, mums. Efter det thaimat, ännu mera mums! =) Imon blir det workday! Nu är det nappy time! Gooood niiight!

Min nya idoooool!! ;)

 

Säger bara Veronica Maggio!!! Gillas bara mer och mer!! Denna låten är klockren!


25juli - söööööööööndag

Jobbat några timmar sen hem till Angelica och kollat filmer! Nu sitter jag här och glor på datorn och tänkte sitta här ett tag till innan det blir sängen. Jobb imon mellan 10-12.30 sen hoppas vi på soooool så ska jag sticka till straaaaaanden efter jobbet!!! Om inte sol så blir det lite ciiiity time på eftermiddan, så det blir nog bra ändå! =P Nä nu blir det lite mer glo på dator och tv, goood niiiight everybooody!


Titta va min lilla Erica lagt upp på facebook =P En härlig sommarkväll hemma hos JossanKossan!! =)


24 juli - filmmys!

Hyrde film så jag och Erica skulle kunna ha myskväll. Hyrde tre filmer och hon somnade 5 minuter in i första filmen så nu sitter jag här och tittar på film själv en lördag kväll. Så mysigt blev det! ;) Inte gjort nånting på hela dagen idag. Det har varit grymt skönt! Igår va jag, Lotten, Amanda, Angelica och Erica och lyssnade på Pink! Lät som det va en bra konsert! ;) Nu ska jag fortsätta titta på film och göra ingenting! Sooo Looong!


Min älsklingsunge!!!! Coolast me RayBan! ;)



22juli - jobbjobbjobbjobbo

Jobbar mkt i juli, men det är bara gött! Det enda som suger är att jag kommer va pank fram till 25e augusti för att sen få en go lön PLUS första CSN... Mkt pengar till mig då, inga pengar till mig nu. Får leva som en jävla fattiglapp hela augusti, men det får det väl va värt, för 28/8 åker jag och Angelica till MARMARIS!!!!! =D Huuuuur gött som helst!!! En vecka mer ledighet! (Skolan börjar den veckan som vi åker, ooops det va inte alls så vi planerade det...) Nä nu måste jag sätta fart, ska till hemköp och hämta ett trevligt paket från nelly.com, dom har just nu ett extremt bra erbjudande med "köp nu, betala sista september" vem är jag att inte nappa på ett sånt erbjudande.....


Kul tävling på nelly.com!! ;)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Det blev en heldag i stallet!

Red ut på Challe i 45min med en tjej på knäppa lilla Lady, efter det så red jag till Lady litegrann, BEHÖVLIGT. Sen kom Paula dit och frågao m jag ville rida lite på Håkan vilket jag glatt så JA till, saknar ju honom min lille skrutt häst. Efter det så tyckte hon att jag kunde göra lite nytta och rida till Mulle också. Hur det kom sig att jag tillslut hade ridit fyra hästar har jag ingen aning om, men kul va det! =) DEt är ju dressyren jag tycker är roligast, speciellt när hästen behöver lite tillridning! =P SÅ nu fick ni lite hästnörd snack ;) Sitter här mätt som en jävla gris, jag och Erica har tryckt i oss massa tacos! ;) Det va MUMS!!!!


18juli - Scones till frulle!

Bakat scones till frukost, rastlös och ville hitta på nått, sen kom jag på att jag måste till stallet... Så med tanke på det är det väl ok att det är molnigt ute..... MEn det har vart kasst hela helgen... Nu är jag inte ledig förrän på lördag igen, efter det jobbar jag söndag till fredag. JAG VILLE JU HA FINT VÄDER DENNA HELGEN!!!!!!!!!!!!! FAN säger jag. Men men what to do? Lyxade ju som sagt i alla fall till det med lite nybakat till frukost! =)

 

 


1 2 3 party

Partytiiime!!! Götet nästa! See ya!

15juli - Nice kväll!

Haft en grymt trevlig kväll me Amanda, Erica o Malin på Vasastan! Skrattat, druckit och spanat in läckerbitar några bord bort..  ;) Köpte min kläning till bröllopet idag, om jag inte sagt det så ska min morbror och hans tjej gifta sig i augusti! Blev en ljust gammel rosa klänning, skit söt!! (Glömde skriva att jag köpte inte klänningen, min sugardaddy Amanda gjorde det, ska paya tillbaka snarast!) Ska jag bara fixa mina replay boots som jag gått o blivit kär i, kommer bli mkt besviken om dom inte finns kvar när jag får lön... Men i alla fall dom bootsen så är outfiten done! Nu blir det sleepy sleepy, fredag imon som börjar med jobb sen utgång i Göteborg! Natti


Jag och den kommande bruden i Malmööö!


Vampyrer suger!!!

Premiär i augusti, tror det kan bli kul om man är på rätt humör med rätt polers.. ;) Amanda? Vad tror du? ;)



13juli - jobbar!!!

Jobbar på som en gaaalning, men det är roligt!! Vart o ridit lite också, kanon mysigt, men det händer allt för sällan.. Men men, vad gör vi åt det? Inget! =P  Ikväll har jag bara vart hemma och gjort inget, skönt ibland det me! =) Nä nu blire Oreos och ett glas mjölk! =) Tjingeling! =)

Hallaaaa snygga bruuudar!!! (P&L 2010)


Bästa tattoon ever?


Day TWO!!!


Hinner jag med ett bildregn innan jobbet?


Jävla dåligt!

Uppdateringen är den sämsta nånsin, ska bättra mig!

Iväg till jobbet!!!

Och så alla vet, Melissa Horns spelning va den bästa på P&L och hennes musik är ren kärlek! Älska!


Fina Melissa Horn!

Dom andra dagarna kommer...

Idag har ajg inte haft tid att redigera fler bilder, åkte direkt till mamma och pappa efter jobbet, vart här sen dess. Jobbat idag, sen hit käka middag och nu blire nästa buss hem! So loong!!!


Hoffmaestro - The Storm P&L 2010 (Hittat på youtube)


FIRST DAY!!!!


P&L was AWESOME!!!!

Spöregn när vi kom dit, tält, trängsel, köer, människor, smutsigt, svettigt men helt fucking jävla underbart!!! =D Sån jävla vecka, det har vart awesome från början till slut (förutom att vakna på morgonen i ett varmt och äckligt tält, DET kan jag leva utan! ÄCKLIGT!) Vi åkte hem i natt så fick lägga mig i min underbara säng i morse! Kommer närmare detaljer snart, nu orkar jag inte.. Men kan ju säga så här, Melissa Horn va så bra så man fick tårar i ögonen, Hoffmaestro va GALET, Mando Diao, The Hives, The Ark, Robyn.... SÅ JÄVLA BRA KONSERTER HELA VECKAN!!!!!!! Nu blire lite mer SATC (Damn vad jag har saknat det! Haha) Sen sängen igen! LOVELY, natti natti!!!


En liten preview på kommande bilder från våran festival vecka.... =) (HOFFMAESTRO)

RSS 2.0