JIPPIEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)=)=)=)


Första advent o ny ljusstake! =)

Vart runt o kollat lite idag o det slutade med två ljusstakar till fönsterna och en adventsljusstake som jag lagt polkagrisar i som jag har på bordet, så nu är det lite julfint här hemma trots allt!! =)
Fint va? ;)



Lady Gaga - Bad romance


Hon är ju sjukt grym!

Varför tänker man så mycket?

Varför analyserar man varje liten detalj av vad som händer? Så fort det är minsta känslan inblandat (behöver inte vara kärlek, räcker med intresset) så är allt bra när det är bra men minsta som går emot så faller man. Man börjar tänka, analysera gå händelserna i förväg, det är prakitskt taget över innan man har sagt hej. Varför gör man så? Eller är det bara jag? Kanske är det så att i vissa kvinnor helt enkelt är skapta för att tänka lite för mkt för att låta killar slippa delen med att såra oss, det klarar vi helt enkelt av så bra själva, det enda dom behöver göra är att strå lite salt i såret, som pricken över i:et.

Det är inget som har hänt mig, jag är bara ensam en söndag själv och har tid att tänka, lite för mkt för mitt eget bästa.

Hur kommer det sig att livet och speciellt kärleken inte bara kan vara enkelt? Eller är det enkelt? Är anledningen till att det aldrig vart enkelt helt enkelt att man inte träffat rätt? Hur vet man att man träffat rätt? Kommer man nånsin träffa rätt?

Om man gillar att umgås och har det mysigt ihop varför kan det inte bara vara så? Fortsätta så tills man märker att jag vill itne bvara utan dig. NEJ livet skall vara en berg o dal bana och man ska undra och man ska tänka och man ska bli båda glad och ledsen om vart annat. Man ska inte bara ha ett enkelt liv där man mår bra och är lycklig. Tydligen så skall inte jag ha det. Inte än i alla fall.

Men jag tycker det räcker med ensamhet nu, jag vill inte mer, jag kan detta nu. Jag vill dela med nån, glädje, sorg, upplevelser och minnen. Jag vill inte vara själv längre, var är du?

första advent

När första ljuset brinner, står julens dörr på glänt och alla barnen glädjas, att fira få advent!

Söndag, första advent. början på denna häärliga tid vi kallar JUL! =) Nu så åker jag snart från Onsala och ska ta en tripp förbi ÖoB för att se om jag kan hitta små blockljus till min adventstake. Sen har min snälla pappa sagt att jag får leta upp en ljusstake till fönstret som han ska köpa till mig så jag får lite julmys i min lilla lya.

Sen blir det väl en liten stund läsning, SUCK men är tvungen.... Lite extern redovisning tror jag nog.. För sätter jag på en föreläsning med Ulf Månsson så kommer jag garanterat somna...

Får se om jag hittar nån fin liten ljusstake sen så jag kan pynta lite o få lite julefrid hemma!! =) Myspys, älskar julen!! =) Glömde skriva igår att jag köpt en chokladkalender!! SOm jag får öppna på tisdag!! Jippiee!!! =)

En fortsatt trevlig första advent till er alla från mig! ;)


Friday night out and babysitting saturday!

Förfest m två av mina favoriter med lite för många snygga bilder... No more coments on that... Men älskar mitt skadedjur o mina apor!! X-D

Sen blev det utgång, Nivå! Mkt folk och Ida Corr spelade, grymt bra!! Gick väl därifrån vid två ungefär...

Imorse så hade jag gympa o med tanke på antalet timmar jag sovit inatt så va det rätt segt.. =P

Nu är jag hemma hos min moster o passar mina kusiner o Paradise Hotel XL rullar på 6an, helt ok!! ;)

Nä men nu ska jag luta mig tillbaka o fortsätta titta på godbitarna från veckan! =)

Kramkram

Duktig idag! =)

Åkte till skolan vid 10 hade seminarie kl 14 o åkte från skolan 17!! Så när jag kom hem så kände jag att jag hade pluggat färdigt idag o tar en pluggfri kväll m gott samvete! =) Det blir ju en del pluggfria kvällar men om det är med gott samvete är ju en annan sak.... ;)

Nu är det Mammas pojkar o direkt efter är det Paradise Hotel så jag kommer inte flytta mig från soffan förrän tidigast halv tio!! ;)

Helgen är fullspäckad, först blir det till o vara barnvakt på dagen imon o sen utgång. På lördag ska jag vara barnvakt igen fast på kvällen istället!

Men ni får ha en bra fortsättning på torsdagen! Det kommer jag ha!! ;)

Tjing tjing!

Myskväll m Mickan

Suttit i skolan och pluggat hela dagen och det är kortslutning! =S Fattar inte hur jag ska lyckas med detta!!! Men tillslut kanske nått faller på plats... Eller? =S

Nu har jag o Mickan vart o hyrt film o köpt chips o julmust så nu ska vi mysa!!! =) Det blir en klassiker, "hur man blir av med en kille på 10 dagar" Kan det bli bättre i höst mörkret?

Kramkram


Lyx på en söndag!

Är hemma hos mamma o pappa, tänkte att man får väl titta förbi här en söndag em/kväll... En kväll här blir alltid väldigt mysig och lite extra "lyxig" jämförelse med min simpla vardag.

Började med att gå o lägga mig o sova på soffan, social som jag är, till en hyllning av Mikael Jackson på tv. Sen blev jag väckt av min gulliga mamma som sa att det va middag, Afrikana, mumma!!!

Sen fick jag för mig att jag i alla fall skulle göra en uppgift om bokföring och ajg började duktigt men efter att ha räknat hela talet och jag såg att dom blev skyldiga flera hundra tusen i slutet tänkte jag att nu måste nått vara väldigt galet. Jag tittade tillbaka, såg vad jag hade gjort för fel, rev ut pappret ur blocket vek ihopd det (funderade på att bränna det) och la det i papperskorgen. Så nog pluggat för idag!

Då kommer pappa o säger att det har slutat regna ute så vi kan bada i deras helt nya jacuzzi om jag vill! Tror ni nån kunde resa sig snabbare än jag då eller?? Fy fasen va skönt!!

Ut till jacuzzin, mamma, pappa, jag o Josefin satt där ute o drack öl (inte lillsyrran) och skråla till lugna favoriter (det finns stereo i jacuzzin!!) Nu känner jag ju att det kan finnas ett visst behov av att besöka mina föräldrar lite oftare, för det va HUR SKÖNT SOM HELST att bada utomhus!!!! =)

Skulle ju färga håret men som ni säkert förstår så blev det inte mkt tid över till det innan paradise hotel började!

Nu ska ajg gå o lägga mig, men detta blev verkligen en sköna söndag! Sånt gillas mycket!!! =)

Natti natti!

Ida 20 år!

Igår firade vi Ida 20år med cocktails o god mat! Tack för igår hjärtat!!! =)

Helgen har vart bra, nu är det söndag o skola imon. Jag ska vara en mkt duktig flicka o sitta i skolan hela dagen o plugga! Bra va? :)

Nu ska jag färga mitt hår igen, försöka få det brunt, nu är det RÖDbrunt... Sådär snyggt då, men förhoppningsvis är det bara en färgning ifrån brunett =P

Sen är det Paradise, går ju bara inte o missa!!!

Trevlig söndag alla!!!

Kramkram

Fredagsmyyyys

Kärleks tema i Idol! Ååååhhh så mysigt!! ;)

Hehehehe..

Jag säger ingenting, jag lägger bara upp en bild...


Sååå roligt kan jag o Sandra ha en torsdagkväll.. ;)


Paradise Hotel

Lätt det bästa programmet som går just nu!!!!! Höjdpunkten fyra dagar i veckan!! ;)
 
Det är en hel del mer plugg i kurserna vi läser nu än va det va innan.... =S men men det är väl bara o gilla läget o hoppas man kommer in i det för just nu känns det som en enda röööra!!

Helg snart då men har noll på kontot så det blir nog en rätt händelselös helg..

Senaste nytt:
  • Jag har tränat två gånger denna veckan o ska träna imon bitti (Heja mig)
  • Jag har blivit brunhårig
  • Jag hoppas på o snart fatta våra nya kurser genom att jag färgat håret brunt
  • Nej nu ska jag glo lite mer tv sen är det sängen!


Natti natti!

Blä

Man har ju mått bättre.....

Vill kunna trolla!! =(

Ebjudande på lägenhet som jag inte kan ta för jag kan inte flytta första december.. =( Första handskontrakt som jag inte kan ta för jag kan inte flytta första december... =( Jag vill ha lägenheten o jag kan itne tacka ajg för att det är för snabb inflyttning!!! =( Blä säger jag!!! =(

Hade jag kunnat trolla så hade jag gjort det!!! För den hade vart grymt bra!! Jag vill itne ens åka o se den för då blir jag bara ledsen, det är för mkt pengar... Det går inte... Det är 30 dagarn för tidigt.. 30 dagar, hade det vart 1 januari istället så hade det inet vart några problem... Men nu går det inte.. =( FAN säger jag!! =(

Våldtäcksman i göteborg!!

Våltäktsmannens signalement: Han har babyface

Här är signalementet på den misstänkta gärningsmannen.

Polisen vädjar: Vid minsta misstanke, ring genast 112!

• han är i 20-årsåldern

• mörkt, kortklippt hår, kan vara lite lockigt

• har babyface, litet runt ansikte

• talar bra svenska, med viss brytning

• uppfattas som relativt kort, 170-175 cm lång

• normal, lite rund kroppsbyggnad

• har en konstig blick, som om han är påtänd eller psykotisk

• alldagliga/ vanliga kläder. Mörk, bylsig jacka, ev. brunaktig och blå jeans

• ser välklädd ut, men på nära håll ser man att han är lortig och har smutsiga händer

• har en gammal mörk cykel, kan vara mountain bike, eller BMX som är skrotfärdig, som han lämnar i porten innan han ringer på dörrar

• har tillgång till en trefärgad (orange-gul-röd) moped, ev. en EU-moped

Ser ni nån som liknar detta så ring polisen!!!!

Ni kan läsa mer om det här


Tåg....

Kommentarer överflödiga, läs va mitt hjärta Sandra skriver på sin blogg.

Där kan man lägga till knarkaren som åkte tåget imorse som stod o skrek att alla kan dra åt helvete för ingen önskade henne en trevlig dag, sympatisk människa det där ;)

Även om det är lite bättre här i Götet så är ju vissa spårvagnar under all kritik... Hahaha som den gången en nös mig rakt i nacken, thanks for that!

TENTAFEEST!!!!!! X-D

I fredags hade vi klassfest för o fira bort tentan!!!

Först förfest hos Mickan:



Sen va det utgång:

NIIVÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!

Vi är en handfull av kärlek o grymmaste klassen i stan!!!! Love ya all my sweaties!!! =)


Dålig uppdatering.....

Jag är kass jag vet det går i vågor men men ...

GRYMME HELG iaf!! =)

Fan va grym min klass är!! Gillas mkt!!! =) Galet galet Götet för helt klart se upp för butikscheferna i fortsättningen oj oj oj ..... ;)

Sov time, imon börjar kurs nr 3 =)

Natti natti

RSS 2.0